3. ledna 2011

Mainstream přiznává, že lze vyrábět lijáky

Díky všem za odkaz. 
Že by přece jen šlo vyrábět počasí? Dodneška nám mainstream  a meteorologové tvrdili opak (leda prý tak v Rusku a v Číně se nějací blbečci snaží poručit větru a dešti ... ha ha ha ... netušíce, že to nejde).
Toto přiznání je ovšem opět velkou manipulací: neškodná "výroba počasí v malém" se přiznává, ale vojenská velkovýroba zůstane co nejdéle skryta (věřím, že ne navěky) a dál bude páchat klimateroristické činy.
Odhaduju, že 99% manipulací, které se nepřetržitě odehrávají na celém světě, mají na svědomí vojenské projekty, a nikoliv ty, které vystavuje WMO a NASA a vědci v Abu Zabi na svých webech. Ty jsou jen kapičkou v oceánu.

Vědci v Abú Zabí tajně vyráběli lijáky, loni zapršelo padesátkrát

velikost textu:
3. ledna 2011  11:50
Převzato z: http://zpravy.idnes.cz/vedci-v-abu-zabi-tajne-vyrabeli-lijaky-loni-zaprselo-padesatkrat-pxe-/zahranicni.asp?c=A110103_114409_zahranicni_stf
Na východě emirátu Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech vědci loni potichu testovali výrobu deště. Projekt za miliony dolarů nakonec přinesl do pouště lijáky více než padesátkrát. Vůbec poprvé se tak podařilo vyvolat déšť bez přírodních mraků. 
Ilustrační foto   foto: Profimedia.cz
Hrátky s počasím ve stylu poručíme větru dešti už běžně používají při důležitých oslavách v Číně i Rusku. Letadla pokropí chemikáliemi mraky a oslavy rázem zalijí místo deště sluneční paprsky.
Švýcarští vědci ale v regionu Al Aín na východě emirátu Abú Zabí dokázali pravý opak. V červenci a srpnu, kdy ve zdejším regionu vůbec neprší, vytvořili se svými přístroji mraky a poslali na vyschlou zemi životadárný déšť.

Systém využívá prachu i horkého vzduchu

Použili k tomu ionizéry, které mají tvar jako obří stínítko na lampy. Jejich pomocí vytvořili vědci celá pole negativních částic, které na sebe navázaly zrnka prachu a písku. Horký vzduch pak částice vynesl do výšky.
Ve vzduchu pak kolem prachu a písku zkondenzovala voda a z hustých mraků začalo pršet. Pokus se podle listu Daily Mail podařil celkem dvaapadesátkrát a někdy se vědcům dokonce podařilo probudit bouřku s hromy a blesky.
Celý projekt tajně uspořádala švýcarská firma Meteo Systems na objednávku prezidenta Spojených arabských emirátů Šejka Chalífy bin Zajída Al Nahijána a podle listu The Daily Telegraph přišel na sedm milionů liber.

Vyslali jsme do vzduchu triliony iontů, přiznali Švýcaři

Úspěšné pokusy s deštěm přiznává na tajném firemním videu i zakladatel Meteo Systems Helmut Fluhrer. "Začali jsme v červnu 2010 a dosáhli jsme desítky lijáků," přiznává Fluhrer úspěchy technologie, která se jmenuje Weathertec.
Firma prý v poušti vybudovala pět ionizérů, každý má dvacet zářičů. Přístroje mohou do vzduchu vyslat triliony iontů.

P. S. Orgonet: Originální a seriózní článek, (který si idnes poněkud překroutilo po svém, do bulvárního tónu, jako obvykle) v angličtině zde. Hlavně že idnes nezapomnělo připsat obligátní klišé "poručíme větru dešti". Bez něj by to lidi asi nečetli.

Vybírám ilustraci z anglického článku, podle něhož vědci právě vynalezli, jak vyrábět uměle mraky z čisté oblohy (ionizací). Počítám, že se s podobnými "novými  objevy" roztrhne v  médiích pytel, a vojenská letadla budou dále nerušeně a nepozorovaně sypat na naše hlavy chemikálie.

