21. prosince 2010

Popírači, popírejte raději dokumenty o modifikacích počasí v USA!

Včerejší video s práškujícím chemoplánem bylo takovým testem, zda popírači chemtrails stále navštěvují tento blog, protože už se jaksi dlouho neozvali (nebyly jim poskytnuty příslušné podněty). :-))))
Na předchozí dokumenty o veřejném provádění modifikací počasí v USA jaksi nereagovali.
Ale jak tu uviděli letadlo, hned se nás jali přesvědčovat, že jde o neškodné contrails, jak můžete číst v komentářích pod níže uvedeným příspěvkem o chemoplánu. :-))) A ještě nás přímo otcovsky nabádají k používání rozumu ... jak dojemné.
Popírači, zkuste raději popřít to, co se píše ve zde zveřejněných dokumentech o modifikacích počasí. Třeba US zákon o povinnosti hlásit některé modifikační aktivity. Nebo že by v USA měli zákon nevycházející ze skutečnosti?
A proč je dnešní obloha navečer zase tak počmáraná? Protože celý den pilně lítali modifikátoři počasí, a vytvářeli persistentní expandující contrails (budeme se vyjadřovat vědecky), kterými pokryli celou naši oblohu, jak mají ve zvyku. Nádherná vláknitá struktura viditelná i "pouhým okem".
No, dnes je stejně nejtmavší den v roce, máme dnes zimní slunovrat, a současně zatmění měsíce, a je prý to konstelace, která byla naposledy před 456 lety. Kousek tmy navíc dnes sneseme.

17 komentářů:

  1. Mě by docela zajímalo, kolik za to berou (a hlavně od koho) nebo jim za to nikdo neplatí a jsou skutečně tak hloupí...

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Guesse (pokud opět nebudu cenzurován Pastýřem):

    Proč jsem nereagoval? Protože je mi upírána svoboda projevu v případech, kdy je můj názor nežádoucí, tak proč mluvit do zdi.

    Ukaž mi jedinou větu, kde jsem kategoricky popřel modifikace počasí (a stejně tak moji kolegové). To co popírám, je vaše teze globální manipulace klimatu pomocí chemtrails, haarpu atd. Za tím si stojím(e), že je to nesmysl (viz. rozbor toho "práškujícího letadla").

    To, že se používají LOKÁLNÍ zásahy do atmosféry za účelem ovlivnění LOKÁLNÍHO počasí není nic tajného, o těchto aktivitách v Rusku a Číně se píše v novinách běžně. Občas se píše i o USA (hlavně když se něco nepodaří), ale ne tolik protože jak ukazuje i ten váš dokument, tyhle aktivity tam jsou běžné.

    Zároveň ten dokument ukazuje, jak jsou omezené (takže na ovlivnění fronty nebo cyklóny zapomeňte) - největší plochu tam vidím 10 000 ctverecnych mil coz je cca 26 000 km2 (tj. cca 1/3 CR - na americke pomery to neni nic) - takova slusna cyklona ma rozmery statisicu az milionu kilometru, natoz frontalni rozhrani.

    Tzn. vas dokument dokazuje lokalni snahy o zmenu pocasi (docela by me zajimalo, jestli existuje i nejaky dalsi ktery hodnoti jejich realnou uspesnost), ne vsak globalni manipulace, a uz vubec ne ve stylu jak je tu popisujete.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  3. ale jen se odděluje zrno od plev. Prolhaní zmetci,potomci a příbuzní normalizačních bolševiku mají v popisu práce lhát,i když se při lumpárně chytnou za spár s pádnými dukazy.Karma je spláchne.....

