7. února 2011

Aolian: Konfliktní systém "Dobro vs. Zlo", nebo partnerská dualita "Výstavba a Rozklad"?


Konfliktní systém „Dobro vs. Zlo“ nebo partnerská dualita „Výstavba a Rozklad“?

Temní pseudovládci naší planety spoléhají na to, že se jim i nadále podaří udržet si svou moc. Ta funguje pouze a jedině na principu falešného černobílého systému "Dobro vs. Zlo" alias „Bůh vs. Lucifer“. Vlastně celé dny nedělají nic jiného než pracují na tom, aby jemnohmotná i hrubohmotná úroveň planety byla v neustálém konfliktu těchto dvou protikladných energií. Sami rozhodují o tom, co je Dobro a co Zlo, a tak si zajišťují trvale udržitelný koloběh nic neřešícího začarovaného kruhu Bílé a Černé. Jakmile někdo začne pracovat na nějakém zlepšovacím systému s vědomím, že chce podpořit Dobro, okamžitě se proti němu začnou na opačném pólu srocovat temné energie Zla, které temnáři včas nechají přebujet do takové míry, aby zastavily kýžený vývojový pokrok.

Je tedy jasné, že kdo bojuje proti lobbistům v rámci jejich domácího systému Dobra vs. Zla, bojuje stejnými zbraněmi, jaké používají oni a jen stěží proti nim může uspět. Jak tedy vybřednout ze začarovaného kruhu konfliktního systému Dobra vs. Zla a přestat dávat temnářům svou energii? Úplně jednoduše. Stačí přesměrovat svou duši a svůj energetický potenciál na univerzální systém přírodního řádu. Na partnerskou dualitu Výstavby a Rozkladu, na přátelskou spolupráci obou elementů, které se neustále navzájem prolínají, doplňují a harmonicky doplňují. Základní barvou Výstavby je žlutozelená, základní barvou Rozkladu fialová a harmonizační energie mezi oběma složkami nejlépe posiluje růžová. K
Klasickým příkladem vzájemně se prolínající duality Výstavby a Rozkladu je Divoký Prales. Všichni obyvatelé tohoto majestátného přírodního chrámu zde mají své přirozené energetické i fyzické pozice, z nichž vstupují do různých výstavbových i rozkladných řetězců, které představují základní stavební pilíře pro udržování Sjednocujícího Harmonického Celku. Pokud se na jednom místě vyskytne více adeptů na určitý úkol, např. na trouchnivějící kládě vyklíčí celý houf malých semenáčků určité dřeviny, přežijí jen ti nejlépe uzpůsobení. Odumřelá hmota z jedinců, kteří neuspěli, poslouží jako hnojivo jiným živoucím organismům a dušičky zahynuvších stromečků se navrátí zpět do úrovně, kde splynou se svou domácí skupinovou duší. Při splynutí předají všechny nabyté informace o své pouti ve hmotě a pak už jako jeden harmonický celek láskyplně pečují o své úspěšnější bratříčky a dodávají jim posilující energii na jejich pokračující pouti v Divokém Pralese.

Klasickým příkladem nepřirozeného systému Dobro vs. Zlo je umělá smrková monokultura pod egoistickou nadvládou rozumu v příznačném stylu „Kdo krásu nevidí, světu ji nepřidá“. Přírodní obyvatelé lesa jsou násilně vykořeňováni ze svých přirozených pozic; skupinky bujného náletu břízek a jeřábů jsou mýceny jako „zlý plevel“ a na holou paseku jsou potom do pravidelných řádků vysázeny nažloutlé sazenice „hodného smrku“, lhostejno, zda tam smrk přirozeně patří či ne. Ve vzrostlém temném „smrkáči“ jsou kůrovec a houbové choroby „zlí škůdci“, protože likvidují „hodné smrky“, rys nebo vlk jsou „zlí predátoři“, protože zabíjejí „hodné srnce“ a tak bychom mohli pokračovat dále… Celý tento umělý „lesní“ systém je neustále nucen žít v konfliktním stresu, při čemž jsou permanentně dušeny a ubíjeny jeho přirozené projevy a není mu dovoleno léčit si svou nemocnou duši.

