13. února 2011

Aolian: K novým informacím o geoinženýrských akcích


Aolian 11. 2. 2011: 
Díky za nové informace o tajných klimateroristických a geoinženýrských akcích, hodně mi to pomáhá více pronikat do temného lobbistického krunýře šílených pseudovládců naší planety.
Zjistil jsem, že je možné aktivně posílat podpůrnou energii na likvidaci tohoto krunýře a přitom si vizualizovat jeho rozpouštění. Fyzické tělo opravdu dokáže vyvinout značný potenciál elektromagnetické i mentální energie, což nám umožňuje provádět přímá energetická čištění krajiny, ostatních bytostí i celé Přírody. Je to jednoduché, přirozené a navíc i krásné…
Moji astrální průvodci mne často nabádají: „Věř si, nemáš se čeho bát. Musíš se přenést přes to, co považuješ za svůj vrcholný energetický potenciál. Snaž se neustále ptát Přírody, jak bys jí mohl pomoci v její práci a kde všude bys mohl být užitečný. Příroda je moudrá a plně tě zapojí do svého pracovního procesu tak, abys přitom zároveň mohl pracovat na svém osobním vývoji. Rovnováha dávání a braní musí zůstat zachována a příroda ví, jak na to. Musíš ale zůstávat vnitřně živý a sám si aktivně hledat podněty pro svou další práci. Leží jako posvátné drahokamy na tvé životní cestě, kterou musíš následovat, abys je mohl vyzvednout a staly se součástí tvé duše.“
Naplno s tím souzním a snažím se tu Pravou Cestu najít. Vím, že je jenom jedna, proto mne neuspokojuje vést život podle tzv. svobodné vůle rozhodnutí. Chci jít jenom po té Pravé Cestě a plnit si své úkoly, které souzní s přírodním řádem harmonicky spolupracující duality Výstavba plus Rozklad. V tomto systému se totiž svobodná vůle stejně jako ego stávají pouhopouhými fikcemi a není vůbec potřeba je řešit.
Pokud budu pracovat pod vedením ega, použité síly přírodních živlů se zhroutí do destrukcí, které se mi nejpozději do tří dnů vrátí jako dobře načasovaný bumerang. Však už se mi to také vícekrát stalo... Moji astrální průvodci se vždy srdečně zasmáli a shovívavě mi řekli:
„Tak to opravdu nebylo to pravé ořechové. Ale příště už se to určitě podaří! Nech se vést vlastní intuicí.“

Byl jsem velmi překvapen až poděšen, když mi moji průvodci ukázali, jaký bezpočet lidí dennodenně krmí svými energiemi temnou bytost zv. EGO, aniž by o tom vůbec věděli nebo si to jakýmkoliv způsobem uvědomovali. Ego má opravdu statut samostatné bytosti. Připomíná zrůdného černého pavouka, který kolem sebe šíří mračna jedu, agrese, bezmoci a duchovní lenosti. Moji astrální průvodci mi pak ukázali, co se stane, až bude tento zrůdný pavouk spoután a vypálen aktivní Láskou (jangovým Ohněm). Lidé zaměření na ego ztratí odbyt pro své energie, ty se v nich začnou hromadit a skončí to vypálením jejich energetických meridiánů.
Hodně lidí žije v domnění, že stávající temný systém přijde očistit nějaký mesiáš nebo nějaký vyslanec světla, který jediný je k tomu plně oprávněný a který jediný to může udělat. Nic takového není ani v karmických zápiscích naší planety, ani v karmických zápiscích našeho vesmíru. Energetický systém pro očistu naší planety a celé naší sluneční soustavy je PLNĚ otevřený pro jakoukoliv bytost, která se chce na těchto očistných akcích podílet. Každý může přispět svým dílem a dokonce má k tomu natkaný malý návod, jak na to, aby to bylo v souladu s jeho původem, osobním vývojem i energetickým potenciálem.
Proto se s přáteli snažíme řídit starým moudrým heslem:
 „Ať jsi třeba jediný, který ví nebo cítí, co je nutné udělat, udělej to.“

3 komentáře:

  1. Náhodný kolemjdoucí13. února 2011 v 16:40

    Je libo změnit počasí? Postavte si k tomu tento aparát:
    http://rexresearch.com/fluhrer/fluhrer.htm

    Žádná novinka :-)... píše se rok 1925...

    Počítám, že od té doby se výzkum nezastavil a dnes mají skutečně "high-tech" zařízení.

    Když už se tedy povedlo soudruhům v SSSR onehdá rozdojit kozla( http://www.youtube.com/watch?v=5-LQni2t3Ig ), tak proč by nešlo poručit také větru dešti že?

    Co dodat...
    Vypněte už někdo ty mraky, chci vidět slunce!

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím. Zvláště s poslední větou! Kdyby byl, byť poslední člověk na světě, který má víru ve správnost své cesty a svého konání, měl by tou cestou jít, i kdyby byl jediným mezi všemi, protože spousta dalších jen tajně čeká, kdy se někdo takový objeví, aby za ním mohli jít. Země není ztracena, pokud alespoň v jednom člověku zůstane fungovat správně kompas a najde v sobě vůli se jím řídit a vydat se na cestu. Ota

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto část je třeba správně pochopit: "Hodně lidí žije v domnění, že stávající temný systém přijde očistit nějaký mesiáš nebo nějaký vyslanec světla, který jediný je k tomu plně oprávněný a který jediný to může udělat. Nic takového není ani v karmických zápiscích naší planety, ani v karmických zápiscích našeho vesmíru."
    Jedná se o předčasný závěr, protože v mnoha zdrojích (nejvážnější je bible) se píše, že nastane druhý příchod Ježíše Krista a ten nás zachrání atd. Asi by se tyto zprávy neměly zpochybňovat, ale také jde o každého jednotlivého člověka, který nesmí jen pasivně čekat až to někdo jiný za něho učiní. Každý má své ego, vědomí a své vyšší já a jeho úkolem je řídit se podle vyššího já tak, aby zlepšil své ego k obrazu božímu.
    Jsou tady tedy spíše dva úhly pohledu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.