31. října 2010

Vláda (francouzská) nedbá demonstrací, tak zablokujeme banky

(Díky čtenáři za tip.)
Velké demonstrace proti důchodové reformě ve Francii stále ještě probíhají, a vypadá to, že vláda je skutečně nehodlá vyslyšet. 
Zdá se, že má pravdu Eric Cantona, který říká, že revoluci je třeba dnes vést nikoliv v ulicích, ale na půdě světového bankovního sektoru, protože ten ovládá celý svět.
Proto byla založena francouzská občanská iniciativa StopBanque, která má svůj skromný web http://stopbanque.blogspot.com/, z něhož se dostanete na anglickojazyčné i jinojazyčné stránky facebooku. Iniciativa vyzývá Francii i svět, aby se připojil k mírové občanské iniciativě blokování bank tím, že si 7. prosince vybereme maximum ze svých účtů, spořitelních účtů, nelépe když je úplně zavřeme.
Mně se to líbí, a určitě se přídám. 
Na facebooku už se samozřejmě zformovala skupina misinformantů, kteří toto zpochybňují ... nenechme se jimi zmást. Je vidět, že se globalisté takového zásahu do bank bojí.
Prosím, předejte informaci dále, ať je nás co nejvíce.

Video: Eric Cantona dává tip, jak zničit systém



Z webu StopBanque, texty ze 14. 10. 2010, překlad Orgonet.


Hromadný výběr peněz a uzavření spořitelních účtů

StopBanque je výzvou k hromadnému výběru peněz z bank a k uzavření sekundárních účtů (úspor) dne 7. prosince 2010.
StopBanque má již 19 000 účastníků, 61 000 osob se očekává, první spontánní občanská iniciativa k obraně proti mediální a politické korupci a proti stále zřetelnějšínu otrockému postavení, které nám vnucuje velký kapitál.
StopBanque má i světový ohlas!

Náš postup je legální, mírový, nenáboženský, nepolitický a neodborový.

Vzhledem k tomu, že manifestovat dnes není už k ničemu, aby nás naše elity slyšely, a protože skutečná síla je v rukou mezinárodních bank,

POJĎME VŠICHNI JAKO JEDEN MUŽ VYBRAT SVÉ PENÍZE Z BANKY DNE 7. PROSINCE 2010!

„Oni jsou velcí, protože my jsme na kolenou!!

Předejte tento vzkaz všem kolem vás: jsme právoplatní lidé, základ národa. Máme možná málo logistických prostředků. Přesto, bez armády, bez policie, bez násilí, bez dělení ...

KONEC TOHOTO NESPRAVEDLIVÉHO SYSTÉMU JE MOŽNÝ!

Jsme si vědomi, že jsme v období krize a nezaměstnanosti, a že většina z nás má strach a má dojem, že nemá „prostředky“, jak se účastnit. Chyba: tento krok se obrací zejména k těm a týká se zejména těch, kteří nejvíce pocítí výsledky této iniciativy ...

Běžné otázky: „A co když nemám peníze? Co když jich mám málo? Mám dluhy? Nemám účet v bance?“

Malé potůčky vytvářejí velké řeky!
Jde o to vytvořit na ně nátlak, tak aby si uvědomili, že jejich sekulární moc existuje dnes jen proto, že my to dovolíme a e jim „důvěřujeme“, ale že my máme možnost změnit pravidla hry!

Pokud tato akce bude kolektivní a masová, můžeme jim nahnat strach.

Nikdo nemusí nikde chodit, běhat a žonglovat po ulicích, být nástrojem rozštěpených stran, „řvát“, aby vás nakonec nikdo neslyšel, „všechno rozbíjet“ a dostávat rány.

Toto jednoduché a symbolické gesto může přenastavit hodiny kapitálu na lidovou hodinu!

(Návrhy dopisů, které je možno zaslat bankám: zatím nejsou přeloženy.)

Vhodnost této iniciativy

Znáte fungování bankovního systému? Znáte mechanismy tvoření peněz? Kdo tvoří peníze ve Francii a ve světě?

