1. ledna 2011

Jak můžeme pomáhat planetě a bytostem přírody

Děkuji velice čtenáři za následující podnětný příspěvek.
"Děkuji za vynikající články, které mi pomáhají doplňovat potřebné informace k mé práci s energiemi krajiny a přírody. Od přírodních bytostí, s nimiž delší dobu spolupracuji, jsem se dozvěděl, že umělé zakrývání slunce oblačností bylo inicializováno temnými pseudovládci naší planety, kteří celé dění řídí a ovládají z astrálu. Zároveň však mají spoustu svých oveček ve fyzických tělech na významných politických postech. To umělé zakrývání slunce je opoziční manévr temnářů, kterak eliminovat transformační záření z kosmu s převahou fialové barvy. Tedy záření, které je schopné účinně nastartovat a podpořit ukončení starého temného cyklu na planetě jak ve fyzické, tak i v duchovní rovině. a převést celou planetu do Nového cyklu jdoucího v souladu s přírodním řádem. Temní pseudovládci však chtějí, aby vše zůstávalo zakonzervováno ve starém. Dobře vědí, že v tom novém přetransformovaném světě už pro nich není místa. Nejsou to původní obyvatelé tohoto vesmíru, jsou to invazní duchové, kteří chtějí ego, moc, násilí, terorismus, zlo. Planeta Země je nyní nejdůležitějším ohniskem, kde je s nimi sváděn aktivní boj za pomoci celé řady světlých bytostí. Likvidace invazních duchů byla předtím kompletně připravena a naplánována na menší planetě poblíž Jupitera, invazáci ji však stihli zlikvidovat tak, že po ní zůstalo jen pásmo asteroidů. Poté se rychle přesunuli na planetu Zemi, kde pokračují ve svém zhoubném díle.

Několikrát za den sleduji pohyb oblačnosti na Google Earth. Zjistil jsem, že když si na obrazovku načtu celou planetu, dá se na ni docela dobře energeticky působit přímo od stolu. Bytosti přírody mi radí, abych si vizualizoval levotočivý pohyb energií vycházející od středu planety směrem k jejím okrajům. Říkají, že levotočivé proudy energií jsou pro planetu přirozené a léčivé, kdežto pravotočivé energie podporují ego, náboženský fanatismus a otupování lidské mysli. Jsou to energie jdoucí proti životu, živí však systém invazáků. Produkuje je každý člověk, který je pod vlivem stresu, strachu a emočního vypětí. Produkují je i mobilní vysílače. Všechny pravotočivé energie se však dají přes mentální působení mysli transformovat na přírodní levotočivé energie. Bytosti přírody mi však říkají, že nestačí tyto energie pouze transformovat, musí se zároveň definovat, jak budou dále využity. Řídím se dle jejich rady a přetransformované energie posílám "do koloběhu záření pro uzavření karmického kruhu na naší planetě". Tedy ke znovuspojení násilně rozděleného Počátku a Konce všech věcí.

Příspěvky na Vašem webu jsou hodně podnětné a výborně pomáhají udělat si jasno ve věcech. Rád bych však upozornil na jednu věc, týká se to práce s energiemi. V několika příspěvcích jsem narazil na to, že lidé při práci s energiemi a energetickými pomůckami včetně orgonitů upřednostňují svá vlastní přání, aniž by se zajímali o to, zda je to v souladu s karmickým kruhem planety i celého Universa. To je ale velmi podstatný problém, protože pokud jsou do jakékoliv energetické práce s planetou zamontovány myšlenky vlastních přání, konečný efekt je spíše záporný a užitek mají hlavně zase invazáci se svým koloběhem ega, zla a peněz. Uměle vyvolaná zemětřesení jsou zločin, zemětřesení natkaná přírodními bytostmi jsou však materializována za účelem očisty planety, zvýšení její rotace a vibračního kmitočtu. Zasahovat do jejich průběhu s vlastním přáním, aby se neuskutečnila, znamená blokování celkového pokroku a vytváření osobní negativní karmy. Všechny tyto procesy, o nichž píši, sleduji i skrze automatickou kresbu a je mi občas dovoleno vidět je i jemnohmotnýma očima. Nemáte tušení, jaký je v tom všem obrovský chaos a s jakou škodolibou radostí ho invazáci přeochotně a houževnatě posilují. A jak vytrvale vtloukají lidem do hlavy, aby lpěli na starém, i na svých fyzických tělech – za každou cenu. Skrze přímočaře zaměřené mentální energie bez vedlejších balastních myšlenek lze však tento chaos eliminovat a transformovat do harmonických energií.

