19. prosince 2010

Jak je na tom americká ekonomika? V posledním tažení.

Následující (dlouhý) dokument finančně poradenské firmy je sice reklamní, ale obsahuje dost dobré a přehledné informace o tom, jak je na tom americký dolar a celá americká ekonomika, a co ji v brzké době čeká. (Převzato z Prison Planet.) Mě to dost zaujalo.
Sorry, je to pouze v angličtině, nemám čas překládat.

(A mohla by to být ta změna, o které mluví i Little Grandmother: říká, že Amerika brzy přestane být bohatá. Měna bude opět kryta drahými kovy.)

http://www.stansberryresearch.com/pro/1011PSIENDVD/PPSILC38/PR

4 komentáře:

  1. milý orgonete,soustřed se PROSÍM na překlady DUCHOVNÍCH postupu,ostatní ekonomické hříčky se polapí na Zvědavci,či jiných webech...pro ignoranta angličtiny mého typu to bude užitečný přínos.....díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Vzdy sa tesim na nove clanky, ale toto sa moc nevydarilo. Cisty Multilevel marketing a strata casu. Zrejme ste si to nepozreli do konca. Je to cista namotavacka na financne poradenstvo (aj ked sa tam hovori o peniazoch to, co je v Zeitgeist addendum)
    Tesim sa na dalsie clanky.

    Jao.

    OdpovědětVymazat
  3. Já to mám zkouknuto až do konce, včetně reklamy a registrace k poradenství ... mě na tom zaujalo, jak se krásně projevuje to, co se má v těchto letech stát. A ten proces změn mě dost zajímá, jak se forma světa přizpůsobuje duchovním tendencím :-)))
    Tak sorry, to bylo spíše z nouze, jsem po pracovní cestě, doháním resty a nemám čas překládat :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonet, aj ja sa pripájam k prosbe o viac duchovných vecí (videí a článkov). Všetko ostatné pokryjú ostatné weby, ktorých je u nás viac než dosť. Ale toto chýba. Veľmi to chýba. Aktuálne informácie o dianí okolo nás z duchovného pohľadu a návody, čo robiť. Preto som Vám veľmi vďačný za preklady Little Grandmother a Matthewa. Aj keď som schopný si ich pozrieť a prečítať v angličtine, je pre mňa pohodlnejší preklad.

    Ale o mňa ani tak nejde ako o tých, ktorí anglicky nevedia. Preto Vám ešte raz ďakujem za Vašu prácu. Vy ste mi ukázali, že sa dá urobiť to, o čo sa neúspešne snažím už roky. Pozitívne informovať o situácií vo svete. Ono by to nebolo zložité, keby okolo nás neboli problémy. O to viac sa to cení v prípade, keď náš svet je jeden veľký Problém. Aspoň sa mi to niekedy zdá.

    Ale som optimista. Verím, že nakoniec všetko dobre dopadne, aj keď ľahké to mať určite nebudeme. Keď nasmerujeme našu energiu spoločným smerom, tak to dokážeme. Som o tom presvedčený.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.