23. září 2010

Zatahování západů slunce

Přišel mi milý dopis od čtenářky, která posílá mimo jiné i odkazy na náhradní zdroje, když na NOAA už není spolehnutí... velké díky. Odkazy dám do některého dalšího článku. Díky i  za pochvalu, to ani nebudu zveřejňovat. V jejím dopise mě inspiroval zejména jeden odstavec týkající se západů slunce (nechám to velkým písmem, nechce se mi to přepisovat...) - to je téma, na které už nějaký čas taky myslím:

"FAKTEM JE, (SLEDUJI TO MALÝ KOUSEK ZA HLAVNÍM MĚSTEM...), ŽE POSLEDNÍ DOBOU JSME S POTOMKEM NEVIDĚLI JASNÝ ZÁPAD SLUNCE!!! I KDYBY NÁM ŘIDITELÉ POČASÍ DOPŘÁLI OD BOŽÍHO RÁNA PŘES CELÝ DEN „JEN LEHCE ZAMŽENÝ“, SKORO „JASNÝ“  POHLED NA „MODROU“ OBLOHU, (ACH, KDE ŽE JE TA PRŮZRAČNÁ JASNOST NEBESKÉ MODŘI ZA MÉHO MLÁDÍ?!), POČÍNAJE CCA ČTVRTOU ODPOLEDNÍ OPĚT ZAČNE LETECTVO ŠÍLET A DO HODINKY JE TO OD ZÁPADU ZATAŽENÉ VŠEMI SMĚRY. JEN OBČAS SKRZ TU UMĚLOTINU PROSVITNE PÁR PAPRSKŮ. SLUNÍČKO NEVIDĚT. PŘED PÁR DNY JSME DOKONCE POZOROVALI, ŽE OBLOHA BYLA SILNĚ ČERVENÁ TAM, KDE BY SE (PODLE VŠECH PŘÍRODNÍCH ZÁKONITOSTÍ) ČERVÁNKY ČERVENAT NEMĚLY... VŮBEC, ANI TROCHU – ALE ČERVENALA SE A POŽÁR TO SAMOZŘEJMĚ NEBYL...
ZDRAVÍM, DRŽ SE! LS"

Ano, taky mám dojem, že západy slunce jsou nám záměrně zakrývány, a scénař zakrývání je výše přesně popsán. Bylo tomu tak i dnes.

Mohou to udělat i jinak, ale není to typické: například před pár dny při podvečerní jízdě autem na západ byla jasná obloha, slunce mi svítilo přesně do očí, nesprejovalo se, tak se těším, že konečně uvidím po dlouhé době západ slunce. Nosím si pro tuto příležitost s sebou kolečko z diskety ... Ale udělali to tak, že sluneční kotouč těsně nad obzorem zakryli obrovským hlavatým rozsochatým evidentně umělým mrakem, jinak na celé nebeské báni ani mráčku. Jen slunce zapadlo, mrak se rozplynul a na celém nebi opět ani mráčku. Prostě, ten západ slunce neměl být vidět ...

To běžné "zatahování západu" při jasné obloze probíhá asi tak, že se postupně vytváří šedivá chemtrailsová clona, a ta se rozšiřuje nad další oblasti s tím, jak západ postupuje. Nad sebou máte okraj té chemtrailsové clony, a vidíte, jak přilétají další letadla a natahují tu clonu dále podle potřeby, ale ne dále, než je nezbytně nutné ... asi taky musí šetřit :-). Množství chemikálií vytváří dlouhodobé sundogy, dneska např. byly vidět zde v ČB více než hodinu. Ale nikdo si jich nevšímal ... Nejdůležitější okamžik je, když je slunce těsně nad obzorem, to musí být dobře schováno. Jakmile slunce zajde, přestanou sprejovat a udělá se zase jasno, pokud nemají řiditelé počasí nic jiného v plánu. Na fotce od čtenáře z Vodňan máte takový typický zakrytý západ se sundogem - díky za fotku, nemusím sem natahovat svoje dnešní, úplně stejné ...

Otázkou je, co nám vlastně schovávají. Myslím, že něco o tom nám napovídá video a fotky "Nibiru", o jejíchž pravosti se zde vedla obsáhlá diskuse. Podle mě to sice možná není Nibiru, ale ta fotka je určitě pravá, a to, co je na ní zobrazeno, je nejspíš některá z planet sluneční soustavy, která je v neobvyklé pozici, v rámci přeměny Země -  však o tom mluví Matthew v zářijovém poselství (odstavec 24: "Rekordní teploty, zvýšená sluneční vzplanutí, tání ledovců a polárních krajů, pomalé ponořování nízkých ostrovů a zvláštní nová vzájemná postavení planet jsou projevy vzestupu Země a návratu k jejímu původnímu zdraví a dřívější kráse.").  Která by to mohla být planeta, to by se asi dalo na webu  zjistit. V ten den se jim zrovna clona nějak nepovedla, něco podcenili, a chemikálie ve vzduchu odstínily jas slunce a umožnily vidět oba objekty pouhým okem a taky vyfotit... Občas se jim to stává, na webu najdete další podobné fotky a videa ...