Abyste pochopili vhodnost navrhované občanské iniciativy, je třeba pochopit základy světového bankovního systému, který je komplexní a nedovoluje zjednodušení a zkratky.

Je evidentní, že peníze, které vybereme, a příliv vysvětlujících dopisů nezničí konkrétní banky (ledaže se do hnutí zapojí milióny osob, což by bylo opravdu třeba) a nesvrhne systém, ale náhlý nárůst nespokojených osob, dokládajících svou ztrátu důvěry a své odmítání bankovního systému, neprojde nepovšimnuto.

Představte si přepážku banky, kde je náhle 10, 20, 50 osob nespokojeno a žádá zůstatek a zavření svých účtů?

Navíc tento krok může být impulsem k dalším iniciativám, na něž bychom nebyli přišli, a že budeme mít vliv na lidi jako celek a ne na specifickou politickou skupinu, politizované asociace, náboženské instance a syndikáty, které velmi často slouží jako stoky pro odvedení či ztvárnění hněvu občanů, přičemž stále slouží zájmům velkého kapitálu. Nezapomeňme, že je více těch, kteří se neúčastní voleb, než voličů...

Skutečně myslíte, že Nicolas Sarkozy nebo „opozice“ mají nějakou moc pokud jde o „záležitost důchodů“?

V 97% případů v roce 2008 Evropská socialistická strana, v jejímž lůně jsou i francouzští socialisté, a Lidová evropská strana hlasovaly stejně pro texty, které jim byly v Evropském parlamentu předloženy. Čili to je jen 10 odlišných hlasů z celkových 535? Konsensus?

Když víme, že více než 80% našich zákonů vychází z této evropské legislace, chápeme, proč mediální opozice mezi Socialistickou stranou a UMP je pouze špatnou divadelní hrou.

Opravdu myslíte, že odbory jsou přesvědčeny, že jejich akce byly vyslyšeny a byly dostatečné?

Všimněte si, že jsou to vždy stejné organizace, které se prezentují v čele průvodů, a že je tomu už 40 let, co neudělaly žádný pokrok v této záležitosti, pokud vůbec nezpozdily reformu nebo „kapitalizace“ důchodů? Odbory na toto ústřední téma nucených reforem mlčí.

Tato občanská iniciativa nenavrhuje, abyste své bankovní účty uzavřeli „hloupě“, abyste už nemohli provádět své operace, i když si myslíme, že to je právě to, co by se mělo udělat, ale tak, abyste si vybrali sumu peněz, která vám umožní dostat se na nulu po zaplacení posledního trvalého příkazu nebo směnky.
Naopak, aby tato demonstrace byla zřetelná a věrohodná, ideálně je třeba zavřít své sekundární účty (úspory) a nasměrovat své kapitály do kufrů nebo do kooperativních bank, jako např. NEF (Francie), BAS (Švýcarsko). Uvažujeme o dalších alternativních řešeních a vítáme všechny návrhy ...

Dostaňme tuto iniciativu z internetu do ulic!

Vaši spoluobčané

43 komentářů:

  1. http://www.facebook.com/event.php?eid=141889172526236&ref=nf

    OdpovědětVymazat
  2. No, moc hloupjejsich napadu nez tenhle asi vymyslet nejde :-) Kdyz bankrot, tak pro vsechny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně nějaké řešení jak elitu dostat do úzkých,oni si musí uvědomit,že bez nás nejsou nic,já jsem pro a určitě to budu šířit dál.Doufám,že to zabere.

    OdpovědětVymazat
  4. Nabírám přesvědčení, že je to organizované podle scénáře těmi stejnými prevíty co nás sem do té prdele dovedli.

    Obávám se, že to už nepůjde zastavit...

    OdpovědětVymazat
  5. (Opakuji komentář, ale chtěl jsem, aby byl přímo pod odpovídajícím článkem.)

