25. září 2010

Ještě jednou Codex Alimentarius

Díky za tip na novější video s Rimou Laibow, se slovenskými titulky., z 2. 6. 2010. (Má teprve 45 shlédnutí). Přesně to se teď v USA děje.
"Potraviny jsou toxiny? Zastavte Codex Alimentarius!" (To video se špatně vkládá, tak tady je odkaz a přepis).
http://dotsub.com/view/e9ad3ef4-575b-4c8d-8c1f-1d568b31ed8d

Přepis videa (je to rozhlasové interview):

O čom dnes chcem hovoriť, je Codex Alimentarius. Čo to vlastne je? Keď chcete počuť jeho históriu a zistiť ktorí ľudia kontrolujú naše potraviny a majú priame spojenie na ľudí, ktorí spôsobili genocídu počas 2.svetovej vojny, tak vám poradím aby ste šli na našu webstranku www.healthfreedomusa.org a vo videosekcií môžete nájsť a pozrieť video s názvom Nutricide a dozviete sa, ako nemeci ktorí spáchali genocídu počas 2.svet.vojny. Hneď potom, čo s dostali von z väzenia za zločiny proti ľudskosti sa vrátili späť do práce ako riadiaci pracovníci vo farmaceutickom priemysle.

Všimli si, že zdraví ľudia sú veľmi zlí pre biznis. Je ťažšie prevalcovať zdravých ľudí, hlavne keď je ich veľa. Rozhodli sa teda požiadať UN aby sa zmocnila a kontrolovala potraviny celosvetovo. UN bolo viac ako šťastné to vykonať a vznikol Codex Alimentarius, alebo Komisia pre správu potravín v roku 1962. Začala fungovať od roku 1963. Ich zámerom bolo kontrolovať celosvetovo všetky potraviny do 31.12.2009.

Meškajú však a majú problém držať sa časového plánu. Práve preto sa deje niekoľko udalostí v USA. Jednou z nich je 6 potravinových zákonov na stole bezpáteřního, bezcenného  a zákerného  kongresu USA. A teraz náš zákerný, bezpáterný a bezcenný kongres USA preberie inštrukcie od špecializovaných biotechnologických firiem ako Monsanto a farmaceutický priemysel ako Merck, Pfizer, Hoffmann–La Roche či GlaxoSmithKline. Oni spravia čokoľvek, čo tieto koncerny od nich chcú aby spravili!
Jedna z vecí ktorú plánujú urobiť, a to NIE JE preháňanie Sean, je to presne takto! Plánujú ti zobrať TVOJE právo PESTOVAŤ alebo ti OBMEDZIŤ PRÍSTUP k ČISTÝM POTRAVINÁM !! Chcú ti odobrať tvoje právo mať bio potraviny vypestované na bio princípoch a zachraňujú semená! Oni vlastne kriminalizujú držbu semien!Kriminalizujú malých farmárov a aj teba v tvojej kuchyni budú nútiť, aby si robil záznamy, odkiaľ tvoje potraviny prišli, aký je tvoj plán pre prípady núdze či katastrofy, akým mechanizmom si si zaobstaral potraviny aj s dokumentami, kde si potraviny kúpil, odkial prišli predtým, než si ich kúpil...atď. Samozrejme ked ješ hotové jedlá (čo je to čo chcú), tak nemusíš robiť nič z tohoto!!
Ak to znie extrémne, tak to preto, že to je extrémne je!! Deje sa to práve teraz! Čo môžu s tým ľudia spraviť? Veľa... pretože tu je tajomstvo, ako na nich, Sean. Zatlačiť ich naspäť funguje!Ak jeden človek pošle email kongresu, je to menej ako nič, ale ked 550 tisíc ľudí pošle email do kongresu, alebo ako sa už stalo 688 tisíc ľudí už poslalo email kongresu, ktorý hovoril Neopovážte sa!, neopovážte sa!
Čo sa stane je potom? Tak týto "kamoši" sa stiahnu a odídu, kým sa vrátia a môžeš si byť istý, že sa vrátia, pretože je tu ich podčiarknutá agenda, do ktorej by sme sa mohli dostať, keby si chcel, ale zatlačili sme ich späť krok, za krokom, a máme veľmi málo času.
Ak sa raz tieto zákony stanú našou legislatívnou realitou, tak už nebude cesty spät! Práve sa to deje v Európe!
By Peter cyberwiseman.blog.cz

2 komentáře:

  1. nechapu ze este vetsina lidi nepochopila, ze uz tisice let je vedeno lidstvo satanistickymi silamy. vsechno co se deje, se deje jen proto ze se to stat musi.
    kosmicky zakon;
    jestli lidstvo nezacne zas pouzivat svuj rozum, tak se moc nezmeni. nasi budoucnost sme meli a stale mame ve vlastnich rukach.
    nejvissi prinzip poradku dle ktereho se vsechno deje, je laska i kdyz to tak na prvni pohled nevypada. dualita je strasne dulezita pro vyvoj nasich dusi.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.