A co se týče těch chemtrails, bytosti přírody se s nimi dokáží vypořádat, dokonce se za tímto účelem již i transformují. Bude jim to ale nějakou dobu trvat. Důležité je, že se již dokázaly vzpamatovat z prvotních šoků, rozhodně však velmi vítají pozitivně laděnou energetickou posilu z našich fyzických těl. Též mají velice rádi energetickou vzpruhu ze světla UV lamp, do jejichž záření se rovněž dají naprogramovat řetězové transformace destruktivních energií na síly působící dle přírodního řádu."

Aolian

26 komentářů:

  1. zdravim
    vsimol si niekto z vas oranzove svetilko poletujuce na neby?ja som to videl u nas nad mestom po polnoci hned na novy rok,najprv na jednej strane to zhaslo a hned sa objavilo ine na druhej strane nvm prestne vzdialenost ale bolo to riadne daleko od toho prveho potom zas zhaslo a bolo a obiavilo sa na druhej a tak zo dva razy a potom som to videl este v strede daleko vzadu za mestom a potom to zmizlo,viem ze to videli aj u vas v cechach.videl to este niekto iny ?

    333

    OdpovědětVymazat
  2. To 333:
    Je několik možností, co je to za světýlka:
    1) Mimozemské kosmické lodi
    2) Nibiru
    3) Tajemné projevy neznámých energií
    4) Létající lampiony štěstí (http://www.svetlampionu.cz/)
    Vyberte si jednu z možností na základě své inteligence :-)

    OdpovědětVymazat
  3. co se tyce orgonitu,je tedy vhodne pouzivat levotocivou SBB nebo jednoduchou spiralu a krystal mentalne neprogramovat ale jen vycistit ?

    jirik

    OdpovědětVymazat
  4. u nás boli tiež hentaké svetielka - a bolo ich hodne - hlavne o polnoci.... ale my tu tomu hovoríme ohňostroj...

    OdpovědětVymazat
  5. Oranžové světýlko poletující po nebi - už ho několik dnů pozorujeme i nad Ústím nad Labem, konkrétně i včera 31. 12. v době, kdy nad městem svítily a burácely ohňostroje a různé rachejtle. Přesně tak, jak to popisuje "333". Taky se dohadujeme co to je. Zdravím.

    Verča

    OdpovědětVymazat
  6. To anonym 13:26

    Vloni pozorování těchto světýlek bylo hodně. Uváděla to i média a samozřejmě, že se našlo plno lidí co to nazvalo lampióny. Viděla jsem je také, asi dva dny před příjezdem Obamy do Prahy. Bylo to fascinující. Zkoušela jsem to i fotit, ale bylo to roztřesené na tu dálku. Zajímavé je, že před pár dny jsem si zase na oranžová světýlka vzpomněla a hle, píšeš o tom :-) Nyní se žel, jestli tu jsou, pozorovat nedají, kvůli "dece" :-(((

    Milý Orgonete, víš něco o těchto oranžových světlech objevujících se na nebi a pak zase mizících na stejném místě? Jsem přesvědčena, že je to návštěva odjinud, ale zase na 100% si nejsem jistá, páč dnešní technologisti dokážou snad simulovat úplně vše, tak nevím. Co Ty na to? Díky za velmi přínosný web!

    OdpovědětVymazat
  7. ja som to isté videla,v ten isty čas,ale som myslela,že to sú to lampiony nejakej novej výroby na nový rok.Ale podla mňa by lampiony až tak vysoko nelietali.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak k tomu svetielku...dá sa to kúpiť za pár eur. Podpáliš to a letí to do vzduchu ako lampión. Oranžové svetlo...

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer,
    zvláštní oranžové plynule se pohybující světlo velikosti velké hvězdy bylo vidět ve čtvrtek 30.12.asi v 17:45 hod. na Plzeňsku. Vracím se z práce a směrem od západu k východu mě to upoutalo.
    Děkuji Orgonete za výborné články a v novém roce hodně zdraví!

