24. ledna 2011

Americká vláda páchá ptačí holokaust

Americká vláda spáchala ptačí holocaust, masově otrávila milióny ptáků

Mike Adams, NaturalNews, 22. 1. 2011
http://www.naturalnews.com/031084_bird_deaths_holocaust.html
Překlad: Orgonet


Ne všechna zvířata v poslední době hynou z nevysvětlitelných příčin. Americké ministerstvo zemědělství (USDA) se angažuje v akci, kterou nelze nazvat jinak než ptačí holocaust, a to prostřednictvím programu „Sbohem kose“ („Bye Bye Blackbird“), v němž otrávila v posledních deseti letech desítky miliónů ptáků. Ministerstvo dokonce podává zprávu o počtech otrávených ptáků v PDF dokumentu vyvěšeném na svém webu .

Lze předvídat, že ministerstvo by mohlo tento dokument stáhnout, a proto jsme vystavili kopii na NaturalNews: http://www.naturalnews.com/files/USDA-Bye-Bye-Blackbird.pdf


Tento dokument ukazuje, že jenom v roce 2009 americké ministerstvo zemědělství otrávilo a zabilo za peníze daňových poplatníků tyto ptáky (viz v dokumentu sloupce „Intentional (Záměrné)“ a „Killed/Euthanized (Zabito/Usmrceno)“:

Američtí polní špačci: 1,046,109
Evropští špačci: 1,259,714
Červenokřídlí kosi: 965,889
Kanadské husy: 24,519
Vlhovci: 93,210
Holubi: 96,297

K tomu desetitisíce vran, hrdliček, kachen, sokolů, pěnkav, racků, volavek, sov, havranů, vrabců, vlaštovek, labutí, krocanů, supů, datlů, a další zvířata. http://www.naturalnews.com/animals.html

Tabulka rovněž ukazuje, že Americké ministerstvo zemědělství „neúmyslně“ provedlo euthanasii jednoho orla bělohlavého.

V roce 2009 byly oběťmi ministerstva zemědělství i další zvířecí druhy:

27 000 bobrů, 1 700 rysů, 81 000 kojotů, 2 000 šedých lišek, 336 horských lvů, 1 900 svišťů, 130 dikobrazů, 12 000 mývalů, 20 000 veverek, 30 000 divokých prasat, 478 vlků.


Masové vraždění americkou vládou, která se nehlásí k násilí?
matujte, že vraždění zvířat je násilným činem. Na smutečním shromáždění po nedávné střelbě na Giffordovou však oficiální zástupci americké vlády pobíhali a vykřikovali, jak velice nesouhlasí s násilím, a říkali, že „k řešení problémů by se nikdy nemělo používat násilí“.

Ale jejich činy říkají něco jiného: násilí vůči jiným formám života než lidským je nejen tolerováno a schvalováno federální vládou, ale dokonce podněcováno. Prostřednictvím tohoto masového vybíjení ptáků, pum, kachen a jiných zvířat je americká federální vláda aktivně zapojena do rozsáhlých aktů násilí vůči přírodě, tím, že ročně zabíjí doslova milióny zvířat.

Pamatujte, že uvedená čísla jsou jenom za rok 2009. Podobné počty byly zabity Ministerstvem zemědělství i v ostatních letech, zpětně až do 60. let, kdy byl program „Sbohem kose“ zahájen.

Podle mých odhadů Americké ministerstvo zemědělství aktivně zavraždilo v Americe v minulých čtyřech dekádách nejméně 100 miliónů zvířat, čímž provedlo zločin proti přírodě v rozsahu holocaustu.

Nemluvte o mušce ani váhavém střelci

V období po střelbě na Giffordovou se vytvořil politicky korektní jazykový kód, kdy některá slova z oblasti střelby jsou tabu. Například použití výrazu „mít na mušce“ vyvolá v médiích sérii omluv. Nesmíte ani říci, že někdo je „váhavý střelec“.

Ale když pracujete pro USDA, můžete vraždit zvířata po desítkách miliónů a ani jedna zpravodajská stanice si toho nevšimne. Zdá se, že není dost na tom, že lidé již způsobili rozsáhlou destrukci životního prostředí zvířat v celé severní Americe; naše vláda nyní doslova vraždí každoročně milióny zvířat.

