25. února 2011

Americká seismická zbraň způsobila zemětřesení na Novém Zélandu

Test americké seismické zbraně opět neúspěšný, zničil město na Novém Zélandu
24. února 2011
Sorcha Faal
Překlad: Orgonet

Střízlivá zpráva připravená pro premiéra Putina Ruským velením vesmírných sil (VKS ) tvrdí, že katastrofické zemětřesení o magnitudě 6,3, které zničilo 22. 2. 2011 druhé největší město Nového Zélandu, Christchurch, bylo dalším „nezdařeným testem“ americké „zemětřesné zbraně“, podobným tomu, který loni v lednu (2010) zničil karibský ostrovní národ Haiti a zabil přes 500 000 lidí.

O tomto testu „zemětřesné zbraně“, který zničil Haiti, jsme vás informovali 14. ledna 2010 v článku „Americký test zemětřesení se „strašlivě nepovedl“, a zanechal na Haiti 500 000 mrtvých“ http://www.whatdoesitmean.com/index1322.htm. (Česky zde: http://orgo-net.blogspot.com/2010/01/americky-test-zemetreseni-mel-hruzne.html) Bohužel jediným světovým vůdcem, který se proti tomu ozval, byl venezuelský představitel Hugo Chavez, který mimo jiné řekl (ze zprávy Fox News).

„Spojené státy evidentně vlastní „zemětřesnou zbraň“, která vyvolala katastrofické zemětřesení na Haiti a zabila 200 000 nevinných. Nevěříte, že je to pravda? Zeptejte se Hugo Chaveze. http://www.foxnews.com/world/2010/01/21/hugo-chavez-mouthpiece-says-hit-haiti-earthquake-weapon/
Mluvčí venezuelského vůdce s odvoláním na zprávu Ruské severní flotily vydal tiskové prohlášení, že zemětřesení o síle 7.0 bylo způsobeno americkým testem experimentálního systému nárazových vln, který rovněž může vytvářet „anomálie počasí k vyvolání záplav, sucha a hurikánů“

Webové stránky stanice dodávají, že americký vládní program HAARP, zařízení pro atmosférický výzkum na Aljašce, také nese vinu za zemětřesení v Eureka v Kalifornii 9. ledna, a zřejmě také stojí za zemětřesením o síle 7,8 v Číně r. 2008, které zabilo téměř 90 000 lidí.

Navíc, jak praví webové stránky, kataklysmické zničení Haiti bylo pouze testem pro mnohem větší hru: nadcházející zúčtování s Iránem.“

Americká téměř naprostá kontrola nad svými propagandistickými médii vyšla nedávno najevo v naší zprávě z 11. února „Špión CIA zatčen, když předával teroristům jadernou bombu“ http://www.whatdoesitmean.com/index1448.htm , v níž jsme detailně popsali, jak ruské výzvědné služby „potvrdily“, že Raymond Allen Davis byl agentem CIA, ale americký lid se nesměl dozvědět pravdu, jak se můžeme dočíst a jak bylo dokázáno v článku Press TV News Service „US přikazuje médiím, aby lhaly o vrahovi z CIA“ http://www.presstv.ir/detail/166621.html , kde se praví:

„Americký investigativní novinář říká, že Washington nařídil americkým médiím, aby lhala o identitě agenta CIA, Raymonda Davise, který zabil dva Pákistánce. „New York Times připustily, že to vědí, a zadržely informaci na žádost Obamovy vlády,“ řekl v úterý agentuře Press TV David Lindorff, autor a investigativní novinář z Filadelfie. http://www.presstv.ir/detail/166621.html

Dalším důkazem o americké vládní kontrole nad orgány mediální propagandy byla naše zpráva ze 4. ledna: „Vysoký americký představitel zavražděn poté, co test zbraně v Arkansasu způsobil masová úmrtí“ http://www.whatdoesitmean.com/index1435.htm , což teprve minulý týden zveřejnila agentura London Daily Mail News pravdivější fakta v článku „Poradce Pentagonu byl zabit najatým vrahem, prohlašuje zarmoucená vdova“„ http://www.dailymail.co.uk/news/article-1358447/Pentagon-aide-killed-hitman-claims-distraught-widow.html?ito=feeds-newsxml  , kde můžeme mimo jiné číst:
„Prominentní washingtonský poradce John Wheeler byl zavražděn najatým vrahem, prohlásila vdova Katherine Klyce. Řekla, že to, jakým způsobem bylo tělo jejího manžela ukryto na skládce, mohlo být provedeno jedině profesionálně. Domnívá se, že dlouholetá spolupráce jejího manžela s Pentagonem mu mohla učinit nepřátele, kteří se ho chtěli zbavit.“  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1358447/Pentagon-aide-killed-hitman-claims-distraught-widow.html?ito=feeds-newsxml

Ke katastrofickému zničení provedenému posledním „nepovedeným testem“ americké „zemětřesní zbraně“ říkají nové zprávy, že vedle údajných stovek mrtvých http://www.dailymail.co.uk/travel/article-1359526/Christchurch-earthquake-Tour-operators-check-British-holidaymakers.html jsou škody odhadovány jako sedmá nejnákladnější přírodní katastrofa pro pojišťovny od roku 1970 http://www.bloomberg.com/news/2011-02-22/new-zealand-s-earthquake-may-become-costliest-insured-disaster-since-2008.html , a zřejmě přesáhnou 12 miliard dolarů http://www.bloomberg.com/news/2011-02-22/new-zealand-s-earthquake-may-become-costliest-insured-disaster-since-2008.html .

