24. ledna 2011

Little Grandmother - oficiální prohlášení ohledně domorodých Američanů

Little Grandmother je pro mě jedním z nejduchovnějších a nejautentičtějších zdrojů, které znám. Je to moje srdeční záležitost. Některým z vás však stále vrtá hlavou její "důvěryhodnost", a stále mě před ní varují. Tak jim třeba pomůže přečíst si oficiální prohlášení, které vydala sama Kiesha na svém webu 26. 12. 2010. 
Já naprosto věřím tomu, co říká. Pokládám za pošetilé věnovat energii pomluvám namísto naslouchání jejímu poselství ...
Prohlášení je převzato z oficiálních stránek LG, http://littlegrandmother.net/NEWURGENTMESSAGE.aspx



Little Grandmother: 
Oficiální prohlášení týkající se záležitostí domorodých Američanů 
26. 12. 2010 
 
Kiesha, jejíž rodina ze strany matky žije v rezervaci Flathead v Montaně, byla zasvěcena do šamanské cesty ve věku 30 let domorodým Američanem jménem Falling Feathers. Bylo jí řečeno, že "starší kmene ji sledují" od dětského věku a že nastal čas, aby vstoupila do role šamana. Falling Feathers osobně řídil její iniciaci a učil ji, jak vést obřad, jak se modlit tradičním způsobem s použitím chanupy (ceremonie s dýmkou), jak se modlit při očistné ceremonii inipi a svěřil jí její nové jméno "Malá Babička".

Měla proto důvod se domnívat, že je zástupcem kmene. Zdálo se, že mluvil za kmen - a v roce po její iniciaci s největší pravděpodobností jednal v zastoupení několika členů kmene a domorodých rodin, když se k ní obracel s žádostmi o požehnání a uzdravení. Například, minulý rok, když jedna starší žena z rezervace Flathead zemřela v nemocnici a nemohl být nalezen nikdo z její rodiny, byla zavolána Kiesha. Její jméno bylo udáno úředníkům jako uznávaný duchovní zástupce kmene. Ačkoliv nebyla vychována v rezervaci, Kiesha měla všechny důvody akceptovat svůj status "šamanky" a věřit, že přišel s uznáním celého kmene.

Nedávno Kiesha zavolala kmenové radě, aby zjistila své oficiální postavení v kmeni. Překvapilo ji, když slyšela, že Falling Feathers nejednal s povolením kmenové rady, a proto nutně nemohl ztělesňovat autoritu kmene.

Kiesha neměla žádný důvod pochybovat o tom, že její iniciace přišla s plnou autoritou a uznáním. Z tohoto důvodu a proto, že domorodí členové se na ni v prvním roce po její iniciaci obraceli jako na šamana, mluvila ve svých prvních veřejných vystoupeních o tom, že byla prohlášena "šamankou pro lid Siouxů a Salishů".

Po své iniciaci do funce šamana obdržela Kiesha medicínu a posvátné náčiní od členů několika domorodých kmenů z celého světa, kteří byli vedeni k tomu vytvořit medicínu pro takzvanou "Malou Babičku". Tito lidé nějakým způsobem věděli, kdo je. Někteří uvedli, že na její příchod čekali už mnoho let, a znali ji z vizí, kterých se jim dostalo.

Dnes je práce a moudrost Malé Babičky řízena jejími spirituálními vůdci, předky, žijícími stařešiny, duchovními průvodci z lidu Jižní Ameriky a Velkým Duchem. Jejím záměrem je zůstat věrná univerzální povaze poselství, o něž byla požádána, a dále ho šířit a sdílet, i když evidentně nikoliv jako reprezentant domorodých Američanů a jejich tradic. Kiesha dál veřejně promlouvá a pořádá léčebné ceremonie, jak je vyžadováno pro léčbu Matky Země. A přes svůj zpola indiánský původ bude provádět veškerou práci bez použití oficiálních odznaků domorodých Američanů, indiánských posvátných náčiní a specifických rituálů.

Její upřímnou nadějí je splnit globální povahu práce, o kterou byla požádána, aby však bylo možno zároveň v maximální možné míře předcházet nedorozuměním mezi všemi členy kmene.


S hlubokou úctou k domorodým obyvatelům a jejich moudrosti bude i nadále vykonávat posvátnou práci, ke které byla povolána, tak, aby bylo zřejmé, že nezastupuje nikoho kromě sebe a svého vlastního duchovního vedení.

I Kiesha je lidská bytost, která nepochybně dělá chyby; Kiesha však nikdy "nechtěla" být šamankou, a ani nevěděla, co to slovo znamená, předtím, než byla iniciována. Co má dělat v tuto dobu na této planetě, je jasné. Je také jasné každému, kdo s ní vykonával nějaký obřad, spolupracoval s ní při léčebné seanci nebo ji slyšel mluvit ze svého srdce o věcech pravdy, že s ní a skrze ní pracuje Duch.

Jejím nejhlubším přáním je, abychom pracovali společně pro dobro Matky Země, abychom dohlédli za naše rozdíly a pokročili v posunu vědomí na naší planetě od ega a mysli k Lásce.

4 komentáře:

  1. Orgonete zeptej se svých vibrací,nebo jak zjišťuješ co je pravda a co lež,jestli je uctívání duší mrtvých předků dobré pro vzestup lidstva. Mě i jiným citlivým lidem to opakovaně ukazuje že to není dobré pro vzestup lidstva. Cesta do Nirvány je klikatá.

    OdpovědětVymazat
  2. Minimálně je dobré poznat kdo jsi a odkud pochází tvá duše , to jest poznat svoje předky a orientovat se dobře i na astrálních úrovních kde se ty předci nacházejí . A to právě proto, že je cesta do tzv. Nirvány chi klikatá .

    OdpovědětVymazat
  3. Občas je dobré vnímať obsah a nie obal :)
    Jednoducho selektovať :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní řekl(a)...
    Minimálně je dobré poznat kdo jsi a odkud pochází tvá duše , to jest poznat svoje předky a orientovat se dobře i na astrálních úrovních kde se ty předci nacházejí . A to právě proto, že je cesta do tzv. Nirvány chi klikatá .

    26. ledna 2011 16:59


    Pěknej blábol. Mrtvým předkům je nejlepší jim odpustit všechny svinstva,co kdy komu i sami sobě napáchali a snažit se odpojit co nejvíc od jejich vazeb a ne je uctívat. Mrtví jsou totiž nevyzpytatelní spojenci! To mi věřte,mě to málem stálo můj současnej život,než jsem po 21 letech přišel na, to vo co s nima doopravdy jde.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.