31. srpna 2010

Pravda o chemikáliích v potravinách se prosazuje

Dobrá zpráva: pravda o chemických přísadách v potravinách proniká do veřejného povědomí. I naši výrobci (baliči) potravin si začínají uvědomovat význam nálepek Bez glutamátu, Bez GMO.
Já třeba konzumuju kukuřičné výrobky, ale mám nedůvěru, když  tam není vysloveně napsáno Bez GMO, jak to je třeba na německých výrobcích. 
Tuhle mi jeden český výrobce odpověděl na dotaz, zda jeho výborné kukuřičné plátky obsahují GMO, že ne - a kdyby ano, museli by to tam napsat. No vida, moje paranoia čekala opak, že GMO je samozřejmostí, a pouze v případě, když tam není, tak se tím organický výrobce pochlubí ... Napíše to tam prý i ten český, když si to lidi radši koupí ...  

http://www.naturalnews.com/029617_natural_health_movement.html

Hnutí za přirozené zdraví dosahuje klíčových vítězství: nad kukuřičným sirupem, 
glutamátem sodným, GMO a dalšími!
Mike Adams, NaturalNews, 31. 8. 2010-08-31
Přel. Orgonet.

Občas to není tak vidět, ale komunita přirozeného zdraví během posledních pár let dosáhla mnoha důležitých vítězství při zveřejňování pravdy o nebezpečných chemikáliích a potravinových přísadách.

Zde jsou některá z největších vítězství, kterých jsme kolektivně dosáhli:

Pravda o kukuřičném sirupu s vysokým obsahem fruktózy (HFCS)
Podařilo se nám vítězně rozšířit pravdu o nebezpečí HFCS, který nazývám „tekutý cukrový crack“. Veřejnost se už dověděla tolik o nebezpečích této rafinované přísady, že výrobci potravin nyní od něho přecházejí na přírodnější rafinované přísady (např. odpařený třtinový sirup, který je mnohem lepší než HFCS.) (http://www.naturalnews.com/029403_high_fructose_corn_syrup_liver_damage.html - Kukuřičný sirup - jed, který působí obezitu a poškozuje játra)
Dokonce si můžete koupit kečup Hunt, jehož nálepka hlásá: „Neobsahuje HFCS!
Není překvapením, že Asociace kukuřičných rafinérií utratila milióny dolarů na to, aby se pokusila potlačit toto téma, a prohlašuje, že HFCS je pro vás perfektní. Vetřeli se do úplně všech zpravodajských organizací, které píší o HFCS, a mají televizní reklamu, která se pokouší obrátit téma ve svůj prospěch, ale nedaří se jim to! Veřejnost již ví, že HFCS je spjat s cukrovkou a obezitou, a už nechce tento tekutý rafinovaný cukr ve své stravě.(Pozn. Org.: V ČR se kukuřičný sirup málo používá, naštěstí. Zdravé obchody ho bohužel vydávají za zdravé sladidlo. O jeho účincích si můžete přečíst česky zde: http://www.nazeleno.cz/tloustnete-mozna-za-to-muze-fruktoza.aspx)

BPA – chemikálie z plastů (http://www.naturalnews.com/plastics.html - Různé články o BPA)
Na veřejnost se dostalo i nebezpečí BPA (bisfenolu A), který je také znám jako chemikálie z plastů. Tato chemikálie, která se nachází ve všech plechovkách konzerv (je jí potažen vnitřek plechovky), plastových lahvích a jiných plastových nádobách na potraviny, je známa jako „rozkladatel hormonů“, což znamená, že zasahuje do normální zdravé funkce hormonů řídících funkce vašeho těla.
Povyk proti BPA se dostal nyní i do oficiálních médií a zprávy o něm se objevují s vyšší frekvencí. Vytváří se situace příznivá tomu, aby bylo BPA zákonem zakázáno ve všech nádobách na potraviny, a vypadá to, že v Kanadě dokonce dají BPA na seznam toxických přísad.
Americká Rada pro chemii je samozřejmě pobouřena každou zmínkou, že by chemikálie mohly být špatné pro vaše zdraví, a nadále bojuje proti podobným novým zákonům. Ale nakonec tato Rada prohraje, protože BPA je nebezpečné pro vaše zdraví, a oni nemohou donekonečna zastírat pravdu. (Pozn. Org.:  Kanada ho už dala mezi toxické látky. Britské listy 1. 9. 10: http://www.blisty.cz/2010/9/1/art54285.html)

Glutamát sodný – excitotoxinový zvýrazňovač chuti (MSG)
Zvítězili jsme rovněž nad glutamátem sodným, chemickým zvýrazňovačem chuti, který se používá do uzenin, salátových zálivek, omáček, polévek, a do všech fastfoodových jídel. (Např. v KFC ho dávají prakticky do všeho.)
Dosud se nám ho nepodařilo zakázat, ale zvýšili jsme povědomí o něm natolik, že společnosti vyrábějící polévky se nyní předhánějí na svých výrobcích v nálepkách „Bez glutamátu“. Až se veřejnost dozví ještě více o glutamátu, můžeme očekávat, že stále více výrobců ho přestane dávat do svých výrobků.
Pozor! Mnohé společnosti přecházejí z glutamátu na výtažek z droždí, což je „skrytá“ forma glutamátu, užívaná pro stejné účely.  Pokud se vyhýbáte potravinám s glutamátem, vyhněte se také všemu, co obsahuje výtažek z droždí. Pracuji na minidokumentu, který zveřejní pravdu o této formě skrytého glutamátu v běžných potravinách. (Pozn. Org.: O glutamátu slovensky zde: http://biras.blog.sme.sk/c/218039/Zdravy-zivotny-styl-Pozor-glutaman-Cast-2.html)

Ztužený tuk, který zabíjí
Komunita přirozeného zdraví dosáhla také významného úspěchu v boji proti nenasyceným mastným kyselinám, známým také jako ztužené tuky (trans tuky). Tyto zdraví škodlivé tuky vznikají v procesu hydrogenace tuků. Když vidíte nálepku „částečně hydrogenovaný rostlinný tuk“, poznáte, že tento produkt obsahuje ztužený tuk.
Ztužené tuky jsou pro lidi velmi nebezpečné, protože pomalu podporují smrtelné degenerativní nemoci, jako onemocnění srdce a rakovinu. Ve zdravé výživě nemají naprosto žádné místo. Postupem času budou pravděpodobně úplně zakázany.

Vitamín D – nový výživový „hrdina“!
Neutuchajícím úsilím se členům a vedoucím hnutí přirozeného zdraví podařilo zvýšit všeobecné povědomí o úžasných prospěšných účincích vitamínu D. „zázračného“ prvku, který je prevencí rakoviny, srdečních chorob, osteoporózy, cukrovky, ledvinových onemocnění, depresí a mnoha dalších chorob.
Nyní se hovoří i o tom, že opalovací krémy jsou toxické chemikálie, které blokují tvorbu vitamínu D a v podstatě podporují jeho nedostatek v organismu.
Afroamerická a latinskoamerická komunita se stále více dozvídá o nedostatku vitamínu D a o tom, že jejich barva kůže je činí náchylnějšími k tomuto nedostatku, pokud záměrně nedbají na dostatečný pobyt na slunci.
Zde je velmi populární video, které jsem vydal jako součást této vzdělávací kampaně: http://naturalnews.tv/v.asp?v=5A62FC73922FD51A88E62E42C5A0AD5E

Více organických potravin v obchodech
V USA najdete nyní v obchodech Target slušnou nabídku čerstvých amerických organických produktů. I obchodní řetězec Costco nabízí stále více organických potravin, i běžné obchody, které dříve zdravou výživu ignorovaly, stále častěji zavádějí sekce „zdravé výživy“, kde lidé mohou dostat organické potraviny.
Spotřebitelé si stále více uvědomují nebezpečí chemikálií v potravě (a prospěšnost organických potravin), a tak poptávka nutí téměř každého obchodníka tyto potraviny nabízet.
To je pokrok! Před pouhými pár lety bylo směšné pomyšlení koupit v Targetu organické jahody!
I „zdravý“ obchod Whole Foods mimochodem zlepšuje svůj organický profil. Například po obrovském nátlaku ze strany Asociace organických spotřebitelů tato společnost prohlásila, že brzy přestane nabízet „podvodné“ organické výrobky k péči o tělo, které sice mají v názvu „organické“, ale organické vůbec nejsou. 

Vítězství, která teprve přijdou
Domnívám se, že komunita přirozeného zdraví dosáhne ještě významnějších vítězství v mnoha oblastech veřejného zdraví. V příštích letech můžete očekávat velký pokrok v těchto oblastech:

Aspartam
I když je stále obtížné dosáhnout, aby tato chemikálie nebyla přidávána do potravin, je pravdou, že skutečná nebezpečí aspartamu pronikají na veřejnost, a je jenom otázkou času, kdy pravda o tomto umělém chemickém sladidle vyjde plně najevo (a bude zakázano jeho použití v potravinách a nápojích).
V šíření znalostí o zdravotních rizicích aspartamu hraje velkou roli doktorky Betty Martini http://www.mpwhi.com/main.htm


Fluoridizace vody
Očekáváme, že bude ukončen zločinný fakt přidávání toxické, farmakologicky aktivní chemikálie do pitné vody bez souhlasu těch, kteří ji konzumují. Fluoridizace veřejných zdrojů vody je zločinem na veřejném zdraví a nemá absolutně žádné vědecké opodstatnění.
Ale je to vhodný způsob, jak naložit s vedlejšími chemickými produkty těžkého průmyslu. Odtud totiž pochází fluorid sodný, který je přidáván do pitné vody. Většina fluoritových chemikálií, nakupovaných městy,  pochází z Číny, a mimochodem, většina je kontaminována těžkými kovy. http://www.naturalnews.com/029477_fluoride_China.html
Zanedlouho můžete očekávat, že tento směšný rituál chemického otravování vody bude zakázán ve stále více městech a státech po celém světě. Všichni máme právo na bezpečnou vodu, a fluorid ji dělá nebezpečnou.
Pokud vás toto téma zajímá, podívejte se na můj článek o tom, proč je fluoridizace vody zločinem: http://www.naturalnews.com/028913_fluoride_chemicals.html
Rovněž stránky Občanů za zdravou vodu: http://www.cfsw.us/

Rtuťové plomby
Rtuť je extrémně toxická, a ani Americká asociace zubařů nemůže navždy skrývat tento fakt. Nebude to dlouho trvat, a tato asociace konečně oznámí svým členům, že rtuť už není přijatelnou složkou zubních výplní.
Není toxická jen pro pacienty a zubaře (zubaři trpí neobvykle vysokým výskytem šílenství z důvodu vystavení se rtuti); je také vysoce riziková pro životní prostředí. Každý rok se do něj uvolňují tisíce tun rtuti, pouze z důvodu užívání tohoto toxického kovu v moderním zubařství.
A hodně naděje pro toto vítězství vkládáme do advokáta Charlieho Browna z organizace Spotřebitelé za zubní volbu http://www.toxicteeth.org/ , o němž ještě uslyšíte, až se toto téma rozvine.