Podle zprávy ruské VKS tento americký test „zemětřesné zbraně“ vzešel z Americko-australské obranné planetární základny zvané Projekt Wormwood http://www.ips.gov.au/IPSHosted/neo/ , umístěné na Sluneční observatoři Learmonth, která „po zahřátí“ způsobila zemětřesení o síle 4,7, které mělo zasáhnout Severní Teritorium http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usb0001iet.php , a o méně než 24 hodin později bylo namířeno na Tasmanův ledovec http://hosted.ap.org/dynamic/stories/A/AS_NEW_ZEALAND_EARTHQUAKE_GLACIER?SITE=7219&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2011-02-22-04-16-59 na Novém Zélandě, ležící v jejich oblasti Jižních Alp, 120 mil (200 km) od nyní zničeného města Christchurch.

Poznámka: Projekt Wormwood je pojmenován podle apokalyptické hvězdy soudného dne, Wormwood - Pelyněk, http://en.wikipedia.org/wiki/Wormwood_(star) , v Novém zákoně křesťanské bible.

Cílem této „zemětřesné zbraně“, jak říká zpráva VKS, byla „podpora“ delegace amerického kongresu http://www.chicagotribune.com/news/local/breaking/chibrknews-exsen-bayh-rep-marzullo-ok-after-new-zealand-quake-20110222,0,1794483.story , která údajně opustila Christchurch pouhé 2 a půl hodiny před katastrofickým zemětřesením, ale nechala na místě jednoho ze svých členů, administrátora americké agentury FEMA (Agentura pro krizové situace http://www.fema.gov/ ), Timothyho Manninga http://voices.washingtonpost.com/federal-eye/2011/02/fema_official_in_new_zealand_w.html  který nyní koordinuje americkou pomoc při katastrofě.

Je důležité si povšimnout, jak praví dále zpráva ruské VKS, že právě tak jako předešlá oběť americké seismické zbraně Haiti, i Nový Zéland byl postižen zemětřesením z důvodu „nové a předem neznámé zlomové linie“ http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/centralamericaandthecaribbean/haiti/7945642/Haiti-earthquake-caused-by-new-fault-line.html , a jak se dále dočteme, potvrzuje to i Londýnská nezávislá zpravodajská agentura. „Ničivé zemětřesení, které zdevastovalo v úterý Christchurch, je výsledkem nové zlomové linie v zemské kůře, o níž seismologové dříve nevěděli.“ http://www.independent.co.uk/news/world/australasia/new-zealand-earthquake-caused-by-new-fault-line-2223545.html

O vědeckých základech, na nichž jsou stavěny tyto americké „seismické a meteorologické zbraně“, jsme dříve informovali v mnoha článcích, například „Norský „únik“ časové díry ponořil severní polokouli do chaosu“ http://www.whatdoesitmean.com/index1319.htm  a „Uniklé zprávy odhalují, že Obama byl kvůli norské spirále poslán do bunkru Alice 2012“ http://www.whatdoesitmean.com/index1426.htm .

Je velmi žalostné, že Američané při těchto událostech stále nevidí pravdu a zachovávají slepou poslušnost vůči svým vládou kontrolovaným propagandistickým médiím, kterým stačí jenom říci „nedívejte se tam“, a tyto nemyslící duše ani nenapadne, aby si pro sebe hledaly pravdu.

©February 24, 2011 EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com.

16 komentářů:

  1. Bezpochyby chceli sabotovat nakrucanie Hobita. Povodna trilogia Pana Prstenov im uz vyniesla dost. Nepodtrebuju dalsie miliardy tak svoju supertajnu seizmicku zbran namierili na Novy Zeland :)

    OdpovědětVymazat
  2. čekám,co na to Vladimír Iljič GUESS?pobaveně sleduji,jak se na každém webu,co smrdí nezávislostí,usalaší v diskuzi nějaký agent od BIS a programově narušuje,zešměšnuje a rozeštvává...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to totální nesmysl. Tyto druhy způsobují opakovaně slapové síly Měsíce. Podobně jako 12.1.10 na Haiti, tak i před několika dny na NZ úřadoval Měsíc. Jde o souběh faktoru jižní deklinace a pozice v oblasti Štíra/Střelce, což je pozice směrem ke galaktickému jádru a silnému kosmickému fotonovému záření, kterému Měsíc dává destruktivní spin.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to len náhoda alebo predzvesť vecí budúcich, že sa zničené mesto volá "Kristova cirkev"???

