17. října 2010

Dnešní západ dvou sluncí v Plzni

Webové kamery ČHMÚ poskytují mnoho informací, zatím je ani dostatečně nevyužíváme. Třeba chemtrails jsou tam vidět pěkně v přímém přenosu. Ale to si můžeme nechat na jindy.
Dneska mě zaujal "západ dvou sluncí" nad Plzní. Možná je to nějaký optický klam, však vy už budete vědět ... Třeba odraz přes sklo?
Dnešní fotky ukazují, jak se v 17.40 objevil vpravo od Slunce malý kotouč a zapadal spolu se ním až do 18.00. Je to opět "Nibiru"?
Sundog/chemdog by to mohl taky být, ale ten nebývá kulatý, to bývá jen taková rozmáznutá záře.
Tak nevím.
Doporučuji podívat se na animaci přímo z kamery, tam je to líp vidět. Zdroj: webové kamery ČHMÚ.

23 komentářů:

  1. Tak jsem se chtěl na ty snímky podívat v originále, o ono tam nějak nejsou - chybí celá série snímků mezi 17:30 až 18:05.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  2. no nevim zdali se divam spravne, ALE ted ve 20,15 vidim v seznamu snimku mezeru od 17,30 do 20,05 WTF????
    Bej.

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=plzen2

    OdpovědětVymazat
  3. prave tych 35minut (17.30-18.05) nie je momentalne dostupnych na tej stranke, hmm ...

    OdpovědětVymazat
  4. No čas medzi 17:30 a 18:00 na web kamere už nie je....

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer, teď (17. 10. ve 23:15) jsem koukala na Prohlížeč webových kamer ČHMÚ AMS Plzeň - Mikulka - JZ a snímky, které zde uvádíte tam chybí. Je tam uveden čas 17:30 a potom až 18:05. Přitom, jak jsem koukala na předchozí dva dny, tam tento časový úsek nechybí. Je to opravdu zvláštní a asi na tom něco bude, když ty snímky z prohlížeče tak rychle zmizely. Přeji Vám krásný večer a dobrou noc. R.

    OdpovědětVymazat
  6. Ooops!!!
    Snímky z kamery jsou vždy po 5 minutách, ale od 17.30 do 18.05 VŠECHNY CHYBÍ!!!
    Někdo z ČHMÚ čte tvůj blog a ihned snímky odstranil, jak jinak si to vysvětlit?
    Jinak dík, chodím na tvé stránky téměř denně.

    OdpovědětVymazat
  7. Buď se data omylem smazala nebo to byl něčí záměr. Každopádně chybí snímky 17.10.2010 17:35 - 18:00. Že by bylo na snímcích něco nevhodného ? :c)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavé, dnes jsou ony snímky odstarněny :-)
    Čau Vašek

    OdpovědětVymazat
  9. Rád by som sa pozrel , ale snímky od 17:30 do 18:05 su zmazané ;) zaujimave

    OdpovědětVymazat
  10. Jak je vidět zpětně ze záznamu fotografií po pěti minutách,ihned ty snímky smázli,jelikož by jsme mohli vidět co vidět nemáme.Od 17:30 až 18:05 "výmaz" Zajímavé by bylo vědět,co je k tomu vede.Že by nám to zde vysvětlil Radim Tolasz — náměstek ředitele pro meteorologii a klimatologii???? Nebo stačí zavolat "mluvkovi"úřadu -tiskový mluvčí — tel. 724 342 542 ???, (...je fajn Orgone,že je máš stažené,jiní by je již nikdy neviděli))
    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,
    chtěla jsem se dnes podívat na ty snímky osobně na ČHMU AMS Plzen-Mikulka JZ a už jsou "pryč"!!!
    Někdo z ČHMU sleduje pozorně tyto stránky ,
    ale proč asi ???
    Zdravím Pavla z Brna

    OdpovědětVymazat
  12. Chci se dneska (18.10.) podívat na záznam ze zmíněné kamery a co to nevidím, snímky z času 17:35 až 18:00 chybí! To snad ani nemá cenu rozebírat, zda to byl odraz nebo ne, a svědčí to samo o sobě, že tam bylo něco, co mělo zůstat skryto... Ještě, že máme Orgoneta a jeho zvyk všechno ukládat k sobě.

    OdpovědětVymazat
  13. 18.10.2010 14:21

    Teď jsem se snažil najít obrázky které jste zde zveřenil, ale světe div se! Poslední obrázek animace je z 17:30 a pak až v 18:05. Je to dozt podivné vzhledem k tomu že ostatní animace jdou jako vždy po 5 minutách. Že by náhodná ztráta dat nebo si dal někdo práci a smazal je... To už nechám na Vás

    OdpovědětVymazat
  14. K tomuto mazání nepohodlných snímků bych měl jeden nápad, který by automaticky umožňoval sledovat, které snímky byly zveřejněny a později se ukázalo, že jsou nepohodlné a byly smazány. Samozřejmě některé snímky nemusí být dostupné už v době pořízení z technických důvodů. Dnešní zjištění o zpětném mazání snímků ze strany ČHMÚ, které mě pěkně nakrklo, protože o meteorolozích tady asi nikdo nemá valné mínění, ale tohle je pro mě vrchol, když jsem se sám přesvědčil, že i ČHMÚ pracuje pro systém. Myslím, že asi brzo půjdu naprogramovat takovou webovou službu, která by tohle automaticky zjišťovala a přes RSS seed by poskytovala zajímavé snímky pro analýzu místním dobrovolníkům :-). Takový systém by nám hledačům pravdy hodně usnadnil život.