A kvůli čemů? Jaké je ospravedlnění pro tyto akce? Podle USA „obtěžují“ farmáře.

Kdy je v pořádku zabít zvíře?

Mám vysoký respekt k farmářům, a chápu, že jsou období, kdy se predátoři mohou vymknout kontrole a způsobit mnoho škod. Kojoti se mohou dostat do kurníků a zabít vám kuřata, takže na většině farem a rančů jsou kojoti považování za živý cvičný cíl při jakékoli příležitosti. Proto skoro všichni američtí rančeři vlastní pušky jako nástroje, které jsou určeny ke střelbě na americké sviště a krtky, kteří mají tendenci přivlastňovat si více než svůj spravedlivý díl z úrody na zahradě.

Znám jednoho majitele ranče, který si vysadil ovocný sad, a jednoho rána se probudil a viděl, že jeho nově nasázené stromky byly všechny zničeny partičkou hyperaktivních bobrů. Je zbytečné dodávat, že všichni skončili na mušce jeho pušky.

Také chápu, že divoká prasata mohou při svém hledání potravy vyrýt farmářské plodiny. Jsou období, kdy se některé druhy zvířat stanou pro rančery velmi obtížnými. I když se mi to pomyšlení nezamlouvá, alespoň dovedu pochopit, že může existovat ekonomické ospravedlnění v myslích farmářů a rančerů pro zabití některých zvířat, která ničí jejich úrodu (nebo sady nebo kuřata). Ale nikdy jsem se nesetkal s farmářem, který by zabíjel zvířata jen tak pro zábavu. Munice je příliš drahá, a farmáři na to nemají ani čas. Většina farmářů má mimochodem velmi vysoký respekt k životu a zabíjejí jen tehdy, když cítí, že není dostupná jiná možnost.

Ale odkdy představují pro někoho reálné nebezpečí vrabci, špačci a kosi? Vaši krávu vám neodnesou, a obviňovat je z toho, že zobou zrní pro krmení krav, je směšné, protože krávy nemají žrát zrní.

Krávy mají žrát trávu. Pokud chováte krávy a ptáci jim žerou zrní, a vy se domníváte, že ptáci jsou problém, pak skutečným problémem je, že krmíte krávy špatným krmivem! Když krmíte své krávy trávou, ptáci nemají přístup k zrní, a vy je nemusíte trávit jedem!

Vidíte, že když se jeden ekologický prvek vymkne z rovnováhy (například krmení krav zrním), pak to způsobí další problém, s nímž je třeba se vypořádat nějakým jiným destruktivním způsobem (jako otrávit ptáky). Cyklus disharmonie pokračuje a narůstá, až se porouchají celé ekosystémy. Pak se ministerstvo zemědělství naloží dodávku plnou jedovaté návnady a vydá se trávit zvířata.

Řešením není dále trávit zvířata a snažit se kontrolovat jejich populaci toxickými chemikáliemi, ale vrátit se k holistickým farmářským metodám, které fungují v souladu s přírodou, a nezacházet s přírodou jako s nepřítelem.

Potom zde opět budeme mluvit o Americkém ministerstvu zemědělství. I když toto ministerstvo má řadu skutečně užitečných programů (jako např. označování značkou „organické“, což je vysoce poctivý program), tato organizace jako celek zůstává vězet v konvenční zemědělské mytologii o pesticidech, geneticky modifikovaných potravinách a „trávení škodné“.

Jak federální vláda zneužívá dolary z vašich daní

To vše ve mně skutečně vyvolává pochyby o celém sporu Velká vláda versus Malá vláda. Argument těch, kteří říkají, že bychom měli platit daně, je, že vláda potřebuje naše peníze „na stavbu silnic a škol“.

Ti se však nenamáhají sdělit, že vláda používá naše peníze k velmi destruktivním účelům, jako například k trávení zvířat a protlačování geneticky modifikovaných potravin do Evropy http://www.naturalnews.com/030828_GMOs_Wikileaks.html

Osobně se eticky a morálně stavím proti tomu, aby moje peníze byly používány na podobné destruktivní účely. A i když budu nadále platit své daně, silně protestuji proti skutečnosti, že moje vlastní vláda páchá ptačí holocaust – zločin proti přírodě – s pomocí dolarů, které neochotně posílám do Washingtonu.