    Tuto myšlenku neslyším poprvé:
    Vybrání peněz z bank a spoření (do důchodu se stejně půjde v 70 letech...) jako vhodný nástroj na zastavení šílenců z FEDu to bylo zmíněno ke konci známého filmu "Claus - Finanční krize" (www.paprsky1.de - právo a ekonomika - filmy).

    Další zajímavý citát, který jsem kdysi četl na jednom slovenském webu: (citováno volně)
    "Pokud jediná věc, která je schopna zabránit zničení civilizace,
    je zhroucení/stopnutí tohoto systému
    (založenému na FEDu, virtuálních transakcích, ekonomickému růstu za každou cenu (např. léky, které léčí, ale neuzdravují) a na orientaci na hmotné hodnoty...)
    tedy ... pokud jediná věc, která je schopna zabránit zničení civilizace,
    je stopnutí tohoto systému,
    pak je naší povinností či vlastním zájmem napomoci tomuto zhroucení/stopnutí.

    Podle všeho chtějí ti samí vládci zde ještě více řídit a vymačkávat lidi. Více pracovních hodin týdně, menší platy, větší daně, větší sledování, horší potraviny, pseudovakcíny... Copak to nevidíte?
    Utnout tento systém sice znamená přijít i o sýrovou návnadu v pasti, ale zároveň to především znamená do pasti se nechytit. Co je lepší?

    Navíc se mimo mainstream v malém připravují a testují alternativní systémy, které jen čekají na příležitost (např. www.inaekonomika.sk).

    Nemusíte vybrat vše, každých pár tisíc zmizelých z banky a ponechaných v hotovosti pomůže. Na kecy o tom, že peníze doma jsou nejhůře zhodnocené peníze, se vykašlete. Těch pár korun úroku, co v bance dostanete, je k smíchu.
    Ne každý má podmínky, ale mnoho lidí určitě má podmínky pro to vybrat v bankomatu třeba 15.000 a nechat v obálce na pečlivě ukrytém místě doma, aniž by hrozilo zcizení (nechlubit se tím).
    A nemyslete si, že pár jedinců nic nezmůže - Když něco uděláte (např. vyberete peníze z tohoto důvodu), zanecháte v prostoru energetický otick činu, který podvědomě bude inspirovat i ostatní, i když se o tom přímo nedozví. (viz http://jakynarodtakovavlada.angelfire.com)

    http://www.cez-okno.net/clanok/konspiracie-nwo/projev-vaclava-klausa-pokud-nyni-nezacneme-debatu-o-nebezpeci-svetovlady

    OdpovědětVymazat
  6. V konecnem dusledku (pokud by se to podarilo, o cemz pochybuju) by to postihlo nejvic prave ty, co tomu tak nadsene tleskaji a hodlaji se zucastnit.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravim, vzpomínáte na kampeličky jak začali bankám odebírat spoustu klientů, tak banky založily 1. Družstevní záložnu a podobný a pak nechaly potopit. A sheeple hned valily zase k bankám, já ruším účet ve spořce a jdu do místní kampelice, stejně každou výplaty za pár dní vyberu investuji do něčeho jinýho co v budoucnu bude potřeba a na účtě nic nenechávám, a platit ve spořce stovku měsíčně za vedení takovýho účtu, to už fakt ne.
    Jde to se odpoutat od bank, jen to chce se uskromnit a platit hotově ne kartou ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Je to výborný nápad :-)...já a moje rodina jdeme do toho !!! Možná by se ta iniciativa dala použít i proti zdražování energii !! Začněme myslet jinak a nenechme si pořád všechno líbit !!

    OdpovědětVymazat
  9. Dost dobrý nápad na to,jak vystresovat ty bankovní vyžírky.Já to určitě udělám,nicméně daleko dříve,než 7.12.Jinak by se na mě taky nemuselo dostat.
    P.S.:v jedné reklamě na čsob melou stále dokola:
    "PRO BOHATŚÍ ŽIVOT".A já si stále dokola odpovídám otázkou:pro čí bohatší život?Pro můj?Tak tam sakra dejte to slůvko "VÁŠ".Jenže to byla lež,jako věž !!

