10. prosince 2010

Dobročinná akce "Orgonfín"

Milý Orgonete,

především děkuji za Vaše stránky, navštěvuji je pravidelně..

Zabývám se tvorbou osobních orgonitových talismanů a šperků a také filcovaných orgonitů v delfíní podobě - "orgonfínů".
Hlavní inspirací pro mou tvorbu i web jsou delfíni a mořský svět.
Děkuji moc za článek, kterým jste na podzim upozornil čtenáře na moji tvorbu. Od té doby odešlo ke svým majitelům mnoho nových talismanů, hodně z nich vytvořených cíleně na míru dle osobních údajů a zadání klientů. Zatím došlé ohlasy jsou výborné, z čehož mám velikou radost.

Nyní však píši, abych upozornila na možnost získat orgonitového delfína - "orgonfína" jménem Fíno v dobročinné on-line aukci. Tohoto orgonfína jsem vytvořila zdarma pro občanské sdružení Delfíno. Celý výtěžek aukce, která probíhá na mých  stránkách do 27. prosince 2010 připadne tomuto občanskému sdružení. Delfíno, o.s. se zabývá především poskytováním originálních výukových programů a pomůcek do škol a školek. Rozhodla jsem se jim dlouhodobě pomáhat, neboť jejich programy přinášejí do škol "delfíní" kvality - prostřednictvím radosti, hry, zapojení všech smyslů a prožitkových technik se děti dozvídají o světě delfínů a velryb, o moři, vodě a potřebě chránit životní prostředí jako celek.

Byla bych vděčná, pokud by bylo možné upozornit jakoukoliv formou uznáte za vhodné na tuto on-line benefiční aukci. Každý účastník má šanci získat originální orgonit v podobě delfína Fína a zároveň tak přispět na tvorbu pomůcek a programů s "delfíními" kvalitami pro děti do českých škol a školek. Fíno je dlouhý 20 cm, poslední zájemce zatím nabízí 600 Kč a zapojení se do aukce je velmi snadné...

Link na stránku aukce, kde jsou fotky a veškeré podrobnosti:


Děkuji, zdravím Vás a přeji krásný a klidný adventní čas,

Jitka Hausnerová

7 komentářů:

  1. S takýmito delfínkmi som sa stretla ale som nevedela čo je vo veci. Pozrela som ako sa vyrába na ich stránke, je to krása....a desná
    piplačka. Tiež som robila s textilom. viem oceniť.
    K aktivitám OZ - poklona, tiež som zažila, viem oceniť.
    Prajem im úspech... bo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za ocenění mé práce a Orgonetu za zveřejnění článku. Již se našel další dražitel - zájemce - do konce aukce zbývá ještě 16 dní a nabídnutá cena je zatím 700 Kč Jitka H.

    OdpovědětVymazat
  3. Proč nemáte nikde adresu, kde by se vám mohlo napsat? To je divné, ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Když už se podařilo prokázat, že záření z wi-fi je schopné poškodit stromy, měla by už být hračka prokázat, že ornonové zářiče tomu brání. Jsem zvědav zda orgonauti vyslyší tuto výzvu.

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonfín Fíno byl úspěšně vydražen - nejvyšší nabídnutá částka 1400 Kč byla po skončení aukce 27.12. ještě zvýšena na 2000 Kč, které putují jako dar občanskému sdružení Delfíno. Děkuji tímto znovu za uveřejnění článku, J. Hausnerová

    OdpovědětVymazat
  6. Zvu Vás na již 2. benefiční on-line aukci orgonitového delfína - orgonfína. Běží na mých stránkách www.silmarino.cz do 10. května 2011, přihodit může každý mailem jitka.silmarino(zavináč)seznam.cz Výtěžek je určen Pro Delfíno, o.s. na projekty pro děti - mj. české vydání a bezplatná distribuce dětské knížky od Masaru Emota. Více zde:
    http://www.silmarino.cz/index.php?typ=SDA&showid=65

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.