8. února 2011

Aolian: Ke světové potravinové krizi

Ahoj, zkusil jsem se energeticky zaměřit na tu celosvětovou krizi v produkci potravin. Zatím to vypadá, že USA toho budou chtít využít následujícím způsobem: živelné pohromy svést na přírodu a začít obhajovat nutnost umělých modulací počasí k eliminaci dalších "přírodních" katastrof. Navenek to celé schovat pod tzv. ekologický výzkum na záchranu zemědělské velkoprodukce a přitom skrytě vést klimatickou válku proti "nepohodlným" konkurentům.
 
V Čechách se pro změnu snaží navodit nové ochlazování. Během dopoledne přešla přes západní Čechy dešťová fronta nasyntetizovaná včerejší hysterickou aplikací chemtrails. U nás pršelo docela vydatně, zřejmě víc než měli klimateroristi původně v plánu, protože přírodní bytosti nechaly umělé mraky pořádně ztěžknout. Napršelo i na šumavské sjezdovky. Z obrázku na Google Earth je patrné, že klimateroristi zkoušejí  pás této umělé dešťové fronty napojit na chladné proudění ze severovýchodu. Jarní prázdniny se blíží, tak jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet dále, ale cítím, že přibyde klimateroristických snah podchlazovat vzduch a vyrábět sněhové přeháňky. 
Pro srovnání jsme mrkli na webkamery v Alpách, moc sněhu jim tam po tomto teplém víkendu nezbylo.  
 
Zdraví
A.

3 komentáře:

  1. Všechno jde podle plánu, jak vidno. Jinak ten dnešní déšť byl jedním slovem "divnej".

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete & Aoliane - jsem moc rada, ze tu nachazim tyhle prispevky. Moc rada je ctu a ucim se z nich. Diky MOC za to!
    Nekdy je to opravdu sila, mate co delat.
    Snad nastane cas, kdy i ja budu schopna pomoct vic. Ale ono vsechno se deje tak, jak ma ;o)
    sun

    OdpovědětVymazat
  3. Díky vám, Orgonete a Aolian , za tyto úžasné pravdy.Jen kdyby někdo mohl prolomit hranice tabu a poslat ta fota o umělých záplavách, s komentářem,všem starostům na email.To by se konečně mohla začít sdělovat pravda

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.