    OdpovědětVymazat
  10. jestli narazíš na další info nebo novinky ohledně toho tak to tu prosimtě průběžně uveřejni...je to velice zajímavé...děkuji

    OdpovědětVymazat
  11. aby to nedopadlo takhle: :)

    "a pání kolegové, co kdybychom se my čtyři sešli a vybrali už 6.12, ať na nás něco zbude?" "Dobrá"

    ...

    "a pání kolegové, co kdybychom se my tři sešli a vybrali už 5.12, ať na nás něco zbude?" "Dobrá"

    ...

    "a pane kolego, co kdybychom se my dva sešli a vybrali už 4.12, ať na nás něco zbude?" "Dobrá"

    :-)

    OdpovědětVymazat
  12. na svete neni tolik fyzickych penez jako je suma na uctech, proto vyber hotovosti banky polozi
    banky neprimo "penize" vyrabeji a to neni spravne!

    PENIZE JAKO DLUH
    http://www.youtube.com/watch?v=Zb53eqIrocI (dil prvni z peti)

    OdpovědětVymazat
  13. Už před nějakým časem jsem se rozhodla, že se v rámci možností stanu co nejméně závislou na systému a že nehodlám zbytečně podporovat "světovou elitu". A první, co jsem udělala je to, že jsem vybrala prostředky ze svého bankovního účtu a nechávám na něm pouze tolik, aby byly pokryté mé platby.... :) Samozřejmě jsem podnikla více kroků, ale o tom zase někdy příště. :) Chápu, že úplné odpojení od systému není možné, i to, že jsem jen kapkou v moři. Ale moře se skládá ze samých kapek... nebo?

    OdpovědětVymazat
  14. Už dávno v bance skoro nic nemám,pokud tam něco je okamžitě vybírám v menších bankovkách a vkládám do štrozoku.

    Heslo na listopad:

    Jdi do banky a

    "Staň se i ty hrobařem naší zhoubné civilizace!"

    OdpovědětVymazat
  15. To je ale nesmysl, stádečko aniž by o tom přemýšlelo se této "hurá" akce hned chytí.
    Kam to povede? Banky se dostanou do úzkých a zdraží poplatky, aby si na sebe vydělaly a předešly něčemu takovému v budoucnu. Zdraží rovněž úvěry a mnoho lidem tak odepřou přístup k bydlení a samozřejmě kvůli tomuto riziku zvýší úrokové sazby, čímž mraky lidí nebude moci současné půjčky splácet... Kdo tedy bude vítěz?
    Krom toho kdo dnes přemýšlí o zhodnocování peněz, tak je určitě nemá na běžném účtu u banky.

    OdpovědětVymazat
  16. Výběr veškeré hotovosti velkého množství jednotlivců může spustit nekontrolovatelnou lavinu (paniku) a během hodin dostat pod tlak bankovní systém. Obavy se rozšiřují i do USA.
    Nevím, co si o tom myslet. Poškodit vlastní měnu a systém je šílené. Na druhou stranu ale pokud pozorujete, jak pod vámi někdo řeže větev a sám je pevně připoutaný ke stromu. Co uděláte? Počkáte až se zřítíte, nebo prostě podetnete celý strom a budete doufat, že na zemi budete mi podobné šance?

    OdpovědětVymazat
  17. Ziji na jednom mensim z Normandskych ostrovu, a i kdyz vim, ze to tady nikdo neudela a nebude to tady mit smysl, protoze jsou tu jen 3 banky a 2 bankomaty a mistni lidi nic takovyho nezajima, tak ja to udelam. Tato myslenka se mi moc libi. A i kdyz to nekdo nechce udelat, tak je to jeho vec, delejte jen co chcete, budte sami sebou.
    A ja vnitru verim, ze je to pro me spravny krok a snazim se poslouchat jen sve vnitrni JA.

