16. srpna 2010

Mrak jako květák

Tuhle jedu z práce, jasná obloha, a koukám, a přesně nad náměstím v ČB, velmi nízko, se vznáší obrovský bílý mrak "kumulus", vaří se a přibývá. Taky žlutý spodek, bílý vršek. Dělají bouřku přímo nad náměstím? Vypadalo to hrozivě, ale lidé si vůbec nevšímali ... Foťák bohužel nebyl po ruce, škoda, byla by to pěkná fotka, mrak a historické budovy...
Když dojedu domů, mrak už je slušně velký,  ale z dálky už není jeho existence tak zarážející. I když ... jaký je důvod, aby se z ničeho nic vytvořil takový obrovský mrak? Přirozený důvod to není, zajisté.
Nějakou dobu šlehali, mrak ještě rostl. Taky ho pokropili chemtrails. Pak se začal rozpadat. Jako když šleháte šlehačku a přešleháte ... tak se to rozteče. Za pár dalších nebylo po "bouřkovém" mraku ani památky, zůstala jen ucouraná obloha potahovaná chemtrails. Celá akce trvala tak hodinku.
Že by zkoušeli, jak velký mrak dokážou vyrobit s vodou z kašny :-)))

3 komentáře:

  1. Pokud ignorujeme známé fyzikální zákony, tak by to tak možná být mohlo. Jenže přírodní fyziku člověk naštěstí člověk jen tak neoblafne, takže to co je tu popisováno je naprosto normální vývojový cyklus bouřky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mohl by to být normální cyklus, ale proč široko daleko jediný "bouřkový" mrak nad jasnou budějovickou kotlinou, a přesně nad náměstím?

    OdpovědětVymazat
  3. Anonym 16. srpna 2010 16:31

    Já raději budu ignorovat tvoje "nezpochybnitelná fyzikální" dogmata a ty se raději vrať do svýho rozpadajícího se Matrixu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.