    OdpovědětVymazat
  4. pozor zimní slunovrat je v našem časovém pásmu až zítra 22.12. v 0:38 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Verthandi, opýtam sa Vás len toľko. Koľkokrát do roka ste sa v poslednom čase vystavili priamemu slnečnému žiareniu ? Nič moc, čo ? Ako sa darilo rastlinkám na záhradke tento rok ? Nič moc, čo ?
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  6. Verthandi, blahopřeju, že jsi dospěl aspoň k poznání na úrovni běžného čtenáře mainstreamu - že Čína a Rusko si vyrábí hezké počasí na přehlídky ... :-)))
    Je vidět, že sis nepřečetl dokumenty WMO (Světová meteorologická organizace), které zde již byly uváděny, bohužel zatím nepřeloženy. Možno zagúglovat a jít na jejich stránku Weather modification. Tam jsou uvedeny modifikační programy jednotlivých členských států za několik let. Nejde o lokální záležitosti. Namátkou, Rusko přiznalo, že manipuluje 90 000 km2, Francie 60 000 km2, atd. atd. A to jsou jenom civilní projekty, armáda je samozřejmě ve všem mnohem dál.
    Jsou tam uvedeny i veškeré techniky, samozřejmě včetně leteckého sprejování - zasévání oblačnosti.
    Tak hodně zdaru ve studiu materiálů WMO.

    OdpovědětVymazat
  7. Jao: Vzhledem k tomu, že mám zaměstnání, při kterém jsem venku po většinu dne jsem si letos sluníčka užil až dost (i přesto, že letos ylo vcelku deštivo) a žádné následky to na mě nezanechalo. Asi to bude tím, že od narození žiji na venkově a narozdíl od obyvatelstva měst jsme na to zvyklí. Úroda na zahradě? Brambory nejlepší za několik let, cibule to samé. Okurek spousta, plíseň letos nestihla ani přijít, stejně jako na rajčata. Akorát hrách nám shnil, protože v květnu bylo chladno a vlhko. Na úrodu jablek si nelze stěžovat, se švestkami to bylo slabší a hrušky katastrofa. Ale není každý den (rok) posvícení.

    Asi to není to, co byste rádi slyšeli, ale taková je realita prostého člověka z venkova.

    Orgonet: 90 tis. km2 v Rusku to je jako kapka v oceánu. Pokud ty modifikace provádějí, asi k tomu mají dobrý důvod. Dále zasévání oblačnosti se nerovná "chemtrails".

    A na závěr - principiálně nesdílím váš negativistický pohled na svět, že všechno co existuje se používá proto, aby to páchalo zlo.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  8. Verthandi, všetko neexistuje, aby to páchalo zlo, ale sú ľudia, ktorí využívajú všetko, aby to zlo páchalo.

    OdpovědětVymazat
  9. To Verthandi:
    Mně zase nedostatkem slunce letos nedozrála ani mrňavá rajčátka na balkóně. Muškáty pořádně rozkvetly až v září.

    Co jiného jsou asi chemtrails, než letecké zasévání chemikálií do atmosféry za účelem výroby oblačnosti a modifikace počasí?

    Můžu jim klidně říkat i "expandující persistentní contrails", což však nic nemění na tom, že jde o svinstvo chemické i svinstvo páchané na lidech.

    Nechápu, jak to někdo může ospravedlňovat.

    OdpovědětVymazat
  10. Nano:Ano práškuje se,je to pravda.Plní to svůj vědecký účel.Co chcete více,pouze najít spůsob jak to vše zastavit.Už to stálo tolik peněz.

    OdpovědětVymazat
  11. Tady jsem narazil na jeden článek na Dolezite.sk, tak si počtěte:

    http://dolezite.sk/Chemtrails_potvrdeny_150.html

    Jinak už tady nehodlám s nikým polemizovat, zda chemtrails existují, či nikoli. Nepotřebuji rozbory sněhu, vody nebo půdy, jestli tam je hliník nebo barium. Nepotřebuji videa na YouTube ani pročítat konspirační teorie. Mám totiž vlastní oči a vlastní zdravý úsudek. Vidím, co se děje na nebi, vidím, co následuje po těch vašich "běžných contrails" a vím, jací šílenci vedou tuhle planetu, takže mám jasno. A nehodlám dále mrhat časem a energií na přesvědčování lidí, kterým můžete snést na zlatém podnosu milion důkazů a stejně je to jako házet perly sviním. Užívejte si svou nevědomost, stejně je to dočasné. Skutečné pravdě nikdo neunikne a Země si udělá, se všemi, kdo jí škodí, pořádek sama.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Ano, je to marný boj. Vy, zastánci, nedokážete předložit přesvědčivý důkaz svých teorií. My, popírači, nedokážeme předložit jasný důkaz že to tak není. My používáme logiku a fakta, vy používáte fantazii a paranoiu. Nikdy se neukáže kdo měl pravdu.