    OdpovědětVymazat
  10. vysvětlení:
    http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=749028&gal=photo

    OdpovědětVymazat
  11. Na Silvestra, po půlnoci, u nás na Moravě když končily ohňostroje, jsem si toho všiml. Vypadalo to, jako když někdo vystřelí raketu, která na vrcholu dráhy exploduje a vytvoří květ světel.
    Ale...ten červenooranžový bod letěl kontinuelně. Letdlo to nebylo, ale letělo to poměrně vysoko. Říkal jsem si, že UFO pozoruje ohňostroje :D
    Ale pokud to bylo viděno i na Slovensku, tak to muselo být hodně vysoko a mělo by to být vidět ve všech městech.
    Pokud se zajímáte o tématiku k článku, doporučuji Barbaru Marciniak, dá se sosnout na uloz.to
    Prnc

    OdpovědětVymazat
  12. Moc nerozumím, jak je to s tou levotočivostí a pravotočivostí, co je tedy prospěšně a co škodlivé, narazila jsem už dřív na vzájemně si odporující informace. Třeba tady je to opačně, než v tomhle článku http://karolinaloskotova.blog.cz/1008/co-je-pravotocive-a-co-je-levotocive-doporucuji

    OdpovědětVymazat
  13. Nemusíte mít vůbec žádný strach, neboť na tuto planetu inkarnovalo velice mnoho bytostí z harmonických úrovní existencí, které těmto bytostem již v žádném případě nedovolí tuto planetu zničit a postarají se o to, aby se do páté dimenze transformovala celá tato planeta a ne pouze její část. No a pokud se nenecháte zlákat třpytivými pozlátky těchto výše zmiňovaných disharmonických bytostí, které podporují všemožnou nadutost osobního ega, tak nemusíte mít strach, že byste se po dokončení celé transformace museli z tohoto světa přesunout spolu s těmito moci chtivými bytostmi do jejich světa a tam jim pak sloužit.
    Mnohem více na: http://novazeme.ning.com/forum/topics/k-cemu-21-12-2012-doopravdy

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, přidám se k Vám. Taky jsem zahlédl 31.12 kolem půlnoci oranžové světlo, ale věděl jsem že na lampion je to rychlý. Když to zašlo za strom, tak jsem čekal že ho zase uvidim a neuviděl. Dnes 2.1 v 18:14 jsem v Trutnově uviděl znovu oranžové světlo. Vypadalo že je nízko, ale opět jen jeden jediný strom byl ve výhledu, takže za 5 vtěřin jsem ho musel opět vidět, ale už neviděl. Čekal jsem několik desítek sekund a pak už nebylo nic vidět..bohužel mi jel už bus. A na druhé straně oblohy jsem zahlédl rovnou 2 tyto objekty...tak svá pozorování pište sem. Se podělíme:-) S pozdravem Tauri

    OdpovědětVymazat
  15. upřímně tyto oranžová světla jsou tzv. létající přání, v podstatě papírovej balon, kde hoří malej kahan a podle povětrnostních podmínek může doletět daleko, každopádně stoupá rychle.

    OdpovědětVymazat
  16. zdá se, že tu píšeme ne o jedné, ae o různých věcech:) Samozřejmě že lampionky pro štěstí je jedna z možností, jsou vidět celkem všude :) Lze rozeznat snadno, pohyb je víceméně souvislý s přihlédnutím k povětrnostním podmínkám -> lampion ve vzduchu tuším nedokáže např "opsat kruh", či nestejnorodý pohyb "10m tam, 30m zpátky" atd. Navíc v době oslav nového roku lze pozorovat desítky těchto "jevů" každodenně :)

    Letadlo lze celkem snadno odlišit - též souvislý pohyb,není třeba podrobností :-)

    A vzhledem k diskuzi uvádím následující-je to prvně, co tyto data předávám dál, čas nadešel :-) Přeberte si to prosím dle svého uvážení, rozhodně nemíním přesvědčovat či snad se s někým přít :o)
    V minulých letech jsem pozoroval(+svědek) mnohokráte "světelné objekty světla" dále uvádím jako SOS:) Těžkou vzpomenout kdy poprvé, pár let tomu však bude. Dosud nebyla potřeba zveřejňovat...
    Za minulý rok 2010 nastaly velké změny v tomto, zaznamenal jsem velký nárůst. Úpřímně-pokud je jasná obloha tak cca od jara 2010 pozoruji tyto objekty každý večer :-)
    Popis Bílé čisté velmi jasné stálé světlo.Srovnatelné s nejjasnější hvězdou na nebi, ovšem cca 50x intenzivnější. Nepřerušované. Objekt(y) SOS se "přemisťují" nelehce specifikovatelným pohybem:-) Všiml jsem si, že jakýkoliv manévr není problém :-)
    lokalita Východní čechy