Každý bojovník proti nepřirozenému systému temnářů má k dispozici energii všech čtyř základních živlů s doplňkovým pátým elementem, jímž je radioaktivita. Kterákoliv bytost, jež chce efektivně používat sílu všech přírodních živlů, musí energeticky stát v přirozeném systému Výstavby a Rozkladu. Stojí-li energeticky v nepřirozeném systému Dobra vs. Zla, velmi snadno dojde ke zhroucení použitých živelných sil do destrukce nebo rezignace, zejména v případě elementu Ohně. Když zapadáme do systému harmonicky spolupracující Výstavby a Rozkladu, přírodní bytosti nám mohou významně pomoci v našem osobním vývoji i v překonávání překážek, které nám brání aktivně se zapojit do očistného procesu naší planety. Přírodní bytosti nám rády pomohou vetkat do naší aury energetické systémy, které rozloží staré nefunkční obaly bránící našemu pokroku a potlačující vnímání některých skutečností klíčových pro náš vlastní vývoj. Naši pomocníci z Přírodní Říše nám rádi pomohou rozložit i staré emoční obaly, které přitahují nové konfliktní situace a nahradit je harmonickými energiemi, které budou posilovat naši duchovní ochranu.

Nejlepšími pomocníky pro práci v přírodním systému Výstavba plus Rozklad jsou skřítci a draci, protože jsou to svébytní tvorové a zdatní transformátoři, kteří se v jednom okamžiku dokáží manifestovat v několika energetických úrovních najednou. A co je hlavní: nikdy si nenechali poškodit nebo přepsat svou vlastní identitu a nikdy se nenechali spoutat pro žádné náboženské aj. egoistické účely temnářů. A navíc jsou to príma šprýmaři… Zrovna nedávno jsem se ptal svých dračích přátel, jak to vidí dál ohledně své práce, když jim klimateroristi tak houževnatě a s takovou vehemencí fušují do řemesla. Velitel dotázaného dračího komanda pohotově odpověděl: „Hele, kámo, jestli to takhle půjde dál, tak asi brzy všichni skončíme na pracáku!“

Staré se rozkládá, aby se mohlo postavit něco Nového, perspektivnějšího. Není těžké uhodnout, které elementy nesou punc „tot mori“ = prioritní požadavek na totální rozklad. Je to naše milé známé ego a potom všechny virové klony zhmotňující se do podoby temných náboženských obalů, pod jejichž vlivem luciferovci násilně převedli nepřeberné množství (nejen) přírodních bytostí na nesprávné energetické pozice, kde jsou nuceny otrocky sloužit temnářům namísto aktivní radostné práce na očistném systému naší Matičky Země. Kdyby se některé skupiny malých ohňových mužíčků a vůdčích vzdušných bytostí nenechaly spoutat a zavazbit do systému temnářů, nedostali by klimateroristé do vzduchu jediné letadlo.

A víte, co se stane, když se klimatická zbraň temné lobby zvaná HAARP energeticky přesune z falešného luciferského systému Dobro vs. Zlo do přirozeného světa Výstavby a Rozkladu? V jemnohmotné astrální předsádce celého zařízení se okamžitě objeví zajímavý historický obal, který prozradí, že kořeny tohoto systému sahají až do dávné Atlantidy. Tam bylo toto zařízení v mnohem elegantnější, důmyslnější a estetičtější podobě používáno na programování některých materializačních procesů ve fyzické hmotě. Další astrální obal pak představuje dosud nevyřešenou karmickou zátěž celého zařízení, která vznikla z jeho nesprávného využívání. Z karmických zápisků lze vyčíst, že luciferovci zneužili toto zařízení pro podporu ega a svévolně konajícího rozumu.

