11. ledna 2011

Nemáte nárok na slunce ani na sníh!

Pro změnu zase něco o manipulacích počasí. V posledních dnech je nám zde udržováno temné a teplé počasí. Jak to dělají? Jde o manipulace velkých vzduchových mas pomocí klimatických zbraní. Nepište mi o detaily, já je neznám, přečtěte si raději různé zde na blogu citované patenty na výrobu počasí, které dávají tušit, jak se to asi dá dělat.
Já jenom k manipulacím, které jsou dnes vidět nad Českem. Nic nového, jenom běžné záležitosti.
(K obrázku výše.) Dnešní obloha je zatažena "žlutou dekou", což je oblačnost uměle odpařovaná z povrchu země pomocí "věží na počasí", maskujícími se jako "věže mobilních operátorů". Včera a dnes vyráběli opravdu intenzívně, venku je temno jako z Jiráska (podobné pamatuju i ze své dovolené v červenci). Slunce letos v zimě září mimořádně intenzívně - všimněte si, když někdy vykoukne - a na to nemáme nárok, takže ho od nás museli oddělit vysokou vrstvou oblačnosti. Sem tam je "žlutá deka" ošetřena jakousi radiací nebo vlněním - viz roztomilé vlnky.
(K obrázku níže.) Je vidět, jak nad Německem tato oblačnost rozrušena leteckým sprejováním.
(K obrázku níže.) A noční snímek také ukazuje na záměrný letecký zásah.
Moje spekulace ohledně sněhu: 
Kolem sebe mám mnoho lidí, kteří vzdychají, že mají zaplacené lyže na Chopku a v Krkonoších a na Šumavě a v rakouském pohraničí, a když to takhle půjde dál, tak mají smůlu ... No, klimateroristé to dokážou zvrátit během několika hodin a nasněžit kalamitu, ale ... Zdá se, že jistotu dovolené na sněhu můžete mít až tak od 2 000 m výše. To znamená Alpy francouzské, rakouské, švýcarské, nebo Dolomity.
Když si lyžařské lobby z těchto oblastí zaplatí výrobů pár balíků sněhu nad těmito oblastmi a teplé proudění nad zbytkem Evropy, přibude ve velehorách dosti klientů, co by jinak lyžovali doma na kopečcích. Pokud mám zkušenost, ani v sezóně tam nemají narváno, a rádi by měli ... Určitě by jim taková investice stála za to ...
Já aspoň dovolenou na sněhu v Česku vůbec neplánuju, přijde mi to příliš nejisté.

10 komentářů:

  1. Tak já už tomu vůbec nerozumím. Když mrzne až praští, tak je to špatně. Když se oteplí, zase je to špatně. Když napadá sníh, je to útok klimateroristů. Když sníh roztaje, je to také útok klimateroristů. Vy byste nejraději měli celou zimu stabilní teplotu kolem nuly, přiměřeně sněhu a aby celý den svítilo sluníčko.

    Patenty, které nám tu předkládáte možná souvisí s pokusy o ovlivnění počasí, ale jen v malém měřítku (nemůžete udělátko určené k vyhloubení důlku na kuličky použít na vyhloubení dva kilometry hlubokého diamantového dolu), potom to že je něco zapsáno na patentovém úřadě neznamená že to v praxi funguje.

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné počasí od pánaboha není špatně, špatné je jenom to, že si ho klimateroristé přivlastnili a vyrábějí (za prachy, kvůli moci, pomstě, vydírání...)
    Pomnohokráté tu opakuju, že patenty a manipulace zveřejněné na webu a prováděné státy a institucemi jsou jen špičičkou ledovce. Ty nám jen naznačují, co a jak se to přibližně dělá.
    Většinu manipulací provádějí vojenské technologie, které jsou nesrovnatelně pokročilejší a zcela jistě umožňují v současné době manipulovat tryskové proudění a velké vzduchové masy a mají zcela pod kontrolou lokální počasí s přesností na desítky metrů, ne-li na metry. To jim mimo jiné umožňují "věže na počasí", které nám všude vecpali pod rouškou mobilních společností.

