5. ledna 2011

Levotočivé energie a orgonit


Aolian poslal doplnění ke svému příspěvku. Důležité! Ještě slíbil návrh, jak vylepšit orgonit - těšíme se!

Levotočivé energie jsou přírodní pro celý tento vesmír. Úplně jednoduše: když užíváme bylinky, tak zaberou, protože chemické látky v nich jsou levotočivé. Když si vezmeme prášek od farmaceutické lobby, v němž jsou uměle nasyntetizované pravotočivé látky, spíš nás to energeticky rozboří než by to zabralo. Lze však přes mentální energie látky v tabletách přeprogramovat na levotočivé. Orgonit je príma věc, hezky rezonuje se zemským jádrem naší planety a dokáže přenášet její karmické záznamy, určitě si nějaké orgonity vyrobím. Bohužel se musí počítat s tím, že stejně jako další energetické zářiče do sebe pohlcuje energie ze svého okolí, takže si myslím, že určitě je potřeba ho pravidelně čistit - přes mentální energie, přes vlastní elektromagnetismus, pod tekoucí vodou z přírodního potůčku atd. Zjistil jsem, že zajímavé energetické čištění lze udělat ve večerních hodinách přes Jupiter, má nádherně harmonizující energie - ve spolupráci s Hadonošem. (Určitě máte k dispozici program www.stellarium.org, kde jsou pěkně vidět hvězdné konstelace). 

A ještě poznámka k levotočivým vs. pravotočivým energiím: když si církev ve středověku upevňovala svou moc, nechala na energeticky důležitých bodech v krajině postavit kvanta náboženských staveb vysvěcených spc. rituály. Tyto stavby pak uzemňovaly a likvidovaly původní levotočivé síly přírodních bytostí i celé krajiny, protože násilně přetáčely jejich energie doprava, čímž podporovaly dogmatické náboženství a systém ega (dnes tuto funkci do určité míry plní vysílače).

O planetu strach nemám, transformace pro Nový Začátek se uskuteční. Letošní rok začal nádherně, pod přívaly nových harmonizujících ale i bojových energií. Rok 2012 by pak měl mj. znamenat potlačení ega, neboť číslo jedna (ego) se z obou stran dostane mezi číslice 2 (jednota, celek). Cítím přívaly nádherné energie motivující k práci na pomoc naší planetě. 

Zdar a sílu! Aolian

15 komentářů:

  1. Nemyslím si že by orgonit potřeboval extra čištění. Sám od sebe povahou je samočistící. Pokud ho člověk nevystavuje extra dávkám negace, nemělo by být nic takového zapotřebí.
    Pokud ho člověk dá do prostřední na negaci pro dnešní domu normální je schopnej se vrátit zpět. Sice mu to bude trvat déle než kdyby jste ho prošťouchli, nebo očistili, ale de o to že je toho schopen sám.
    +Existují i druhy orgonitu schopné přečkat extrémní vlivy negace. Nezahltitelné orgonity.

    +Aoliane - Máš nějaké ideje o důležitých místech které by potřebovali roztočit správným směrem ?
    Taky kdybys trošku víc popsal jak to přetáčíš, určitě by jsem si to rádi přečetli.

    a poslední - z které strany levotočivé energie ?
    když mluvíš o levotočivých "díváš" se na ně z vrchu z nebe, nebo z jádra země. Respektive vedou energie do země nebo ze země ?

    OdpovědětVymazat
  2. to ale platí pro každou polokouli jinak...pokud je na severní polokouli správná a léčivá ta levotočivá energie pak na jižní je to pravotočivá. to je potřeba si uvědomit!

    OdpovědětVymazat
  3. Při hledání info o N-Machine jsem narazil na zajímavý pohled na "orgonovou energii" ve vztahu k elektřině a energii vakua. Možná by to mohlo někoho zajímat:
    http://tajomstva.org/alternativne-zdroje-energie/termodynamika-a-volna-energie/
    PPGRG

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, jestli tomu mám věřit. Vždy jsem četla totiž o úplném opaku, tak mě napadlo, že se to Aolian třeba špatně naučil. Nevím, kdo to je, ale opravdu jsem četla o tom, že konstruktivní je pravotočivá a ne levotočivá. Např. tady:
    http://karolinaloskotova.blog.cz/1008/co-je-pravotocive-a-co-je-levotocive-doporucuji
    Ale i na jiných stránkách, třeba o mandalách a podobně. Tohle slyším poprvé.
    Jinak tady o tom dnes trochu diskutovali:
    http://karolinaloskotova.blog.cz/1101/pokojny-bojovnik-recenze-ke-stazeni#komentare
    komentář č. 22 a 23
    I svastika je původně pravotočivá, značí vesmír, duchovno. Hitler měl svastiku levotočivou - hmota,....
    i tady o tom něco je
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Svastika

