28. ledna 2011

Aolian: Pozorování počasí III.

Aolian chtěl toto vystavit jako komentář, ale hodí se to jako samostatný příspěvek. Opět zajímavá pozorování, díky!


Aolian píše:
Díky za připomínku k UV lampám, zde jsou odkazy na objednání a koupi UV žárovek:

UV žárovka s barvou indigové modře
http://www.svetzarovek.eu/p-3742/k-741/zarivka-uv-230v20w-e27-3x/

Zářivka UV-C
Koukám, že jsme ji nakonec získali z jiného internetového obchodu, zde je odkaz
http://www.vltava2000.cz/kompar/goods-6797-36-zkom-7wg23270ra-ger-uvc.html

Původně jsme chtěli značku RALUTEC, jak je uvedeno v odkaze, ale zrovna ji neměli, tak jsme vzali náhradní Osramku (oba typy jsou si ale hodně podobné)

Díky za tip na knížku o temných pseudovládcích, seženu si ji, jak to půjde nejdříve.

Je dobře, že přibývá osobních zkušeností s chemtrails a klimatickými zbraněmi. Čím víc osob se tím bude zabývat, tím větší bude síla s tím něco udělat.

Jak postupně zjišťuji, přírodní bytůstky mi už dávno chtěly naznačit, co se to v naší atmosféře děje za lumpárny (chemtrails apod.), nebyl jsem však naladěný na tu správnou vlnu, abych dokázal přijmout jejich výzvu. Navíc zpětně zjišťuji, že temnáři z astrálního podsvětí kolem mne tkali jakýsi temný krunýř, který mi v tomto ohledu permanentně blokoval příjem potřebných informací. Teprve ke konci minulého roku se podařilo mému osobnímu astrálnímu průvodci pořádně do mě šťouchnout, aby mi už konečně svitlo v lebce a učinil klíčová poznání, jak se věci mají. Zavedl mne k webu Orgoneta a právě tohle byla pro mne ta správná a potřebná nalejvárna informací o chemtrailsové „chemoterapii“ naší planety aj. klimaterostistických akcích. Souběžně s tím ze mne spadl temný krunýř mé vlastní slepoty a dostal jsem sílu a motivaci jednat. Vnitřně ale cítím, že mi stále ještě uniká spousta důležitých věcí, které je potřeba prožít a pochopit.

Velkou zásluhu na mých reportážích o pozorování počasí má můj kamarád, který mrzne po nocích na jedné nedodělané fotovoltaické elektrárně zatuhlé v ledu. Dívá se na nebe, zapisuje si dění kolem sebe a čistí temné obaly a blokády ulpívající na naší planetě. Přes energie Reiki dává energetickou posilu všem přírodním bytostem spoutaných v destruktivním pekle elektrosmogu, negativních emocí a chemizované atmosféry, aby se jim podařilo zdárně se z toho všeho osvobodit a úspěšně přejít do světlých paralelních úrovní. Přestože uměle modulované ochlazování Evropy mu vlastně zajišťuje práci (a ta se v našem kraji opravdu shání hodně špatně), vytrvale a razantně pracuje na eliminaci klimateroristického „ochlazovacího programu“. Občas mám ale o něj trochu strach, protože má velkou citlivost na energie planety a destruktivní působení šílených klimatických zbraní jej už několikrát dost nehezky zparalyzovalo. Naprosto souhlasím s jeho tvrzením, že je potřeba, aby důsledky veškerého tohoto špatného konání tvrdě dopadly na hlavy jejich původců. Proto k našim hlavním aktivitám patří i usilovné pídění se po klíčových příčinách, proč se daří temným pseudovládcům tak vehementně a s takovým úspěchem blokovat chod karmického kola naší planety.

…Včera se mi podařilo zdetekovat velmi pevný krunýř z temných vláken, který mají natkaný temní pseudovládci v jádru svého astrálního podsvětí k tomu, aby s ním zuby nehty blokovali masové provalení kauzy „cílené modulace počasí“ na veřejnosti. Určitě s tím půjde něco udělat, ale napřed musím zapracovat na sobě a posílit svého vnitřního Bojovníka.

