11. ledna 2011

Modifikátoři oblevu vlastně nedělají, jen přiživují

Jitka Valentová napsala další hezký dopis, v němž je z astrologického hlediska i zmínka o oblevě, kterou připisuju dnes manipulátorům. A vlastně úplně souhlasím s Jitkou. Manipulátoři jsou paraziti, a na tendencích počasí se jen přiživují. 
Taky souhlasím, že na noc se vypařovače vypínají. Například v večer sobotu jsme jeli z Vysočiny. Jízda začala v husté mlze, která byla zvláštní tím, že byla úplně suchá, a taky byla jen místy. Nezanechávala žádnou vlhkost na autě. Její částečky se ve světle reflektorů vesele rojily jako prachové částice (když jsme zastavili). Silnice (i když bylo po dešti) skoro suchá. Po 20 km (s powerwandem naprogramovaným na zlepšení viditelnosti) najednou jasná obloha, hvězdy. To proto, že za setmění vypínají vypařovače a nová mlha/oblačnost se už netvoří. Takže powerwand nebo cloudbuster může rozpustit tu, co už je vyrobená, a to asi tak do čtvrt hodiny. Samozřejmě s pomocí nákladu orgonitu v autě to jde líp. Proto radím, vozte v autě co nejvíc orgonitu. Má to rád.
Na otázky o HAARPu se musím trochu podívat, prosím o strpení ... 

Milý Orgonete

pro mě nový rok začne až novem v Kozorohu, tedy 3.2.jako Číňanům, jelikož se v posledních letech řídím podle lunárního kalendáře, podle Výsevních dnů paní Thunové, tedy siderického měsíce. Díky němu dokážu do jisté míry předpovídat počasí, pokud meteovýrobci nežhaví zrovna HAARP a jiné své záložné prostředky. Lunárním kalendářem se prý také řídili staří Germáni, Keltové, Hindové. A určitě i staří Slované.

Současnou oblevu způsobilo novoluní ve Střelci (ohnivý proměnlivý oheň), pravděpodobně ji přiživují i naši milí modifikátoři počasí. Co se mi v poslední době zdá hodně podivné je fakt, že v noci je často jasná obloha plná hvězdiček, nebo alespoň protrhaná oblačnost (nad oblastí ošetřenou orgonitem či CB), zato ve dne sluníčko nevidět! Psal jsi o tom, jak se pomocí vypařovačů mikrovlnných věží vytváří inverzní oblačnost. K tomu bych doplnila, že tyto vypařovače na noc zřejmě vypínají, jelikož krátce po setmění již pozoruju tento zajímavý úkaz, v poslední době jsem z práce chodila až za tmy.

Ráda bych se Tě zeptala, na kterých webovkách bych mohla sledovat tryskové proudění, které bylo v prosinci minulého roku narušeno HAARPem minimálně 3x a vždy způsobilo "přívalové sněžení". Spočítala jsem, že od 28.11. do 30.11 HAARP "žhnul" silně 52 hodin, což způsobilo umělý předčasný příchod zimy s masivním sněžením, další silné aktivity následovaly od 14.12 do 16.12., celkem asi 40 hodin, následkem bylo opět přívalové sněžení, poslední silné žhnutí bylo 23.12. celých 20 hodin. Způsobilo kalamity kolem vánoc. Mezi tím bylo i pár slabších aktivit: 1.12. (12hod), 3.,4.12., 12.12., 17.12.,19.,20.12. Přesvědčit se o tom může každý, kdo se podívá na příslušné webovky a zadá příslušná data.

Další novoluní v Kozorohu 3.2. přinese opět silné ochlazení, v tuto dobu změna počasí bývá provázena silným větrem až orkánem. Doba ubývajícího měsíce před tímto "zimním" novem je vynikající pro kácení a řezání stromů - dřevo nenapadá kůrovec, prakticky se nemusí sušit, může se hned rozřezat a "zazelena" použít jako stavební materiál. (viz kniha ...viděl jsem tě růst).

Přece jen bych pro Tebe měla něco osobního: mám knihu o mayské astrologii v praxi od Scofielda a velice mě zaujala "denní znamení" a "treceny". Podle nich jsi dvojnásobný východ: denní znamení caban a trecena muluc (u mě to je jako denní znamení). Východní znamení obecně jsou spojena s individualismem, sebepoznáváním, tvořivostí, západní s hledáním rovnováhy mezi dvěma světy, se spoluprací, sever je spojen s hledáním způsobu, jak přežít, s racionalitou, jih představuje sílu a energii iracionálních pocitů a emocí. Kdyby Tě to zajímalo více, zkusila bych něco oskenovat.

Krásné dny, život líbezný jako Alžbětinská serenáda, přeje Jitka V.

3 komentáře:

  1. Milý Orgonete,víte že máte za Velkou Louží silné spojence? Asi vám to nebudu všechno vypisovat koukněte se sám na www.galactic friends.com.Je to v angl.,překladače do všech možných jazyků.
    zdraví anonym-sedmdesátiletá.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Jitku. Správný postřeh. To jasno v noci není věcí poslední doby, ale platí "odjakživa" a mám už dlouhou dobu pocit, jako by to někdo vypínal. V noci je počasí "normální".

    OdpovědětVymazat
  3. Už som to chcel dávnejšie napísať, HAARp v posledných dňoch poriadne pečie.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.