20. prosince 2010

Little Grandmother: Křišťál vás spojí s matkou Zemí

To nemusí být špatná rada ... doufám, že funguje i krystal v orgonitu, co nosím na krku. 

Naléhavý vzkaz od Little Grandmother: noste na krku křišťál

9. 12. 2010
Překlad: Orgonet
Matka Země se probouzí. V těchto dnech probíhá mnoho věcí. A my se musíme vzájemně spojit v lásce a napojit se na milovanou matku Gaiu. To je velmi důležité, drahá rodino, a velmi brzy o tom napíšu více.

Prozatím vás prosím: Obstarejte si malý krystal a noste ho na krku. Je čas, abychom se znovu spojili s Matkou. Malý kousek krystalu na jednoduché kožené šňůrce nebo jiném přírodním materiálu. Nemusí být velký, stačí malý. Dejte ho i svým dětem a svým milovaným. Energie matky Země je obnovována přes milující lidské bytosti a její krystaly, obnovuje se její srdce a její spojení s naší energií. Je to důležitější, než zde mohu vyjádřit. Ale udělejte to prosím, má rodino, a noste krystal ve dne v noci. Více bude vysvětleno později. 

Ale udělat je to třeba teď, ne později. Spojte se dohromady a noste opět krystaly, které nás sjednocují s mateřskou energií naší planety. Předtím, než si dáte krystal na krk, držte ho v rukou a modlete se z celého srdce, z celé své dobroty svého velkého Já Jsem, aby se lidský rod sjednotil v lásce s krystaly matky Země a v její lásce, v jejích záměrech a jejím vědomí. Noste v lásce kousek posvátné matky kolem svého krku, tak, aby se krystaly probuzené energií planety Země spojily s vámi. Tak se opět spojíme, jak tomu bylo kdysi v době Atlantidy, kdy matka Země a její děti byly Jedno!

Prosím, předejte tuto informaci těm, které milujete. Umožněte všem členů Kmene mnoha barev slyšet moje slova a napojit se jeden na druhého a na Matku pomocí malého čirého krystalu.

Pouhý čirý křišťál .. a prosím, podělte se o tuto informaci. Lidské děti si opět vzpomenou, kdo jsou a kde stojí, aby chránily svou matku a sebe skrze lásku. My jsme ti, na které se čeká, a přišel čas spojit se opět s matkou Gaiou. Ať naše srdce bijí jako jedno. K tomu je potřeba čirý křišťál!!!

Little Grandmother

12 komentářů:

  1. O., je to jasný, L.G. píše o čistým křišťálu a ty s ním na krku nosíš kovový špony a kilo pryskyřice... :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sice té dámě zase tolik nevěřím, ale nosit křišťál není špatný nápad :-)

    LK

    P.S.
    Mohla by říct, o kolik se posunuly ty póly? Můj kompas ukazuje pořád stejně. A s tím globálním oteplováním je taky holka vedle. (Doufám, že jenom podlehla mediální masáži.)

    OdpovědětVymazat
  3. jakmile polapím svuj duchod,tak ho pujdu rozměnit za křištál k Dobře Bednářové,snad nemá syntetický,ale přírodní....Ví někdo jeho přesnou cenu....? Možná mi zbyde na kus vegetarianského žvance a platba za bejvák... om tat sat.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=juoD2CdHBAM
    :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je tohle to nové náboženství, před kterým nás varují ve snímku Esoteric Agenda? Uctívání matky Gai? Jak tomu mám všemu rozumět, jak mám poznat která informace jsou inside a které jsou pro mě ty dobré? Namaste

    OdpovědětVymazat
  6. Já nosím na krku harmonic protector, to by mohlo být dobrý, né? :-)))

    Krystálek nikoho finančně nezruinuje, to je za pár korun (aspoň z velkoobchodu).

    Jak poznat, co je dobré? Zkoumejte, zda vám to vadí. Když se vám něco nezdá, nedělejte to. Neuctívejte nic, co nechcete. Nedělejte nic, co nechcete.

    OdpovědětVymazat
  7. ja som si tento článok prečítal asi predvčerom a včera som "náhodne" naňho natrafil, tak som si ho kúpil a už ho nosím na krku.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že více respeku a vděčnosti k naší matce zemi nemůže nikomu uškodit stejně jako samotný krystal křišťálu. Vždyť Vás nikdo nenutí. Spíše zkuste pouvažovat proč její poselství ve vás evokují takové reakce a které části vašeho já to vadí!

    OdpovědětVymazat
  9. Bomba http://www.youtube.com/watch?v=tJQoF-hamHg&feature=fvw :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja nosím už roky ruženín. Asi nebudem meniť, ale viem, že kameň chráni, posiluje, je to priateľ.
    Zemi sa klaniam každú chvíľu, pred chvíľou som plakala pri pohľadu na Tatry.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  11. Veď Little Grandmother, vás len inteligentne prosí jeho nosenie a hlupáci radšej nech nič nepíšu.L

    OdpovědětVymazat
  12. Jen at hloupí píšou k poznání dojde každý. Jetliže někdo má pocit že na této planetě je vše v pořádku a to co se děje v přírodě a mezi lidmi je náhoda nebo přirozený vývoj tak se dozví pravdu stejně tak jako ti co cítí a vědí něco jiného. Již dlouho pocituji zmeny nálad a energií a je mi do breku když vím že její bezmoc je stejně silná jako vědění a cítění. Kdo ví ten mluví jen s těmi co chtějí naslouchat pro ostatni se stává blaznem nebo podivinem který nepodlehl materialistickému myšlení a "hodnot" dnešní doby.
    Přeji všem jen to co sami chtějí. Už dávno vím že když každý začne u sebe změní se celý svět.

    Omlouvám že jsem se rozepsal Stačilo napsat kdo vi ten ví kdo neví dozví se.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.