(Patent dr. Fluhrera na metody modifikace počasí elektrickými procesy v atmosféře z r. 2009, publikován v únoru 2010, najdete zde.  Jak vidno podle jmen, vymysleli to zřejmě Rusové a prodali do Švýcarska ...)

20 komentářů:

  1. Ach, většina našich novinářů je připo... Promiňte, nechci být vulgární, ale to slovo se samo tlačí na jazyk. Servilita vůči mocným je očividná.

    OdpovědětVymazat
  2. Právě to teď říkali na Nově ve zprávách s dodatkem, že Rusové zase vyrábí oblačnost chemickým posypem z letadel - ??? No jo, dyť normálka, ne

    OdpovědětVymazat
  3. Kež by Vás jednou trefil šlak. Jen nevím jestli máte o kolečko víc nebo míň, ale když tak sleduju tento server, tak těch koleček bude chybět či nadbývat mnohem víc. Škoda, že ještě nebyl vymyšlen test inteligence pro Vás. Nejspíš to bude tím, že se pohybuje v záporných hodnotách. kdyby blbost nadnašela, tak jste mimo tuto galaxii.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymnímu 20:02: A proč to teda sleduješ? Jsi masochista? (:-))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  5. Vy asi nevidíte rozdíl mezi tím co se v tomto článku prezentuje a co tu hlásáte v jiných článcích o manipulaci počasí. Tady v tomto projektu se jen dopomáhá spustit déšť. Bez potřebné vlhkosti a insolace by to nešlo. Ta ionizace se používá jen na dopravu kondenzačních jader do už tak vlhkého vzduchu. O tom práškování v Rusku nebo vystřelování do mraků v Číně se tu už napsalo dost. Tohle v tomhle měřítku je asi maximum co lidstvo dokáže s počasím prozatím udělat.
    Ještě pro vaši radost připustím, že tyto manipulace na malém prostoru nad pouští ve Spojených arabských emirátech mohou mít nechtěný dopad na počasí někde jinde. Voda co ji donutili spadnout na poušť byla určena pro jiné místo a tam teď bude chybět a lavinovým efektem se může stát že budou někde v Africe třeba katastrofální sucha. Což bude ale způsobeno ne záměrně, ale hloupým experimentováním některých nezodpovědných lidí a bohatých šejků, co nevědí rozežraností co s penězi a budují umělé ostrovy, halu se sněhem uprostřed pouště a teď umělé deště.

    OdpovědětVymazat
  6. Ad anonymní 2002: Také vám přejeme všechno dobré:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Já zde naopak zdůrazňuju, že toto dopomáhání k dešti nad pouští je malicherností v tom obrovském oceánu vojenských zásahů do atmosféry. Je to zlomek toho, co se nám tají.

    A líbí se mi, jak včerejší popírači modifikací dnes vše vědí, a náhle je to pro ně normální ... v projektu se jen dopomáhá spustit déšť, to je přece naprosto normální :-))))

    OdpovědětVymazat
  8. Takovéto spouštění deště na malém území jsem nikdy nepopíral. Prosím o doložení jediného mého komentáře, kde takovéto drobné pokusy popírám. Dříve jsem se podepisoval jako SO.

    OdpovědětVymazat
  9. To si budeš muset pořídit sekretářku, aby ti prováděla dokumentaci. Tady na to nejsou lidi. ;-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Zdá se, že jedna sekretářka by mohla zvládnout Sisena i kontolu těch "koleček" že? :)

    pro ANONYM z 3. ledna 2011 20:02
    Děkuji za přání milý pane, posílám Vám lásku :-)

    OdpovědětVymazat
  11. OK, budu si vést dokumentaci abych měl případně pro tebe důkazy proti sobě ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. To Sisen Oida: Spouštění deště na malém území jste nikdy nepopíral?? Dobrá , tak záplavy na Moravě v roce 1997 , v Praze a středních Čechách v roce 2002, minulý rok v severních Čechách, byly tedy důsledkem spouštění deště malém území???? Jak to,že tak hodně pršívá na určitém území až je z toho následně povodeň...