    OdpovědětVymazat
  5. Vážený Orgonete, bez těchto stránek si již nedovedu představit moji informovanost. Děkuji. Ale zarazila mne informace o směru točení energií. Podívejte se na objevto.blog.cz - pravda o člověku - Člověk je obrovský konvertor energií od p. Maška. Tam je to přesně obráceně. Je to důležité, měli bychom to uvést do linie.

    OdpovědětVymazat
  6. Aolian: energetický působení na planetu považuju za směšně naivní a dělají to zpravidla "duchovní" nafoukanci, co si myslí, že mají schopnosti zachraňovat planety. Radši popros planetu, aby ona zachránila tebe...

    Levotočivé energie jsou zásadně destruktivního charakteru. Pravotočivé jsou konstruktivní. Dobrý jitro. Například Slunko je zdroj superkonstruktivní pravotočivé energie. Podobně je to s lékama, máš to úplně obráceně...

    Tvoje "přírodní bytosti" ti radí levotočivé sračky. Na skutečný přírodní bytosti napojení zřejmě nemáš. A přírodní bytosti by ti tenhle druh/styl rady ani vůbec nedali, nevěřím tomu.

    Orgonit není potřeba čistit, pokud na něho není přímo destruktivně působeno. Takže laskavě nešiř nesmysly. Například když mu řeknu "chcípni zm*de hnusnej!", už jeho energie zešedne a měl by se vyčistit. Pokud pouze spokojeně sosá okolní energie, nic se mu nestane. Pozor, to neplatí o voskovým orgonitu, poněvadž vosk je na orgonit téměř nepoužitelnej a rozhodně ho nedoporučuju.

    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  7. K těm lékům (ale i potravinovým přísadám) by se slušelo dodat, že se používají nejčastěji organické látky s 6-ti uhlíkovými cykly nebo s kovy, které nějak obsahují 6ku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ze Hitler pouzival swastiku levotocivou neni pravda ani podle toho clanku na wikipedii:
    Cituji z toho clanku:

    "Symbolický význam svastiky je v hinduismu mnohoznačný: obě formy svastiky (tj. levotočivá a pravotočivá) zde značí jednotlivé formy boha Brahmy (pravotočivá – vyvíjení vesmíru, levotočivá – zanikání vesmíru)."

    "Nacisté obecně používali pravotočivou černou svastiku (vykreslenou v mřížce 5 krát 5 čtverců) v bílém kruhu"

    Je otazka jaky smer otaceni toho symbolu interpretovat.
    Jestli pravotociva swastika je takova, jejiz ramena jakoby ukazuji doprava.

    A nebo jestli pravotociva swastika znamena takova, jejiz ramena jsou v takove pozici jakoby nekladla otaceni odpor (podobne jako otaceni ramen galaxie spiraloviteho typu).

    Osobne v tomhle zatim vubec nemam jasno.

    Hitler udajne prohral valku, protoze pouzival pozitivni swastiku destruktivnim zpusobem.

    Je to podobne jako napriklad s runou Algiz. Runa Algiz obracena jakoby vetvemi stromu dolu ma mit negativni a destruktivni vyznam. Presto ji v teto obracene pozici pouzivalo hnuti hippies.

    Nektere runove abecedy Futhark obsahuji dokonce obe runy: Algiz a stejnou runu v obracene pozici Yr symbolizujici strom zivota Ygdrassil.

    Symboly mozna maji pouze takovy vyznam, jaky se jim clovek rozhodne dat...

    OdpovědětVymazat
  9. Nejde říct, že doleva je dobré a doprava zlé. Fazole je levotočivá a jiné druhy rostlin (chmel) pravotočivý. Zajímalo mě , jestli to není ovlivněno Coriolisovým jevem a v Austrálii neroste opačně, ale neroste. Možná, kdyby se tam vyvíjela. Při pohledu na zem ze severního pólu se točí opačně než z jihu. I nahoře a dole jsou ve vesmíru relativní pojmy. Ale věřím, že umělé látky jsou odlišné od "živých". Zvláště bílkoviny. I když o skutečné točivosti bych asi taky nemluvil. Vídíte třeba u L-Carnitinu nějakou točivost? http://www.phfrinc.com/dd%20alcar%20molecule.htm
    PPGRG

