25. ledna 2011

Little Grandmother: pozvání do jejího domu v Santa Fe

Díky za upozornění, že video na overstreamu přestalo fungovat. Píše to i mně, že youtube embed video disabled, takže ho overstream nemůže přenášet. Tak přináším aspoň přepis videa.
Video v angličtině na youtube zůstalo, akorát se už nechce vkládat: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CWsBP1rOlzY

Přepis videa: Rozhovor Little Grandmother a novinářky Lilou Macé.
Little Grandmother nás zve, abychom vstoupili do jejího života. Pojďte se mnou k ní. Ahoj! Pojďte dál! Buďte vítáni v Santa Fe! Děkuji! Co to máš tady za obrázky? To jsou kresby, které jsem dělala, když jsem byla mladší. Tohle je můj sovák, která je mi tak drahý. Ten příběh jsem už vyprávěla, a pořád nosím jeho dráp. Mám ho už léta, znamená pro mě mnoho. Tohle je ten dráp. Když zemřel, to bylo tak, že jsem šla ven krmit zvířata a najednou něco letí, otočila jsem se, a sovák narazil do mé hrudi. Byl to můj oblíbený sovák, velice jsem ho milovala, a něco se stalo, cítila jsem, jak bije jeho srdce, a sundala jsem ho ze své hrudi, a tenhle dráp byl zabodnutý do mé hrudi, nad srdcem. Tak je můj sovák. To jsou všechno moje kresby.  

Jsi talentovaná v mnoha směrech. Co to pro tebe znamená? Každý ten obrázek, každé zvíře pro mě něco v životě znamenalo. Předala mi specifická poselství, a jsou velmi drahá mému srdci. Chtěla jsem je proto mít stále u sebe. Tato zvířata jsou z mého domova v Coloradu, tenhle jelen hrál důležitou roli v mém životě. A tahle antilopa z prérie, hnědý medvěd, každé z nich bylo v mém životě něčím důležité. Tak si je nosím pořád s sebou.

Tenhle buben jsem dostala od Indiánů, krásný buben, který jsem několikrát použila pro ceremonie k Matce Zemi, ke spojení s tlukotem srdce Matky Země. Proto na něj bubnuji, kvůli skutečnému spojení. Slouží také ke zpěvu, modlení, procítění lásky Matky Země, je to krásný buben, který mi byl darován. Tyto štíty byly vyrobeny speciálně pro mě, pro medicínu, aby mi pomáhaly, chránily, učily lásce a jednotě s planetou Zemí. Jsou pro mě důležité. Máte tu krásné srdce s křídly. To jsem také dostala, je pro mě velmi významné, dřevěné srdce, dělala ho pro mě jedna žena z Maoui, která je pro mě jako drahá sestra, já jí často volám, a srdce s křídly je to proto, abych stále měla v srdci přání letět dopředu, abych neustrnula ve starém způsobu myšlení. Abych stále šla dopředu a byla láskou. To je takové připomenutí.

Pojďme se podívat ven, jaké je to krásné a divoké místo. Když jsem sem poprvé přišla, bylo to tu velmi klidné, a já jsem postrádala zvířata a zvuky domova, ale brzy sem přišla různá zvířata, ptáci a sovy. Pojďte, ukážu vám, jaké je to venku. Je tam dneska docela zima. Tak pojďme. Je to tu krásné, já to tady miluji, je tu tolik přírody, je to divoké. Úžasné. Tuhle tady sedělo na schodech pár kojotů a čekali na mě, až přijdu domů. Ty se jich nebojíš? Vůbec ne. Když jsem odešla ze svého domova v Coloradu, tam, co bydlí moje sovy, když jsem odjížděla sem, osm sov sledovalo moje auto, a já jsem brečela a loučila se s nimi a byla smutná, ale asi za pět dní, co jsem tu bydlela, se tu objevily. Takže jsou tady se mnou, jsou volné, jsou tu i králíci, různá zvířata, cítím se tu velmi spokojená. Ty jsi vyrostla se zvířaty. Ano, přesně tak. Většinu svých lekcí jsem se naučila z přírody, divočina je pro mě velmi důležitá. Nemohla bych žít ve městě. Takže, je to tu skvélé a miluji to tady. Je to velmi divoké, spousta zvířat.