GMO – geneticky modifikované potraviny
Díky práci Jeffreyho Smitha http://www.seedsofdeception.com/ se mezi zákazníky zajímajícími se o zdraví stále zvyšuje vědomí o extrémním nebezpečí konzumace geneticky modifikovaných potravin.
Bitva stále ještě zuří, a společnosti jako Monsanto naléhají na Státní úřad pro potraviny, aby zakázal nálepkování potravin, které by varovaly spotřebitele před GMO, ale nakonec zvítězí „právo vědět“. Zákazníci nemají rádi, když jsou klamáni, a nechtějí jíst geneticky modifikované potraviny, které by vypouštěly pesticidy do jejich vlastních útrob.
10. říjen 2010 bude Světovým dnem informací o GMO. Sledujte další oznámení na tomto webu a seedsofdeception.com ohledně této akce.(Pozn. Org.: Česky o nebezpečí GM potravin třeba zde: http://orgo-net.blogspot.com/2009/05/nove-varovani-proti-gm-potravinam.html)

Vakcíny
Za neúnavného nátlaku tvrdošíjných faktů se rychle rozpadají současné pohádky o vakcínách proti sezónní chřipce. Lidé se probouzejí a uvědomují si, že tyto vakcíny jsou nejen neúčinné, ale mohou často škodit!
Lidé se dovídají více o vitamínu D a o tom, jak tato látka aktivuje lidský imunitní systém, aby
si vyráběl vlastní protilátky proti infekčním nemocem, a stále více odmítají chemické zásahy, jako bolestivé injekce vakcín (které mohou způsobit epileptické křeče, zvracení a trvalé neurologické poškození).
To je také vítězství pro veřejné zdraví, protože čím více lidí si zvedá svou hladinu vitamínu D a pečuje o svůj imunitní systém, tím méně nebezpečné bude propuknutí infekčních nemocí.
Moje nedávno vydaná píseň „Vakcínové Zambie“ http://www.vaccinezombie.com/ k tomu přispívá zábavným způsobem. Píseň se zaměřuje na nesmyslné pohádky o rutinní vakcinaci a pomáhá odhypnotizovat lidi naprogramované mainstreamovými médii, která pracují pro Světovou zdravotnickou organizací a vakcinační průmysl.
Sledujte video na NaturalNews: http://naturalnews.tv/v.asp?v=6D05173308E7F4169D7259EB85CDF522


Další vítězství se blíží!
Hnutí za přirozené zdraví se stalo mainstreamem! Stále více běžných spotřebitelů nyní chápe nebezpečí toxických chemikálií a slibnost výživy a přírodních léčiv. Moderní medicína, jak ji známe dnes, je na cestě ústupu, a éra „lepšího života s pomocí chemie“ díkybohu končí.
Znalosti, obsažené v hnutí za přirozené zdraví, překonávají nevědomost, kterou preferuje Big Pharma a Státní úřad pro potraviny a léčiva. Čtěte NaturalNews a vbrzku se dozvíte o dalších vítězstvích.

Tom Kenyon: Jak proplout bouří změn, 2. část

http://tomkenyon.com/winds-of-change

V lidském vědomí je tendence opakovat staré vzorce. To je založeno na očekáváních, což je forma paměti zakořeněná v iluzi času, tak, jak ho vnímáte. Vnímání času je možné prorazit a urychlit tak řešení problémů rychleji, než by se to stalo normálně, ale to se děje skrze bránu vědomi, kterou můžete otevřít jenom vy. Dělá se to jak osobním záměrem, tak činností.

Uvědomujeme si, že pro ty, kteří čtou tato slova, existuje mnoho úrovní porozumění. Chtěli bychom vám sdělit něco, co by bylo praktické pro všechny, kteří toto čtou. Někteří z vás již přesně vědí, o čem mluvíme, a vědí, že jenom v nich jsou dveře, jejichž otevření je povede k vyšším cílům, rychlým řešením problémů, aniž budou trpět tak jako mnozí jiní kolem nich.

Někteří z vás si myslí a cítí, že nemají právo na štěstí nebo svobodu mysli a srdce, zatímco jiní trpí a jsou vězněni. Ale my vám říkáme, že větší službou pro vaše lidské druhy je, když  osvobodíte sami sebe od uvěznění v omezeném vědomí - poté budete moci jednat s ostatními novými způsoby, a přes tato jednání se otevřou nové brány i pro ně.

A tak pokud se vám zdá, že jste zbaveni odvahy, iluzí, odpojeni, nemáte žádná životní přání, uvědomte si, že jste prošli pouze jedněmi z dveří svého vlastního vědomí, a že jsou síly, které jásají nad vaší apatií, protože vás tak mohou snadno ovládat. V momentech, kdy si uvědomíte, že jste v nižším vibračním vyjádření svého potenciálu, chopte se toho momentu, vystupte z těchto dveří a vstupte jinam.

Obtíže, které někteří z vás možná nyní zakoušejí, zdánlivě uzavírají možnost volby ve vaší vnější realitě, ale my vám říkáme, že síla volby sídlí uvnitř vás, bez ohledu na podmínky, v nichž se nacházíte. Pro ty nejobtížnější chvíle, kdy se zdá, že všechny dveře jsou pro vás zavřené, máme prostý návrh. Možná to zní otřele a příliš jednoduše, ale je to bod, z něhož se můžete odrazit. Vše, co se od vás vyžaduje ke změně situace, je malý pohyb ve vědomí, a když pak na tomto pohybu stavíte, uvolní se ve vás rozsáhlé síly. Ale dokud ten pohyb v sobě nemáte, nic se nemůže změnit.

Takže toto je náš návrh, jak vytvořit malý pohyb uvnitř vás, když vše ostatní selhává. I uprostřed osobních útrap, vnějších obtíží, kdykoli se vám zdá, že je nějaký problém, najděte něco, co se dá ocenit.

Může to být něco tak prostého jako třeba to, že můžete dýchat. I pokud váš dech bude omezený,  když se nadechnete, oceňte ten nádech. Můžete ocenit třeba barvu nebe, nebo něco, co vás rozesmálo. Důležité zde je, že když všechny ostatní možnosti jsou uzavřené, a vy najdete něco, co můžete ocenit, ať je to jakkoli malé, právě jste vytvořili malý posun vědomí, a od něj se mohou odvíjet velké věci.

Cítíme, že někteří z vás proplouvají běžícími bouřemi, větry změn, hladčeji než jiní. Ale i vy, kteří se pokládáte za duchovně rozvinuté, můžete mít čas od času problémy, protože starý svět se rozplývá do něčeho nového. Cítíme, že někteří budete zachyceni do spárů chaotické doby, a je naší nadějí, že si připomenete tento prostý návrh, vzpomenete si, že máte najít něco, co můžete ocenit, a s tímto pohybem vědomí najdete možnost otevření nových dveří.

Ve svých srdcích i myslích chováme vizi skvělých nových skutečností pro vás a vaši lidskou rodinu. Staniž se tak. Věříme, že to dokážete.

Hathorové, 20. 7. 2008,
Ostrov Paros, Řecko

30. srpna 2010

Modifikace počasí jako zbraň odplaty

AUDIO LETTER No. 54, topic #2

MODIFIKACE POČASÍ JAKO ZBRAŇ ODPLATY
(c) Dr. Peter Beter, 24.2.1980
http://free-energy.webpark.cz/
Přel. Ladislav Kopecký

Před několika dny, 21. února, CBS Evening News přinesly senzační zprávu. Zpráva tvrdila, že Izrael loni na podzim provedl první zkoušku atomové bomby. CBS tvrdila, že bomba explodovala nad Jižním Atlantikem 22. září 1979. Také se tvrdilo, že s touto jadernou zkouškou Izraeli pomáhala Jihoafrická republika. Všechno to zní jako jasná odpověď na slavnou záhadu obrovského dvojitého záblesku v této oblasti před několika měsíci.

Záhada začala loni 25. října 1979. V toto datum Spojené státy vydaly prohlášení prostřednictvím Ministerstva zahraničí. Prohlášení začínalo zprávou, kterou Spojené státy obdržely, cituji:”Indicie naznačují možnost, že 22. září došlo k menší jaderné explozi.” To jsou velmi neurčitá slova, ale zbytek prohlášení je ještě vágnější. Například: Poloha domnělé exploze byla umístěna dolů do, cituji: “oblasti Indického oceánu a Jižního Atlantiku, včetně částí Antarktidy a jižní části Afriky.” To je oblast o rozloze několika milionů čtverečních mil. Kromě toho, vláda Spojených států připustila, že nemá žádné podpůrné důkazy o tom, co se stalo, a prohlášení končilo nejasnými slovy: ”Pokračujeme v zjišťování, zda k takové události skutečně došlo.
Mnoho lidí bylo zneklidněno neurčitostí prohlášení. Bylo zřejmé, že nedaleko Jižní Afriky se odehrálo cosi nevšedního, možná atomový výbuch; ale Spojené státy si nebyly jisty, co to bylo, nebo kde k tomu došlo nebo dokonce, jestli se to skutečně stalo. Mnozí lidé si kladli otázku, “Jak se to mohlo stát?”

Neustále je nám říkáno, že Spojené státy mohou sledovat svět pomocí špionážních satelitů a systému včasného varování. Jsme vedeni k víře, že nikdo na nás nemůže vystřelit raketu ani z ponorky na moři, aniž by byl chycen při činu našemi satelity. Aby situace byla ještě horší, zpravodajové brzy zjistili, že satelit, který zachytil záhadný dvojnásobný záblesk, nebyl ze systému včasné výstrahy, ani špionážní satelit. Byl to letitý relikt, vypuštěný před několika desítkami let, nazývaný “Vela Satellite”. Je to nezdolný poslední exemplář ze série monitorovacích družic pro sledování dodržování zákazu jaderných zkoušek ve vzduchu (Atmospheric Test Ban Treaty) a bylo spíše šťastnou náhodou, že minulý podzim zachytila onen záhadný dvojitý záblesk. Kdyby k zábleskům došlo mimo dosah Vely, Spojené státy by se o něm vůbec nedozvěděly, protože Spojené státy již nemají špionážní satelity, ani satelity systému včasného varování, které neustále obíhají zeměkouli. Rusko dokončilo jejich sestřelování téměř před dvěma lety, jak jsem informoval v audio-listu č. 33 z dubna 1978.

Ani po oznámení dvojitého záblesku, k němuž došlo loni v říjnu, Spojenými státy, nebylo vysvětleno, co se vlastně stalo. Loni v listopadu Bílý dům svolal poradu vědeckých konzultantů, ale ti nedošli k žádnému závěru. Potom před několika dny přišla zpráva CBS, popisující údajnou jadernou zkoušku Izraele v Jižním Pacifiku.
Přátelé, Izrael má (atomovou) bombu, ale zpráva CBS o jejím testu je lež. Již příští večer, 22. února, CBS svou zprávu o izraelském testu atomové bomby stáhla. Je pravdou, že v Jižním Atlantiku došlo minulý podzim k mohutnému dvojitému záblesku, ale dál jste slyšeli jen samé lži a nepodložené dohady o této záhadě. Tyto lži začaly vládním prohlášením 25. října, v němž bylo uvedeno falšované datum a čas incidentu a od té doby se zmatky jen stupňovaly.

Přátelé, nyní jsem schopen předložit vám svou zprávu o záhadě tzv. jihoafrického dvojitého záblesku. To, co se stalo, je něco, o čem byste měli vědět z důvodu vašeho přežití. Jasné záblesky zachycené satelitem Vela byly vytvořeny experimentálním testem, ale nebyla testována atomová bomba. Test neprováděl Izrael, ani Jižní Afrika, ale Rusko a to, co se Rusko z tohoto testu naučilo je právě nyní používáno proti Spojeným státům. Řady neuvěřitelných cyklonů, které nedávno zdevastovaly jižní Kalifornii a Arizonu, nebyly přirozeného, ale umělého původu!

Původní oznámení Ministerstva zahraničí z 25. října nepopisovalo, co satelit Vela viděl. Jednoduše řeklo, že to vypadalo jako jaderná zkouška, ale během jednoho nebo dvou dnů proniklo na veřejnost, že to byl pár oslepujících záblesků, které šly po sobě. První z nich byl silný, ale druhý byl ještě mnohonásobně silnější. Od té doby pokračuje vzrušená debata, zda byly výsledkem jaderného výbuchu.