    OdpovědětVymazat
  5. Sorcha Faal, ať je to kdo chce, má nepochybně přístup ke zprávám ruských rozvědek pro Kreml, a kdo by mohl mít lepší přehled o činnosti amerických tajných zbraníc, nežli ti, co ovládají ruské tajné zbraně? Pro mě je to zcela důvěryhodné.
    A kdo může číst anglicky a prokliká si odkazy z tohoto článku, nemůže než žasnout, jak všechny okolnosti zapadají do sebe.
    Měsíc? Možná jsou schopni jeho vlivu využít, ale Měsíc sám tu destrukci nezpůsobil. Za tu nesou vinu ti, kdo namířili seismické zbraně.

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že se řídíte asi heslem nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Co takhle nějaké informace, jaké "pěkné hračky" má k dispozici bratr Ivan? Nevěřím tomu, že žádné - nebo se nehodí do krámu o tom mluvit?

    OdpovědětVymazat
  7. BTW: Toto už je druhá zpráva, že test americké seismické zbraně se nezdařil. Jak to - nezdařil? Bylo zemětřesení? Bylo. Na co asi jiného je seismická zbraň? A jak to, že pořád někdo Putinovi sděluje takové závažné zprávy a on nereaguje. Už toho začíná být nějak moc.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. to JM

    prosím dotaz:
    CO je v pozici v oblasti Štíra/Střelce? :-)
    děkuji

    sv.

    OdpovědětVymazat
  9. To, že se to děje v určitých konstelacích, nedokazuje, že se jedná o katastrofy přirozeného původu. Uvidíme, jaké zprávy budou následovat a komu taková katastrofa může prospět. Zatím se nepřikláním ani na jednu stranu.

    LK

    OdpovědětVymazat
  10. taková zbraň by mohla pocházet leda tak od mimozemšťanů a proč by ničili nový zéland

    OdpovědětVymazat
  11. Zde bych byl opatrný, jedná se o oblast, kde je zemetřesení o síle 3M-4M pomalu každý týden. Občas může být prostě silnější.
    Sen

    OdpovědětVymazat
  12. David Booth. Známý to kecálek. Používá útržky pravdivých informací. Jinak používá pseudonym "Sorcha Faal". Žádný přístup ke zprávám rozvědek nemá. Nevím proč píšeš to ,,nepochybně".
    Vlastně vím. Milý Orgonete, jsi hrozně naivní. Ale jsi dobrý člověk a držím Ti palce.
    To, že zemětřesení v Novém Zélandu je prácička HAARPu je přeci evidentní, jen ovčané netuší.

    OdpovědětVymazat
  13. Nakrucanie hobita je bezvyznamne.
    Nemyslim, ze pokud maji tu "seizmickou zbran" ze by slo o neco mensiho nez o snahu udrzet se mocensky na spici (pokud aj sila tolaru upada, tak alespon zabezpecit aby upadali i ekonomiky, meny celeho sveta s nim). Pokud tu tajnou zbran maji, hledal i dalsi jeji mozne ucinky, divne pocasi posledniho roku v Europe, Rusku, zaplavy v Cine, Australii a dalsi... Umet tak ovlivnovat vykyvy pocasi po svete, mohli by vest utajenou valku proti vsem potencionalnim hegemonum na Zemi. A nemuseli by se obavat prozrazeni a tedy protiútoků mocností světa.

    OdpovědětVymazat
  14. Pane Mašku, vy taky razíte každý týden jinou teorii. Jednou jsou to klimatické zbraně, podruhé zas statická elektřina, pak zas Měsíc, potom oteplování planety a já nevím co ještě. Měl byste si to ujasnit. Při povodních jste tvrdil, že to je právě součtem vlivů Měsíce a transformace a přitom to byla jasná manipulace s počasím - stačilo sledovat oblohu a satelitní snímky.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  15. Další pěkný odkaz
    http://www.aircrap.org .

    OdpovědětVymazat
  16. To Guess k otázce, proč mu cenzuruju komentáře:

    Zatím nebyly puštěny asi jen dva, i když odmítnutí si zasloužil již mnohem větší počet, dle kritéria, že nebudu tolerovat nadávání.

    Milý Guessi, tvé rozčílené hanlivé příspěvky zde byly nějaký čas tolerovány vzhledem k tvým předchozím sympatickým projevům. Zdálo se mi, že jejich zveřejněnění by ti mohlo umožnit prohlédnout dysfunkčnost svého vyjadřování a učinit tak duchovní pokrok.

    Ale protože v poslední době se málokterý tvůj příspěvek obejde bez urážení lidí a mě to přestalo bavit, budu i nadále odmítat tvé příspěvky obsahující hodnocení kohokoliv.

    Pokud chceš, aby tvé názory byly zde zveřejňovány, zkus se obejít bez "souzení lidí".

    Je to velmi snadné. Stačí napsat: "Myslím si, že to je tak a tak" a vynechat "ten a ten/všichni jsou blbci".

    Přeju hodně zdaru. Orgonet

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.