Také tu medituješ a modlíš se? Ano. Každou noc medituji a modlím se. Je to pro mě velmi důležité. Myslím, že všichni bychom mělí být spojeni s Matkou Zemí co možná nejvíce.  A právě teď je to velmi smutné, protože tak mnoho zvířat umírá. Lidé se diví, co se děje. Před rokem jsem mluvila o posunu pólů. O tom, že už začal. Póly se skutečně pohybují. Mluvila jsem o výlevu ropy v Mexickém zálivu. O tom, že je to mnohem tragičtější než nám říkají a že se to stane mrtvou zónou. A to se stalo, život odtud je pryč. Ropa zabila v oceánu úplně všechno, i kyslík je pryč. A to všechno pomalu vychází najevo. Ano, je to pravda. Situace je mnohem zoufalejší, než mnozí z nás vědí.

A teď jsou zprávy o mnoha úhynech zvířat. Všude na světě umírají různé druhy zvířat. V Texasu, Itálii, Švédsku, Zélandu, Taiwanu, Kentucky, Louisianě, stovky tisíc ptáků padají z nebe mrtvé. Mnoho tun ryb na různých místech, v Kalifornii, nejen ptáci, ale milióny ryb plavou na hladině mrtvé. Jsou jich milióny. V Brazílii tuny mrtvých ryb. Myslím, že 100 000 ryb, 3 000 kosů v Anglii, krabi, celý živočišný druh plave na hladině mrtvý. V Brazílii stovky tun mrtvých ryb na hladině. Je těžké jenom to sledovat. Tolik věcí se děje na Zemi, 500 zemětřesení jen v Arkansasu, v jediném státě. Na naší planetě se děje tolik věcí, že si jich ani nemůžeme být vědomi. Začínáme si je uvědomovat, a lidi začínají panikařit, Ale není to náhoda. Řekli nám už před dvěma lety, abychom o tom mluvili. Póly se posunují. To znamená obrovské změny na naší planetě. A my nyní začínáme vidět jen ty nejmenší efekty. A bude to pokračovat dále.

Mnoho lidí si myslí, že ryby a práci jsou příliš křehcí. Pět kapek krve stojí ptáka život. Jsou velmi zranitelní. Ale to neplatí jen pro ptáky a ryby. My všichni jsme křehcí. Uvidíme, jak umírá stále více savců a velkých zvířat. Tuleni, velryby jsou také vyplavováni na břeh mrtví. Na naší planetě se dějí opravdu závažné věci. Lidé se ptají, co to je. Za prvé, posunují se póly. Velmi významně. A lidé si neuvědomují, jak je situace naléhavá. Já mluvím o posunu pólů už dva roky, i letiště musela doslova posunout sever, na Floridě, a ještě někde, museli změnit celý systém letiště, nedávno, systém startů a přistání, protože sever je už daleko jinde. Říká se, že severní pól se posunuje směrem do Ruska velmi významným způsobem. Západ slunce je na úplně jiném místě. Poprvé v lidské historii slunce zapadá jinde. Věci se skutečně mění. Měli bychom si to uvědomit.

Nejde o to, že Kiesha vypráví nějaké historky, co by se mohlo stát, ono se to děje. Před dvěma lety jsem mluvila o posunu pólů a velkých změnách, a už je to tady, právě teď. My vidíme jen špičku ledovce. Když se póly přesunou, stane se řada různých věcí. Budeme vidět jen malé věci, a ty se budou zvětšovat. Co s tím máme dělat? Jak proti tomu bojovat?