A to by mohlo být to, co nám zakrývají: že ve sluneční soustavě se něco děje, co nemají pod kontrolou, a pro jistotu to před obyčejnými lidmi tají. Prostředky jim nechybí, jsou to jistě "nutné výdaje na obranu" a na ty se nešetří veřejných peněz daňových poplatníků ze státních rozpočtů a z rozpočtů válečnických spolků. Ale ono jim sklapne, a věřím, že brzo. Věřím, že brzy zase uvidíme normálně zapadat slunce.

P.S. Jeden čtenář poslal na mail možné vysvětlení, proč zakrývají západ (i východ) slunce, zní to pravděpodobně. 
"Dobrý den, jen takovou poznámku k tomu zakrývání Slunce. Někde jsem četl, že jistý ruský vědec přišel s hypotézou, že naše země má dvojníka na opačné straně Slunce. Tento dvojník je prý naprosto identický a případné odchylky v oběžné dráze jsou prý uměle korigovány. Takže dvojníka nemůžeme nikdy vidět. V Rusku a v USA jsou v zemi nějaké přístroje které není možno prozkoumat pro smrtelnou radioaktivitu a která prý s tím nejak souvisí. Tento vědec se prý obrátil na vládu USA s návrhem aby tyto věci byly společně prozkoumány. Třeba to může mít nějakou souvislost. Laicky bych řekl: Hrabou se v tom a dvojník je vidět. S pozdravem V.M."

12 komentářů:

  1. Nevím jestli to je k tématu, ale všimla jsem si, že v posledních 14 dnech je každou noc úplně čistá obloha a jsou nádherně vidět hvězdy, ale přes den je pečlivě nastříkáno. Chodím pravidelně okolo 1h v noci venčit psa a překvapilo mě, že je nebe jako vymetené i když bylo přes den zataženo a doslova ani mráček.

    OdpovědětVymazat
  2. ano pravda, a jsou už zakrývány nějákou dobu, přesně jak popisujete. Celý den třeba jasno, ale k večeru je na zápádě clona, do které zapadá slunce, nikde jindě ani mráček.
    Bej.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano tento jev už sleduji celé léto, prostě jdou po slunci, ráno a pak večer. jsem rád že jste o tom napsaly možná si toho všimlo více lidí.

    OdpovědětVymazat
  4. Věděl bych, co nám zakrývají - kolečko z diskety totiž není třeba. www.sungazing.com. Chemtrails všeobecně by s tímhle fenoménem mohly mít cosi společné...

    OdpovědětVymazat
  5. orgonet
    zdravim chcem a opytat pytal som sa na to uz predtim ale ste si asi nevsimol ma mesiac cize jeho spln vpliv na to ze chemitrals v tej dobe nefunguje?nevenujem sa neak moc sledovaniu chemitrals kedy funguje a kedy nie ale vsim som si ze ma neake cykli tiez´,ze 2tyzdne v kuse a potom prestane fungovat a zas zacne a tak dookola.nikdy som vsak nedaval pozor ci prave ked im to neslo bol spln iba posledne dva razy sa mi zda ze bol a chemitrals nebol vtedy.

    OdpovědětVymazat
  6. Nejen západy,ale ivýchody slunce zakrývají.Já osobně si myslím,že je to tichá válka proti lidstvu.
    Nebo si něco namlouvám a jsou to jen kondenzační čáry za letadly,protože kdyby to bylo jinak tak by nám to řekli v televizi,né?
    A můj názor na současnost? VŠECHNO JE JINAK!

    OdpovědětVymazat
  7. A co východy Slunce?Já pozoruji východy nad druhým největším městem a při rovnodennosti se mně Slunce promítá mezi dva výškové domy(takový malý Stonehenge).Ale "Nibiru" nikde.
    Dnes ráno jsem viděl najednou osm letadel.Stopy se za chvilku ztrácely.Při pohledu hvězdářským dalekohledem je vždycky vidět,že stopa(i když se hned nerozplyne)vzniká až kus za letadlem,v čáře trysek motorů.Že by ty šmejdy přidávali do paliva?

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymnímu 8.32: Myslím, že řiditelé počasí mohou využívat vlivu měsíce ke svým záměrům, ale jak to dělají a jestli to využivají i pro chemtrailsování, to nevím. Pozorujte.

    OdpovědětVymazat
  9. Východy slunce: máte pravdu, já taky pozoruju, jak nám je zakrývají ...
    Sungazing - to je ono, díky za odkaz,paráda!