Už jenom z toho pomyšlení je mi špatně. Byl bych více než šťasten, kdybych přispíval penězi na skutečné stavění silnic a škol. Ale když vidím, jak se mé těžce vydělané dolary používají na vraždění nevinných zvířat, to je pro mě velmi pobuřující, a je to porušením mých vlastních etických principů. Hlavním cílem mé služby jako editor NaturalNews je chránit život. A v mé mysli se tato ochrana vztahuje nejen na lidský život. Věřím, že máme důvodnou povinnost chránit životy zvířat kolem nás – a ekosystémy, na nichž jsme konec konců závislí.

I když dovedu pochopit, že v některých vzácných případech může být zabití zvířete pro farmáře jedinou logickou volbou, když mu ničí úrodu a ohrožuje život, zdá se, že současné zabíjení zvířat americkým ministerstvem zemědělství je divoké, plošné a postrádá morální a dokonce i ekonomické opodstatnění.

Tráví také lidi?

V předchozím článku jsem vznesl větší otázku na toto téma: Pokud americká vláda schvaluje zabíjení desítek miliónů ptáků a savců, kteří se stali „škodnou“, co se stane, když se lidská populace stane „příliš velkou“ a bude třeba ji také mít pod kontrolou?

Budou nás prostě krmit jedem a doufat, že vymřeme jako ptáci?

Tím napovídám, že takový program už funguje. Nazývá se fluoridace vody. Přídavné látky v potravinách. Vakcíny. Farmaceutika.

Vláda mimochodem zabíjení zvířat nenazývá zabíjením. Hovoří o tom jako o eutanázii.

Jediný rozdíl je, že lidi zabíjejí pomaleji.

7 komentářů:

  1. Takže si tady máme podle tohohle článku nechat sežrat úrodu divočákama, protože odstřel je proti přírodě? To, že se prasata přemnožují díky tomu, že je člověk uměle zvýhodňuje je asi v pořádku...

    Evropský špaček nemá v severní Americe co pohledávat, mimochodem je jich tam kolem 200 milonů, takže těch 1,2 m zlikvidovaných je ještě dost málo. On špaček je i tady "oblíbený", stačí se zeptat vinařů z jižní Moravy...

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě to většina z anglicky mluvících po přečtení tohoto článku taky projela, ale příjde mi to natolik důležité, abych na to samostatně upozornil. Přečtěte si tenhle článek o záznamu z Wikileaks o tom, jak USA chce protlačit geneticky modifikované potraviny Evropy:
    http://www.naturalnews.com/030828_GMOs_Wikileaks.html

    Jde o to, že to už není "jen někde v USA" (což se i tak dotýká nás všech), ale dotýká se to i přímo nás (a myslím, že to je stále jen "špička ledovce").

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. harmonie mysli vytváří harmonii prostředí..Jeden farmář v Americe zuřil,že divočáci,jeleni devastují pole...Provedl meditaci,kde požádal zvířata,aby respektovala tu část urody,kterou on sám potřebuje pro sebe a kterou oddělil na polích pouhým klackem,kde udělal čáru,kterou POSLÉZE ani jedno zvíře NEPŘEKROČILO.....

    OdpovědětVymazat
  4. Ty budeš jeden z těch tzv myslivců, že?
    Oni ale moc nemyslí a když tak na svoje nenažraný rypáky.
    Jen jim chybí řeznická kostkovaná vesta a dranžírák s ocílkou u pasu. Prý hospodáři v přírodě. Ožralí vandalové to jsou.

    OdpovědětVymazat
  5. myslím srdcem a ne hlavou,takže myslivec....

    OdpovědětVymazat
  6. Jestli se někde něco přemnožuje či naopak vymírá tak za to může člověk. Ten trpí fóbií že musí pořád něco ovládat a příroda pak po svém reaguje.

    OdpovědětVymazat
  7. Chemtrails je každý den nad našimi hlavami, neexistují už hejna ptáků. Nový Světový Řád je na 100% rozjetý, regulují populaci. Více na kanále Tea108 na YouTube.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.