Světlo vytvořené jaderným výbuchem se chová způsobem, který je podobný tomu, co satelit detekoval loni na podzim – tj. jasný záblesk, následovaný za okamžik druhým mnohem jasnějším zábleskem. Tak co je na tom tak záhadné? Právě toto: Viditelné světlo není jediná radiace při atomovém výbuchu. Jaderná exploze generuje záplavu smrtonosných paprsků gama, rentgenového záření a neutronů. Družice Vela je vybavena pro detekci všech těchto věcí, pokud jsou přítomny, ale v tomto případě přítomny nebyly. Byl to pouze obrovský záblesk světla – žádné rentgenové paprsky, žádné gama paprsky, žádné neutrony; a později se po celém světě nenašel žádný radioaktivní spad. Akustické senzory na zemi potvrdily, že došlo k nějakému druhu obrovské exploze, ale otázkou zůstalo: Exploze jakého druhu?

Přátelé, minulý měsíc jsem vám připomněl obrovské dunění ve vzduchu, k němuž docházelo před dvěma lety na východním pobřeží. Po mnoho týdnů tisíce lidí od Jižní Karolíny po Connecticut i jinde byly vyděšeny tímto duněním. Veřejní činitelé vymýšleli všemožná komická vysvětlení, aby veřejnost uklidnili. Vědci z Cornellovy univerzity a další odborníci prokázali, že to jsou nesmysly; ale naši Vládci si přáli jediné – aby lidé na tato dunění po čase zapomněli. Skutečným důvodem tohoto vzdušného dunění před dvěma lety bylo to, o čem jsem mluvil v audio-listu č. 29 v prosinci 1977. Bylo vytvářeno několika vznášejícími se kosmickými plošinami, nově rozmístěnými Rusy. Tyto plošiny, nazývané kosmosféry, tvoří třetí nohu ruské tajné kosmické triády a tyto obrovské vzdušné detonace vytvářely palbou částicovými paprskovými zbraněmi do vzduchu v defokusovaném módu.

V pozdějších audio-listech jsem informoval o kosmosférách mnohem víc, včetně jejich použití pro modifikaci počasí. Ale tyto kosmosféry samy o sobě nikdy nebyly tak účinné při modifikaci počasí, jak by si Rusko přálo. Ruští vědci tvrdě pracovali, aby vynalezli výkonnější druhy klimatických zbraní pro použití v mimořádných situacích; a nyní se jim podařilo vyvinout nový a výkonnější systém pro modifikaci počasí. Ruský nově zprovozněný systém pro klimatické války představuje dvě nohy jejich kosmické trojice, která pracuje společně. Jednu nohu tvoří kosmosféry; druhou je Měsíc se svou sítí obrovských částicových paprskových zbraní.

Když jsem poprvé informoval o nových ruských kosmosférách v audio-listu č. 29, hovořil jsem také o první provozní zkoušce ruských základen na Měsíci. Částicové paprskové zbraně na Měsíci jsou minimálně 100-krát výkonnější než ty, které jsou umístěny na palubě kosmosfér. Když vypálí na Zem, mohou okamžitě zničit velkou oblast, a tak pro první zkušební střelbu vybrali cílovou oblast, o níž se domnívali, že si jejích účinků nikdo nevšimne; ale jejich volba se ukázala být tragickou. V audio-listu č. 29 jsem tuto zkušební střelbu z Měsíce na Zem popsal.

(V tomto bodě dr. Beter přestal mluvit a je slyšet záznamový technik.)
* * * * * * *
Následující text je “nouzový přepis” (nezaznamenaná poslední část audio-listu č. 54), který došel poštou o několik dní později. Začínala touto vysvětlující poznámkou:

Poznámka: “24. února se dr. Beter pokusil zaznamenat svůj audio-list č. 54. Z důvodu krajního přepracování se necítil dobře, ale přesto se o to pokusil. Chtěl, aby jeho posluchači byli co nejrychleji informováni o jistých naléhavých záležitostech, týkajících se modifikace počasí, která právě probíhala ve Spojených státech, stejně jako o jiných věcech.

Dr. Beter dokončil první stranu (mag. pásky), ale nahrávání druhé strany bylo přerušeno, když byl očividně slabý a nemocný. Ukázalo se, že dr. Beter utrpěl silný srdeční infarkt.

Aby se vyhnul dalšímu zdržení svých posluchačů, dr. Beter požádal, aby nezaznamenaná finální část jeho zprávy byla vydána v tištěné formě. To je pro nás nákladná a abnormální procedura a věříme, že pochopíte, že jsme pracovali pokud možno co nejrychleji, aby se tento přepis dostal k vám co nejdříve.

Víme, že mnozí z vás si budou dělat starosti o draví dr. Betera a budou chtít být informováni o jeho zdravotním stavu, ale žádáme vás, abyste nám netelefonovali. Zpravodaje o vývoji nemoci dr. Betera budou pravidelně zasílány všem aktivním předplatitelům. Slova povzbuzení pro dr. Betera můžete posílat na adresu jeho kanceláře:
Dr. Peter Beter, 1629 K Street NW, Washington, D.C. 20006

Zájemci z řad těch, kteří nejsou předplatiteli, mohou obdržet kterýkoli zpravodaj o dr. Beterovi, když pošlou ofrankovanou obálku s vlastní adresou na adresu kanceláře dr. Betera.

Posledních sedm let dr. Beter věnuje svůj život nám Američanům. Nyní dr. Beter a jeho rodina potřebují naši podporu. Modleme se všichni za jeho úplné uzdravení, aby mohl pokračovat ve své misi pro blaho nás všech.
* * * * * * *
(Přednáška dr. Betera nyní pokračuje – poslední věta je zopakována.)

V audio-listu č. 29 jsem tuto zkušební střelbu z Měsíce na Zem popsal. V Bengálském zálivu na jihovýchodě Indie byl obrovský cyklon o průměru mnoha set mil – dokonalá kamufláž pro zkušební střelbu. Alespoň to si Rusové mysleli. Při volbě cílového bodu na Zemi se malinko přepočítali. Věděli, že paprsek částic bude vychýlen zemským magnetickým polem a pokusili se o korekci. Ale při této korekci došlo k drobné chybě – a výsledkem bylo, že částicový paprsek dopadl na hladinu moře příliš blízko pobřeží Indie.

V audio-listu č. 29 jsem citoval slova očitého svědka, který viděl výsledky. Byla to britská záchranářka, která BBC řekla: “Byly tam DVA ohromné OSLEPUJÍCÍ ZÁBLESKY a celá obloha byla osvětlena jako při požáru. Pak následovala obrovská přílivová vlna – dlouhá asi 30 mil a 18 stop vysoká, která se přes ně přelila.”

Přátelé, gigantický dvojitý záblesk, o němž jsem mluvil před dvěma lety v souvislosti s indickou pohromou vyvolanou cyklonem, měl stejný zdroj jako gigantický dvojitý záblesk z loňského podzimu v Jižním Atlantiku. Oba byly způsobeny ruskou částicovou paprskovou zbraní, umístěnou na Měsíci.

Když se z Měsíce střílí na nějaký cíl na Zemi, vystřelí po sobě dvě paprskové zbraně. První výstřel je z větší části pohlcen atmosférou. Účelem tohoto výstřelu je vytvořit skrze atmosféru ionizovaný kanál. Za okamžik je na stejné místo vystřelen druhý paprsek, který proletí ionizovaným kanálem, vytvořeným prvním paprskem. Cíl na zemském povrchu prudce exploduje – dokonce i tehdy, když je cílem moře. A tak lunární útok paprskem částic vytváří dva záblesky. První je poněkud rozptýlený, protože musí překonávat odpor vzduchu; ale druhý je koncentrovanější a intenzivnější. Toto, přátelé, je to, co naše stará, unavená družice Vela náhodou zachytila minulý podzim v Jižním Atlantiku.

Když zdejší vláda 25. října 1979 učinila první prohlášení, lhala jak v případě datumu, tak času. Oficiální verze říká, že k dvojitému záblesku došlo ve 3:00 ráno 22. září 1979. Ve skutečnosti k němu došlo 22. října – právě tři dny před vládním oznámením 25. října. 22. říjen je datum, kdy bývalý íránský šáh dorazil do New York City. Na jedné straně Rusové v šáhovi vzbudili naděje, že íránská krize nebude řešena bolševickou strategií, jak jsem informoval v audio-listech č. 52 a 53. Ale současně by Rusové zintenzívnili nepřátelské akce v případě, že by jim záměry s šáhem nevyšly.

Další zajímavou věcí, kterou vám mohu sdělit, je to, že k dvojitému záblesku došlo okolo tří hodin odpoledne – ne ráno, jak se oficiálně tvrdilo. Vláda Spojených států zfalšovala datum a čas události jako past pro neopatrné – a mnozí do této pasti spadli. Pohádka CBS z 21. února o izraelské zkoušce atomové pumy je pouze jeden příklad.

V době prvních zpráv pro veřejnost o dvojitém záblesku loni v říjnu ruský experiment v Jižním Atlantiku dosud probíhal. Začal 22. října, kdy dva lunární paprsky částic byly nasměrovány do Jižního Atlantiku. Požadované oko tornáda bylo na souřadnicích 35 stupňů jižní šířky a 26 stupňů západní délky. Tento bod leží v zeměpisné šířce dolního cípu Jižní Afriky, ale je trochu blíž Jižní Americe než Africe.

Dvě ruské částicové paprskové zbraně na Měsíci byly zamířeny a připraveny k palbě. Mezitím se k cílové oblasti přibližovala čtveřice kosmosfér. Čtyři kosmosféry byly rozmístěny v rozích čtverce o straně 800 mil, v jehož středu byl předpokládaný cíl. Vznášely se ve výšce 100 mil. Očekávalo se, že měsíční základny dosáhnou nyní mnohem vyšší přesnosti než před dvěma lety. Ale z důvodu bezpečnosti byly kosmosféry rozmístěny v bezpečné vzdálenosti od cíle.

Potom obě měsíční zbraně vystřelily směrem k Zemi. Přestože střílely ze vzdálenosti čtvrt milionu mil, paprsek minul střed čtverce o straně 800 mil o pouhých 10 mil. Paprsek dopadl na souřadnicích 34 stupňů, 54 minut jižní šířky; 26 stupňů, 10 minut západní délky.

Děsivá kvanta mořské vody v cílové zóně se v mžiku změnila v přehřátou páru. Horká vodní pára a okolní horký vzduch začaly rychle stoupat do stratosféry. Chladnější vzduch začal proudit do cílové zóny, aby vyplnil vzniklé vakuum. dovnitř proudící větry začaly vířit vlivem zemské rotace a v cílové zóně začal klesat barometrický tlak. Během několika minut se atmosféra nad cílovou zónou změnila v rotující spirálovitý komín, zvedající vzduch a vodní páru. Nad Jižním Atlantikem se zrodilo první tornádo na světě, které bylo vytvořené člověkem.

Tento proces spustily mohutné paprsky vystřelené z Měsíce. Potom přišla na řadu čtveřice kosmosfér, které jej udržovaly v činnosti. Obrovské množství vodní páry vyslané k obloze výbuchem způsobeným paprsky by začalo v chladném vzduchu horních vrstev atmosféry rychle kondenzovat. Normálně by to rychle vedlo k místním dešťovým srážkám. Výsledkem by bylo, že většina vody by spadla zpět do moře nedaleko od cílové oblasti. Ale byly zde čtyři kosmosféry, aby tomu zabránily.

Ihned po výstřelech z Měsíce, které způsobily obrovský dvojitý záblesk, přišly ke slovu kosmosféry. Každá z nich začala vystřelovat silné elektronové paprsky do cílové zóny v defokusovaném módu. Elektrony se smísily se záplavou stoupající vodní páry a daly vytvořeným vodním kapičkám záporný náboj. To způsobilo, že se nepatrné kapičky vody začaly odpuzovat, takže nemohly zkondenzovat v déšť. A tak vodní pára byla přinucena zůstat ve výšce a nemohla spadnout ve formě deště zpátky do moře.