    OdpovědětVymazat
  13. Jo jo poručíme větru, dešti, zavedeme nové daně(např. povodňové)...., zakážeme trávě růst(chystané zákony na pěstování a prodej bylinek našich babiček).... tak ještě upalování čarodejnic... středověk neskončil, středověk trvá....a ostatním spícím přeji už ne probouzení ale PROBUZENÍ!

    OdpovědětVymazat
  14. Pro Anonymního 3. ledna 2011 20:02:

    Příjde hlupák do místnosti plné chytrých lidí a řekne si: "Tady jsou samí hlupáci". V tom vejde další hlupák a ten první hlupák si pomyslí: "Konečně jeden chytrý člověk"


    Nejprimitivnější je odsuzovat něco z roviny nulového poznání. Díval jste se vůbec někdy na nebe?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  15. Uvedení informací na pravou míru:
    http://www.infomet.cz/index.php?id=read&idd=1294129610

    OdpovědětVymazat
  16. to Sisen Oidipus

    Vážený pane (bez urážky)-> jak se zdá tak se tu neshromažďujeme z důvodu, abychom tomu či onomu člověku vymlouvali jeho třebažemožná:) pravdivý názor, byť by se "některým":) mohlo zdát, že nesprávný :-) My se s Vámi totiž nebudeme přít a při té Vaší ctěné pravdě Vás necháme a jak se může mnohým zdát je to pro Vás ta horší varianta...kdo ví(?) :)

    oidipus
    http://antika.avonet.cz/article.php?ID=1488


    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  17. Poculi uz niektori tu pritomni diskuteri o psyops? Clankov a informacii o chemtrails/pers.contrails sa na alt.weboch mnozia za posledny rok az prilis, a "aby zaba nevyskocila z hrnce" musi sa mierne povolit tlak = objavuju sa coraz castejsie clanky v mainstream media. Ako vravel Orgonet nedavno, o rok sa nasi meteorologovia+ine medialne mrdky budu tvarit, ze chemtrails su normalne a ze oni to vzdy tvrdili. Tak ako sa objavuju prve lastovicky v ucebniaciach pre 2.r.ZS. 1984 nazivo. Sentilj

    OdpovědětVymazat
  18. Este na margo "pomalej pripravy mas", nedavno som dostal do ruk slabikar pre 1. rocnik ZS u nas, co myslite kto pribudol v klasickom obrazku dedko+babka+ostatna rodina taha repu? Ano, spravne, maly zeleny ufon. Neni uz trosku ujete?
    Sentilj

    OdpovědětVymazat
  19. to svetlo-)lej - díky za tolik lásky. Já se taky nechci nějak moc přít. Jen se snažím na svět dívat s logikou mně vlastní. Pokud se jednou ukáže že pravdu nemám, přijmu to s pokáním :)

    Anonym 4. ledna 2011 9:51 - Deště při povodních 1997 a 2002 byli v trošku větším rozsahu než zalévání jednoho města. Pokud napíšu že tu nikde nejsou ionizátory, okamžitě přijde sprcha odpovědí že přece radary, vysílače a tak... Rozdíl mezi experimenty v Abů Zabí a spouštění lijáků v České kotlině je v tom, že tam se to dalo do jisté míry utajit díky malému prostoru. Navíc tady nejsou deště nic vzácného a důvod jejich vyvolávání mi jaksi uniká...

    OdpovědětVymazat
  20. Sisen Oida, ak sa ukáže, že pravdu nemáme naopak my, tak ju tiež (aspoň dúfam) prijmeme s pokorou. Dokonca budeme radi, že sme sa mýlili. Avšak ak by sme náhodou mali pravdu, tak by to bolo dosť vážne, nemyslíte? Preto vznikol tento blog, preto tu o tom diskutujeme.

    A aby sme neskĺzli k fantasmagóriam, čo sa v uzavretej skupine ľudí zaoberajúcej sa vecami, ktoré sa dajú len veľmi ťažko dokázať, môže ľahko stať, tak tu máme napríklad vás, ktorý prinášate konštruktívnu kritiku, za čo vám osobne ďakujem. Pretože s vami sa, narozdiel od niektorých na oboch stranách "barikády", diskutovať dá. Prajem všetko dobré. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.