    OdpovědětVymazat
  3. A jaký by byl rozdíl mezi počasím od boha - kdyby bylo zataženo, mrzlo a sněžilo - a počasím tvořeným klimateroristy při kterém je zataženo, mrzne a sneží? Jak na současném počasí klimateroristé vydělávají? Jak chtějí tímto získat moc? Komu se mstí? Koho vydírají?
    No vydělávat nemohou, leda by provozovali síť myček aut. Nebo vydírají provozovatele horských chat? Pár jich znám a nikoho ještě nekontaktovali s žádostí o výkupné za příznivé počasí.

    Patenty tedy jen naznačují jak by kdyby... Takže domněnky. Když vidím jak mohu telefonovat kdekoliv po planetě, můžu se domnívat že se dovolám do jiné galaxie?

    Věře na počasí v podobě vysílačů mobilní sítě? Mohl bych tedy vědět jak fungují mobilní telefony, když ty věže jsou pro jiné použití? Navíc se tu řešilo že jsou osázené orgonity a tím jsou vyřazeny z funkce.

    OdpovědětVymazat
  4. Sisen Oida - HAARP, EISCAT a EXMOUTH jsou podle tebe udělátka k vyhloubení důlků? Zjisti si něco o jejich výkonech a čeho jsou ta zařízení schopna.

    http://dotsub.com/view/b241176a-db86-4109-adab-9433e9d40762


    Guess

    OdpovědětVymazat
  5. Sisen Oida: Tvé dotazy mi připomínají klasickou situaci ve filmu Marečku, podejte mi pero: ve třídě se půl hodiny mluví o hrdobci, a pak má Plha dotaz, co je to hrdobec. Mně by nevadilo ty věci někomu zopakovat, ale v tvém případě to asi nebude moc platné. Radši si najdi na netu nějaké přiměřenější čtení.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nás tu zase chce niekto prevychovávať, že Sisen Oida.
    Celé leto 2010 som kontroloval počasie nad Španielskom. Keď celá Európa bola pod tými ťažkými mračnami, Španielsko bolo stále slnečné a oblačnosť dokonale kopírovala ich hranice z vonku. Skutočne to vedia nasmerovať presne na niekoľko metrov. Keď som sa pýtal priateľa v Španielsku čo si o tom myslí a prečo je to tak, jeho odpoveď bola - vyhľadaj si to na Google Earth.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  7. Sisen Oida: tak čti něco,na co stačíš.D

    OdpovědětVymazat
  8. jaký je rozdíl v počasí "od Boha" a dnešním pamatujeme všichni, kteří vědí :-) nebudu rozvádět ročníky,zjistit si to může i "zvídavá mladší" bytost, důkazy jsou-> net je plný fotek, důkazů-> z minulosti, současnosti,atd :o)

    dovedete si představit např farma-průmysl v situaci naprosto zdravých lidí všude po světě? Bude nadále prokazovat stejné zisky? :-) Co třeba trochu šplejchnout do chemmračen tohoto či onoho, přiměřeně i tamtoho... :-) každý tuší a není třeba to psát to je fajn :-)
    btw to je jen zlomek příjmů těchto podivných "meteo-společností" :)

    na planetě se dovoláte mobilem temeř bohužel všude, a ke spojení s jinou "galaxií" mobil nepotřebujete :o)

    Sisene je zajímavé, že vás beztak nezajímají odpovědi i když se právě ptáte :-) tak proč zbytečné otázky a odpovědi jakbysmet :o)


    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  9. "dovedete si představit např farma-průmysl v situaci naprosto zdravých lidí všude po světě? Bude nadále prokazovat stejné zisky? :-) Co třeba trochu šplejchnout do chemmračen tohoto či onoho,"
    ...to je právě to co mě vždy napadá, k těm postřikům si ještě přidám nějaké to preventivní očkování, preventivní mamograf zdravých lidí( vlastní rodinná zkušenost)a pak o léky a léčení není nouze. V mém okolí neznám nikoho, kdo by se už konečně vyléčil.

    OdpovědětVymazat
  10. Achjo, ja teda znam asi 50zen co byly na mammografu, z cehoz tam jedna sla s tim, ze mela bulku. Ostatni nemely zadny problem. Ty ho nemaji stale, ta, co mela nahmatanou bulku mela v prse nador a diky tomu, ze ho mammograf pomohl identifikovat ( na ultrazvuku nebyl videt ), tak se ona dotycna z rakoviny pomerne dobre vylecila.........
    Tak nejak nechapu asi :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.