    Na druhou stranu, o tomto sledovacím systému by asi bylo dobré pomlčet, abychom měli výhodu nad protivníkem. Pokud totiž tento systém vejde ve známost, tak si dají pozor na to, že není možné jen tak smazat snímky, když budeme mít zálohu, a budou muset přejít zřejmě k retušování, což už se tak snadno nedá detekovat. Nemyslím si totiž, že by ČHMÚ chtěl zaměstnávat bandu lidí, kteří by neměli nic jiného na práci, než sledovali poslední snímky a kdyby se na nich objevilo něco podezřelého, tak by je hned mazali ještě předtím, než dojde ke zveřejnění. Pak bych se vsadil, že pak by v blízké budoucnosti byla data z online kamer zpožďována o čas potřebný na cenzuru. Ještě mě napadá zásadní otázka, zda inkriminované snímky byly smazány proto, že se ČHMÚ samy od sebe nelíbily, nebo zda to byl až důsledek toho, že na to Orgonet upozornil? Pokud je to ten druhý případ, tak nám asi taková automatická služba nebude na nic, pokud sami nebudeme pozorovat a upozorňovat na podezřelé snímky. Pokud po upozornění snímky z archivu ČHMÚ zmizí, tak jsme se trefili do černého, stejně jako v tomto případě :-). To pak svědčí o významu těchto a jim podobných stránek, protože jde vidět, jak z nás musí mít systém pěkně nahnáno :-). To se pak ani nedivím, že by nejraději "všechny ty počítače a internety zakázali" :-).

    Ještě malá poznámka k fenoménu západu dvou sluncí. I když se mu dostalo hodně publicity tady na Orgonetu a nyní již hodně lidí skoro každý den zaměří svoji pozornost na oblohu při západu Slunce, zda se mu náhodou nepoštěstí uvidět dvě slunce, tak mě napadá otázka, proč těch pozorování není víc, pokud se opravdu jedná o skutečný vesmírný objekt a ne o optický klam? Pokud je to skutečný objekt, tak bychom západ dvou sluncí měli teoreticky vidět každý večer, pokud tomu počasí dovolí. A to je ten problém, manipulátoři počasí se v poslední době docela snaží, málokdy se vyskytne pohled na jasnou oblohu. Nebo nemusí být dvě slunce viditelná vždy, ale jen za určitých podmínek (konjukce?, cyklus oběhu?)...

    OdpovědětVymazat
  15. Ha ha, to je dobrý, tak oni to hned včera večer smazali :-)))) Teď je to nahrazené nějakými "nezávadnými" chemtrails :-)))
    Takže to je důkaz, že to byl dobrý úlovek, čistě náhodou :-))))

    OdpovědětVymazat
  16. Bilderberg group to nařídili zničit, to je jASNYYY

    OdpovědětVymazat
  17. Dneska tam tu špínu na objektivu máte znova a podruhé vám ji mazat nebudeme, už by to nebylo tak vtipné.

    OdpovědětVymazat
  18. Dnes jasno a nádherná animace na stejné kameře. Vidět jsou obě slunce a teď v 18.15 se objevil nějaký objekt-něco jako kometa, nevím..

    OdpovědětVymazat
  19. Včera jsem volal na čhmú a mluvim s člověk který zoodpovídá za kamery. Tvrdil mi že data ze servu odešli a nechápe proč tam snímky nejsou, poprosil jsem ho ať je tam nahraje, slíbil že tak udělá ale bohužel snímky tam dnes stále nejsou..

    OdpovědětVymazat
  20. Zvláštní, že jsem dneska mluvil s člověkem, který zodpovídá za kamery a nebylo mu nic známo o tom, že by ho kdokokoliv ohledně výše diskutovaného problému kontaktoval. Lžeme, protože se nám to hodí do krámu?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymovi 14.32: Tvůj komentář přišel jako "spam", nevím proč, žádný filtr nemám nastavený. Takže ho objevuju až teď.
    Už mi taky spílal čtenář mailem, proč mu nepublikuju příspěvky o tom, že je třeba giftovat Mochovce ... ony mi prostě nepřišly.
    Takže když se něco nepublikuje, není to vždycky moje vina, někdo se v tom asi umí hrabat.
    Přes všechno "mazání" buďme ČHMÚ neskonale vděčni za všechny jejich veřejně dostupné zobrazovací prostředky - to je fakt světový unikát! Všude jinde na světě všechno ukazují jen stylizované - upravené.

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím si, že "dvě slunce" jsou seriózní téma a zasloužilo by si zpracovat. Kdyby se tak toho někdo, kdo o tom něco ví, chtěl ujmout, probrousit internet, sepsat článeček a poslat...

    OdpovědětVymazat
  23. Pro Verthandi,
    jest-li chcete můžu vám dát k dizpozici výpis o volání jistě to tam bude zaznamenáno. Nevím čím by se mi to mělo hodit do krámu, jo možná mě něco napadá. Asi proto abych všechny zfanatizoval a ovládl planetu :). Myslím že je to zcela bezpředmětné, pravdu si každý musí najít sám...
    Tímto jsme Vás nechtěl urazit, je obdivuhodné že pátráte po pravdě, jen tak dál....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.