14. února 2011

Geoinženýrské dělo, co vyrábí mraky

Díky čtenářům za odkaz na video zobrazující "dělo" generující mraky.
Zajímavý geoinženýrský pokus, ale s křížkem po funuse: klimateroristé stejné mraky vyrábejí už léta, bez nápadných zařízení a kdykoliv si vzpomenou ...





Ha ha, to mě srandisti doběhli. Geoinženýrství to nebude, ale montáž videa - vojenské techniky a mraku ... Díky čtenáři za tento příspěvek:
"Ono je to ve skutečnosti ruské zařízení na podvozku vozidla Ural 375 původně určené pro rozprašování chemického roztoku při dekontaminaci vojenské techniky. (http://www.youtube.com/watch?v=h-0WcyBz4pg) Rovněž se používá jako zadýmovací zařízení (generátor dýmu). Správné označení je ale TMS-65 (TMC je to azbukou!). "Taurus molecular cloud" podle "Molekulárního mračna v souhvězdí Býka" (označení TMC-1) to nazvali konspirátoři nebo někdo, kdo si z toho dělá srandu... :-"

2 komentáře:

  1. Ono je to ve skutečnosti ruské zařízení na podvozku vozidla Ural 375 původně určené pro rozprašování chemického roztoku při dekontaminaci vojenské techniky. (http://www.youtube.com/watch?v=h-0WcyBz4pg) Rovněž se používá jako zadýmovací zařízení (generátor dýmu). Správné označení je ale TMS-65 (TMC je to azbukou!). "Taurus molecular cloud" podle "Molekulárního mračna v souhvězdí Býka" (označení TMC-1) to nazvali konspirátoři nebo někdo, kdo si z toho dělá srandu... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Záběry z okna jednoznačně ukazují něco jiného než vytváří ono dělo. Za domy je normální Cumulus Congestus o výšce nekolik kilometrů. Z děla vychází něco podobného kouři a tak se to také chová - na záběrech směrem k nebi je jasně vidět že se rozptyluje do okolí a nedrží oraničený tvar jaký mají Cumuly.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.