28. září 2010

Americké radary dnes hodně krouží

Dnes americké meteorologické radary krouží mimořádně hodně, a skoro všechny. Jejich aktivitu možno sledovat zde: http://weather.unisys.com/radar/rad_us_loop.html  Kdo se tam někdy kouknul, ví, že nekrouží pořád ...
Co asi klimateroristé chystají pro Američany za počasí?
Všimněte si, že americký Unisys má jiný způsob zobrazení než třeba u nás - při zapnutí srážkotvorné radiace se vytvoří prázdný kruh kolem celého radaru.

U nás v ČR se při srážkotvorném režimu radaru ukazuje kruhové vlnění. Takže možná by se dalo opravdu říct ("v uvozovkách"), že ty kruhy jsou způsobeny deštěm, jak nám tvrdí meteorologové. Ale  pravděpodobně je to naopak: ty kruhy prozrazují,  že radar právě aktivně manipuluje srážky - co do intenzity i co do oblasti :-))) (Výše ukázka, jak kroužily Skalky 6. 8. 2010  při letních povodních.)

V Austrálii mají nejparádnější zobrazující systém, ukazující třeba paprsky, prstence a tak, jako nějaké šperky...) (Výše: ukázka kruhů australského radaru.)

Myslím však, že všude se jedná o stejnou technologii na výrobu extrémního počasí, na podporu silných srážek a jejich řízení do požadované oblasti. Jenom zobrazovací systémy jsou různé. Ty kruhy a prstence se začaly objevovat začátkem roku 2010. Objevily se  v USA, v Austrálii, v Belgii, a v červnu i u nás v Česku. Kroužit u nás začal jako první radar Brdy, pak nějakou dobu pauzírovaly Skalky za účelem opravy, načež začaly kroužit také. Kruhy jsou pozorovány i na Slovensku a v Polsku. (Obrázek výše: ukázka kruhů slovenského radaru - téměř umělecký  zážitek!)

V ostatních zemích Evropy kruhy moc vidět nejsou, mají tam zase jiné způsoby zobrazení, které tento úkaz potlačují. Jednou bylo něco takového na Meteoxu nad Belgií, - 28. 2. 2010, právě když byly velké bouře na pobřeží Francie. Od té doby si nějak dávají pozor, anebo nedáváme pozor my.

Tak pozorujme, ať si klimateroristé nemyslí, že o nich nikdo neví..
(P. S. Kdyby někdo nevěřil, že obrázky jsou pravé, tak odkazy k nim najdete u odkazujících článků. Už se mi s tím nechce patlat.)

11 komentářů:

  1. Dobře, že je u obrázku odkaz na zdrojový web, kde se mimo jiné můžete dočíst následující - POZNÁMKA: Radarová data jsou citlivá na jev zvaný "abnormální šíření". Obyčejně se tak stává v noci a projevuje se jako plocha s odrazivostí do 20 dBZ (tmavě zelená), která je soustředěna kolem každého radaru a rozšiřuje se s přibývajícím časem. Za účelem redukce tohoto problému jsou nízké hodnoty odrazivosti kolem radaru odstraňovány.

    Český radar se tu už řešil mockrát a slovenský? Vypadá jinak, protože se jedná o zobrazení jiných dat - nejvyšší odrazivosti na vrcholu oblačnosti.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  2. Snímky z http://weather.unisys.com/radar/rad_us_loop.html - viz poznámka dole:
    NOTE: Radar data is susceptible to a phenomena called anomalous propagation. This generally happens at night and appears as a area of 20 dBZ echos (darkest green) which is centered around each radar site and expands with time. To try and reduce the problem, low echo values near the radar sites have been removed.

    OdpovědětVymazat
  3. abych to ráčil pochopit v souvislostech--před lety nasadila čacká lidová armáda české tanky,český slzný plyn v srpnu 1969,ještě ted slzím...Dnes čacká partička žoldnéřu si zaplavuje svou vlastičku,bez ohledu na to,že se jim utopí strejda příbuzný.Kdopak s nimi cvičí,že to činí?A copak dělá zuřivý reporter Standa Motl,nebo jiný,chlapík statečný,že by u radaru zablokoval výjezd a provedl interviev?Osvěžil jsem si filmík Občanská výchova,Němci mají inspiraci,ty doby,kdy jsme za bolševiku v roce 1970 trampovali u Prahy a okolí,jsou pryč.Jak říká HOGO FOGO-- kuráž Junge Bursch kuráž...

    OdpovědětVymazat
  4. Kansasem se prohnala neuvěřitelná mračna
    http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/96341/video-soudny-den-desive-mraky-odlozily-duel.html

    OdpovědětVymazat
  5. Sesuv půdy po vydatných deštích v Mexiku
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=678522
    Sesuv se stal dnes nad ránem, tj. po nočním "abnormálním šířením".

