9. srpna 2010

Chemtrails odedneška jedině s uvedením zdroje!

Reaguji na oprávněnou připomínku meteorologů, že neuvádím jako zdroj snímků ČHMÚ, a přináším dnešní obrázek chemtrails s řádným uvedením zdroje.
Když už tak pěkně uvádím zdroj obrázku, možná by nám meteorologové na oplátku mohli prozradit zdroj těch čar :-)))
Takže, chemtrails nad La Manche, 9. 8. 2010, 7.00 UTC, zdroj: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT6/ 
(Odkazem se dostanete na poslední snímek této oblasti, jsou po hodině. Dole na tomto snímku je vidět, kolik bylo hodin, a tak si ho snadno najdete v originále. Bylo to brzo ráno. Chemtrails se často dělají před svítáním, aby se do světla pokud možno roztáhly do oblačnosti a nebyly tolik vidět. Tady se zatím nestihly roztáhnout. Ale V 9.00 už  jsou roztažené, to by vám mohl někdo trvrdit, že to nejsou chemtrails, ale cirrová oblačnost. Což taky je, ale umělá. Kliknutím zvětšíte.)

3 komentáře:

  1. Jo, zaplať pámbů za to,že "chemtrailsujou" v noci. K této změně došlo letos snad po zákazu leteckého provozu kvůli sopce. Do té doby celý rok 2008 a 2009 většinu špinili oblohu po ránu a během dne. Dosud mám v mobilu jedno nedělní odpoledne , hodina šestnáctá, do té doby modré nebe a naráz jedna čára, pak za ní druhá a další kolmo na tyto dvě, nebe dostalo špinavě bílou barvu, prostě "sračky" na obloze.
    A každý den hned po ránu. Ještě, že ta drzost skončila.Snad jim došlo, že lidi nejsou tak blbí,aby neviděli, že se na obloze děje něco nenormálního.V současné době jsou přes den vidět čáry jen ojediněle, jakoby nic. Čert vem všechny tyto znečišťovatele modré oblohy...

    OdpovědětVymazat
  2. Odkaz na zarizeni k prijmu dat z meteo.
    http://www.winradio.com/home/wss-420.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Už nám zničili úrodu obilí aničí stále vesele dál se schválením naší zločinecké vlády dosazené satanisty z Bilderbergské tlupy.Střední a východní Evropa je záměrně ničena přesně podle direktivy ředitele CIA Allena Dullese z r.1945.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.