Cítím, že klimateroristi se sem teď snaží nahnat velmi studené počasí ze severovýchodu, které by pak napříč naší republikou proudilo až do obřích lyžařských středisek v Alpách. Poslední dobou totiž zachycuji kvanta poplašných až hystericky laděných myšlenkových forem, že za žádnou cenu nesmí dojít k roztátí alpských ledovců. Pochybuji, že by to bylo z lásky k přírodě, ta na zakonzervování alpských ledovců rozhodně nelpí. Bytosti přírody v tom naopak vidí novou cestu své celostní transformace. Tipnul bych si ale, že na alpských ledovcích vehementně lpí magalomanská lyžařská lobby. Při včerejším prohlížení mraků přes program Google Earth jsem z myšlenkových forem vyčetl jakýsi záměr nasyntetizovat a poslat vydatnou sněhovou nadílku do Alp. Zjevně jim to ale nevyšlo, protože hlavní srážková fronta se nakonec vysněžila v německé nížině, kde je jim to platné jak mrtvole zimník...

11 komentářů:

  1. K pozorování počasí: Asi jsem to včera s tím, že Norsko asi není ve středu zájmu zakřiknul, protože dneska lítaly lajnovací letadla jak pominuté, jedno za druhým a z ranní čisté, krásné oblohy brzy udělali jakýsi pokus o omalovánky (a opět na sebe nemohli upozornit více - např. dvě letadla letící proti sobě, když se minuly, tak jedno i zatočilo, aby se ty pruhy propojily). Ale v celistvou oblačnost se to zatím nespojilo, jsou to pořád jen takové roztahané cáry. Tak si říkám, jestli jim to stačí, aby právě odblokovali to slunce nebo jestli je tady třeba něco, co brání tomu, aby z toho vznikala větší oblačnost.
    Ale teda zima tady byla dneska ráno děsná. Teploměr sice ukazoval cca -13, ale pocitově to bylo o dost víc.

    Mimochodem, jsou nějaké novinky kolem toho úhynu zvířat nebo se nad tím zase "zavřela voda" a je ticho po pěšině?

    Richard

    OdpovědětVymazat
  2. V první řadě děkuji za interesantní článek, jistě stál mnoho úsilí a energie... :-)

    tak vám nevím vážení -> úsporka uvedená výše tj odkaz č.1 -> tu bych rozhodně nedoporučoval viz článek

    http://orgo-net.blogspot.com/2009/05/vysoka-radiace-z-uspornych-zarovek.html

    úsporky celkově nejsou vhodné pro zdraví člověka(pročpak je asi "vymysleli", jistě ne abychom "ušetřili" za energii :-))) Anebo ano? :-)))

    a dále k UV-C -> řekl bych to samé jako u odkazu č.1 -> nedoporučuji :-)

    http://www.germicidni-lampy.cz/charakteristika-uv-zareni.html

    Mimochodem ke spojení s přírodními bytostmi není třeba žádného záření a už vubec ne "umělého" původu .-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď už opravdu nevím, na jaký web mám odkazovat lidi, kteří se začínají zajímat o manipulace s počasím, ale Orgo-net to už bohužel asi nebude. Tolik skvěle odvedené práce v rozkrývání tohoto fenoménu a teď posun někam do ezoteriky, tajemna, pohádkových bytostí atd. Kdysi jsem měl rád web J. Chvátala, Matrix-2001, ale také ujel někam do podivna. Je to tam samé Tajemství meče času, Záření tmy, Kosmické ohně, Časové alarmy galaktických center, Enochovy klíče a podobné podivnosti. Osud.cz měl kdysi také občas zajímavé zprávy, ale dnes je to slátanina všehomožného a ještě si některé články vzájemně odporují. Nevím jestli je to osudem všech "konspiračních" blogů/serverů, ale zde na Orgo-netu začínám mít podobný pocit. Moc si vážím práce autora tohoto blogu a děkuji, že mi pomohl spousty věcí pochopit. Je to samozřejmě jeho věc, co si zde umístí, ale články typu Aolian a spol. jsou už pro racionálně uvažujícího člověka silné kafe.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  4. Další hrozba - nejen z nebe :(((
    http://echa.europa.eu/chem_data/authorisation_process/candidate_list_table_en.asp