    Take my love, take my land
    Take me where I cannot stand
    I don't care, I'm still free
    You can't take the sky from me

    OdpovědětVymazat
  18. Výběr peněz z účtu je něco, co banky a celý systém může potopit. Samozřejmě je potřeba si položit otázku, jak může systém zareagovat.

    Stejně jako všude ve vesmíru se i tohle stane s cestou nejmenšího odporu. To jest dočasné uzavření přepážek a rozjet tisk dodatečných bankovek.

    To povede k jedinému, znehodnocení všech peněz. Proto je potřeba si položit otázku: Vybral jsem si bankovky, co dál?

    Mohu nabídnout odpověď starou, jako civilizace sama: Zlato a stříbro. Penězi vždycky byly drahé kovy a papír byl vždy poukázkou na drahé kovy. Teprve od roku 1971 (v čr od 1984) to není pravda.

    Pro detaily mohu pozvat zájemce na přednášku, kde pochopí souvislosti.

    OdpovědětVymazat
  19. Soudruzi v Cine se prerazi vejpul smichy, jestli si "zapadni" staty daji timhle zpusobem head-shot :-) A pak nas koupi stejne jako Recko....

    OdpovědětVymazat
  20. Josef

    Peníze v dnešním smyslu božstva včetně ekvivalentu vzácných kovů vůbec nejsou potřeba a nebudeme se vracet do minulosti. Dnes neděláme revoluci (bankéři zmanipulovaný puč všech typů),ale Evoluci a to je podstatný rozdíl. Stačit budou jen nějaké body co dostane každý jedinec týdně k dispozici aby si mohl koupit vše základní pro slušný život. Kdo bude chtít víc,může pracovat nebo podnikat. Lidi kterým se už teď pomalu mění DNA to bude vyhovovat,ti ostatní upíři atd. se rozpustí ve světle.

    OdpovědětVymazat
  21. Bude to asi bolestivé pro všechy,ale není jiné cesty než tento otrocký korporátně-bankovní systém takto,nebo nějak podobně složit na kolena. My nejsme ti ,co útočí na lidi jako ilumináti a okultisti. My se jen bráníme z důvodu přežití.

    OdpovědětVymazat
  22. blbější nápad snad nikdo za poslední tisíce let neměl
    prý to přivede elity do úzkých to určitě dopadne to přesně naopak do úzkých to přivede ovce
    přesně jak říkali chce to všeobjímající krizi a ovce si chomouty nasadí samy
    tohle má bejt ta krize
    já doufám že to neklapne

    OdpovědětVymazat
  23. Oh my goodnes, to mi odľahlo, mám tam dve stovky :-)) Ja s myšlienkou vybratia peňazí súhlasím.
    A čo bude potom ?
    ...."Zistíš, či ťa ten most unesie až keď na neho vstúpiš".
    Myslím si, že treba takéto kroky trénovať, aby boli skutočne masové.
    Včera bolnapríklad deň bez facebooku - nik aj tak nevie koľko ľudí sa nezaplo, ale "chrobáčik" že facebook je LEN nafúknutá sieť sa zavrtal.
    bo

    OdpovědětVymazat
  24. Teória musí byť dostatočné šialená aby bola úspešná.

    OdpovědětVymazat
  25. 1. listopadu 2010 14:14 napsal: To je ale nesmysl, stádečko aniž by o tom …
    Kam to povede? Banky se dostanou do úzkých a zdraží poplatky, ... Kdo tedy bude vítěz?

    Fajn, takže je to jasné. Necháme se dál vydírat. Necháme systém vymyslet důmyslnější pasti ze kterých už nebude úniku.
    Jenže, s vyděrači se nevyjednává.
    Někdo před rokem někdo varoval a radil. Zbavte se peněz, optřete si zlato a raději stříbro. Něco přijde. A už je to tady.

    OdpovědětVymazat
  26. Jako návod na občanskou válku je to dobrý, i když si myslím že Evropa je příliš paralyzovaná pacifismem - spíš by přišel komplexní krach všech, hlavně nejchudších.

