16. února 2011

Den bez lékaře, nákupů, médií

Po mailu mi přišla tato výzva. Nejsem její autor, jen přetiskuju. Doufám, že budete přeposílat dál.  


Národe český, je nejvyšší čas se sjednotit, neboť jedině v jednotě je naše síla, které dokáže něco trvale změnit!

Národe český,

Naší vlastí se šíří vztek, zoufalství a nedůvěra - konečně, můžeme si za to sami. Vláda nám ukazuje zdvižený prostředníček - pomož si občane sám!

Zdravotnictví, doprava, vnitro, školství atd., korupce a skandály. Dokonce můžeš protestovat a není ti to nic platné, protože držet se koryta je lákavější, než PRACOVAT pro občana.
Došli jsme tak daleko, že věříme i tomu: PENÍZE NEJSOU.

Nenech se mýlit "národe český" Naše vláda vybere dost peněz na daních a i zdravotním i sociálním pojištění. Na území ČR byl v roce 2010 zjištěn počet obyvatel celkem 10.526.685.
Pokud bychom vzali z toho 5 500 000 lidí, kteří měsíčně odevzdají daně ve výši 4 000 Kč.
Celkem: měsíčně 22 000 000 000 Kč ročně 264 000 000 000 (miliard) Kč. Pojistné u zaměstnanců odvádíme 2x. Kdybychom vzali nějaký průměr i za podnikatele a měsíčně pojišťovnám odevzdali 3.000 Kč (zde už odvádíme i za děti), tak do kasy pojišťoven připluje MĚSÍČNĚ, za 6.000.000 pojištěnců - 18.000.000 000 Kč.

Nejsou zde zahrnuty další daně, jako např. z DPH, nemovitosti, pohonných hmot, alkoholu, cigaret atd, pomocí kterých se z lidí, tedy z nás, vybere ještě mnohem více, než z daní z příjmu. Opravdu si myslíte, že peníze nejsou? Nevěřte tomu a nesnažte se podléhat šíření paniky, o kterou této vládě jde.

Myslíte si, že jeden člověk udělá málo? Podívej, ve které zemi se lidé spojili díky internetu a nenechali se vysmívat.

Politik, vláda tě národe potřebuje pro tvoření HDP. Jako samostatná jednotka nic nezmůžeš, ale jako skupina, která má svobodnou vůli, ANO. Není třeba volit násilí. Jako jsou dny bez aut, přidej se ke dni bez médií, lékaře, léků, nákupů. Dne 1. 3. 2011 od nás odejde mnoho lékařů, je to jejich volba i právo.

Kdo není lékař, neposuzuj. Uvědomíš si tím, jak jsi závislý. Dne 1. 3. 2011 jako jednota, my všichni společně!!! Přidejte se., jeden den bez médií (TV, rádio, časopisy, noviny), lékaře (ne akutní případy), nákup v lékárnách i obchodech. Jeden jediný den narušit onen koloběh peněz. Tak uvidíš, jak jsi mocný, národe český.

* Je to pro tebe těžké?
* Jsi tak moc závislý na 24 hodinovém nákupu, nevážíš si lidí, kteří tam pracují?
* Jsi tak moc závislý a potřebuješ sledovat média plná lží a manipulace?

Dokaž, že ti o něco jde a připoj se na 1 den 1. 3. 2011 DEN BEZ lékaře, nákupů, médií!!!

16 komentářů:

  1. Nejvyšší čas něco tady s tím Zmrdistánem udělat!
    ...a následně vystoupit z NATO a vyvázat se tak z Open Skies Treaty - a je po chemtrails :)


    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za to, Orgonete!
    Jsem 100% pro, bez medii uz funguju naprosto normalne;o) a to kazdy den (vypnute radio v kancelari by kolegyne bohuzel neschvalily, ale naucila jsem se ho uspesne ignorovat ;o). Bohuzel se toho zatim nebudu ucastnit v Cechach, ale snaha je to, co se pocita ;o)
    Takze me muzes "zapsat" ;o)
    Jen si myslim, ze treba tyden by pomohl jeste vic.
    V jednote je opravdu obrovska sila
    sun

    OdpovědětVymazat
  3. Je sice zvláštní, že budu zrovna já odkazovat na FB, ale je tu ještě jedna událost, která si zaslouží pozornost

    Celosvetový deň informovanosti o ChemTrails 03
    http://www.facebook.com/event.php?eid=135853939810422&ref=mf

    OdpovědětVymazat
  4. Catcirce: Díky za diagnózu zdarma, ale bohužel nepatří mně, autor je neznámý, článek mi přišel mailem. (:-)))

    Už se na ten den těším!!! Bez médií se už sice dávno obejdu, kromě internetu, lékaře taky moc nezatěžuju, do hypermarketů nechodím, ale těším se, jak to bude pěkné, až tam bude 1. 3. prázdno ... mám tušení, že by to lidi mohlo taky bavit (:-)))

    A co že to máte ve vládě za svoje výdaje? Potřebujete nové vrtulníky? Transportéry? Prachy na válečné mise? Nová vládní vozidla?

