12. srpna 2010

Giftovací návštěva z Německa

Na warrior matrix se objevil report německých gifterů Andyho a Birgit, kteří nám tu trochu pomohli s giftingem. Z jejich zprávy:

Andy, jak píše, byl loni v Praze a cítil tam mnoho negativní energie, a rovněž tak kolem dálnice. Jeho cloudbuster, který stále vozí v autě, prý dělal velké konfirmace. To souhlasím, oblast Plzeň - Příbram - Praha působí velmi tíživě.

Letos v červenci si tedy se svou přítelkyní udělal dvoudenní výlet. Vezli asi 100kg orgonitu k rozdávání, k tomu měli v autě stálé vybavení jako CB a pár HHG, to jest dalších 30 kg.

Ještě v Německu mělo jejich auto poruchu - vytekly brzdy. Ale nedali se odradit, během pár hodin sehnali jiné a pokračovali v cestě. Konstatovali, že v Česku je kolem silnic obzvláště mnoho různých věží a meteorologických zbraní. Oba jsou psychotronicky citliví, takže se soustředili na přírodní energetické linie. Giftovali kolem dálnice, v Plzni, věnovali se speciálně některým místům v Praze, kde Birgit cítila obzvláště špatnou energii. Prý tam bylo hodně negativní energie z různých historických dob - ale už je to vyřešeno. Neplánovaně si je tak přitáhla například budova hlavního velitelství vojenských sil. Ale nedostali se prý na TV věže - Žižkov a Cukrák.

Na zpáteční cestě ogiftovali Příbram. Andy věděl o vojenském prostoru Brdy, o plánovaném americkém radaru, a o současných plánech na umístění obranných raket, a nějak si z toho vytvořil jistotu, že v Brdech je umístěn americký raketový systém, který by měl fungovat od roku 2011, ale ve skutečnosti už funguje. Což uvedl v reportu jako fakt. Na můj dotaz, odkud má tyto informace, mi napsal, že to byla duchovní intuice. Aha ...

Až do vojenského prostoru Brdy nejeli, prý jim intuice řekla, aby nejezdili úplně až na místo.

100 kg orgonitu, to považuji za výraznou pomoc, finančně vyjádřeno i s cestovným to představuje nejmíň 10 000 Kč... Takže velké díky, kolegové.

A hlavně, může nás těšit, že existují lidé, kteří nejsou lhostejní a jednají a pomohou, kde cítí, že je třeba pomoci.

Zvláštní momenty jejich giftingu:
Po trase, kterou projeli, pravděpodobně už rozdával někdo z našich gifterů, hlavně asi v Praze - nebo ne? Já  ne, moje  území na západě končí Strakonicemi a kousek za nimi. Ale jak to zjistit? Vím, že gifteři se neradi chlubí a neradi zveřejňují, ale bylo by fajn, kdybyste někdo občas dal vědět, kde se pohybujete - někteří mi to dokonce slíbili, ale asi není čas ... to by pomohlo všem.

5 komentářů:

  1. Dobrý den, přesto, že čtu tyto stránky několik měsíců stále mi nejsou některé pojmy jasné. Mohl by ste prosím udělat nějaký článek pro vysvětlení: CB,HHG, TB a dalších zkratek, případně teorii giftingu/orgonitu? Z článku: jak vyrobit orgonit, to moc jasné není.
    Díky za Vaši práci

    OdpovědětVymazat
  2. Udělám o tom stránku na začátek blogu. Zatím můžete zkusit vyhledávání - hned vpravo nahoře, nebo Témata - orgonit, orgonitové prostředky.

    OdpovědětVymazat
  3. giftujeme, giftujeme ale neradi o tom z jistých důvodů mluvíme a upřesńujeme pozice... Ber to tak, že na jižní Moravě je z 90% všechno pokryto :-) Někde na 100%, někde míň...

    OdpovědětVymazat
  4. nemohly by být ty svízele na giftovací cestě třeba způsobeny tím,že je něco špatně a nevezou orgonit ale dorgonit,sám reich měl potíže při svých pokusech

    OdpovědětVymazat
  5. jako kdyby mi někdo zasabotoval celou činnost nejsou peníze, loni byly a tak podobně, ale je to jen dočasné, brzo budem odlívat, a od strakonic ogiftuju co půjde, ale ne naráz průběžně myslím na to.....a už tam něco je z posledních cest od strakonic až po aš, ale málo vary a klínovec tam je toho dost

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.