    OdpovědětVymazat
  27. Když klienti jedné banky začnou zběsile vybírat své peníze banku to položí a mrtě lidí přijde o své úspory. Jelikož banky ve skutečnosti nemají tolik peněz.

    Těm nahoře to rozhodně neublíží.
    Ale rozhodně to hodně ublíží těm dole. To jest nám. Fakt výborný nápad.

    OdpovědětVymazat
  28. Mě by hlavně zajímalo, jakým jiným systémem chcete ten stávající nahradit. Protože harmonie a lásky se nenajíte/me.

    OdpovědětVymazat
  29. "Soudruzi v Cine se prerazi vejpul smichy, jestli si "zapadni" staty daji timhle zpusobem head-shot :-) A pak nas koupi stejne jako Recko...."

    Čínská ekonomická prosperita je závislá právě na západních odběratelích jejich zboží a když se položí fin. systém,nebudeme ty jejich šunty už mít za co nakupovat,oni budou brečet víc. Bude drahota,cenu bude mít brambor a rajče ne zlato a kovy. To se dá snad jíst?

    Čína nás jako potom skoupí za US dlužní úpisy co drží v sejfech,nebo ty jejich jüany s Mao Tse Tungem? Vy by jste jim za to tady něco prodal? Já teda ne a hnal bych je klackem. Máme vlastní českou měnu a ta může fungovat dál. Je to jen prostředek k výměně zboží a služeb. Jinak ale nemá žádnou hodnotu a to si musí lidi uvědomit především,že to není božstvo. Koruna na tom jen může vydělat. Jen je potřeba vodcaď vypakovat všechy bankstery.

    OdpovědětVymazat
  30. "Těm nahoře to rozhodně neublíží.
    Ale rozhodně to hodně ublíží těm dole. To jest nám. Fakt výborný nápad."

    Ti dole,jako my už nemají co ztratit když se stali dobrovolnými otroky tohoto systému. A dokonce ho hájí jako Vy. Nalijme si čistého vína,pro ně jsme jen socky,oni se cítí jako bozi v oblacích ve svých 737. Je nutné je rozmáznout,jich je jen pár tisíc. Nás kteří máme moc s tím něco udělat je v Evropě,Británii a USA stovky milionů.

    Tak to tedy uděláme a minimálně trochu rozkolísáme ten jejich systém. Vyberu a zruším úplně všechno co tam mám. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  31. Nerozumiem ako môže chudý keď nič nemá ako napríklad ja krachnúť. VY tu rozprávate na "obranu" chudoby ? Haha, ide vám o VAŠE peniaze. Možno nie milióny ale statisícovky.
    A čo sa stane ak ľudia nebudú "zbesilo" vyberať peniaze ale urobia to inteligentne, gently, tak to má zmyseľ. To necháte radšej svoje peniaze pracovať pre vojny,teror a iné zhovadilosti ?

    bo

    OdpovědětVymazat
  32. Táto diskusia ukazuje, že ľudí najviac zaujímajú
    p e n i a z e .
    Viac ako chemtrails, ako láska, ticho,.. čokoľvek!

    OdpovědětVymazat
  33. Protože harmonie a lásky se nenajíte/me.

    Takže se máme smířit s klecí a dál se nechat vydírat?
    To raději budu chcípat hlady, ale bez řetězu. Ono těm nahoře začne být taky brzy ouvej. Protože je nebude mít kdo živit.