Kosmosféry zůstaly na místě několik dní, aby dokončily experiment. Mohly potvrdit, že umělé bouřkové mraky zůstaly stabilní a že se větrem pohybovaly na východ. Také monitorovaly cílovou zónu, aby zjistily, jak rychle se podmínky vrátí k normálu. Na začátku listopadu 1979 konečně zmizely. Umělý střed cyklonu se sám postupně rozpadl a nevzbudil žádnou pozornost.

Na začátku minulého měsíce, 4. ledna 1980, Spojené státy oznámily opatření, která vyvolala novou studenou válku. Byla spuštěna celá řada embarg a omezení proti Rusku. Nejdůležitějším z nich bylo embargo na 17 milionů tun obilí, objednaných Ruskem.

Embargo na obilí, přátelé, je dílem zdejších bolševiků, kteří Rusy chtěli zasáhnout na životně důležitém místě. Za čtyři dny po jeho oznámení bylo embargo podepsáno mluvčím Bílého domu jako nejrepresivnější ze všech kroků proti Rusku; a od té doby se zdejší bolševici snažili přimět další země, aby se k embargu připojily.
Na začátku tohoto měsíce, 6. února, Rusové vyhodnotili svoji situaci. Ten den byly v celém sovětském tisku články, že Carterova administrativa chce vyhladovět ruský lid; a protože bolševici vždy používali hladovění jako mocenský nástroj, nezůstalo jen u plané kritiky.

Hned příští den se začaly objevovat zprávy, o podivném vývoji počasí na jihozápadě Spojených států. Například Nové Mexiko zažilo silnou sněhovou bouři kombinovanou s hromy a blesky. Ale další týden, 13. února, se teprve začaly dít věci. Nevídané dešťové bouře začaly bičovat jižní Kalifornii a Arizonu.

Každý den jedna bouře stíhala druhou. Přehrady se plnily a začaly přetékat. Protrhávaly se hráze. Domy byly smetávány do kaňonů. Rakve byly odplavovány ze hřbitovů. Laviny bahna zachytily několik obětí a pohřbily je zaživa. Byly odplavovány mosty. Celé obce byly zaplavovány a odříznuty od okolního světa. Phoenix zažil tak rozsáhlou záplavu, že další podobná je očekávána za 500 let. A v životně důležitých zemědělských oblastech jižní Kalifornie rychle narůstaly škody.

19. února, sedmý den dešťů, zpráva CBS Evening News říkala: “Je to jako organizovaný útok – jedna bouře za druhou.” A organizovaný útok to skutečně byl, přátelé. Čtyři ruské kosmosféry operovaly v oblasti, jejíž střed byl v bodě 576 mil západně od San Diega. Na základě svého experimentu z minulého podzimu Rusové zdokonalili svou techniku; a každý výstřel z měsíční základny na Zem byl přesnější. Takže čtverec západně od San Diega měl délku strany pouze 100 mil a kosmosféry operovaly ve snížené výšce 40 mil.

S použitím techniky, testované loni na podzim v Jižním Atlantiku, Rusové vytvářeli ohniska bouří jedno za druhým a tentokrát tato ohniska nenechali zaniknout. Místo toho je zavlekli přesně do těch oblastí jižní Kalifornie a Arizony, které byly zasaženy živelnými pohromami. Potom byly bouře spuštěny dalšími kosmosférami, vznášejícími se nad těmito oblastmi.

Ve výšce 85 mil nad Yumou, Arizona, se vznášela dvojice kosmosfér. Téměř 100 mil na sever, v blízkosti Bkythe, Kalifornie, se vznášel druhý pár kosmosfér. Obě lokality jsou na řece Colorado, lemující významnou zemědělskou oblast Kalifornie - Imperial Valley. Tato dvojice kosmosfér použila svých paprskových zbraní k naplnění atmosféry protony, které jsou kladně nabity. Tyto částice přitahovaly umělá ohniska bouří s jejich záporně nabitými mraky. To je důvod, proč bouře drtily stále stejná území; a byly také protonové mraky, které reálně spouštěly bouře. Neutralizovaly elektrony v bouřkových mracích, voda kondenzovala v déšť a výsledkem byly devastující bouře.

Nakonec, po devíti dnech a škodách přes půl miliardy dolarů, Rusové na chvíli bouře zastavili. Ale to je, přátele, pouze vzorek toho, co může čekat zemědělské oblasti po celých Spojených státech!

Zatímco živelné pohromy na západě plnily titulky novin, Rusové testovali své systémy řízení počasí méně dramatickými způsoby po celých Spojených státech. Do těchto operací bylo zapojeno pět dalších čtveřic kosmosfér nad mořem a patnáct dalších dvojic kosmosfér nad pevninou. Rusové jsou rozhodnuti se pomstít za bolševický hladomor v Rusku stejným způsobem. Pokud američtí bolševici budou udržovat tento bojkot potravin proti Rusku, potom nedostatek potravin bude plnit novinové titulky příští rok v Americe!

Do té doby máte možnost udělat si zásoby potravin – a já, přátelé, nebudu ztrácet čas a udělám to samé.

Zdroj: http://peterbeter.host.sk/

Přeložil Ladislav Kopecký

29. srpna 2010

UFO, IFO a hlavní ruská tajná zbraň

Tyhle informace tu nesmějí chybět. Vypadá to, že v dnešní době se neděje nic nového! Tohle všechno už tu bylo před 30 lety!

AUDIO LETTER(R) No. 42, topic #3

UFO, IFO A HLAVNÍ RUSKÁ TAJNÁ ZBRAŇ

(c) Dr. Peter Beter, 31.1.1979
Přel. Ladislav Kopecký
http://free-energy.webpark.cz/
Zhruba před rokem začalo mohutné dunění ve vzduchu nad mořem otřásat domy a děsit tisíce lidí podél amerického východního pobřeží. Mluvčí vlády se je chvíli snažil ignorovat, ale toto dunění, nyní známé jako třesení vzduchu (v originále AIR QUAKES-lk), neustávalo. Potom se tomu v kontrolovaných hlavních médiích vysmívali, ale tato taktika se také rychle změnila, protože to slyšelo příliš mnoho lidí na to, aby to přijali jako nějaký žert. Nakonec, když toto třesení vzduchu trvalo několik měsíců, vláda se pokusila tento úkaz všemožně vysvětlovat pomocí vrtochů počasí. Údajní odborníci se pokoušeli udělat dojem na veřejnost slátaninami o neobvykle chladných vrstvách vzduchu, někteří se to pokoušeli vysvětlit pomocí vojenských letadel, pohybujících se nad mořem stovky mil od pobřeží. Jiní s vážnou tváří tvrdili, že ty rány způsobují nadzvuková letadla Concord. Nějakým způsobem, říkali, rázové vlny od letadla dosáhly východního pobřeží Ameriky více než hodinu před letadlem samotným a s  neuvěřitelnou silou. Absurdita podobných vysvětlení byla viditelná i z jejich tváří; přesto mnoho Američanů, toužících po uklidnění, přijalo tyto urážky jejich inteligence jako pravdu. Většina z velkého množství třesení vzduchu, která se vyskytovala po celé zemi, byla tiskem ignorována a lidé se uklidnili. Dokonce i mnoho mých posluchačů nevěřilo pravdě o třesení vzduchu, kterou jsem zveřejnil krátce po jejich prvním výskytu v audio-listu č. 29 v prosinci 1977. Bylo způsobeno novými ruskými operačními kosmosférami, pálícími ze svých částicových paprskových zbraní v defokusovaném módu do vzduchu nad Atlantickým oceánem. 

Když jsem pořizoval záznam audio-listu č. 29, nad Spojenými státy kroužilo sedm kosmosfér, ale v měsících, které následovaly, se počet kosmosfér rozrostl na stovky po celém světě. Nyní, kdy média třesení vzduchu drží pod pokličkou, byla v tichosti společností Miter provedena vládou sponzorovaná studie. Zpráva, vydaná na začátku minulého měsíce, uvádí seznam 594 třesení vzduchu od prosince 1977 do června příštího roku. V červnu ovšem tyto údajné “abnormální vrstvy chladného vzduchu” z minulé zimy musely dávno zmizet. Studie se ostatně pokouší svést vinu za tyto rány na letadla, ale 181 třesení vzduchu bylo nemožné spojit, dokonce ani uměle, s nějakou přijatelnou příčinou, a tak zpráva nepřesvědčivě uzavírá, že musí být přírodního původu – nepřipustila přece jenom skutečnou příčinu.

Kosmosféry, přátelé, jsou ruskou verzí vznášejících se zbraňových plošin, před nimiž se před čtrnácti lety pokoušel varovat zesnulý generál Thomas Power. Generál Pover, bývalý šéf Výzkumu a vývoje letectva a později Strategického vzdušného velení, věděl, o čem mluví. V audio-listu č. 32 z letošního března jsem podrobně referoval o úsilí generála Powera varovat americký lid; ale podobně jako mnoho dalších, kteří se nás v minulých letech snažili varovat, jeho úsilí bylo potlačeno a ignorováno.

Jak se počet kosmosfér za uplynulý rok násobil po celém světě, počet pozorování UFO rostl jako houby po dešti. Podobně jako v minulosti, některá pozorování UFO dnes jsou “Unidentified Flying Objects” (neidentifikované létající objekty); ale nyní by v mnoha případech bylo pozorované objekty nazývat IFO, tj. “Identified Flying Objects” (identifikované létající objekty), protože se nejedná o neznámé návštěvníky z kosmu, ale o identifikovatelné ruské kosmosféry. V některých případech se však jedná o kombinované pozorování, která zahrnují jak kosmosféry, tak skutečná UFO.

V minulosti bylo UFO přitahováno letadly, raketami a kosmickými loděmi, zvláště když byly nové nebo experimentální. Kosmosféry nejsou výjimkou tohoto pravidla. Kdekoli se nyní kosmosféry slétnou nad vojenskými cíli, ukáží se příležitostně UFO a manévrují mezi kosmosférami. Nejznámější případ tohoto typu se nedávno udál na Novém Zélandu. Koncem minulého měsíce, 30. prosince večer australský televizní štáb způsobil světovou senzaci, když z letadla nafilmoval UFO letící nad Novým Zélandem. Film, nějakých sedm minut dlouhý, byl prodán BBC a televizní síti CBS. 2. ledna CBS ukázala méně než 50 sekund z tohoto filmu, který zobrazoval žhnoucí kulový objekt a většina objektů, viděných ten večer štábem kameramanů a dalšími pozorovateli byla popisována jako světelné koule. S filmovým klipem byl však zároveň přehrán i zvukový záznam. Australský novinář popsal odlišný objekt. Řekl, že to vypadalo jako “létající talíř”. Walter Cronkite neřekl, jestli byl zvukový záznam pořízen zároveň s filmovým klipem. V každém případě kulový objekt ve filmu byla ruská kosmosféra, ale pokusy diskreditovat film jsou ozvěnou směšných historek vlády o třesení vzduchu z minulého roku. 25. ledna večer, právě před šesti dny, Walter Cronkite z CBS News připomněl divákům UFO z Nového Zélandu; potom pokračoval: “Ano, letecké síly Nového Zélandu dnes oznámily, že za úkaz jsou zodpovědné abnormální atmosferické podmínky, nikoli návštěvníci z vesmíru. Vyšetřovatelé řekli, že konečnou příčinou byla neobvykle jasná Venuše vycházející na východní obloze.”