Není vlastně nic, co bychom mohli fyzicky udělat. Ale odpověď je a vždycky bude: čím výše vystoupí vaše vibrace lásky, tím se láska stane větší a větší, a přemůže nenávist a nízké vibrace. A to je skutečná odpověď, na to, co lidské bytosti na této planetě mají teď dělat. Musíme se dát dohromady, projevovat lásku a soucit pro tuto planetu.

Nejenom že se přesunují póly, ale vlády a tajné skupiny na naší planetě  využívají energie planety Země, aby dělali něco skutečně hrozného, hrozné věci na naší planetě. Různé vlády po celém světě sprejují aluminium smíšené s nejhroznějšími plyny na naší obloze. Chemtrails, které vidíte, nejsou přirozené stopy letadel, jsou plné všech možných jedů. A  lidé, kteří jsou tím pověřeni, říkají, že nemají ani ponětí, jaká jsou nebezpečí. Vůbec tomu nerozumí. Snaží se zablokovat sluneční energii a tím, co dělají, nejen zabíjejí naše živočichy a rostliny, zvířata, ale mnoho z nás je z toho velmi nemocných. Je to tak smutné, ale pravdivé.

Lidé budou z toho velice nemocní a budou se ptát na příčinu. Lidé dostávají nevysvětlitelné alergie, přitom žádné rostliny ani stromy teď nevydávají pyl. Lidé se snaží v obchodech koupit něco proti těm alergiím, ale to nejsou alergie, to je v našem vzduchu. Ty látky spadnou dolů na zem, budeme je dýchat, budou je dýchat stromy a rostliny, voda je jich teď plná. Zničí to celý systém Matky Země. Je to tragická situace.
Takže co navrhujete? Co bychom měli dělat? Snažím se dát něco dohromady, dělám právě teď spoustu věcí na Facebooku, právě teď se snažím spojit dvě webové stránky do jedné, a brzy bude zahájeno živé vysílání, zdarma, pro všechny, kteří se chtějí k nám přidat, a budu tam mluvit o tom, co můžeme dělat jako celek. Právě teď se snažím organizovat meditaci, ve 12 hodin MST, (Pozn. Org.: Mountain Standard Time - kanadského a amerického standardního času, u nás je to ve 20.00 zimního času) pro nás tady, ale i všude na světě se v tuto dobu budeme scházet, modlit se a meditovat a posílat Matce Zemi naši lásku, léčivou energii. Myslet na zvířata, která teď umírají po statisících a milionech, děkovat jim, že jsou tady a dát jim svou lásku.

A Matka Země skutečně potřebuje slyšet, že ji milujeme, a chceme jí pomoci se uzdravit. Budeme dělat obřady a modlitby, v nichž nějakým způsobem všichni můžeme pomoci, všichni máme specifická nadání, všichni máme různé způsoby, jak se spojit s Matkou. Každý den se budeme scházet v počtu tisíců, Kmen mnoha barev, a kdokoliv další si to přeje, vyzýváme všechny, aby se s námi společně modlili. Když to budeme společně dělat, sjednotíme energii a lásku, a vše se změní. Ale Matka Země potřebuje vědět, že i když je na této planetě mnoho lidí, kteří dělají hrozné věci, přesto nás, kteří ji milujeme, jsou milióny, a milióny si přejí její uzdravení, a chceme, aby věděla, jak velice nám na ní záleží. Že chceme žít v lásce, chceme se pohnout kupředu, chceme dělat dobré věci na této planetě. A jediný způsob, jak se pohnout kupředu, je láska.


Univerzální zákon říká, že čím více je v nás lásky, tím více se stáváme inteligentními. To je univerzální zákon. Naše věda právě teď nemá ani ponětí, jak vyřešit dnešní problémy. Ale když se sjednotíme v lásce a naše energie se zdvihnou, i naše vibrace se zvednou. Staneme se inteligentnějšími a dokážeme uzdravit Matku Zemi. Takže každý den v poledne horského standardního času (v ČR 20:00), se sejděte a jakkoli můžete, posílejte Matce Zemi svou lásku.

