7. září 2010

První sraz Orgonautů

Přebírám z orgo.cz. Srazu se prý zúčastnilo 20 orgonautů, a měli se hezky. 
A to jistě mnozí z gifterů nedorazili (ani já, bohužel). To už je nás asi hodně, to zní nadějně, republika bude ogiftovaná cobydup! To se to bude transformovat do roku 2012!

Milí zlatí, sedím před počítačem plná dojmů ze srazu a přemýšlím, co napsat jako krátkou zprávu.
Asi nejvýstižnější mi připadá: přišli jste o HODNĚ.

O hodně povídání, hodně informací, hodně smíchu, hodně letadel sprejujících oblast nad námi, která se (potvora :lol:) stále protrhávala, ale taky nečekaně hodně adrenalínového vzrušení.
Přišli jste o Orwovy fantastické přednášky o jeho vynálezech, o příchod tria "My jsme Slurm", o Linuxáka s Linuxákem na kšiltovce, o kočku Serafínku, příběh o utopených kachnách, přišli jste o večeři při živé muzice (která měla jedinou chybu - že nešla vypnout nebo alespoň ztlumit, abychom mohli povídat a rozuměli si na vzdálenost menší než 20 cm).

Co vám posílám aspoň přes fotky (byť dost blbě, protože bez stativu se některé noční fotky fakt rozumně udělat nedají) je symbol iluminátského oka, které se jakožto měsíc v trojúhelníku mraků objevilo nad Kunětickou horou. když jsme odcházeli z "příliš hlučné večeře".

Jako další perličku zmíním alespoň Jirkovy speciální boty (jedna botaska a jedna půjčená sandála) a jeho úpornou několikahodinovou snahu o nalezení někoho, kdo by mu půjčil otvírák na konzervu leča, přičemž následně zjistil, že si ji stejně nemá jak ohřát. Nebo Orwův film o Měsíci, který byl jednak v ruštině a jednak strašně chrčel, takže jsme poslech vzdali a jen sledovali obrázky.

Orgonity jsme tam samozřejmě měli taky, to jen aby si někdo nemyslel... Byla to paráda mít možnost jich mít v packách tolik druhů od tolika lidí za takovou krátkou dobu. A překvapivě bylo většinu času docela zataženo až deštivo. Přiznám se, že jsem trochu doufala, že uvidím svůj první černý vrtulník, v tomto jediném bodě Orgosraz JEMNĚ nesplnil moje skrytá očekávání :D . Ale jednak byl viděn jinými (čehož vylíčení ponechávám plně na nich), jednak jsme si to "vynahradili" jinak a myslím že dostatečně. A abych nechala něco zajímavého taky na ostatních, tak už zmlknu snad jen s výjimkou konstatování, že jste (narozdíl ode mě) přišli o ten požitek probudit se asi o půl páté ráno s dost důrazným pocitem, že vám prší na obličej 8-)

Jako připomínku zůčastnivším se a jako upoutávku na příští sraz pro ty ostatní posílám pár fotek.
http://picasaweb.google.cz/101511496986 ... Orgonautu#

Jo a abych nezapomněla, přišli jste o můj štrůdl...

Moje velmi subjektivní hodnocení srazu: jsem utahaná jak pes, ale jsem MOC ráda, že jsem měla tu čest se s Vámi všemi setkat.

Levi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.