Přátelé, nedávný rozruch kolem pozorování tak zvaných UFO nad Austrálií a Novým Zélandem byl ve skutečnosti způsoben kosmosférami – a to z dobrého důvodu. V poslední době slýcháme o tzv. mobilních raketách MX; ale ve skutečnosti jsou americké mobilní rakety již rozesety po celém světě jako pražená kukuřice. Naši bolševičtí vládci doufají, že Rusko zaskočí pouhou přítomností velkého množství stanovišť raket. Zmíněné rakety jsou založeny na našem standardním Minutemanu. Jako rakety s pevným palivem jsou vhodné pro mobilní stanoviště – vlastně, v první řadě byly konstruovány pro nějakou verzi Minutemana; a nyní je Nový Zéland hostitelem dvou amerických mobilních raketových základen. Jedna z nich leží nedaleko Hamiltonu na North Islandu, druhá je blízko Alexandry na South Islandu. Jsou ukryty v horských oblastech. Podobně, velký raketový komplex je v severní oblasti Austrálie. Rozprostírá se u řeky Robinson River a zaujímá plochu 18 krát 22 mil. V této oblasti není nikdo, kdo by sledoval, co se zde děje, kromě aligátorů a domorodců.

Rusové si udržují podrobný přehled o všech amerických raketových základnách, nových i starých, pomocí svých kosmosfér. Jak jsem vysvětlil dříve, jejich paprskové částicové zbraně mohou zničit naše rakety v okamžiku vypuštění; ale naši bolševičtí vládci věří, že objevili způsob, jak kosmosférám znemožnit činnost na dostatečně dlouhou dobu, aby byly rakety bezpečně vypuštěny proti Rusku. Vědečtí zpravodajští analytici ve Spojených státech chápou, že kosmosféry se vznášejí proto, že plují v elektrostatickém poli Země. Také předpokládají, že Rusové používají stejných technik jako my, abychom zaměřili jejich částicové paprskové zbraně – tj. kombinace infračervené detekce a radaru. Uvažují, že kdyby kosmosféry mohly být vyrušeny ze vznášení v jejich poloze a kdyby jejich snímací systém mohl být oslepen, jejich částicové paprskové zbraně by nepracovaly správně. I kdyby se jim podařilo vystřelit, nedokázaly by přesně zamířit a naše rakety by minuli. Řešení, které vymysleli, se nazývá kobaltová ionizační bomba. Na rozdíl od běžné kobaltové bomby, toto zařízení není konstruováno k vytvoření obrovského výbuchu; jeho prvořadým účelem je vytvořit obrovské množství částic totálně ionizovaného kobaltu – to znamená, atomy kobaltu jsou zbaveny všech svých elektronů a jsou ponechána pouze holá jádra. Plánem je nechat je vybuchnout v různých oblastech v horních vrstvách atmosféry, v co největší výšce, ale níž než se vznáší kosmosféry. Výsledkem bude obrovská bouře elektronů, které se rozprostřou horizontálně v zemském magnetickém poli pod úrovní kosmosfér. Toto, jak věří, nakrátko přeruší elektrostatické pole kolem každé kosmosféry a také vyřadí z funkce infračervené a radarové systémy, používané ke sledování raket pod nimi; a zatímco budou kosmosféry nakrátko vyřazeny z činnosti, naši vládci plánují vypustit naše rakety ICBM. Mezitím budou použity pozemské vysoce výkonné lasary k sestřelení kosmosfér. Ale přátelé, naši vládci se stali oběťmi mezery ve zpravodajství, kterou sami před lety vytvořili, protože Rusové dobře chápou důležitost momentu překvapení, včetně technologického překvapení. A tak zatímco dovolili, aby ve zpravodajských kruzích byla známa jejich kosmická trojice, protože již byla rozmístěna, mají pro případ války v rezervě hlavní tajnou zbraň. Touto zbraní je systém k ochraně Achilovy paty jejich paprskových zbraní – schopnosti přesně zamířit. Nazývá se "Psychoenergetic Range Finding", nebo PRF. PRF nespoléhá na konvenční radiaci jako je infračervené záření nebo radar – místo toho je založena na detekci skutečné atomové signatury cíle a běžné techniky rušení na PRF nemají žádný vliv. Takže když americké kobaltové ionizační bomby explodují, kosmosféry budou schopny zamířit přes elektronové bouře a zničit naše rakety. A tak, přátelé, den za dnem ateističtí bolševici vedou anglosaský Západ do kotle termojaderné války! Ve svých nozdrách již můžeme cítit blížící se zkázu, přesto stále odmítáme cokoli udělat, abychom to zastavili. Jestliže dovolíme, aby Západní civilizace byla zničena, odváží se přeživší říci, “Může nám Bůh odpustit?”
Zdroj: http://peterbeter.host.sk/

Přeložil: Ladislav Kopecký

První umělý hurikán už v roce 1979!


Vypůjčuji si už přeložený článek z http://free-energy.webpark.cz/
Autor článku, americký vědec Peter Beter, který zemřel v r. 1987, namluvil na kazety asi stovku přednášek, v nichž odhaluje různá politická, ekonomická i vojenská tajemství doby.
Zdá se, že to bude úžasný zdroj, který ještě proberu.
Tento článek uvádím pro ty, kteří jsou ještě schopni divit se tomu, že počasí by mohlo být ovládáno ... 
Jak se asi technologie ovládání počasí rozvinuly do dnešní doby, za 30 let, když v 70. letech nebyl pro klimatické zbraně žádný problém ohřát vodu, vyrobit oblačnost, zamíchat ji do podoby hurikánu a hnát ji požadovaným směrem? 
Dnes se to vše dělá nad našimi hlavami nepřetržitě a zcela běžně, s každou přeháňkou. Ani kapka deště nespadne přirozeně. Jak dlouho ještě lidé budou odmítat toto vidět?

HURIKÁN ALLEN A ROZŠIŘOVÁNÍ RUSKÝCH KLIMATICKÝCH ZBRANÍ

(c) Dr. Peter Beter, 31.8.1980, AudioLetter 57, topic 2
Audio MP3 a text (anglicky):  http://peterbeter.host.sk/docs/all/dbal57.html
Přel. Ladislav Kopecký
 
Když jsem minulý měsíc nahrával audio-list č. 56, hovořil jsem o sílící ruské kampani proti Spojeným státům pomocí klimatických zbraní. Na toto téma jsem poprvé mluvil letos v únoru v audio-listu č. 54. Jak jsem tehdy vysvětloval, ruské klimatické zbraně jsou odvetou za americké obří embargo na obilí proti Rusku. Embargo a další techniky bojkotování, použité v poslední době Spojenými státy proti Rusku, byly uvaleny satanskými bolševiky, kteří nyní ovládají americkou politiku.

Když jsem letos v únoru nahrával audio-list č. 54, uvedl jsem podrobnosti významného ruského objevu v řízení počasí. Je to technika, pomocí níž je možné na moři uměle vyvolat velké systémy cyklonů, tyto cyklony potom mohou být vedeny do zvolených cílových oblastí a tato technika umožňuje, aby byl podle přání zadržen nebo spuštěn déšť. Podrobnosti o této technice jsem uvedl v poslední části audio-listu č. 54. Je to část, která musela být vydána jako nouzový přepis z důvodu mého infarktu. Byl jsem přesvědčen, že je pro vás důležité vědět o této nové hrozbě klimatických zbraní; a během následujících šesti měsíců Rusko tuto novou techniku skutečně použilo k provedení drastických změn v našem počasí. Ale - soudě podle mé pošty – zdá se, že někteří mí posluchači tento přepis nečetli pozorně. Mohlo to být způsobeno jejich tehdejší obavou o mé zdraví; nevím. V každém případě, věřím, že neuškodí si několik věcí zopakovat, protože klimatické zbraně vedou k nedostatku potravin, stejně jako k dalším problémům a vy se proti tomu nemůžete bránit, jestliže nepochopíte, proč se počasí v Americe zbláznilo.

Nemohu zde opakovat vše, co jsem se vám pokoušel sdělit letos v únoru, ale dovolte mi připomenout vám několik důležitých bodů. Jedním z nich je ten, že první ruská zkouška nové umělé vichřice se konala 22. října 1979 nad Jižním Atlantikem. Začala obrovským dvojitým zábleskem, který byl náhodně zaznamenán jakousi starou americkou družicí Vela. Když o tom začaly pronikat informace na veřejnost, bolševici ve zdejší vládě spustili dezinformační kampaň, která měla každého zmást. Začali oznámením falešného data 22. září a chvíli strašili nepravdivým tvrzením, že šlo o zkoušku atomové bomby Izraele nebo Jihoafrické republiky. Mezitím byla v Bílém dome vytvořena zvláštní studijní skupina a další skupiny údajně proto, aby to vyšetřily. Minulý měsíc, v polovině července, byly zveřejněny závěry skupiny z Bílého domu, Zpravodajské služby ministerstva obrany a Výzkumné laboratoře námořnictva. Všechny zprávy si vzájemně odporují. Jedni říkají že to byl jaderný výbuch, druzí, že to nemohl být jaderný výbuch a veřejnost dál tápe ve tmě. Ale v části nouzového přepisu audio-listu č. 54 z února letošního roku jsem vám řekl, co tento dvojitý záblesk ve skutečnosti způsobilo. Byl vytvořen dvěma “výstřely” z částicové paprskové zbraně, kterou Rusové umístili na Měsíci. Byl to přesně ten samý dvojitý záblesk, o němž jsem se poprvé zmínil v audio-listu č. 29 z prosince 1977. O jeho důsledku jsem informoval letos v únoru. Abych použil stejná slova jako tehdy, budu citovat:

“Ohromné množství mořské vody v cílové zóně bylo okamžitě přeměněno v přehřátou páru. Horká vodní pára a okolní horký vzduch začaly rychle stoupat do stratosféry. Chladnější vzduch začal rychle proudit do cílové zóny, aby vyplnil vzniklé vakuum. Vítr ženoucí se dovnitř se vlivem zemské rotace začal točit a v cílové zóně začal klesat barometrický tlak. Během několika minut atmosféra nad cílovou zónou vytvořila rotující spirálovitý komín, který zvedal vzduch a vodní páru. Nad Jižním Atlantikem se zrodilo první tornádo na světě, které bylo vytvořené člověkem.”

Potom jsem pokračoval s podrobnostmi o metodách, použitých skupinami kosmosfér, aby od tohoto bodu řídily pohyb středu tornáda. Popisoval jsem, jak jsou používány svazky elektronů, aby byla ve vzduchu udržena vodní pára a nemohla se srážet a vytvořit déšť. 

Tato základní technika byla toto léto ve Spojených státech použita k zabránění přirozené tvorbě mraků. Výsledkem bylo rozsáhlé sucho a vražedné vlny vedra nad velkou částí naší země. A nyní začíná být nedostatek potravin, před nímž jsem se vás pokoušel varovat před šesti měsíci. Úroda americké jarní pšenice a kukuřice je o hodně nižší, ztráty utrpěly i další plodiny. Důsledky se již začínají projevovat ve vyšších cenách ve vašem supermarketu. A nyní v některých oblastech začíná být nedostatek vody.

Ale dosud nejdramatičtější ruský klimatický vojenský útok začal právě několik dní poté, co jsem minulý měsíc namluvil audio-list č. 56, kdy bylo ve větším měřítku použito technik, o nichž jsem podrobně mluvil v únoru. Když jsem 30. července nahrával audio-list č. 56, upozorňoval jsem na rozšiřování ruských klimatických zbraní a varoval jsem, že, cituji: “Nyní, přátelé, se musíme připravit na hurikány, které Amerika dosud nezažila”

Když jsem říkal tato slova, ruské klimatické zbraně byly již v činnosti nad Atlantickým oceánem na východě karibské oblasti. Využívaje příznivých podmínek, uvedli do pohybu tropickou bouři “Allen”, první v sezóně. O čtyři dny později, 3. srpna se tato zpráva objevila v novinách. “Hurikán Allen” rychle rostl. Tu noc se přehnal přes ostrov Barbados s rychlostí větru 125 mil za hodinu. Potom změnil směr, aby minul Saint Lucia. V Karibiku po něm zůstalo ležet osm mrtvých lidí. 5. srpna již tvořil titulky jako “Hurikán století”.