    OdpovědětVymazat
  34. S nástupem podzimu 2008 se mi doslova zhroutil svět, když se tu začala klubat "nějaká krize"... Všechno, co jsem dal do podnikání s plánem zaměstnat pár lidí najednou spadlo, odběratelé couvli i s návrhy dlouhodobé spolupráce a já se vyskytl v podstatě z týdne na týden na ulici s prázdnými dlaněmi...
    Nebudu zde rozebírat celou story, protože sám jsem nebyl v podobné situaci, jen z mého okolí se v podstatě desítkám lidí (rodin) v rozmezí měsíců stalo v podstatě to samé...
    A tak jsme s pár lidmi udělali sraz u kamaráda v bytě a rozvedli o tom diskuzi, protože nikdo z nás nechtěl připustit, ze skončil na dlažbě svou vlastní vinnou...
    Pochopili jsme, že to není systém, který nás řídí, je to jenom "velký bič a malý dvorek" pro uspokojení zájmů "X" vyvolených...
    Od té doby se neustále modlím ne pro revoluci v ulicích, ani pro masovou likvidaci "těch nahoře", ale pro to, aby lidé prozřeli a hlavně pochopili, jaký to neuvěřitelně snadný a účinný podvod nám dělá ze života doslova peklo... A za co...???
    Co děláme svou fyzickou prací tak špatně, že nás musejí stále víc a víc drtit...!!!???
    Mám radost z toho, že obec odporu tohoto předpotopního hamižnického systému pomalu, ale jistě roste... Kroky, jenž pánové ve vládách postupně prosazují demonstrace nedemonstrace, jsou jasnou známkou toho, že přestalo vyjednávání a dali nám tím na jevo, "my se už nebudeme tajit tím, že váš názor nás nezajímá a nikdy nezajímal"...
    Jinými slovy, chcípněte, než dojdete do důchodu, hlavně si ho celý život musíte odpracovat měsíčně alespoň 200 hodinami na hlavu, jinak na ten nájem fakt mít nebudete a nezapomeňte na banky, těm taky musíte platit, protože kdysi jste podepsali strašně výhodnou smlouvu (to že dnes za stejnou práci berete půlku i méně nikoho nezajímá, to jste si měli spočítat dopředu, minimálně jste měli počítat sem tam s nějakou tou krizí)... Samozřejmě vás taky prosíme, když už teda máte všechno včetně energií zaplaceno, dejte si ještě něco bokem na děcka, my potřebujeme zvednout porodnost, ale víte, my na to nemáme, musíme zrušit porodné a škrtat na sociálním, protože jdeme novou cestou, musíme konečně něco udělat s tím dluhem, protože ty předchozí vlády tomu daly pořádně pokouřit... A jestli vám nezbude na jídlo, tak vězte, že podél cest a luk roste mnoho kvalitního plevele, který je sice těžko stravitelný, nicméně poživatelný... Nám to pomůže, protože nemáme dost financí na údržbu zeleně a vám to zaplní žaludek...

    Udělat cokoliv je lepší, než neudělat nic...!!!

    OdpovědětVymazat
  35. Ten nejhlubsi a nejzakladnejsi pud je pud zachovani zivota, za nim nasleduje pud zachovani zivocisneho druhu. Zijeme v iluzi ze to co tvorime a zijeme vede prave k tomuto. Proto tozime mit vse kolem sebe pod kontrolou abychom zachytili i ten nejmensi naznak ohrozeni zivota. To co se stane nebu zhrouceni civilizace ale prizpusobeni se. Dojde ke Zmene. System se przpusobi a nastavi tak aby jeho jednotlive prvky mohli opet ziskat kontrolu. Muzeme nastnit desitky ruznych variant a jiste je mnoho i takovych na ktere ani nepomyslime. Jestli je to cele dobry napad? Je protoze se materializuje. Za sebe rikam ze se mi to libi a citim ze to je silny impuls pro Zmenu systemu. A mala sdileni. Schroustej to rozumem a rozhodni se srdcem. :)

