28. února 2011

Little Grandmother: Jak přijímat energii Matky Země

Little Grandmother zahájila internetové vysílání, které má být jednou měsíčně, a v něm bude učit techniky, které nám pomohou splnit úkol, s nímž jsme přišli na tuto planetu - pomoci Matce Zemi projít změnou. Video je v archívu webu LG, neumím ho stáhnout na youtube, takže ho nemůžu otitulkovat, a tak přináším aspoň přepis/překlad části videa. (zatím 9 minut z 19). Video si můžete pustit anglicky z uvedeného odkazu, zdarma, je třeba se  zaregistrovat.
Takže práce na sobě a na planetě Zemi začíná, doufám, že se zapojíte!

Little Grandmother: 
Internetové vysílání ze Santa Fe 19. 2. 2011 – Jak přijímat a předávat energii Matky Země.


Zdravím vás všechny a děkuji, že jste přišli dnes ráno sem ke mně do Santa Fe. Zdá se, že jsme zde z celého světa, a já jsem velmi vděčná za každého, kdo sem dnes přišel. Už jsem o dlouho přemýšlela, jak to zařídit, abychom se spojili. Takhle to bude určitě dobré, Internet je mocný způsob, jak se celý svět může spojit v modlitbě a meditaci, spojit své energie, abychom doopravdy změnili svět, abychom udělali opravdu dobré skutky. Když budeme společně nabírat energii, tak i velmi mocně zapůsobíme tam, kam ji budeme posílat. Takže tohle je naše příležitost, abychom jako Kmen mnoha barev změnili svět. Tak do toho.

Nejprve si musíme uvědomit, že předtím, než můžeme posílat energii planetě Zemi nebo vodě nebo sobě vzájemně, musí být ta energie soustředěna a musí správně proudit. Takže jak to uděláme, jak překonáme bloky v našem energetickém systému, v našich čakrách? Aby to byla ta nejsilnější energie, jakou můžeme získat, předtím, než ji pošleme ven. Musíme si uvědomit, že energie, která přichází do našeho těla, přichází z Matky Země. Bez její energie by naše tělo nefungovalo. Nefungovalo by, kdyby nám Matka Země nedávala životní energii. Z ní berou energii naše čakry, abychom byli schopni pohybovat tímto tělem.

Takže co musíme udělat? Je tu jedno cvičení, které dělám každý den, a zejména předtím, než mám někde hovořit. Protože posiluje vaši energii, způsobuje, že správně plyne, a činí ji velmi mocnou, spojenou s Matkou Zemí. Chtěla bych, abyste to všichni zkusili se mnou.

Nejprve si prosím sundejte boty. Nošení bot vlastně způsobuje blok mezi vašimi chodidly a Matkou Zemí. Ale my potřebujeme, aby chodidla spočívala přímo na naší Matce. Odtud totiž přichází naše energie. A když už sedíme, nebo stojíme, bez bot, nejprve se zhluboka nadechneme a vtáhneme tu nádhernou energii Matky Země. Já si ji obvykle vizualizuji jako zelenou. Pro mě má energie Matky Země zelenou barvu.

Představte si krásnou sytou zelenou, jako jehličí borovic, jak stoupá chodidly a nohama do vaší základní čakry, mezi vašima nohama. Jeden silný nádech energie Matky Země jde nohama nahoru, do základní čakry. Tam energii chvíli podržte, a pak ji pusťte zpátky dolů  nohama a chodidly.

Příští nádech povede o trochu výše, chodidly, nohama, přes základní čakru, až pod váš pupek. Prociťte své tělo, a pak vydechněte zase dolů, zpět do Matky Země.

Třetí váš nádech povede ještě výše, do další čakry, která je u vaší hrudní kosti. Táhněte energii až nahoru, k hrudní kosti, a pak ji s výdechem uvolněte zpátky do Země.

Další dech povedeme až do své srdeční čakry. Takže opět nohama, skrze základní čakru, pupeční čakru, přes hrudní kost, do srdeční čakry. To je velmi důležité. Skutečně prociťte energii Matky Země přicházející do vašeho srdce, jak rozpíná váš hrudník. To skutečně otevře vaši srdeční čakru. A s výdechem vraťte energii zase zpět Matce Zemi.

A teď až do hrdla, a zase zpátky.

Další nádech do třetího oka, uprostřed čela. Představte si, jak nádherná energie Matky Země stoupá až do třetího oka, otvírá vaše smysly, a zase se vrací zpátky.

A další nádech povede energii všemi čakrami, až na vrchol hlavy, do korunní čakry. Na chvíli ji tam zadržte. A při výdechu ji zkuste vypustit pažemi až do špiček prstů, a odtud ji pusťte zpátky do Matky Země. Tak vytvoříte úplný kruh energie, tělem nahoru a pažemi a rukama a prsty zpět do Matky Země. Vytvoříte celý kruh energie.