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že je pro tento jev jednoduché vysvětlení. Toho kovového svinstva je nahoře hrozně moc. Přes den je jiný úhel světla, tak to svinstvo nevidíme, ale jakmile se to osvětli zešikma (při západu/východu Slunce) - vylezou ty ohavné opalizující barevné efekty kovových z těch kovových částic, kterými je vzduch nacpaný. Např. jsem při západu slunce viděla, jak malý mráček, který jsem měla nad hlavou, při spodním šikmém osvětlení vrhal výrazný stín na "prázdné" bezmračné nebe nad ním!!!
    Náš stát prý podepsal nějakou úmluvu s dalšími státy "o otevřeném vzdušném prostoru" (teď si přesně nevzpomínám, jak se to jmenuje), tak nám nad hlavou může svištět jakýkoli darebák a sypat, co se mu zlíbí. Nikdo to nezkontroluje. Je TMA. Je pravdivá lidová moudrost: Kam nechodí slunce, tam chodí lékař. Slunce svítí daleko méně než dříve, a když svítí, tak je stejně překryto tím svinstvem. A také je daleko víc dní, když je zataženo. Okolní život v přírodě jede z posledních sil. Už to nelze nevidět! Žádná úroda. Stromy, co plodily v srpnu, plodí v září. Navíc všechno je nemocné, nezralé a jakoby bez chuti.
    Je zvláštní, jak hroznou proměnu naše krajina prodělala, to nejde ničím omluvit. Od pol. minulého stol. je nás v Česku zhruba stejný počet. A byla šťavnatá, dužnatá krajina. Co je teď? Vyprahlá polopoušť, po níž sjedou vody slejváků, aniž by se vstřebaly do země a skomírající rostliny - daří se tu akorát plevelům. Proč je tu najednou všechno tak zničené? Proč jsou všichni nadměrně nemocní a unavení? Toto je otázka cca 10ti posledních let. To je také doba zničené oblohy a vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  11. ....tak nám nad hlavou může svištět jakýkoli darebák a sypat, co se mu zlíbí.,,....
    1972 Úmluva o biologických zbraních. Úmluva o zákazu vývoje, výroby a skladování bakteriologických (biologických) a toxických zbraní a o jejich likvidaci. Smluvní strany této úmluvy se zavazují, že nebudou vyvíjet, vyrábět, skladovat ani získávat biologické činitele nebo toxiny z takových druhů a v takovém množství, které není -!!! zdůvodnitelné pro ochranné a další mírové účely-!!!, jakož i příslušné zbraně a prostředky jejich dopravy. Podepsána 10. dubna 1972; vstoupila v platnost 26. března 1975.
    1977 Úmluva o zákazu -!!!vojenského využívání a jiného zneužívání technologií měnících životní prostředí-!!!. Zakazuje zneužívání určitých technologií měnících životní prostředí, které působí v širokém měřítku a mají dlouhodobé a vážné důsledky. Podepsána 18. května 1977; vstoupila v platnost 5. října 1978.
    1992 Smlouva o Otevřeném nebi. Zavazuje účastnické státy v Euroasii a Severní Americe otevřít svůj vzdušný prostor a umožnit přelety svého území nevyzbrojenými průzkumnými letouny s cílem -???posílit důvěru a transparentnost-???, pokud jde o vlastní vojenské činnosti. Podepsána a prozatímně realizována 24. Března 1992;
    1993 Úmluva o chemických zbraních . Úmluva o zákazu -!!!vývoje a výroby, skladování a použití chemických zbraní-!!! a o jejich likvidaci. Dohoda vypracovaná v návrhu 39 státy Konference o odzbrojení, jejíž cílem je celosvětový zákaz chemických zbraní. Je otevřena pro podpis v Paříži počínaje 13. lednem 1993 (doposud byla podepsána více než 150 zeměmi). Vstoupí v platnost 180 dní poté co bude uložen 65. Ratifikační dokument, ale ne dříve než 13. ledna 1995.
    (...takže ten "prášek do pečiva" co na nás sypou,je opravdu,...ale opravdu neškodný...)))
    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  12. 24. září 2010 14:25 - poslednych 10 rokov maju ludia coraz viac aut. poslednych 10 rokov ludia coraz menej kopu do zeme - ci uz aby nasadil strom, zemiak alebo mrkvu. poda upadava a utlaca sa. nevsakuje vodu, ta voda iba stecie. Tak isto sa za posledne desiatky rokov zmenil sposob travenia "volneho casu". Vlastne vznikol pojem volny cas. Budem mat 30 a aj tak viem ze ked sa prislo domov z prace tak sa doma islo kosit pole, sadit stromy, kopat zemiaky. Teraz sa to vsetko kupi a mame volny cas na sedenie pri telke alebo internete alebo na vymyslanie konspiracnych teorii. Toto neberte ako narazku na orgonet alebo ine stranky... sam ich citam - ale niekedy sa to prehana. Co takto namiesto sedenia na balkone a pozorovania mrakov urobit daco v tej prirode ktora sa nam zda umierajuca ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.