25. prosince 2010

Vánoční modifikace počasí

Civilní programy modifikací počasí (zřejmě subvencované těmi, kterým mohou sloužit - opět se ptejme, cui bono - komu to slouží) a vojenské destruktivní programy modifikací počasí (kterým říkám klimateroristické akce) probíhají intenzívně a paralelně i o Vánocích. Viz dnešní persistentní expandující contrails (lidově chemtrails) vytvářející srážkovou sněhovou oblačnost na Českem a Německem.

To vše za vysokého atmosférického tlaku, který dříve býval indikátorem jasného bezsrážkového počasí. Na mojí domácí meteostanici září symbol slunce, za oknem je vánice ... (Pro zvětšení snímků na ně klikněte.)

10 komentářů:

  1. Zajímavé fotky "chemtrails" z roku 1972 -

    http://picasaweb.google.com/Uncinus/CloudsOfTheWorld1972?feat=embedwebsite#5363662783092088882

    OdpovědětVymazat
  2. V pondělí k nám dorazí výšková tlaková níže, takže se nedivte, že bude při 1030 hPa zataženo a sněžit.

    A co to je?: Výšková tlaková níže vzniká na přední straně běžné tlakové výše ve výrazné studené advekci. Je možné si to představit tak, že těžký studený vzduch se slehne více k zemi takže ačkoli je při zemi tlak nadnormální, ve vyšších hladinách troposféry je pro danou hladinu podnormální.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  3. Český Daniken to píše polopatě a kdo je naladěn na přečtění,je schopen to strávit,aniž by si hodil konopnou houpačku.Pravicující dorostenci nečtěte,desiluze by vám porazila posledni oporu.http://www.knihykestazeni.cz/knihy/gambit-mahatmu/642

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.reiki-centrumpraha.cz/duchtrans-novinky.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ono taky určovat stav počasí jen podle barometru je něco jako založit kalendář jen na teploměru :-) Funguje to spíš ve smyslu že změna na barometru ohlašuje změnu toho co je venku. Jinak vylovil jsem zajímavý článeček na téma hustoty přelétávajících nad ČR http://www.letectvi.cz/letectvi/Article64807.html
    Takže to vychází na nějakých 1750! letadel denně...

    OdpovědětVymazat
  6. a kruci,soudruzi...http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=10122900

    OdpovědětVymazat
  7. Barometr asi tak před 20 lety zcela spolehlivě předpovídal počasí na několik hodin dopředu (asi tak na 6). Poťukání na sklo a skok ručičky ukázal, že za pár hodin bude bouřka nebo pršet anebo se vyjasní. To ostatně bylo vidět i na přírodních úkazech, stačilo se dívat. Lidi na venkově žádný barometr ani nepotřebovali, sami od sebe věděli, jak který den bude a mohli se na to spolehnout.
    Dnes je vše jinak. Počasí se nedá předpovídat, je úplně rozházené všemi těmi chemickými a radiačními a energetickými zásahy. Ale matka Země si v tom pořádek jistě udělá.
    Vy dorostenci, kteří jste už přirozené počasí nezažili, vám už nezbývá než váš mozek vymytý televizí, a v nejlepším případě učebnicemi zmanipulované meteorologie. I tak se dá žít.
    My pamětníci za to nemůžeme, že si pamatujeme, jaké bývalo normální počasí. V Orwelově 1984 už bychom byli zlikvidování jako nežádoucí, ale dokud nám paměť slouží, budeme s tím otravovat, i když nám ani vlastní vnoučata nechtějí věřit, věří radši televizi.

    OdpovědětVymazat
  8. No já bych si nás venkovany zase tolik neidealizoval...A kdo z nás tady vlastně zažil "přirozené počasí"? Je to snad něco jako smogová situace v Ostravě a jí podobné jevy, které se daly sledovat na velké části republiky před povinným odsiřováním elektráren a zaváděním lapačů popílku? Jó to tenkrát o kondenzační jádra nouze nebyla, se vším tím sajrajtem ve vzduchu. Dneska se lidi radši brečej na internetu, že jim voda z pole spláchla dvorek, místo aby vzali motyku a obnovili strouhu podél meze za barákem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ad anonym.13:45 Já jsem též pamětníkem "přirozeného" počasí. A v Ostravě si obyvatelé stěžují na smog i s povinným odsiřováním a zavedenými lapači popílků. Dám ruku do ohně za to, že toho sajrajtu ve vzduchu je mnohem více, než před dvaceti lety. A poslední věta vašeho příspěvku? Zkuste jít a dát tuto radu(?) lidem, kteří byli loni několikrát vytopeni!

    OdpovědětVymazat
  10. Hi, probably our entry may be off topic but anyways, I have been surfing around your blog and it looks very professional. It’s obvious you know your topic and you

    appear fervent about it. I’m developing a fresh blog plus I’m struggling to make it look good, as well as offer the best quality content. I have learned much at your

    web site and also I anticipate alot more articles and will be coming back soon. Thanks you.


    Laserové pruvodce svetla

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.