    OdpovědětVymazat
  36. "Nerozumiem ako môže chudý keď nič nemá ako napríklad ja krachnúť. VY tu rozprávate na "obranu" chudoby ? Haha, ide vám o VAŠE peniaze."
    Paklize jak pisete nic nemate tak proste LZETE ledaze byste bydlel nekde ve slumu (najem 0,-), topil drivim pres den nasbiranym (naklady 0,-), a jedl zradlo z kontejneru (cena 0,-). Tak se netvarte jak d.e.b.i.l s tim svym "nerozumiem" a rozumejte! -- ze kazdy, i ten chudy, neco mit musi a tohle je prave sileny plan jak o vsecko prijit! (on se sice stejne neuskutecni). Pokud NECHCI podporovat banky (a ja nechci), tak vsechny penize budu mit doma v krabici, a na konte u banky si necham pakatelnich cca 10.000 Kc pro nutne pravidelne platby (najem, telefon, atd.). -->Problem je, ze lidi maji u bank stovky tisic, miliony, v podstate ZBYTECNE, na h.o.v.n.o.!!! jenom proto, ze jsou tam penize lepe chraneny treba pred hlodavci (doma na pude vam je muzou sezrat mysi). To je vsechno.

    OdpovědětVymazat
  37. v jednom máte pravdu, a ste trafili klinec po hlave - áno ľudia majú v bankách peniaze skutočne na ho..., a teraz to ho... ide naraziť na ventilátor. K o n e č n e !

    OdpovědětVymazat
  38. Radši myši, ako žraloky. bo

    OdpovědětVymazat
  39. Johnny_Cmoud: Antikapitalismu fandím, jen nevím, jestli toto je ta správná akce. Ono to nakonec může dopadnout tak, že budeme všichni vypadat jako blbci.
    Položit banky? Jsem pro, jenže poté, co by se to stalo, by nastal chaos, na který by doplatili ti nejchudší. Chce to prvně udělat osvětu, aby lidé věděli, co udělat v případě kolapsu kapitalismu.
    Ono se říká, že dnešní kapitalismus padá i tak, s tím rozdílem, že je dost času přemýšlet nad alternativou.

    OdpovědětVymazat
  40. Kapitalismus se zlikviduje sám. Copak si někdo ještě před 10 - 20 lety dokázat představit že budou BANKROTOVAT STÁTY? To se nedělo ani za II.světový války. Dnes je to realita. Jak v USA (California) tak v Evropě (Řecko, Irsko, Island, Španělsko). Pravda zatím se mnohým daří utíkat hrobníkovi z lopaty, ale to je dočasné.

    OdpovědětVymazat
  41. kdyz zacnete s vymennym obchodem tak nebudete potrbovat penize a take nebude mozne platit dan bez dane a inflase system kolabuje temer okamzite zamestnavatel vam da cast vyrobku ktere pro nej vyrabite a vy je mezi sebou zacnete vymenovat ten dela to a ten zas tohle a vsichni dohromady udelame Moc,zamestnavatel nebude muset odvadet dan a ty nahore zjisti ze penize se nedaji vymenit za jidlo

    OdpovědětVymazat
  42. Nič sa neudeje zo dňa na deň, vždy je tzv. prechodné obdobie a je dosť času si uvedomiť, čo ja môžem ponúknuť druhým, čo naopak neviem, nemám a potrebujem ja. Boli už také iniciatívy i na Slovensku.
    Mám priateľa z Bulharska, keď fakt bolo zle, že to obdobie pomenovali "vtedy keď v obchodoch bola len vata", on dostal Dar, zistil silu a začal liečiť ľudí.
    Bežne mu nosili zeleninu - a je z neho vegetarián :), cukor, vajíčka, mäso, jeho syn stredoškolák "opravoval" počítače a prvá mzda bola vak do školy.
    Lenže dychtíme po takom živote ? Zvykli sme si na iný, vôbec nie sme pripravení. Ale vždy bude platiť a vo všetkom : DAJ a DOSTANEŠ !
    bo

    OdpovědětVymazat
  43. Začíná se to kupit,8.12. bude u nás velká stávka:

    http://www.novinky.cz/ekonomika/216218-statni-zamestnanci-budou-8-prosince-kvuli-platum-cely-den-stavkovat.html

    Prosinec bude asi letos velmi zajímavý a divoký. Důležitý bude již letošní Slunovrat 22.12. který je navíc těsně po úplňku.

    Všechno je již v pohybu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.