27. ledna 2011

Tati, kdyby nám tak pustili trochu slunce ...

Buď zdráv, Orgonete,

chtěl jsem to dát jako komentář pod Aolianův příspěvek, ale nějak blbne funkce vkládání komentářů (beztak sabotáž, hehe... nebo je to jen moc dlouhý), tak Ti to posílám jako email:

K tomu počasí (a nejen v Norsku)... Orgonete, kde máš prosimtě ten papír, kde se píše, že manipulace počasí pomocí HAARP a chemtrails skutečně existuje, abych se pod něj mohl podepsat?

Pozoruju tady oblohu jak jen často jde a v poslední době je opravdu vyjímečně nádherně, slunce krásně září a většinou je pohodová atmosféra (kromě teda jedné náhlé oblačnosti, kdy začaly pršet ledové krystalky a napětí šlo cítit snad všude kolem). Ale letadla se snaží (už mám i vypozorované "oblíbené" oblasti). Upozorňuju, že tady nejsem u žádné důležité letecké tepny, navíc většina lajnovacích letadel létá na opačné straně od nejbližšího možného mezinárodního letiště. Jeden (vyjímečně krásný) den jsem jich dokonce v jedné oblasti během cca deseti minut napočítal šest a potom do dvou hodin celkem 14, všechna za sebou nechávaly lajny. Ty se potom většinou rozpouštěly do těch zvláštních roztahaných minimráčků a oblačností a dále spojovaly (tohle se pravidelně děje tak, že to vytváří jakousi clonu před sluncem, skoro nikdy jindy na jiné části oblohy). Ale co jsem potom viděl ten stejný den, to mě dostalo. Přicházela větší oblačnost a před ní jako předvoj pár mraků. Jeden vypadal jakoby "otevřený" a uvnitř jsem viděl
zřetelně cca osm linek, jedna vedle druhé. Skoro jako nějaký rošt, kolem kterého byl mrak "postavený". To už jsem byl nalomený opravdu věřit manipulaci počasí.

Ale co jsem viděl dneska mě už opravdu dorazilo. Jednak jsem v jedné oblasti viděl dvě letadla nechávající lajny, ale letěly obě stejným směrem, ve stejný čas, jen pár desítek kilometrů od sebe. Víc už na sebe snad upozornit nemohli. Potom se objevila přicházející oblačnost, která ale vypadala hodně netypicky. Jakoby přicházející vlna, která měla velice jasnou linii a táhla za sebou linky. A v celé následující mlžné oblačnosti šly velice zřetelně vidět geometrické tvary! Celé to bylo složeno ze čtverců nebo kosočtverců, takže to vypadalo jako obrovská mřížka. Na jiných místech to doplňovaly velice pravidelné vlny a vlnky (bylo to přes cca půl oblohy). Jestli tohle nebylo díky činnosti HAARP, tak pak už fakt nevím, protože přirozeně to nevypadalo ani náhodou.

Ty grafy aktivity HAARPu, co se tu někdy objevují, to je jenom z amerického nebo i norského? Protože z toho, co tady pozoruju bych řekl, že tady ten HAARP musí běžet snad každý den.

Takže, jak už jsem řekl: Orgonete, věřím a věřit budu (dokud někdo nedá přesvědčivé důkazy, že nic takového nejde a neděje se), že manipulace a ovlivňování počasí existuje a děje se (a to denně). A osobně si myslím, že to je opravdu hlavně za účelem odstínění slunečního záření, protože to září opravdu vyjímečně (vyhřívám se jako ještěrka kdykoliv jen můžu).

Musím říct, že pokaždé, když vidím lajnující letadla nebo umělé vlnky, tak mě to pěkně naštve. Dřív jsem tomu neholdoval ani moc nevěřil, ale nejde být dál slepý. Začal jsem taky posílat energii a motlitby Matce Zemi, protože si myslím, že každou možnou podporu potřebuje a využije
a my ji v tom nemůžem nechat samotnou (osobně dám přednost očištění a pomoci Přírodě před umělým konzumem a destruktivním chováním společnosti).

Přeji hezký den!