Překlad a titulky: Orgonet


Slíbený překlad nového videa s Little Grandmother: Americká novinářka Lilou Mace na svém turné, při němž navštěvuje známé duchovní učitele, navštívila i Malou Babičku v jejím domě ve Santa Fe v Novém Mexiku.
Little Grandmother hovoří o současných událostech - úhyny zvířat, posun pólů, chemtrails, a co s tím můžeme dělat.
Fyzického vlastně nemůžeme dělat nic, na to naše schopnosti a věda nestačí. Pomohou modlitby, meditace, láska. Musíme dát Matce Zemi najevo, že nám záleží na jejím uzdravení.
P.S. Kdybyste chtěli meditovat společně s LG, tak americký MST (Mountain Standard Time) je UTC - 7. Takže u nich v poledne, u nás by to mělo být v 8 večer, jestli se nepletu? (Když tak mě jistě opravíte.) Vynikající doba pro modlitbu ... 
P.S.2. Toto video je vlastně druhý díl LG ze Santa Fe - Lilou Mace má na svém webu  i  první díl,  23 min., anglicky, zde: http://www.youtube.com/watch?v=5VzIE2pMfPc&NR=1

19 komentářů:

  1. vřele díky za překlad orgonete! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím,že jde jenom o business.

    OdpovědětVymazat
  3. Veliké díky za titulky k novému videu. Z Little Grandmother prostě a jednoduše vyzařuje láska, soucit, sounáležitost, upřímnost. Ať si říká, kdo chce, co chce, já to tam prostě cítím.

    OdpovědětVymazat
  4. LGM je ok. Dokud nezačne vykládat nějaký blbosti tak je mě srdečně jedno, co se o ní vykládá. Zatím to co říká má hlavu a patu, na rozdíl od jiných nejmenovaných zdrojů a duchovních učitelů.

    OdpovědětVymazat
  5. duchovní učitel je člověk sám,pokud se prohrabe haraburdím svěho ega,nalezne intuicí všechny odpovědi..

    OdpovědětVymazat
  6. Kiesha je skvela ... Odporucam si pozriet aj to druhe video ;) navyse cloveku sa staci zapocuvat do toho co hovori, uz len ta energia a laska ktora ide z jej slov je uzasna ... Diki za preklad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taktéž děkuji. Z projevu cítím sílu i lásku.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za pozitivní komentáře!

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.youtube.com/watch?v=7-zWwVgq2SY

    OdpovědětVymazat
  10. je to dobre ale proc to nejde spustit a vsude jinde je to v anglictine a jeste vcera sem si to poustel ???? pls dejte to tam znova !!

    OdpovědětVymazat
  11. Orgonete, vstávej, pamatuj co říkal Eckhart: Kdykoli se stavíš do obranné pozice.... stotožnil ses s iluzí :) negativní už ani nezveřejňuješ a pozitivní komentáře ti dělají radost, což je jen posilnění ega a ty to víš, jen na to občas zapomeneš, ale to je ok :) oooh, je to sranda to bytí.

    OdpovědětVymazat
  12. ... embedding disabled ...
    taky mi nejde spustit

    OdpovědětVymazat
  13. moc díky za vaši práci, chtěla jsem jen poprosit nemůžete se mrknout, ale taky mi to už nejde pustit a byla by to opravdu škoda aby zrovna tyhle informace vidělo tak málo lidí, ještě jednou díky a hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  14. Prosím opravte to video. NEJDE SPUSTIT

    OdpovědětVymazat
  15. Video už funguje.

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.vzostup.sk/little-grandmother-globalni-meditace-pro-prechod-do-univerzalni-roviny

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.