    upřesnění+osobní pocity
    Zdá se, že máme návštěvu :-) Osobně cítím, že jsou tu stále, ovšem ve viditelné formě pro fyzické (myšleno 2 oči) člověka až poslední dobou. Pozoruji každý večer cca kolem 7 večer, ovšem trajektorie pohybu NENÍ nikdy stejná. Nikdy. SOS se objeví zhruba na stejném místě, ale vždy se pohybují "jinak". Př. je jasná obloha, hvězdy, klid..SOS chvíli "stojí na místě", pak z ničeho nic popoletí kus doleva, vzápětí doprava a to ani nejmodernější stíhačkou neproveditelným manévrem, tj zrychlení je absolutní, lze říci maximální :-) Prostě zničeho nic se přesunou o stovky, možná tisíce metrů(v závislosti vzálenosti od povrchu milované matičky Země) :) následuje vertikální "kývavý" opakovaný pohyb, velmi zřetelný. Dále jsem viděl SOS opisovat kruhy, osmičky a další.. NIKDY není nic slyšet!
    Cca v červnu 2010 - při večerní procházce s přítelkyní a čubinkou po 22,00h tj tma, impulsivně jsem se podíval nahoru - SOS objevili přímo nad námi, pohyb "nestálý, levitační":), setkání trvalo cca 1 minutu, po minutě následovaly kruhové pohyby-velmi rychlé, circa několik otoček a poté v "mžiku" zmizeli - tedy odletěli, a to velikou rychlostí ovšem vše bylo jasně viditelné. :)

    Zda je to pozemské či ne, nehodlám spekulovat - čtenář má jistě vlastní názor :-)))

    Dále uvádím že naše čtyřčlenná rodina není sama při tomto pozorování. Při jiné procházce k večeru nás zastavila skupinka lidí, kteří nás oslovili zda jsme to viděli také? Tvrdili, že celý večer již více dnů sledují "hvězdu", která se neustále hýbe.Jako jediná na obloze :-)

    Uvedl jsem příklady, pozorování bylo mnoho, v případě dotazů jsem k dispozici bud zde ve vzkazníku či požádáním naší milé Orgonetové redakce pošlu mejl-kontakt .

    Uvítám další postřehy, pozorování, od všech kteří mají co říci :-)

    s láskou
    sv.

    ------------------------------
    tímto děkuji Orgonetu za zveřejnění. Děkuji s láskou SOS za setkání a přijaté vzkazy, za veškerou pomoc a podporu všemu živému zde na Zemi :-)

    OdpovědětVymazat
  17. No zda to byly lampionky, tak jak je možné, že když přelétly za stromem, že dále už nebyly vidět. Snad mají pokračovat ve své cestě a ne najednou zmizet. Toto světlo prý viděla i moje babička, koukla nahoru a viděla oranžové světlo, pak se jen koukla na cestu a zase nahoru, ale už to na nebi nebylo. Dělá snad tohle lampionek? :-))) Tauri

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle bude mnohé určitě zajímat také:
    Aliens shot down California missile
    http://www.youtube.com/watch?v=7UAeSsvHhTg&feature=related

    OdpovědětVymazat
  19. Žádné strachy, dobrotiví Ufouni už konečně nejsou pouhými nestrannými pozorovateli, ale aktivní ochránci lidské rasy.
    Aliens shot down California missile
    http://www.youtube.com/watch?v=7UAeSsvHhTg&feature=related
    Ultimatum to Obama and all Hostiles, Surrender or Die!
    http://www.youtube.com/watch?v=vJB2Woe5zeQ&feature=related
    Colleen Thomas with Reticulum alien Jeramiah is to right talking to Christina
    http://www.youtube.com/watch?v=9juNHmgbXf4&feature=related
    Více v článcích a příspěvcích na: http://novazeme.ning.com/forum/topics/prorokovane-obrovske

    OdpovědětVymazat
  20. Oprava šéfe. :-) Vložte tam prosím raději tohle. Děkuji mnohokrát, s pozdravem Lu-mír.