Richard


Buď zdráv, Richarde,
díky za prima příspěvek!
  • Vkládání dlouhých komentářů blbne, ale nakonec se to tam vloží, i několikrát.
  • Papír na podepsání - teď nevím, co myslíš. Petici zatím neorganizuju, možná někdo jiný ví o nějaké?
  • HAARP zde zobrazovaný je aljašský, odkaz na něj mám vpravo na liště. Zajisté ho nenechávají zahálet (pořád to nesleduju), a hele, zrovna teď je aktivita minimální. http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
  • U nás zřejmě mnohem více odstiňují slunce než v Norsku, sluneční svit je tu výjimečný, ale pokud je, tak slunce skutečně září a hřeje mimořádně!
  • Pokud se navečer vyjasní, letadla postřikují oblohu třeba i v osmistupu., v pravidelných rozestupech. Nechápu, jak si někdo může myslet nebo tvrdit, že je to běžná letecká doprava.
  • Nejčastěji se nám v tuto dobu těsně nad hlavami válejí špinavé chuchvalce umělých mraků, občas spouštějí zmrzačené srážky všeho druhu.
  • Mříže a vlny, to už se mi nechce ani popisovat.
V neděli jsme trochu lyžovali na Lipně. Chvíli svítilo slunce, pak začali ze všech sil odpařovat a formovat nízké umělé šedivé plstnaté mraky, aby ho zakryli, bylo -7° a fičel slušný vítr. Zajímavé bylo, že ty šedé chuchvalce se pohybovaly chvílemi po větru, chvílemi proti větru, chvílemi chaoticky... Slunce prosvítalo jen maličko, na liftu byla zima a nějaký cizí chlapeček si posteskl tatínkovi: "Tati, kdyby nám tak pustili trochu slunce..." Přemýším, jak to myslel. Skroro jako by tušil, že nám to slunce odměřují. Nebo že by pro ty dnešní děti bylo normální, že všechno včetně počasí se řídí zmáčknutím knoflíku? (Obrázek je jenom výzdoba, nikoliv dokument.)

Taky posílám energii matce Zemi. Jak říká Kiesha, Země potřebuje vědět, že stojíme o to, aby se očistila...
Přeji rovněž hezký den!
Orgonet








9 komentářů:

  1. Už cca od září sleduju západy slunce, chtěla jsem si ho vyfotit, abych se sama přesvědčila, jestli za sluncem něco je. Není to uskutečnitelné. Ze začátku jsem to hlídala poctivě cca 2 měsíce, pak už jsem to vzdala, sleduju to dál ale ne tak poctivě. Když je to štěstí, že slunce není přikryté mraky, jakmile se začne sunout k západu, lítají a linkují jako vzteklí. Napočítala jsem i 5letadel jedním směrem a proti 3. Jsou opravdu velmi pečliví, ani jeden čistý západ slunce za dva měsíce. Mám jeden dotaz, možná ho někdo z vás dokáže zodpovědět. Jak docílí toho, že přikryjou akorát ten západ slunce a nic víc, jak poznají, kde přesně mají linkovat, vždyť slunce se pohybuje a Země se točí. Možná je to hloupá otázka, ale mě vrtá hlavou. Také jsem postřehla, že se změnilo místo kde zapadá slunce, tak jak píše Keisha. Řekla bych, že se západ slunce posunul do leva tj. k severu. Taky jste si všimli? Gabča

    OdpovědětVymazat
  2. to Orgonet: Díky za odpověď. Jen rychlou poznámku - to s tím "papírem k podepsání" měl být pokus o žert ve významu, že už nemám pochyby o tom, o čem se tady ve spojení s počasím píše a mluví:) O žádné petici jsem taky neslyšel a mám dojem, že i kdyby byla, tak by stejně vlastně nebylo komu ji předat nebo možno očekávat žádný výsledek.

    Ten odkaz na aktivitu HAARPu jsem přehlídl, pardon. A mám tušení, že monitoring norského asi není veřejný, ještě trochu popátrám.

    Přeji Vám do Česka co nejvíce slunce! (za pár týdnů se tam taky chystám, tak jsem zvědav - ono Norsko asi není tak "uprostřed všeho", proto tady máme "dovoleno" víc slunce).
    Mimochodem - jestli jsi četl ten článek z WikiLeaks o tom jak USA chce "potrestat Evropu" za ofuky při přijímání geneticky modifikovaných potrafin (doslova tam bylo "cause some pain to Europe), co když mají ty chaotické změny počasí a odstínění slunce s tím něco společného? Ale to by snad EU nedovolila... no nic, nechám konspiračení:)

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. Zaznamenali jste informaci, ze udajne v Gronsku vyslo Slunce o 2 dny drive?

    OdpovědětVymazat
  4. Zaznamenali jsme, že slunce vyšlo v Grónsku o 2 dny dříve, ale bylo to publikováno česky tolikrát, že už se nám to nechtělo omílat ... možná jestli najdu nějaký neotřelý pohled na tento fakt. (Sorcha Faal něco má, ale moc se mi to tentokrát nezdá.)

    OdpovědětVymazat
  5. to Orgonet: Vidíš, já sleduju "běžné" zprávy (většinou jen titulky, abych byl v obraze co se kde děje a pouští se do mainstreamu) a zrovna o tom východu slunce v Gronsku jsem neslyšel. Jestli najdeš nějaké zajímavé info nebo zajímavý pohled na věc, budu jen rád, když sem něco hodíš.

    Richard

    OdpovědětVymazat
  6. http://blanklyflock.rajce.idnes.cz/Obloha_v_roce_2010

    OdpovědětVymazat
  7. Příroda nebo technologie?

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread654171/pg1#pid10393923


    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. Zbytky chemoterapie posledních dní:

    http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02.2011029.terra.500m


    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. http://probuzeni.blogspot.com/2011/01/kdo-ma-prsty-namocene-v-chemtrails.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.