20. prosince 2010

Jak chemoplán vypíná a zapíná práškování

Díky čtenáři za odkaz na pěkné video, kde práškovací letadlo vypíná a zapíná sprejování.
To můžeme brát jako jeden z důkazů, že se nejedná o běžné "contrails", které se tvoří za určitých atmosférických podmínek. Nevěřím, že se ty podmínky mění každých pár kilometrů ....

10 komentářů:

  1. Ale prosím vás, jedná sa predsa o klasické contrails. Lietadlo jednoducho letelo cez odlišnú vrstvu vzduchu. Je krásne vidieť prechod z jednej vrstvy do druhej a späť.

    Niektorí ľudia sa všade snažia vidieť kdejaké konšpirácie, zatiaľ čo mi, skeptici, sa držíme výhradne faktov. Veď všetko sa dá racionálne vysvetliť. A preto racionálne vysvetľujeme posmrtné zážitky ľudí, telepatiu, duchov... Veď keď niečo nezapadá do našej predstavy sveta, tak musíme nájsť také racionálne vysvetlenie, ktoré zapadať bude, a presvedčiť ostatných, že sa mýlia. Veď mi predsa máme patent na rozum a kompetenciu určovať čo je možné a čo nemožné, čo je správne a čo nesprávne. A je nesprávne vybočovať z radu, ísť si vlastnou cestou a premýšľať a hovoriť o veciach, ktoré nám alebo našim mecenášom nie sú príjemné. A je správne popierať veci, ktoré sú aj deťom nad slnko jasné, ale ktoré my, skeptici, vo svojej zaslepenosti nevidíme. Alebo nechceme vidieť.

    OdpovědětVymazat
  2. Tady je to vysvětleno:
    http://www.youtube.com/watch?v=qqWAosLWMQs&feature=player_embedded#!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video. Zejména ten spektrální rozklad ukazuje jak voda hned mrzne na ledové krystalky. Podmínky pro tvorbu contrails se můžou měnit co pár kilometrů. Docela to dokazuje oblačnost kterou letadlo prolétá - největší mezi 1:00 a 1:10. Taky mi tam chybí konkrétní místa kudy to letadlo „práškuje“.

    SO

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na toto už známé video jsem dával nedávno odkaz pod článkem Adama Bartoše o chemtrails.
    O letectví nic nevím, takže jsem nedokázal reagovat. Pokud je tu někdo, kdo to zná, nechť se vyjádří.
    Byl jsem tedy umyt následovně:

    1) jedná se o tanker. Ten – překvapivě – vypouští palivo, přičemž KC-10 má jak ráhno vzadu pod trupem, tak dvě podkřídelní hadice pro USMC a USN. A právě z hadic „navy“ stylu teče palivo ještě pěknou chvíli poté, co se zavřou ventily. To má co do činění se způsobem dokování a rozpojování – viz má monografie SuperHornetu na mém webu, strana 51.
    2) všechny letouny mají někde klapky pro vypouštění paliva za letu. Vy víte, kde je má KC-10? To je nejpravděpodobnější vysvětlení.
    3) pod křídly jsou malé aerodynamické plůtky, které mohou v některých režimech letu vytvářet oblasti s nízkým tlakem vzduchu a tím vytvářet vlastní contrails (stopy páry zkondenzované právě v oblasti nízkého tlaku). Viz fotky třeba F/A-18.

    ADDED: tak jsem zagooglil a trefil to s odpovědí číslo 2:
    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread595196/pg1
    Vypouštění letového paliva z KC-10, filmované z jiné KC-10, to vše kvůli provozním limitů.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ted vybalim s moji troskou ja:

    Pred par lety jsem sokoval jednu znamou tim, ze jsem ji vysvetlil, co na nas tajne pachaji prostrednictvim chemtrails. Zena byla v soku, moc se ji to nechtelo uverit. Pak ji ale napadlo, ze jeji bracha je letecky mechanik. Ten by to mel vedet, pry se ho zepta.
    Pote zazila druhy sok, protoze bracha byl prekvapen jeji nevedomosti. Potvrdil, ze se samozrejme praskuje, s tim malym rozdilem, ze to pry neni tajne...

    OdpovědětVymazat
  6. Vypúšťanie paliva v tomto videu pripúšťam, ale videli ste niekedy letieť lietadlo s contrails a prerušovali sa na niekoľko sekúnd stopy skondenzovaných pár ? Takýchto iných videí je na internete dostatok.
    Odlišná vrstva vzduchu ? Menenie po pár kilometrov ?
    No taaak. Popierači chemtrails, Otvorte oči a pozrite si niekedy letiace lietadlo aj keď len s contrails. Čiara sa nevypína a nezapína. Ak je tam, tak vždy určitú dobu. Chemické contrails sa na rozdiel od contrails akurát nerozpadne do niekoľko sekúnd až minút. A to sa nedá nevidieť. Veď to máme žiaľ dennodenne nad hlavou.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  7. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí môj príspevok z "20. prosince 2010 18:47" pochopili ako názor popierača. Mala to byť naopak karikatúra týchto ľudí, akurát som dal nedostatočný dôraz na iróniu svojho prejavu. Ešte raz sa ospravedlňujem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tady ja taky zajimave video

    http://www.youtube.com/watch?v=CWJmN0QWSGg&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  9. Pánovi z 20. prosince 2010 18:47.Ozaj som to pochopil opačne. Ale teraz po druhom prečítaní mi to je jasnejšie. Ďakujem.
    Pekné vianoce.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  10. Speciálně pro tupce:

    http://ingaorama.vodspot.com.vodspot.tv/tag/chemtrails


    551 videí s těmi vašimi contrails. Enjoy

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.