    Žádné strachy, dobrotiví "Ufouni" už konečně nejsou pouhými nestrannými pozorovateli, ale aktivní ochránci lidské rasy.
    Aliens shot down California missile
    http://www.youtube.com/watch?v=7UAeSsvHhTg&feature=related
    Ultimatum to Obama and all Hostiles, Surrender or Die!
    http://www.youtube.com/watch?v=vJB2Woe5zeQ&feature=related
    Colleen Thomas with Archangel Metatron'a face just inches from her face as she speaks
    http://www.youtube.com/watch?v=rpYpROtdiMQ&feature=channel
    Mnohem více informací o transformaci této planety a lidstva do vyšší úrovně vědomí a existence naleznete v článcích na: http://novazeme.ning.com/forum/topics/prorokovane-obrovske

    OdpovědětVymazat
  21. Levotočivé energie jsou přírodní pro celý tento vesmír. Úplně jednoduše: když užíváme bylinky, tak zaberou, protože chemické látky v nich jsou levotočivé. Když si vezmeme prášek od farmaceutické lobby, v němž jsou uměle nasyntetizované pravotočivé látky, spíš nás to energeticky rozboří než by to zabralo. Lze však přes mentální energie látky v tabletách přeprogramovat na levotočivé. Orgonit je príma věc, určitě si nějaké vyrobím. Bohužel se musí počítat s tím, že stejně jako další energetické zářiče do sebe pohlcuje energie ze svého okolí, takže si myslím, že určitě je potřeba ho pravidelně čistit - přes mentální energie, přes vlastní elektromagnetismus, pod tekoucí vodou z přírodního potůčku atd. Zjistil jsem, že zajímavé energetické čištění lze udělat ve večerních hodinách přes Jupiter, má nádherně harmonizující energie - ve spolupráci s Hadonošem. (Určitě máte k dispozici program www.stellarium.org, kde jsou pěkně vidět hvězdné konstelace).
    A ještě poznámka k levotočivým vs. pravotočivým energiím: když si církev ve středověku upevňovala svou moc, nechala na energeticky důležitých bodech v krajině postavit kvanta náboženských staveb vysvěcených spc. rituály. Tyto stavby pak uzemňovaly a likvidovaly původní levotočivé síly přírodních bytostí i celé krajiny, protože násilně přetáčely jejich energie doprava, čímž podporovaly dogmatické náboženství a systém ega (dnes tuto funkci do určité míry plní vysílače).
    O planetu strach nemám, transformace pro Nový Začátek se uskuteční. Letošní rok začal nádherně, pod přívaly nových harmonizujících ale i bojových energií. Rok 2012 by pak měl mj. znamenat potlačení ega, neboť číslo jedna (ego) se z obou stran dostane mezi číslice 2 (jednota, celek). Cítím přívaly nádherné energie motivující k práci na pomoc naší planetě. Zdar a sílu! A.

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím, šéfíku ten můj příspěvek z 2. ledna 2011 23:52 smažte prosím. Děkuji Lu-mír.
    A na tom následném příspěvku smažte prosím tohle: Oprava šéfe. :-) Vložte tam prosím raději tohle. Děkuji mnohokrát, s pozdravem Lu-mír.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj chtěl jsem se Vás zeptat, jak se Vám lidičky dneska spalo? Mne i přítelkyní dost špatně. Pak se ptala ve škole a taky nic moc. Tak nevíte někdo něco, co se dneska dělo? Rozhodně něco ano, ale jakého původu? Tauri

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Tauri, tuto noc som nespal takmer vobec, a rano som mal lahku nehodu. Nespavost pripisujem jednemu z tychto faktorov (bud vysadenie "travy", alebo prilis vela kavy:), alebo je to nieco VIAC...

    OdpovědětVymazat
  25. dnes jsem dyl usinal,mozna diky tomu ze jsem vedle sebe mel novy orgonity, ale pak spanek ok a spousta zivejch snu,jako vzdy v jejich blizkosti;)den kdy jsem mel takovej divnej stav celej den az do vecera bylo 21.12.2010 ,takovej jakoby strach bez priciny,moje holka to taky citila,co vy?prej se otevirala nejaka brana novejch energii jsem nekde pak cet..

    jirik

    OdpovědětVymazat
  26. To já jsem měl po dlouhé době konečně nějaké sny...a tyto byly taky jakoby živé. Od včerejška jsem si dal taky jeden orgonit k sobě a spalo se mi jak malýmu, ale z 2. na 3. se něco muselo fakt dít. Tauri

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.