14. listopadu 2010

Hnutí proti geoinženýrství

Dobrý den.

Rád bych vás informoval, že vzniklo hnutí CAGE (Coailition Against Geo-Engineering) zejména proti chemickému postřiku planety - chemtrails. Organizátory jsou tvůrci prvního celovečerního dokumentu
"What in the world are they spraying" : http://www.realityzone.com/whatspray.html
G. Edward Griffin, Michael Murphy a Paul Wittenberger. G. Edward Griffin je renomovaný dokumentarista, který je znám např. snímky
The Creature from Jekyll Island
World Without Cancer

Na stránce projektu http://www.coalitionagainstgeoengineering.org/ se můžete zaregistrovat a budete týdně dostávat emailový bulletin. Já už jsem to udělal.

Ti z vás, kdo netuší, oč jde, si pár základních článků o chemtrails můžou přečíst například zde: http://bnw-nwo.wz.cz/BNWO.html#7 nebo zadat do googlu příslušné slovo a najdou spoustu materiálu sami.

S pozdravem

Ladislav Kopecký

P. S. Orgonet: film What in the World are they spraying? můžete shlédnout anglicky na tomto odkazu: http://vimeo.com/16219493
Nevím, jestli se už někdo pustil do českého překladu, jak jsme se tady o tom nedávno bavili ... (http://orgo-net.blogspot.com/2010/11/what-in-world-are-they-spraying.html)

Z úvodu webu nové koalice: ta hodlá všemi způsoby šířit informovanost o chemtrails. Jedním z nich mají být veřejná promítání filmu organizovaná dobrovolníky v různých městech. 


Film česky najdete z odkazu: http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/what-in-world-are-they-spraying-video-s.html

4 komentáře:

  1. další pozitivní zpráva, díky!

    OdpovědětVymazat
  2. to Verthandi: Je dobré, že zmiňuješ doporučení sledovat i Airmass.

    Ale i tak stále půlka věci chybí:

    Proč jednou je na obloze sem tam letadlo a jindy lze ve stejný den a hodinu v týdnu vidět třeba 10 letadel najednou a to kontinuálně po několik hodin?

    Proč se tak skokově změnila vlhkost v atmosféře? Nemohou za to právě ty uměle přidané částice (dříve síra, nyní nanočástice) v leteckém palivu

    Proč se tak náhle změnily typy mraků (mraky, které byly dříve vyjímkou, jsou nyní téměř každodenně)?

    A co ten každodení šedý "opar", který tu ještě před 2 roky nebyl?

    Již v 70. letech byly vyvynuty přídavné látky do paliva letadel, které by napomáhaly vytvářet cloudseedingový efekt. Co po 40 letech, v dnešní době nanočástic? Množství látky stačí velmi malé, a tedy ani snadno nedetekovatelné, zejména při použití nanočástic. A co se děje v rafinériích ropných gigantů, to také nelze ověřit.

    OdpovědětVymazat
  3. Kde chcu odo mna peniaze stracam dvôveru a nepodporujem tych čo chcu len peniaze to je jasne ze len im ide o peniaze.

    OdpovědětVymazat
  4. No, ono natočit film taky něco stojí ...
    A tyhle věci nedělají zrovna ti nejbohatší.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.