    SO

    OdpovědětVymazat
  13. krásný ale opravdu krásný pravý úhel nad francií
    http://www.sat24.com/region.aspx?type=last&time=201012221630&country=fr

    OdpovědětVymazat
  14. Verthandi: ty jsi opravdu najaty deb.l: slunicka letos bylo nejmene za cely muj zivot (50), uroda na nasi zahrade nulova, vcetne ovocnych stromu, raikal jsem si: tak dnes maji naplanovany dest, tak zahradu necham na zitrek a ono to paradne vychazelo, na 2. den bylo dopoledne slunicko, nez letadla nad Ostravou ji opet zatahla, dalsi den preselo do vecera.
    To same se delo od 1. snezeni - 1 den snih, 2. dopoledne slunce, 3. den snih, 4. den dopoledne slunce. Np zazil jsem uz lecos, ale tohle je do oci byjici...

    OdpovědětVymazat
  15. Verthandi, tak to sa teším s Vami, že ste si toho slniečka tento rok užil a teším sa aj z bohatej úrody na Vašej záhradke. Ja som na tom podstatne horšie. Kedysi, keď mi slnko svietilo do očí, stránil som sa ho. Dnes pociťujem jeho nedostatok (ani neviem prečo), ale keď mi teraz zasvieti výnimočne do očí, vystrčím sa mu čelom a z radosťou si tú chvíľu naplno vychutnám. Nikdy som netušil, koľko energie sa takto dá získať. Máte pravdu, som mestský človek. Ale každý víkend odchádzam na chalupu, ďaleko od "civilizácie" a tam sa teda tento rok nedarilo naozaj ničomu. Zemiakov sa viac zasadilo, ako zozbieralo.
    A realita venkova je moja budúcnosť, pretože deti odrastajú a ja sa pomaly chystám na ten venkov. A aby sa mi podarilo budúci rok niečo dopestovať na tej venkovskej záhradke, i keď ju máme aj v meste, mám v pláne ju ochraňovať proti tomu chemickému svinstvu. Minulý rok som bol neveriaci Tomáš, tento rok som si robil pokusy, či je na tom "orgóne" niečo reálne, ale budúúci rok plánujem masívnu ochranu. Myslite si o tom čo chcete, je mi to jedno. Na niekoľkých pokusoch som si potvrdil, že je to naozaj možné - brániť sa proti tým nepriestrelným mrakom. (aj keď susedia sa začali diviť, prečo nad nami začalo lietať toľko lietadiel, že predtým to tak nebolo). Skúšal som aj pokusy s elektronickými zariadeniami, ktoré fungovali na princípoch jedného pána z Jadranu, ale susedom utiekli všetky mačky a psy strašne zavíjali, tak som to zrušil :-)

    A ten kto pácha to zlo, to tak nevidí. On vidí iba kopu peňazí. A tie peniaze sú to zlo.
    Pekné vianoce a bujarý Nový rok.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  16. Guess: Pokud si ten pořádek udělá opravdu sama příroda, je to v pořádku. Pokud však ten pořádek bude chtít prosazovat zase jiná skupina lidí vedená jinou ideologií jsme zase zpátky.

    Anonymní 22.12. 18:41: Do očí bijící to věru je... Vaše zaujatost pro ideu čiší již z věty "dnes mají naplánovaný déšť" - jak chcete objektivně posuzovat realitu, když podle Vás je počasí zcela umělé? To co popisujete dál je naprosto normální pre-frontální a frontální chod počasí, který se letos vyskytoval často, protože byly časté přechody front. Na co svedete to, když v následujícím roce se třeba vyskytne suché horké léto (nejspíš na to, že přestali práškovat, protože ve stabilním vzduchu se contrails nebudou vyskytovat tolik)?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  17. Jao: s tim Slunkom jste sa presne trefil.
    Jinak su lidi co Slnko nemaju radi a radsi nekam pred nim zalezu.... silne je to podporovano mainstremem. Jejich novy Boh je již davno tu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.