    Hrozí schválení dalších karcinogenních a toxických látek k zamezení reprodukce !:(((

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=JhC6f-ByrL8

    OdpovědětVymazat
  6. Pozri ...http://oponickblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. vzhledem k faktu že tento seriál "pozorování" počasí má pokračování dovolte mi prosím další koment. Přiznám se, nečetl jsem to celé podrobně, pouze prolétl. Dnes se mi zrak zastavil na řádku cituji z "Pozorování počasí II":

    ----------------
    "... celkově harmonizující záření indigové modře. Nemusí se skrývat za závěsem, neboť její záření není agresivní ani na oči ani na kůži. Používáme ji k energetickému nabíjení minerálů, k celkové harmonizaci našeho těla, pro lepší inspiraci v naší práci a také pro zlepšení komunikace s našimi astrálními průvodci. "
    -------------------

    moji milí zdá se, že kdyby ty kamínky(minerály) měly malé pěstičky, nestačili byste utíkat :-)))
    Kameny, minerály mají vysokou hustotu a nedají se jentak "ovlivnit", a když ano -> tak obv. dočasně, lze je vyčistit-snadno- čistou vodu :)
    Ovšem používat zářivku(či úspornou žárovku, tj stejné) pro "harmonizaci kamenů" - hups dokonce Aolian píše o harmonizaci těla????? Vážně´vás to pánové zharmonizovalo? :-))) pokud ano, rozhodně to nebyla ta úsporka :-) Snažím se toto napsat co nejslušněji lze, a tento svůj názor předkládám pro varování ostatních. Každý nechť si vybere to "své", každý má svůj vlastní mozek... :o)

    Apropó jendou větou -> zářivka jaksi není příhodná pro žádné esoterické "praktiky", ať již úsporka či trubicovka. Čtenář nechť si vybere sám které in-formace či data mu patří :-)

    Opakování matka moudrosti -> ke spojení s drahými přírodními bytostmi rozhodně není třeba žádných žárovek, el. světýlek, úsporek, UV lamp, elektřiny... Stačí obyčejná svíčka, nejlépe ze včelího vosku, ale může být jakákoliv .) hezký den

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  8. http://zpravy.idnes.cz/na-vychode-ceska-videli-slunce-trojmo-zaridil-to-led-v-atmosfere-p8c-/domaci.asp?c=A110131_131945_domaci_jw

    OdpovědětVymazat
  9. Kdo chce jednoduše přijít o zrak, tak tomu UV zářivku, nebo jakýkoliv jiný zdroj UV vřele doporučuji
    EC

    OdpovědětVymazat
  10. Potvrdzujem žiarivky nech sú akékoľvek sú skodlivé otravujú telo i myseľ.Nie je potrebná technika na dosiahnutie zblíženia sa s prírodou lebo sami sme ňou.

    PS: Načúvať srdcom v jednoduchosti je krása.

    OdpovědětVymazat
  11. Na žárovky mám stejný názor, ale hlavně bych chtěl vytáhnout tohle:
    ----------------------
    Přes energie Reiki dává energetickou posilu všem přírodním bytostem spoutaných v destruktivním pekle elektrosmogu, negativních emocí a chemizované atmosféry, aby se jim podařilo zdárně se z toho všeho osvobodit a úspěšně přejít do světlých paralelních úrovní.

    ---------------------

    Myslím že energie Reiki není to pravé, můj kamarád bylzasvěcený a po čase, co se o tom dozvěděl více, nechal si zasvěcení odstranit, více zde:

    http://karolinaloskotova.blog.cz/1003/proc-jsou-zasveceni-podvod-od-ceho-se-odviji-skutecne-schopnosti-doporucuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.