Když byl vytvořen nad otevřenými vodami Karibiku, již tehdy vítr dosahoval rychlosti 160 mil a jeho rychlost stále rostla. Příští den byl zařazen do “kategorie 5”, nejhorší jaký může být. Maximální rychlost větru byla 170 mil za hodinu a v Portoriku, 250 mil od epicentra, poryvy větru dosahovaly rychlosti 70 mil za hodinu. Allen byl hurikán zabiják, nejhorší, jaký kdy postihl karibskou oblast; ale prvních několik dní většina meteorologů ve Spojených státech byla přesvědčena, že našemu pobřeží nic nehrozí. Vypadalo to, že míří do jižního Mexika nebo Střední Ameriky – ale ve skutečnosti ho řídily ruské kosmosféry. Hurikán nasměrovaly do úzké mezery mezi mexický poloostrov Yucatan a západní pobřeží Kuby. 

Do tohoto bodu byla cesta Karibikem vedena proto, aby byl co nejmenší kontakt s pevninou, a to ze dvou důvodů. Rusové chtěli minimalizovat počet nezamýšlených obětí a škod, ale ještě více chtěli zachovat maximum síly hurikánu pro konečný cíl – naše pobřeží v Zálivu! To je důvod, proč hurikán Allen oklamal meteorology svými neočekávanými změnami směru. Jediným místem v Karibiku, kde se hurikán Allen odchýlil k pevnině, byla jihovýchodní oblast Kuby. Oko hurikánu mířilo přímo na Jamajku, ale na poslední chvíli změnilo směr a prošlo mezi Jamajkou a jihozápadem Haiti. Rozdrtilo naši námořní základnu v zálivu Guantanamo na jihovýchodě Kuby a potom se přesunulo opět nad moře. Zničilo cíp mexického poloostrova Yucatan, ale vyhnulo se obydleným oblastem.

Potom hurikán vnikl do Mexického zálivu. “Hurikán století” mířil na jižní pobřeží Texasu. Snršť-zabiják, která za sebou zanechala 100 mrtvých, mířila přímo na Brownsville. Ale Rusové neměli zájem zničit Brownsville, a proto tornádo zastavili, když jeho střed byl ještě 90 mil od pobřeží. Američtí meteorologové se opět dívali s otevřenými ústy, jak jim nevyšla další předpověď. Hurikán Allen si nevšímal Brownsville a vyrazil na sever. Do této chvíle ruský plán útoku pomocí hurikánu Allen vycházel, ale od tohoto bodu se začínal rozpadat.
Rusové doufali, že pomocí jediného hurikánu zasáhnou tři cíle podél pobřeží Zálivu. Zamýšlenými cíli byly oblast Houston/Galveston, potom New Orleans a nakonec Mobile, Alabama. Toho mělo být dosaženo udržováním oka hurikánu na moři. Kosmosféry měly vést hurikán podél pobřeží houstonské oblasti, potom směrem k pevnině, aby způsobil co nejvíc škod. Potom měl být hurikán vrácen zpátky na moře, aby zde nabral sílu než se zhroutí nad pevninou. Podle plánu se měl zregenerovaný hurikán přesunout nad New Orleans, proces zopakovat a tak dále.

Ale hurikán Allen byl zdaleka největší cyklonový systém, který se ruští klimatičtí válečníci pokoušeli řídit; a když hurikán obrátili na sever směrem na Brownsville, tak se přepočítali. Pokoušeli se hurikán Allen přimět jít proti velmi mocným přírodním silám, a chtěli to udělat příliš rychle. Kosmosféry nad Mexickým zálivem generovaly oblaka protonů v atmosféře ve třech bodech. Tyto body byly jižně od Houstonu a jižně a východně od pobřeží Louisiany. Jak jsem popsal v audio-listu č. 54, oblaka protonů se používají k řízení systému cyklonu, ale tentokrát Rusové udělali vážnou chybu při výpočtu rozmístění protonových mraků. Cyklon se začal pohybovat na sever směrem na Hoston, jak bylo plánováno a cestou způsobil nějaké škody v Corpus Christi, Texas, ale největší účinek protonových mraků nebyl naplánován. Tyto mraky nechtěně přerušily cirkulaci větrů kolem hurikánu. Jako výsledek se cyklon rychle rozpadl.

Díky ruské chybě při výpočtu zabiják “hurikán století”, hurikán Allen, skončil v tlakové níži. Ale, přátele, ruští klimatičtí válečníci se z této chyby poučili, stejně jako se poučili z minulých chyb. Umělé bouře –dešťové bouře, hurikány nebo sněhové vichřice – jsou nyní mocnou zbraní v ruském arzenálu a válečně plány typu kamikadze našich bolševických vládců způsobují, že tyto klimatické zbraně jsou používány proti vám a mě.
Přeložil: Ladislav Kopecký

Zkušenosti s orgonitem a CB

Mám několik krásných příspěvků od čtenářky JV (nevím, jestli si přeje zveřejnit jméno, pokud ano, určitě se ozve.) Je to moje krevní skupina. 

Moje zkušenosti s orgonitem a cloudbustery

V Praze dne 20.4.2010 napsala JV pro své budoucí webové stránky.

Vše pro mě začalo v roce 2004, kdy jsem 9. července byla na přednášce 2004 Marka Pogačnika ve Foersterově síni u kostela sv.Votěcha. Ještě dnes si pamatuju ten šok, když jsem se poprvé dozvěděla o tzv. chemtrailech, o sprejování oblohy. Viz přednáška Marka Pogačnika z 9.7.2004:

„Nevím, jestli o tom víte, ale zrovna pracujeme jako lidstvo na tom, abychom vytvořili takový štít z hliníku kolem naší zeměkoule. Tento štít je již hotový nad Spojenými státy a nad Kanadou a teď se bude dělat nad Evropou. Před deseti dny, kdy jsem vyšel ze svého domu v Šempasu, tak jsem si všiml, že tam neustále létají letadla a ty stopy za nimi vytvářejí takové stopy, mříž na nebi. Ve výšce 6 km rozstřikují chemikálie s částečkami hliníku, aby odrážely sluneční záření nazpět. To je chemoterapie pro Zemi než zemře. S tímto projektem, který probíhá od roku 1996 se spojuje naděje, že se tím život prodlouží do roku 2050. Brzy budeme žít v takové kouli z hliníku. Země se v tomto smyslu už nedá zachránit. Tato rozhodnutí byla učiněna dříve, aniž bychom o tom věděli. Světová zdravotnická organizace očekává 40 miliónů mrtvých za rok v důsledku tohoto projektu. Rozumějte, zde už nejde o nějakou filosofii, ale o určitý způsob myšlení, jehož důsledky se potom projeví v činech. My jako občané nemáme žádnou sílu, abychom toto zadrželi, protože tato rozhodnutí probíhají bez našeho vědomí. A kdyby to jeden kanadský vědec, který se na tom projektu podílí, před nedávnem veřejně neřekl, tak bychom o tom vůbec nevěděli.“

V té době jsem už rok měla koupenou zahrádku v předhůří Šumavy (pod vlivem knih o Anastasii od Vl. Megre) a již několik let jsem se znala s českou šamankou Namu, též ctitelkou Anastasie a seznamující mě s Novou medicínou dr. Hamera. Pracovala jsem tehdy v advokátní kanceláři a takřka každý víkend jsem trávila na chatičce na Šumavě, absolvovala dlouhé cesty autobusem, kdy jsem měla dost času sledovat dění na obloze. Pozorovala jsem s velkou nelibostí  letadla a pravoúhlou síť jejich chemických stop, které vytvářely. Namu, která má trvalé bydliště v Německu, mě seznamovala též s informacemi o chemtrailech na německém webu, ale i se zprávami o orgonitu a CB (cloudbuster) na německém cloudbester-foru. Bylo velmi radostné vědět, že vynalézavý lidský duch přišel na účinnou obranu proti této šílené manipulaci. Při návštěvě Namu v Čechách na Litoměřicku jsem viděla první orgonity a první CB. Na vlastní oči jsem mohla vidět modré kolečko na nebi nad tímto zařízením, nad celou obcí.

V té době jsem přeložila fascinující článek z německého časopisu Depesche o „Orgonautické výpravě do Španělska“, o tom, jak nadšenci z Německa naložili plnou dodávku orgonity a CB a ogiftovali (podarovali, výraz z orgo-scény) jižní pobřeží Španělska, kde už mnoho měsíců vládlo velké sucho. Asi do 14 dnů začalo intenzivně pršet, ale pouze v té ogiftované oblasti. Teprve postupně jsem se dozvídala, jak orgonit a CB fungují, nejzajímavější informace jsem našla na OrgoBlogu (www.orgo-net.blogspot.com).  Píše se tam, že se orgonit skládá z umělé pryskyřice, kovových špon a křišťálu. Pryskyřice přitahuje orgon, poškozovaný naší civilizací – každý elektrický přístroj poškozuje orgon (éter, životní energii), též chemie na obloze ničí orgon . Špatná energie – DOR - se chaoticky odráží od kovových špon, kdy každým odrazem zvyšuje svou energii a přeměnuje se opět v orgon. Radioaktivita vytváří tzv. mrtvý orgon, DOR (deadly orgone), který se hojně vyskytuje v atmosféře a který je lačný po vodě, váže ji na sebe, takže při léčení orgonu často prší, jak transformující se DOR pouští vodu. Psal už o tom Wilhelm Reich, objevitel orgonu, jako éterické živé energie. Viz Co je orgon.

Vyrábět orgonity jsem začala někdy v červenci minulého roku, kdy na Šumavě 3 týdny den co den pršelo, začínalo se již mluvit o velké neúrodě. Když jsem se přiotrávila vlastními třešněmi ze zahrádky spadem z chemtrailů, namíchlo mě to, a umínila jsem si, že se pokusím počasí zharmonizovat orgonitem. Doma jsem již měla přichystaný materiál na výrobu CB dle návodu, který jsem přeložila. Výroba orgonitu je daleko jednodušší, návodů existuje dost. Objednala jsem si pryskyřici, sehnala kovové špony, kilo křišťálu a pustila se do toho. Vesmír mi poslal i skvělé skleničky na odlévání, i zaoblené skleněné nádoby.

Psát o těchto věcech je v dnešní době dost delikátní věc, proto to trochu zkrátím.

V poslední době jsem si všimla, že orgonit, který přitahuje živou energii, nejlépe „pracuje“, když je v pohybu, když je v kontaktu s člověkem – často s ním spím nebo jej mám v batohu či kapse. Taky jej těší, když na něj člověk myslí, děkuje mu a důvěřuje mu. Pojítkem mezi orgonitem a člověkem jsou krystaly, v orgonitu obsažené.

Od té doby, co jsem si dovezla orgonit na zahrádku na Šumavě, skutečně přestaly ty nekonečné deště, pozorovala jsem na obloze, jak černé bouřkové mraky šednou, blednou a často se mi před očima rozpouštěly. Od té doby si jsem jistá, že mou zahrádku nepostihne krupobití a jiný extrém počasí. Když jsem v srpnu minulého roku začala mít pocit, že velký CB na mé zahrádce v Praze (zapůjčený) by chtěl změnit asi po 2 letech své působiště, hned se našel odvoz. Při instalaci velmi rychle proměnil černý visící mrak nad městem na krásného velkého bílého beránka, a jak jsem se druhý den dozvěděla, ve všech okolních vesnicích padaly kroupy, pouze v oblasti cloudbusteru jen pršelo. Pršelo ještě po 2 následující noci, jak docházelo k očistě celého okolního prostoru. Vzhledem k tomu, že asi 30 km odtud leží Temelín, bylo skutečně co čistit. Některé doprovodné jevy byly tak neuvěřitelné, že se o nich ani nezmíním.