A v konečné fázi celé „astrální prohlídky“ se objeví energetický obal zářivě fialové barvy. Velice silně rezonuje s očistnými procesy naší planety a zosobňuje karmický úkol HAARPu pro uzavření karmického kruhu historického zneužití tohoto zařízení. Co se tenkrát zkazilo, to se musí napravit, ale pouze a jedině pod univerzálně platným řádem Výstavby a Rozkladu. A právě pod tímto řádem se karmický úkol HAARPu formuje do požadavku aktivní spoluúčasti tohoto zařízení při výpalu ega a svévolně konajícího rozumu v rámci likvidace luciferského systému „Dobro vs. Zlo“.

15 komentářů:

  1. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=plzen

    cas od 7,40 do 9,40 h 7,2,2011
    333

    OdpovědětVymazat
  2. "See prior three posts first: This is a 35 page government document by the mystery woman David talks about. IT DOES TALK ABOUT POLE SHIFT and a ton of other stuff that could be deemed scary enough to make it to Alex Jones, and be censored...


    http://www.cftc.gov/ucm/groups/public/@lrfederalregister/documents/frcomment/08-004c002.pdf

    Starts of talking about Weather Weapons and USAF research!
    Aerosol Weapons which sound a lot like chem trails page 8!
    Psychotronic weapons for mind control same page!
    Chemtrails mentioned and stricken out page 9!
    HAARP page 14!
    ...Military empowered to conduct lethal experiments on citizens page 15!
    SEVEN pages of footnoted references!

    But wait. What is this document, really? IT IS PUBLIC INPUT requested by CFTC. Andrea's input is NOT official information, and is only as good as her footnotes and her analysis of facts. Well, some of its right on. Some of it even I wonder about. But the point is, this is not a State Secret being exposed..."

    H Michael Sweeney

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna nedávno jsem se ptal svých dračích přátel, jak to vidí dál ohledně své práce, když jim klimateroristi tak houževnatě a s takovou vehemencí fušují do řemesla. Velitel dotázaného dračího komanda pohotově odpověděl: „Hele, kámo, jestli to takhle půjde dál, tak asi brzy všichni skončíme na pracáku!“

    Nestačím se divit, kam tento blog spěje.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  4. Guess
    Bohužel no, taky jsem cca před rokem, rokem a půl hltal každé slovo o "práškování" a začal se koukat i nad sebe ale tohle už začíná být moc. Nic proti takovým článkům nemám, nevím kde je pravda, ale určitě to odláká nové čtenáře. Možná by bylo vhodné blog nějak rozdělit na duchovno a technickou stránku věci, ale jak o nevím.

    OdpovědětVymazat
  5. Guess, najdi si zavcasu iny....., lebo tento blog speje tam kde chce a ma, a ty spejes tiez tam kde chces a mas.
    nepanikar - bo ;-DD

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím bo:-) Jako vždy, dovedete najít ta správná slova. Zatím čtenáři přibývají a doufám, že i nadále se najdou tací, kteří si tu najdou něco , s čím se mohou ztotožnit. Díky Orgonetovi za skvělou práci a trpělivost.:-) Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  7. Z orgo-netu se stává Aolian-net a jeho infantilní články působí naprosto kontraproduktivně. Navíc jsou plné naprostých zhovadilostí. Zjistěte si něco o slunečním spektru a typech slunečního záření a pak se zamyslete, jestli jej může nahradit 9W UV zářivka. Snažím se co nejvíce lidem otevřít oči, ale odkazy na orgo-net už nemohu dávat. To nikdo nepobere. Můžete mi třeba vysvětlit, který flek na obloze je Sylf a který ne? A co je Sylfova funkce, co jako dělá, když tam tak visí a pak jej vítr rozpustí? A kde je možno "vycítit" draky a co je jejich náplní práce? A odkud to víte? Taky si můžu vymyslet nějaké bytosti a tvrdit, že existují a co? Jak mi je popřete nebo potvrdíte? Mám pocit, že se dostáváme do sféry duševních fantasmagorií. Nedivil bych se, kdyby Aolian byl nějakým placeným štváčem, který systematicky likviduje hodnověrnost tohoto blogu, protože racionálně uvažující člověk tyto informace zamete pod koberec k Aštaru Šeranovi a jemu podobným pitomostem. Skutečné klenoty tohoto blogu - informace o modifikacích počasí - pak zákonite zaniknou v tomto balastu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. ....nedivila by som sa, keby nie aolian ale prave ty guess si bol tym platenym stvacom.
    Ale tiez moze byt, ze tvoje provokacie su v suladu s nejakym planom.
    .....akym ?? Dobra, ci zla ?
    optimist-a