    Levi

    OdpovědětVymazat
  6. Trosku sudnosti prosim.
    Len idiot by nastavil radar na nejaku nekalu cinnost tak, aby sam tu svoju nekalu cinnost aj zobrazoval na webe. Uz tu o tom pisalo niekolko citatelov. Radar funguje v pulznom rezime a kludne mohol byt nastaveny tak, aby "zrazky vytvaral" v momente ked nescanuje oblohu.
    Je jasne, ze to co zobrazuje radar nieje normalne ale clovek s aspon trosku kritickym pohladom na svet to neopise takymto stylom - 'radar právě aktivně manipuluje srážky'.
    Jednoducho radar zaznamenal nejaku anomaliu v atmosfere - interferencne vlnenie, alebo nejaku chemicku latku - obidve vsak pochadzaju z ineho zdroja a nie meteoradaru. A ten zdroj treba odhalit. Oznacit, ze za to moze radar je vlastne zakryvanim skutocneho povodcu tychto anomalii!
    Tak prosim uz nehante meteoradary. Jedno je iste - bez nich by sme vedeli o manipulacii pocasia menej.

    OdpovědětVymazat
  7. ... ad anonym 9:02: ale třeba ano, podle mě jsme však již takové ovce, že to populaci může být v honbě za požitky všedního dne jedno. 11/9/2001 mluví za vše ...

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Anonymního z 29. září 2010 9:02:
    Myslím, že tady pan "Orgonet" se věnuje problematice manipulací s počasím už celkem dlouho a ví, co mluví, ikdyž se také může mýlit. Berte v úvahu, že informace nám jsou elitami zatajovány nebo překrucovány a je velmi těžké zjistit pravdu. Pokud jde o samotné radary a jejich geoengineerské využití, není to zase takový nesmysl. Radar je vlastně anténa a anténa, aby něco přijala, musí rovněž vyzařovat. Myslíte, že vojenští psychopati nevyužijí každé příležitosti ke svým zájmům. Takový radar klidně může fungovat jako malý HAARP a ionizovat nebo jinak ovlivňovat chemickou oblačnost nad sebou. A víte vůbec, jak jsou radary propojeny v systému CERAD a NORAD a kdo to celé ovládá? A proč myslíte, že USA měly takový eminentní zájem o výstavbu radaru v Brdech? Aby nám předpovídal počasí? Nebo, aby detekoval rakety z Íránu? Směšné! Pokud jde o zobrazování nekalé činnosti elit na webu, tam můžete přece klidně zařadit i snímky z družic NOAA, MODIS, MIRAVI, Detekci blesků, Aktivitu HAARPu a další. Nebo to jsou podle vás také nesmysly? Pan "Orgonet" věnoval nekonečné hodiny pozorování, překladům, analýzám a nevím čemu ještě. Jistě jej také okolí mělo za blázna. Ale já si jeho práce nesmírně vážím a vím, že má smysl. O vás jsem ještě neslyšel nic a nemáte ani nick, natož podpis a nabádáte jej k soudnosti? Něco vám řeknu milý pane: Skutečný svět je ještě větší fantasmagorie, než to nejšílenější sci-fi, co jste viděl v kině. Už brzy na to příjde celé lidstvo, uvidíte.

    Guess

    "Raději se budu mýlit z vlastním rozumem, než abych měl pravdu s bandou hlupáků."

    OdpovědětVymazat
  9. Díky, Guessi. Proč ty vlastně něco nenapíšeš, víš toho mnohem víc než já. Pošli něco na mail.

    OdpovědětVymazat
  10. Plně souhlasím s Guessem,...jen takový menší dodatek...myslíte že by SSoudruzi v US sledovali na nebi tím radarem co byl u nás plánován nějaké "prskavky" vypuštěné z Iránu či jiného nepohodlného státu??Dnes,když mají satelity s -přímým přenosem obrazového záznamu- na zemi kdekoli ve světě,které dokáží rozeznat osoby,techniku,...a dokonce i znaky radioaktivity v těch nebo onech vojenských zařízeních daného "nepřítele" a v případě ohrožení ihned zareagovat a nečekat,než se "něco" objeví na orbitě?? Myslím,že ta "koule" v Brdech mela mít jiný účel,,,takový malý český HAARP.
    http://www.youtube.com/watch?v=zJbDUStIn2k
    http://www.titulky.com/Conspiracy-Theory-with-Jesse-Ventura-S01E01-HAARP-152720.htm

    http://www.letxa.com/issue_haarp.php

    Ještě bych chtěl navázat na článek před pár dny:
    Codex Alimentarius - povinná toxicita potravin...už jim nestačí,že to na nás sypou z hora,nestačí že pojídáme potraviny z GM produktů a plných E-ček...ale chtějí i zakázat jak se proti tomu léčit,"trávou",s kterou se léčí již po tisíciletí.
    http://myslichvost.blogspot.com/2010/09/eu-extremni-ulet-bylinky-jsou-drogy.html
    -Směrnice v češtině:
    http://ec.europa.eu/health/files/eudralex/vol-1/dir_2004_24/dir_2004_24_cs.pdf

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  11. Mexické sesuvy jsou trochu daleko, ale tady je relevantní zpráva: http://www.ct24.cz/vysilani/2010/09/27/10159845740-210411058360927-18:30-studio-ct24-pocasi-ve-svete/?streamtype=WM2
    (přesněji od cca 3:45)

    27. 9. 2010 18:30
    Záplavy na jihu Minnesoty a jihu Wisconsinu, silné bouře po celém středozápadě USA

    -MEC-

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.