Protože jsem už před několika lety byla u jednoho výrobce CB v Německu, rozhodla jsem se rovněž vyrobit si i své CB, ale pouze s jednou trubkou, díky některým předchozím zkušenostem, věděla jsem, že i tak bude dost „silný“. Což se mi v praxi i potvrdilo, instalace nového CB vždy vyvolává očistný déšť. Pokud někam jedu a mám na zádech alespoň jeden větší orgonit, vždy si musím s sebou vzít deštník, abych nezmokla.

Nedávno při cestě k Namu kvůli zasvěcení jsem jela přes Liberec, kde jsem nedopatřením měla hodinku času. Liberec byl zatažený, temný. Už když jsem vycházela z nádraží, začalo krápat a začala se trhat obloha. Rozhodla jsem se projít Libercem napříč, kolik jen stihnu. Orgonit v batohu na zádech mě velmi intenzivně hřál, jak jsem postupovala městem, rozšiřovala se za mnou modrá obloha, byl to velmi mystický zážitek. Cítila jsem, že stačí pouze chodit s orgonitem na zádech, aby se dělo cosi mezi nebem a zemí. Instaluje-li se ovšem CB, transformuje živé energie 24 hodin denně. Dobré je taky hodit kousek orgonitu do rybníka nebo do řeky, účinky jsou potom ještě mnohem větší, vzhledem k tomu, že vodu orgon velmi přitahuje.

Asi tak do letošní jarní rovnodennosti mi v Praze při jasném počasí létalo denně až 50 letadel nad hlavou, ale čím dál tím více jsem zaznamenávala hlučné (asi nízké) prolety letadel či vrtulníků, po jejichž proletu se roztrhaná obloha rychle zatahovala, až to vyvrcholilo dne 22. 3., kdy po nedělním očistném dešti bylo velmi krásné, vlahé a jasné ráno, obloha jako šmolka. Během dopoledne mi však nad hlavou zahřměly 2 prolety nízkoletících letadel, po nichž se obloha hodně zakalila, potáhla se šedou clonou. Ve zprávách na webu jsem se dočetla, že nad Prahou se prolétly 4 nizozemské stíhačky F 16 (viz příloha), na obrázku bylo vidět, jak jim z křídel (nikoli z motorů na konci trupu) vychází bílé pruhy. Mám taková pocit, že se nyní mění strategie stříkání oblohy, dříve musela letadla lítat celý den a stříkat, aby se teprve druhý den vytvořila zatažená obloha, dneska se zatáhne během velmi krátké doby po přeletu nějakého hlučného letadla.

Na You tube jsem si nedávno na jednom videu přečetla i složení chemtrailů: hliník, barium, chróm, thorium, nikl, hořčík, mangan, železo, kadmium, titanium, zinek, stroncium, atd. Není divu, že při východu a západu slunce obloha hraje neskutečnými barvami po celé obloze. Kdysi jsem prodávala na trhu skleněné koule barvené kovy, taky hrály všemi barvami.

Nechci ani domýšlet, kam všechny tyto experimenty na lidstvu, od mobilních telefonů, digitální televize po stříkání oblohy chemií, povedou.

Ale začíná nám pomáhat i sama příroda – letadla nad Evropou 4 dny nelétala díky islandské sopce, díky tomu jsme zažili 3 nádherná jasná rána bez chemických mlh.

V Praze dne 20.4.2010 napsala JV pro své budoucí webové stránky.

Čtenářům

Přes léto se mi nahromadilo dost mailů a příspěvků, za všechny velice děkuji. Možná ne všechny byly zodpovězeny nebo publikovány, za což se omlouvám. Občas si totiž musím dát blogovací pauzu, a to i proto, že někdy už je těch "špatných zpráv" příliš, a uvědomím si, že vlastně nejsou vůbec důležité ... potřebuju se obrátit k sobě, přepnout kanál. Ale za nějaký čas mi to nedá, a zase něco sepisuju. Ta "forma", ty in"forma"ce, jsou taky třeba ...

Doufám, že jste si všimli, že tento blog není apriori "strašící". Nepíšu ho na výdělek, kvůli strašení, naopak, jde mi o to, aby informace naznačily nějaké dostupné řešení, něco, co s tím může dělat každý - pokud možno fyzicky. A pokud to opravdu není možné, vždycky je tu východisko duchovní. To duchovní je mnohem důležitější, zatím asi méně praktikované ... a přitom je to jednoduché. Přestat poslouchat/vytvářet negativitu, přepnout kanál, uvědomit si a přijmout vše, co obsahuje přítomný okamžik - ten je velice prostý, velice snesitelný. Procítit jeho klid ...

Pro nové objevitele chemtrails: děkuju za snímky, cením si jich. Asi všechny nezveřejním, protože snímků je na webu i tady už příliš, a moc se od sebe neliší. Radím, chemtrails ani chemické oblačnosti se nebojte, nenechte se jimi deprimovat, za to vám nestojí. Nejsou bezprostředně ohrožující, nikdo na ně ještě neumřel. Ve srovnání s tím, že jen v ČR zemře denně na následky kouření 50-60 lidí ... Pokud se vám zdá, že vám působí zdravotní problémy, dodržujte co nejlepší životostprávu - zdravá strava, pohyb, slunce, vzduch (raději když zrovna nestříkají). Zajděte za homeopatem, ten vám řekne, jestli za vaše potíže mohou chemtrails, a pokud ano, dá vám lék. Objevení chemtrails je pro vás mnohem důležitější v tom, že se může jednat o počátek celkového probuzení vědomí - nic lepšího vás nemohlo potkat! 

Proč cenzuruju kritiku Little Grandmother a Matthewa? Protože jsou to zdroje, k nimž mám hluboký osobní vztah. Znám toho od nich mnohem více, než je zde zveřejněno. Pokládám je za jedny z nejlepších věcí, které tu předkládám. Nechci, aby vedle nich byly hanlivé nebo irelevantní připomínky. Kdyby někdo kritizoval někoho, koho si hluboce vážíte, třeba vaši matku, tak byste si doma vedle její fotky taky nevystavili nějakou pomluvu ... (A např. o Nibiru vyvěsím téměř cokoli chcete, kromě nadávek - Nibiru osobně Neberu.)

Chápu, že někteří mají výhrady vůči pojmům šaman(ka) nebo channeling. Ne všichni šamani a channelingy jsou napojeni na nejhlubší zdroj, i když to všichni tvrdí, to je jasné. Tady musí každý použít svou intuici a zkušenost, aby to rozpoznal. Podle mě ti dva čerpají z nejhlubšího zdroje, stejně jako Eckhart Tolle. Proto také v jejich učení nenacházím rozpory ...

Matthew má zde odpůrce zejména asi proto, že říká, že Obama je vyspělá duchovní bytost. Nemůžu říct, že s tím souhlasím, ani že nesouhlasím. Nevím. Podle mě udělal některé věci, které to naznačují ... uvidíme. Je pravda, že lidský pohled na svět je velice omezený ...

K diskusi: někdy komentáře nejsou zveřejněny třeba několik dní - když mám pauzu. Někteří navrhují, aby se udělalo fórum, aby diskuse mohla rychleji probíhat. Asi by to bylo dobré. Ale blog má omezené možnosti a nic dalšího už nehodlám spravovat - zkuste si třeba založit téma na orgo.cz, kdokoliv. Možná se tam může i nadávat :-)))

Zdraví Orgonet

A co tohle, taky Nibiru?

Nibiru je vděčné téma, tak tady máte další. Čtenářka poslala další fotky z Rakouska, Neziderské jezero, 1. 9. 2009, kliknutím zvětšíte. Děkujeme za příspěvek.
Rakousko, Neziderské jezero, 1. 9. 2009
Rakousko, Neziderské jezero, 1. 9. 2009

Odrazy přidané fotoshopem.
P. S. Jiný čtenář, který se naší Nibiru s "profesionálním nadhledem" směje, "vyfotošopoval" tento obraz "záhadných planet" (vlevo). No, moh si s tím dát trochu práce, aspoň ty odrazy trochu rozmazat :-))) , ale taky díky ...

26. srpna 2010

Žádný odraz, ale Nibiru!

Díky čtenáři za další fotku planety Nibiru přes "filtr" z diskety. Píše:
"gyrxiur": Nibiru som aj vyfotil, dneska. Dnes bolo u nas nad Martinom totalne naslahane chemtrailami, ze nebolo vidno ani ukusok modreho neba, tak som si povedal, ze co chcu skryt? A tak som zobral fotak a zobral disk z diskety prehnuty na pol ako filter a vyforil som slnko. No a cosi vedla neho je. Vravel som si, ci nie spina na tom disketovom filtri, alebo odraz v objektive, tak som fotak otocil naopak a spravil fotku, no a fotka je presne naopak, nie rovnaka, cize to bolo ozaj na nebi, nie odraz ani spina. Idem pre fotak, dam sem tu fotku."  

A ještě jedno video s planetou Nibiru, natočeno v Izraeli, díky čtenáři za odkaz. Natočeno o dva dny později než na Slovensku, 20. 8, 2010. 

Tom Kenyon: Jak proplout bouří změn

Little Grandmother mě přivedla k dalšímu nádhernému zdroji z druhé strany. Na svém webu Tribe of Many Colors má odkaz na dva nové channelingy od Toma Kenyona. Paráda! Jeho zdroj, intergalaktické bytosti Hathorové (the Hathors), rádci a pomocníci lidstva, říkají stejné pravdy jako moji oblíbení Eckhart Tolle, Little Grandmother, Matthew..., jen používají trochu jiná slova...
Eckhart Tolle říká, že mnoho duchovní literatury nepotřebujeme, stačí vlastně jedna kniha, ale že on sám si rád občas přečte knihu z hlubokého zdroje, jen tak pro radost, a jen se kochá, jak někdo jiný vyjádřil pravdu zase jiným způsobem ... ano, to je ono ...
Celý web Toma Kenyona stojí rozhodně za prozkoumání. Třeba jeho zpěv inspirovaný Hathory ...


Tom Kenyon:  Jak proplout bouří změn
http://tomkenyon.com/winds-of-change

(Channeling – the Hathors, 3. 8. 2010)

Chceme probrat některé aspekty lidské psychologické reakce na planetární a interdimenzionální změny, které právě probíhají. Citliví jedinci jsou náchylnější k těmto typům reakcí, ale i někteří z těch, kteří nejsou duchovně uvědomělí a jsou orientováni zejména na materiální realitu, je mohou projevovat.

Chceme zde hovořit o globálním pocitu beznaděje a bezvýchodnosti pro některé jednotlivce, o pocitu, že člověk nemůže udělat nic, aby změnil běh událostí. Pro některé to vede k depresi, ke ztrátě motivace, a to, co dříve dávalo životu smysl, účel a radost, se zdá nyní prázdné.

Pro některé to znamená pocit, že jsou naprosto odpojeni od svého života, jako když pozorují film. Procházejí pohybem žití svého života, ale jejich srdce v něm nejsou. Pro jiné, kteří jsou vědomě napojeni na běh života, je obzvláště těžké se smířit s mizením živočišných druhů a ničením ekosystémů. Pro ty, kteří jsou soustředěni zejména na svou materiální realitu, na svůj život ve třetí dimenzi, vytváří tato doba stále více úzkosti kvůli finančním starostem, jak jsme již před časem předpověděli, a toto se bude pouze zhoršovat.