    OdpovědětVymazat
  9. Ola Nibiru,
    to som vypustila v UDIVU nad vytrvalcom guessom. ;-I, ;-D
    ....ale ked myslis, dik.

    bo

    OdpovědětVymazat
  10. Istým spôsobom má Guess aj v niečom pravdu.Napríklad ľudia skeptický čo ledva pripustia chemtrails nie to ešte prírodné bytosti.Toto niekto nemusí pochopiť už dosť ťažké je pre neho pochopiť chemtrails.Naozaj nepoznám lepší web o manipulácii počasia v jazyku ktorému dokonale rozumiem.Samozrejme okrem fóra www.orgo.cz :)
    Zaoberať sa technickou problematikou chemtrails je fajn.Takže by som zvážil Orgonet nejaké úpravy.Samozrejme absolutne nechcem kecať do vášho webu ja ho čítam veľmi rád a nevadia mi aj iné pohľady a články.Ale pre začínajúcich to môže mať neblahý vplyv.Nepochopenie.Napríklad v niektorých pasážach s Aolian-om súhlasím v niektorých absolutne nie.
    Ale myslím ze pán Orgonet je dosť tvrdohlavý takže sa to nezmení.Nie je to žiadna kritika len môj názor.Som vďačný za tento web.

    OdpovědětVymazat
  11. ...no pokud pojedete Guessi pouze na znalostech klasického vzdělání, nemáte zatím šanci cokoliv pochopit (bez urážky). Pokud jen trochu začnete na sobě pracovat i třeba základy magie, kterým, se říká živlová magie (poznání), tak budete nejen poznávat nové bytosti (pro vás) vzduchu (Sylfové), ale například Salamandry (oheň) a ... atd. Mají své úkoly, netřeba ohrnovat nos nad tím o čem nic nevím, ale je potřeba spíše trochu na sobě popracovat a vnímat ŽIVOT mimo meze našich nevyvinutých receptorů vnímání. Nejhorší pro skutečné poznání jsou výkřiky ignorantů, kteří ve své ubohé neznalosti nejvíce křičí že ví a zná... LKA

    OdpovědětVymazat
  12. LKA: A co chcete chápat na chemtrils? Pod tímto článkem jsem nikde neviděl výkřiky ignorantů, jen věcné připomínky s tím aby orgonet byl i pro širší veřejnost. Guess na začátku to co se mu nelíbí pouze jinak popsal, podle mě na tom není nic urážlivého.
    Spíše mi přijde vaše poslední věta jako urážlivá, protože kdo nepoznal magii a nezná lesní "tvory" je ignorant s ubohou neznalostí?

    OdpovědětVymazat
  13. optimist-a - projdi si diskuze na tomto blogu a zjistíš, jestli jsem štváčem nebo ne.

    Namísto abychom začali jednat a vyvíjeli tlak na patřičná místa, aby tato devastace planety ustala, budeme pobíhat s lampičkama po kopcích a hledat skřítky a Salamandry. Tím tady končím. Začala se tady scházet banda úchylů. Připadáte mi jak pětileté děti.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  14. ...a taky si pamatuju, že každý článek z tohoto blogu přebíraly další weby. Podívejte se dneska. Tyhle pitomosti si už nikdo další na web nepověsí.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  15. To Guess :
    syčíš ako dve hadie es na konci tvojho nicku !
    Ešte otázočka :
    Kto ti dovoluje nadávať ľuďom čo tu chodia bandou úchyľov ???? No kto ?
    Jedine Ty sám.
    Takže dík, že tu končíš.

    :-DD bude ti to tu chýbať, len o tom ešte nevieš Guessssssssssssssssssssssssssík.

    Bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.