Teď si chvilku všimněte, jaký je to pocit. Prociťujte proudění energie nahoru do hlavy, a dolů pažemi, rukama, a ucítíte mravenčení v konečcích prstů. Můžete cítit, že vaše energie plyne snadněji než předtím. Toto cvičení ráda dělám denně. Velice to pomáhá.

A jakmile zajistíte, aby se vaše čakry pohybovaly správně, jakmile umožníte, aby energie Matky Země stoupala vaším tělem a šla zpátky k ní, jakmile vytvoříte ten nádherný kruh energie, jste teprve připraveni pracovat s energií, posílat ji, léčit energií. Ne dříve, dokud ve vás energie Matky Země neproudí správně. Tohle cvičení samozřejmě můžeme dělat kdykoli během dne, v kteroukoli chvíli. Posílí vaši energii více než cokoli jiného.  

A když jsme už udělali tohle, teď vám řeknu, jak je pro nás důležité spojit se dohromady a dělat to, pro co jsme přišli na tuto planetu. Jsme tady jako děti Matky Země. Jsme tady jako děti, jako bratři a sestry, na jedné nádherné planetě, jsme Kmen mnoha barev. My jsme ty nádherné silné duše, které přišly na planetu proto, aby jí pomohly se změnit. A právě takhle to budeme dělat. Je velmi těžké jezdit sem a tam a učit skupiny lidí, a lidé se pořád ptají, co mají teď dělat. Víte, počítače dělají mnoho škody, ale i mnoho dobrého, a skrze tuto skvělou technologii se můžeme spojit na celém světě. Jsme tady, bratři a sestry ze všech koutů světa, a jsme takto spojeni. A nyní skutečně můžeme spojit své energie, posílat je Matce Zemi a změnit svět.

Takže když teď naše energie proudí z Matky Země do nás a zase zpátky, tak jak má, budeme mít velmi vysoké vibrace. A nyní chci, abychom všichni procítili svou vděčnost. Víte, že vděčnost, pocit vděčnosti, prostor pro vděčnost je to nejbližší, jak se my lidské bytosti můžeme přiblížit k čisté životní energii? (9.06)

8 komentářů:

  1. Podrobnosti o tom jak začít přijímat a vysílat toto transmutační harmonizující světlo je uvedeno na: http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/jak-prijimat-a-vysilat
    Více na: http://www.inner-light.ning.com

    OdpovědětVymazat
  2. Už před rokem jsem zde několikrát postoval svoji techniku na práci s en. Matky Země pomocí orgonitu,která mi jednou přišla na mysl jako vnuknutí bez nijaké námahy.

    Bez žádné odezvy. Asi to chtělo taky natočit video na YT a začít kázat. O to ale nemám zájem.

    OdpovědětVymazat
  3. Slečna ale jaksi automaticky počítá s tím,že každý má už otevřené všechny čakry,ale toto není pravidlo. Bez toho Země nedá nic.

    Univerzální návod na otevření všech čaker zde již několikrát postovaný bez odezvy asi před rokem:

    1. Svou pravou ruku přiložte na levý podbřišek. V duchu poproste: „Matko Kundaliní, dej mi čisté intuitivní vědění.“ S tímto přáním zavřete oči, a chvíli vnímejte místo, kde máte svoji ruku.

    2. Přiložte pravou ruku na dolní okraj žeber na levé straně břicha. Několikrát si v duchu potvrďte: „Já jsem svým vlastním pánem a učitelem. Já jsem svým mistrem.“

    3. Stejným způsobem přiložte ruku na srdce. Několikrát v duchu prohlaste: „Já jsem čistá duchovní bytost.“ Opět chvíli setrvejte se zavřenýma očima.

    4. Přiložte pravou ruku na levou stranu krku a prohlašte: „Já nejsem ničím vinen, protože ve své podstatě jsem čistou duchovní bytostí.“

    5. Přiložte pravou ruku na čelo a z celého srdce řekněte: „Odpouštím, odpouštím všem i sám sobě.“ Opět chvíli setrvejte v tichosti.

    6. Nyní propněte dlaň pravé ruky a přiložte ji na vrcholek své hlavy. Ruku přitlačte a jemně si promněte toto místo tak, že uděláte dlaní sedm krouživých pohybů ve směru hodinových ručiček a při každé otáčce v duchu požádejte: „Matko Kundalini, prosím, dej mi moje sebepoznání, moji seberealizaci.“

    ♣ Ruku vraťte zpátky na stehno a zůstaňte chvíli v tichosti.