Navíc se vývojové a katalytické vlny z hlubokého vesmíru, o kterých jsme se dříve zmínili, budou stupňovat. Ti, kteří se snaží vás ovládat pomocí ekonomiky, politiky a náboženství, to shledávají stále obtížnějším, a tak zesilují své snahy, a někteří jednotlivci, kteří jsou si vědomi těchto tendencí, se cítí uvězněni mezi tím vším.
A skutečně, z hlediska času a prostoru, jste v tom všem uvězněni. V duchovním smyslu jste uvězněni mezi tenzemi k evoluci a devoluci. Jste v centrálním bodě času a prostoru. To je energeticky intenzívní místo k bytí a z hlediska duše, neboli  jiskry vědomí, kterou jste – z vaší interdimenzionální reality, nebo jak tomu pro sebe chcete říkat – je to doba velmi silná a mocná.

Z našeho hlediska není nic, co by jednotlivec mohl udělat, aby zabránil rozpadu toho, co se musí rozpadnout. Odehrávají se u vás planetární změny. Pokud budete schopni provést nějakou kolektivní či individuální akci, některé intenzívnější formy destruktivních změn mohou být zmírněny nebo zmenšeny. Ale některé z nich nemohou být zastaveny, nebo přesněji, řekli bychom, že je to velmi nepravděpodobné.

Vaše příležitost jako duše – jako duchovní bytost žijící lidský život – je proplout změnami takovým způsobem, který vás posílí a pozvedne, i když ostatní kolem nás zdánlivě sestupují dolů po spirále do negativity, beznaděje , a přispívají ke svému vlastnímu zničení. Když se díváte na lidské společenství a vidíte, jak se samo ničí, jak tvrdohlavě vzdoruje změnám, jeho tendenci k hlouposti, podívejte se i sami na sebe, neboť tyto zárodky jsou i ve vás.

Už dříve jsme vyjádřili svůj náhled na to, jak se bude vyvíjet vaše blízká budoucnost, a nebudeme to znovu popisovat. Pokud vás to zajímá, podívejte se do archívu. V tuto dobu shledáváme, že nejdůležitější je sdělit vám, jak musíte najít duchovní odvahu, abyste se pozvedli, zatímco mnozí kolem vás zjevně padají. Padáním myslíme specificky pohyb směrem k nižším úrovním duchovní kvality.

Jak máte řídit svůj život přes moře, které je naplněno strachem, nepřátelstvím, paranoiou, omezeními, lží a manipulací?

Cesta Zasvěceného, která je cestou vzestupu vědomí, bez ohledu na duchovní linie nebo způsoby, jakým je popisován, je prostě průchodem přes oko jehly, anebo přes oko bouře.

Použijme metaforu o hurikánu nebo cyklónu – těch bude přibývat co do počtu i intenzity. Když jste na okraji bouře, jste vystaveni destruktivní síle vody a větru. Ale když jste v oku hurikánu, je tam paradoxně klid. Okraj bouře můžete vidět na vzáleném horizontu, ale v centru je vše klidné a tiché.

Tento střed bouře je to, co z naší perspektivy musíte najít uvnitř sebe. To je cesta Zasvěceného, duchovního mistra. Není nikdo, kdo by vás to mohl naučit. Není nikdo, kdy vás může zachránit z bouře, které se nad vámi valí, a tím myslíme i vnější bouře vašeho počasí, vaší politiky a ekonomiky, i změn Země, ale myslíme tím i vnitřní bouře, vaše psychologické a emocionální konflikty, protože žijete uprostřed světa, který se přetavuje v nový svět, a ten ještě nenastal. Je zde málo pevné půdy, a pro většinu  lidí tento stav vyvolává úzkost.
Mnozí z vás se nenaučili ještě s grácií tančit mezi chaosem, ale toho se neobávejte. Protože záhy se vám dostane mnoha lekcí tance a příležitostí, abyste byli v míru, i když vaším tanečním partnerem je chaos a kroužící nejistota.

V těchto časech bude jednodušší podrobit se spirále, která směřuje dolů, než žít směrem nahoru. A přesto žít vzhůru ve vědomí je důvod, proč jste zde v tuto dobu – z naší perspektivy.

Na Zemi se odehrává boj o vaši duši, vaše srdce a mysl. Předtím jsme hovořili o povaze této manipulace a tak to zde nemusíme rozebírat. Opět vás odkazujeme na archív, pokud vás to zajímá. Základním bodem, který bychom zde chtěli zdůraznit, je to, že nyní  je čas učinit vzestup sami v sobě, dosáhnout vysokého spirituálního základu, najít v sobě duchovní odvahu a nepodlehnout dolů směřující spirále, najít cestu k žití směrem nahoru, a to i uprostřed vzrůstajícího chaosu, obtíží a zdánlivých pohrom.
Říkáme zdánlivé pohromy, protože interdimenzionálně události, které se odehrávají ve vašem životě, jako katastrofy, bouře, hladomor, ztráta zaměstnání a tak dále, jsou povahou multidimenzionální. Samozřejmě z lokalizovaného prostoru vaší bytosti, která je uzamčena mezi čas a prostor, vašeho vtěleného já, jsou tyto události velmi obtížné, a jsou to katastrofy různých stupňů. Ale z interdimenzionálního hlediska – vaší duše, jiskry vědomí, nebo jak to chcete nazvat – jsou tyto události příležitostmi k nesmírnému růstu a urychlení duchovního vývoje.

To, co vás svazuje, není situace, v níž se nacházíte, ale to, jak na ni nahlížíte. Váš pohled na ni vás může buď uvěznit nebo osvobodit.

Takže ať se v příštích letech octnete v jakékoli situaci, říkáme vám, že je mnoho bran vedoucích k svobodě vědomí. Některé z těchto bran budou zahrnovat vaši interakci s okolím novým způsobem – vystoupení z boxu vnímání, kterému jste přivykli.

Některé z těchto bran naleznou  společný základ s těmi, které byste možná nazvali svými nepřáteli. Některé z těchto dveří jsou osobní a je to vlastně prostor nového vztahu mezi vámi a vašimi interdimenzionálními realitami. Některé z těchto bran vás dovedou k interakci s problémy Země, lidstva, k objevení nových způsobů řešení problémů, které jsou vaším současným myšlením vyloučeny, a některé z těchto dveří vás povedou za Zemi, do jiných duchovních realit. Dveře, které si zvolíte, vás povedou k novým osudům.
Pokud budete nadál užívat dveře, které vám byly dány vaší kulturou prostřednictvím lží a manipulací, budete účastni rozsáhlé katastrofy. Ale my chceme, abyste pochopili jasně jev tvoření. Dveře, které otevřete, vás povedou k osudu, který je jedinečný, i když mnozí kolem vás vstoupí do jiných dveří. Jinými slovy, nepropadejte do masové psychózy toho, které dveře máte otevřít a kterými vstoupit.

Co myslíme dveřmi masové hypnózy? To je to, čím vás ovládají ti, kteří si vás přejí ovládat přes ekonomiku, politiku a náboženství, způsoby postřehnutelnými i méně postřehnutelnými. Není na nás, abychom vám říkali, které dveře máte otevřít, protože to je váš úkol, vás jako duchovního mistra, ale můžeme vám říci jen to, co je zřejmé.

Každé dveře vedou k jedinečnému cíli, či osudu, a vy si můžete zvolit dveře, které vás zavedou do radosti a štěstí, i když ostatní si zvolí dveře, které je zavedou do beznaděje a smutku. Opakujeme, není to situace, která vás svazuje, ale to, jak ji vnímáte.

Buďme zde trochu konkrétnější. Řekněme, že jste ztratili zaměstnání, zdroj svého příjmu. To je velmi znepokojující situace vyvolávající úzkost. Jedněmi dostupnými dveřmi pro vás je panika. Obviňování jsou další dveře, které jsou k dispozici. Zvědavost, k čemu to může vést dále, jsou další dostupné dveře. Když si zvolíte dveře zvědavosti, otevřete se novým možnostem. Tím jste si neuzavřeli své vědomí v nízkých vibracích paniky, hněvu a obviňování. To může čas od času vyplout na povrch, ale pokud si udržíte svou soustředěnost na zvědavost a dívat se, co vám chaos přinese dále, můžete objevit nová řešení pro své problémy mnohem rychleji.

V lidském vědomí je tendence opakovat staré vzorce. To je založeno na očekáváních, což je forma paměti zakořeněná v iluzi času, tak, jak ho vnímáte. Vnímání času je možné prorazit a urychlit tak řešení problémů rychleji, než by se to stalo normálně, ale to se děje skrze bránu vědomi, kterou můžete otevřít jenom vy. Dělá se to jak osobním záměrem, tak činností.

Uvědomujeme si, že pro ty, kteří čtou tato slova, existuje mnoho úrovní porozumění. Chtěli bychom vám sdělit něco, co by bylo praktické pro všechny, kteří toto čtou. Někteří z vás již přesně vědí, o čem mluvíme, a vědí, že jenom v nich jsou dveře, jejichž otevření je povede k vyšším cílům, rychlým řešením problémů, aniž budou trpět tak jako mnozí jiní kolem nich.

Někteří z vás si myslí a cítí, že nemají právo na štěstí nebo svobodu mysli a srdce, zatímco jiní trpí a jsou vězněni. Ale my vám říkáme, že větší službou pro vaše lidské druhy je, když  osvobodíte sami sebe od uvěznění v omezeném vědomí - poté budete moci jednat s ostatními novými způsoby, a přes tato jednání se otevřou nové brány i pro ně.

A tak pokud se vám zdá, že jste zbaveni odvahy, iluzí, odpojeni, nemáte žádná životní přání, uvědomte si, že jste prošli pouze jedněmi z dveří svého vlastního vědomí, a že jsou síly, které jásají nad vaší apatií, protože vás tak mohou snadno ovládat. V momentech, kdy si uvědomíte, že jste v nižším vibračním vyjádření svého potenciálu, chopte se toho momentu, vystupte z těchto dveří a vstupte jinam.

Obtíže, které někteří z vás možná nyní zakoušejí, zdánlivě uzavírají možnost volby ve vaší vnější realitě, ale my vám říkáme, že síla volby sídlí uvnitř vás, bez ohledu na podmínky, v nichž se nacházíte. Pro ty nejobtížnější chvíle, kdy se zdá, že všechny dveře jsou pro vás zavřené, máme prostý návrh. Možná to zní otřele a příliš jednoduše, ale je to bod, z něhož se můžete odrazit. Vše, co se od vás vyžaduje ke změně situace, je malý pohyb ve vědomí, a když pak na tomto pohybu stavíte, uvolní se ve vás rozsáhlé síly. Ale dokud ten pohyb v sobě nemáte, nic se nemůže změnit.

Takže toto je náš návrh, jak vytvořit malý pohyb uvnitř vás, když vše ostatní selhává. I uprostřed osobních útrap, vnějších obtíží, kdykoli se vám zdá, že je nějaký problém, najděte něco, co se dá ocenit.

Může to být něco tak prostého jako to, že můžete dýchat. I pokud váš dech bude omezený,  když se nadechnete, oceňte ten nádech. Můžete ocenit třeba barvu nebe, nebo něco, co vás rozesmálo. Důležité zde je, že když všechny ostatní možnosti jsou uzavřené, a vy najdete něco, co můžete ocenit, ať je to jakkoli malé, právě jste vytvořili malý posun vědomí, a od něj se mohou odvíjet velké věci.

Cítíme, že někteří z vás proplouvají běžícími bouřemi, větry změn, hladčeji než jiní. Ale i vy, kteří se pokládáte za duchovně rozvinuté, můžete mít čas od času problémy, protože starý svět se rozplývá do něčeho nového. Cítíme, že někteří budete zachyceni do spárů chaotické doby, a je naší nadějí, že si připomenete tento prostý návrh, vzpomenete si, že máte najít něco, co můžete ocenit, a s tímto pohybem vědomí najdete možnost otevření nových dveří.

Ve svých srdcích i myslích chováme vizi skvělých nových skutečností pro vás a vaši lidskou rodinu. Staniž se tak. Věříme, že to dokážete.

Hathorové, 20. 7. 2008,
Ostrov Paros, Řecko

(To už je celé.)