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní 15:06
    To se prý bere podle spirály. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9c/Nazi_Swastika.svg/120px-Nazi_Swastika.svg.png Představte si, že na to nalijete vodu, na ty háky, bude se to točit doleva. Je to tam taky napsáno, že pravotočivá je vznik vesmíru, levotočivá zánik.
    http://karolinaloskotova.blog.cz/1008/co-je-pravotocive-a-co-je-levotocive-doporucuji tady je to s tou spirálou. Někde psala i o tom Hitlerovi, ale nemůžu to najít, myslela jsem, že je to u toho.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní, 6. ledna 2011 15:06. Runa Algiz? Nemyslím si. Skôr sa prikláňam k vysvetleniu, že sa jednalo o symbol, ktorý počas 2. svetovej vojny používali na mapách na označenie miest, ktoré sa nemali bombardovať (lietadlo v kruhu). Preto symbol mieru.

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní řekl(a)... http://karolinaloskotova.blog.cz/1008/co-je-pravotocive-a-co-je-levotocive-doporucuji

    Teda znám to přesně obráceně.
    http://keltoman.sweb.cz/esoterika.htm
    Tohle značení je mnohem běžnější.

    Jinak o levotočivé energii čtěte ...
    http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=20&t=755

    OdpovědětVymazat
  13. Ze Hippies nespojovali vyznam sveho symbolu s runou Algiz ?
    Obracena runa Algiz byla udajne hnuti Hippies podstrcena tajnymi sluzbami s cilem toto hnuti rozvratit a zlikvidovat, coz se nakonec podarilo.

    Na techto strankach jsou dokonce vymluvy, proc si hippies prave tento znak zvolili:
    http://moje-kniha-stinu.blog.cz/0904/mirovy-znak

    Destruktivni vyznam teto runy v obracene pozici lze najit zde:

    http://www.ivetakulhava.eu/runy/runa-algiz-iK.htm

    "narušení, ztracení harmonie a rovnováhy,
    přirozený ráz věcí je narušen, zranitelnost nepřátelskými vlivy (nejen fyzická) ..."

    OdpovědětVymazat
  14. karolina loskotova je mimo nebo to publikovala zamerne... zalezi na tom, zda se spirala odviji od stredu nebo do stredu a zda se na to divam shora nebo sdola... ja osobne si energie merim kyvadlem a levotociva keltska spirala od stredu k okraji = vnejsi konec spiraly ukazuje vlevo je pozitivni = timto smerem vyzaruje pozitivni energii a z druhe strany odsava negativni energii... rovnez je dulezite si uvedomit, co delame, nepriklad v nemoci je treba odsavani negativni energie pravotocivou stranou z tela - treba zanetu nebo mykoz veskrze pozitivni cin... jinak receno levotociva strana dobiji pozitivni energii, pravotociva odebira negativni = oboji je pozitivni cinnost ;-) kdo by mel problem, zmerim mu to

    OdpovědětVymazat
  15. Jeste jeden takovy priklad z radiokomunikaci. Kdyz si vezmeme vysilaci antenu, z maleho kousku vysila energii dle smerove charakteristiky do vetsiho prostoru, nez je jeji velikost (princip levotocive spiraly od stredu k vnejsimu okraji). Prijimaci antena to ma obracene, tedy z co nejvetsi plochy koncentruje energii do maleho zarice, konventoru, apod. = princip pravotocive spiraly, energie se sbira z vnejsku a koncentruje do stredu. Z tohoto pohledu jsou orgonity a dalsi zarice retranslatory, vysilace a prijimace v jednom. Je jedno jak jsou pootoceny ci nakloneny, funguji na stale stejnem principu. Takze u vysilani energie ze spiraly se tocime od stredu doleva a u prijimani energie do spiraly se tocime od okraje do stredu. Pocatek drahy je pro urceni tocivosti rozhodujici, protoze se da na spiralu divat ruzne podle toho jak je natocena. Dalsi pomucka. Kdyz utahuji sroub, tedy koncentruji energi, kroutim doprava. Kdyz uvolnuji sroub (energii) kroutim doleva. Karolinaloskotova nepostrehla jednu vec. Kdyz ma vnejsi konec spiraly nahore vidi to treba pravotocive, ale kdyz si ten konec pootoci o 180 stupnu kolem osy dolu, pokud mi ji to trklo, tak by to zrejme videla levotocive :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.