    Protože ty prachy z daní nejsou určeny pro obyčejné lidi. Například jedna moje blízká mladá rodina s malými dětmi přišla lednovými škrty platů a mateřských o 6 000 měsíčního příjmu a spadla do vrstvy živoření. Takže za rok vám na vaše zájmy slušně přispěje ..

    OdpovědětVymazat
  5. Plný souhlas, že je třeba něco udělat. Ale pokojnou cestou to určitě nepůjde. Podívejte třeba na Egypt nebo Řecko. Tam to také pokojnou cestou nešlo. A když už se zmínili ti lékaři, tak kdyaž chceš vědět co je nebo kdo je za tím, sleduj cestu peněz. Jak jsou lékaři vzdělaní tak jsou onezení. Netuší, že je jimi manipulováno jako pitomci. Na nefunkční ochromené nemocnice a potažmo celé zdravotnictví se už třesou farmaceutické firmy a korporace, které je ve výprodeji skoupí přes nastrčené zmrdy typu Šmucler a jiní. Copak to nikdo nevidí? A ještě se občanstvo přidá k hysterické kampani s názvem Nenažraní doktoři.

    OdpovědětVymazat
  6. Autor výzvy má především dosti zvláštní představy o fungování ekonomiky státu. Zrovna tyhle 3 oblasti na ní mají minimální vliv...

    Guess: leda bys vyhlásil celý vzdušný prostor za uzavřený a zakázal veškerou leteckou dopravu, jinak můžeš snít dál.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne stačí to vedomie, že ľudia znovu začínajú chápať, akú silu a moc majú proti tyranom dnešného globálneho sveta. Znovu objavujú To vedomie, že sa môžu tej vrchnosti vzoprieť a oslobodiť sa. Tí vládnuci paraziti si už tak zvykli na posluhovanie nás otrokov, že ak dnes povieme "STAČILO !", zajtra pomrú od smädu a hladu, lebo si nebudú bez nás vedieť ani ten mastný chleba natrieť a vody naliať do pohárov.
    Naše deti si zaslúžia žiť zdravo a šťastne, preto sa k protestu pripájam a budem ho šíríť ďaľej, aby sa pripojilo aj Slovensko.
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonete,děkuji za zveřejnění této výzvy. Z celé duše s ní souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  9. Z Egypta bych si teda příklad nebral, tamější "revoluce" zatím dosáhla asi tak toho, jako by tu v '89 odstoupil Husák s Jakešem a jinak zůstalo při starým.

    A na rozvrácení ekonomiky státu například stávkama nakonec dojedou akorát prostý občani a ne ti nahoře, který vám akorát tak zdrhnou na Bahamy.

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/211411058080207-hyde-park/

    Pan Jan Hnízdil, lekár a odborník na komplexnú medicínu popisuje obludnosť zdravotníckeho systému a možné riešenia na zmenu.
    Leon.

    OdpovědětVymazat
  11. k této výzvě se přídávám, jsou to pškný no nechci být zprostý. Všude nás na všem odrbáváj.

    OdpovědětVymazat
  12. http://thurly.net/0vxd
    zde si prosím nastudujte něco o psychopatech a pak se přestanete divit proč. Dostanou se hodně vysoko (mezi své) a pak svět vypadá jak vypadá. A normální člověk si může hlavu ukroutit jak je to jen možné, copak to nikdo nevidí, říká si. Ale vidí, jenže tahle ponerologická klika má velmi sofistikované obranné mechanizmy a nástroje represí.

    OdpovědětVymazat
  13. Pro zjednodušení můžeš mrknout na ministerstvo financí, kdy zjistíš že příjmy statního rozpočtu(2010) byly 1 022 219 350. Ale můžeš mrknout i na výdeje že víc jak třetina šla na důchody apod. Neříkám určitý lidi neokrádaj stát, ale v celkových vydajích to tak hrozný nebude

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní 10:42 - díky za ten odkaz o psychopatech, je velmi zajímavej, až ale na mě padá depka, v jakým světě to žijem, achjo... :-(

    OdpovědětVymazat
  15. ako z toho von?

    Základní principy fungování nové společnosti.

    Základem všeho je pravá víra v Boha.

    Ten, kdo v sobě nese tuto víru, nese v sobě i lásku ke všem a ke všemu. Všichni lidé bez rozdílu jsou schopni tohoto čistého citu skrze své srdce. Žijeme dnes v době, kdy se učíme vyjadřovat své city.

    Východisko nalézáme v opětovném otevření svého srdce a v rozvíjení schopnosti lásku dávat a přijímat. Tento cit je nesmírně podporující, budující a tvořivý.

    Láska jediná zná tajemství obdarovávat a přitom bohatnout.

    http://ao-institut.cz/dopisov/324-zakladni-principy-fungovani-nove-spolecnosti.html

    Leon.

    OdpovědětVymazat
  16. Co vám to připomíná? USA Wisconsin 18.02.2011
    http://www.youtube.com/watch?v=uA6aiiw96vg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.