    ♣ Vnímejte vaše dlaně. Cítíte-li chladný nebo teplý vánek či brnění v rukou či na hlavě, je to projev probuzení vaší Kundaliní. To samé je možno cítit, pokud dáte jednu z vašich dlaní nad hlavu.

    Pozitivní energie se projeví chladivým vánkem. Toto cvičení je možné provádět každý den.

    OdpovědětVymazat
  4. Návodů k "otevírání čaker" je spousta, co duchovní mistr, to návod.
    Nejlépe fungují ty nejjednodušší.
    Brnění - životní energii ucítíte kdykoliv, když si vzpomenete, že ji chcete cítit.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc za přepis videa, angličtině příliš neholduji, takže přepisy a titulky jsou pro mě velmi přínosné a velmi oceňuji nezištné aktivity překladatelů.

    Je mi velice líto, když zde potkávám "duchovní guru", kteří jdou svou vlastní individuální cestou a jako jedinou správnou ji předkládají lidem, kteří potřebují pochopit sami sebe a najít svou sílu v sobě a vzpomenout si, kdo jsou. Údělem učitele není žáky k sobě připoutat a dávat pokyny, co dělat teď a co potom a jak jednat v životních situacích. Lidé už jsou roboty, není třeba činit z nich cokoliv podobného ve jménu transformace atp. Údělem učitele je žáky osvobodit.

    A když vidím, jak takový guru aktivně pracuje s energií Matky Země, a tak bolestně a sebestředně prožívá pocit nedocenění, že on už před rokem přišel s návodem, jak pracovat s energií Matky Země, je mi z toho smutno.

    OdpovědětVymazat
  6. Návodů k "otevírání čaker" je spousta, co duchovní mistr, to návod.
    Nejlépe fungují ty nejjednodušší.
    Brnění - životní energii ucítíte kdykoliv, když si vzpomenete, že ji chcete cítit.

    28. února 2011 22:52

    Návodů je hodně,ale ne všechny jsou 100% funkční a zadarmo jako ten co je uveden tady nahoře. Ten je snad složitý a je tam č.ú. kam posílat peníze? Co ti brání vyzkoušet? Existuje taky určitá skupina lidí,kteří to mají otevřené od narození a ani o tom nevědí. Tímde cvičením si to lze aspoň ověřit. Každý není tak dobrý jako ty,aby ji cítil kdykoli chce.

    OdpovědětVymazat
  7. A když vidím, jak takový guru aktivně pracuje s energií Matky Země, a tak bolestně a sebestředně prožívá pocit nedocenění, že on už před rokem přišel s návodem, jak pracovat s energií Matky Země, je mi z toho smutno.

    1. března 2011 7:31

    Paní,nejjednodušší bude když si ten mnou nabízený návod (já ho nevymyslel) k seberealizaci pořádně přečtete a vyzkoušíte si to cvičení sama na sobě alespoň jednou a všechno další potom už bude v pohodě.

    Někdo je možná mírně napřed před davem a nedostatek soucitu s tímto nemusí automaticky znamenat sebestřednost. A to již v dnešní době zprofanové slůvko "guru" si v této souvislosti prosím odpusťte. Evokuje to u mě člověka,co se mu otevřela jedna čakra na pár chvil a který ihned propadá silnému pocitu, že o tom musí informovat svět třeba prostřednictvím videí a placených přednášek apod. Neříkám že všichni jsou takový,ale naprostá většina určitě.

    Na závěr krátká hluboká myšlenka tam,kde by ji jen málokdo čekal:

    V dnes dostupné Bibli Svaté i když jde o text hodně upravovaný a je tam spousta smyšlenek poplatných Ďáblovi z Vatikánu aj. je napsaná jedna hluboká pravda co má silné vibrace asi volně v tomto smyslu,neučím se to nazpaměť:

    "Na konci věků-času je vynoří spousta falešných spasitelů a zvěstovatelů".

    Toto je jedna z mála hlubokých pravd v tomto "Základním textu křesťanské civilizace" a je třeba být obezřetný.

    Slunečné dny jarní přeji všem.

    OdpovědětVymazat
  8. Předchozí komentátor je asi velmi blízko pravdě. Odvolávám se na článek na http://www.jitrnizeme.cz/ s názvem: Zcizování indiánské spirituality. Investigativci by měli zapracovat a zjistit, zda článek je pravdivý a pak by všechny weby měly skončit se zveřejňováním článků od a o Little Grandmother, pokud je lživý, pak by se Jitřní země měla omluvit. Já někdy mám pocit, že lidé to ani nečtou, takže žádné rozpory neodhalují a nikomu nevadí "hrozné" překlady a čeština. Když říkáme, že působí "transformace", tak by to mělo být znát.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.