2. března 2011

Rauni Kilde: Nové interview pro radio Veritas

Přes Alexe Colliera objevuji nová otitulkovaná videa s naší dobrou známou Rauni Kilde. Nemám je ještě zkouknutá, ale určitě to bude dobré. Velké díky překladateli!
Už to mám zkouknuté, a rozhodně doporučuju shlédnout všech 5 dílů. Rauni Kilde je opět výborná!!!
První část zde: (další čtyři si tam snadno najdete.)

7 komentářů:

  1. Když pozoruji dění v Severní africe a na blízkém východě,tak si samozřejmě myslím,že jsou v tom zapojeni agenti tajných služeb.Připomíná mi to dobu před dvaceti lety ve střední evropě a na ruském východě.V obou případech je to export nadnárodních žraloků,odbytiště jejich zboží do těchto zemí,oživení globálního trhu a tím pádem oddálení neodvratného konce systému bank a neomezeného růstu produkce.Když vidím,jak se ty nepokoje šíří,bez předchozích symptomů tak mi to připadá,jako kdyby je opravdu programovali nastavením správných emocí. S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že její knihy nevycházejí v češtině. Ale v angličtině také ne. Také to nechápu.

    OdpovědětVymazat
  3. Nibiru: Ona o tom mluvila už několikrát. Zatím jí prý nikdo z USA nenabídl vydání. Až jí to někdo nabídne, tak ráda vydá své knihy v angličtině.

    Její knihy nejsou však to jediné, co se Američanům tají ...

    Když najdete vydavatele v češtině, tak překladatel se taky jistě najde (:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Koukali jsme na to s manželkou,dost nás to zasáhlo,přemýšlým jak se tomu bránit.Teď se chystám na ty filmy Control factor a Manchurian candidate.Zajímavé,nikdy jsem o nich neslyšel.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní, 2. března 2011 15:49, váš pocit je správny. Pravdepodobne tam zohrávajú úlohu agenti tajných služieb, rovnako ako tomu bolo v 89. u nás.

    Ťažko povedať, či sa jedná o kontrolu mysle. Podľa mňa to ani nie je nutné, pretože ľudia túžia po zmene. A to nielen na severe Afriky, ale dovolím si tvrdiť, že na celom svete. Skôr by bolo potrebné použiť manipuláciu na to, aby po tej zmene netúžili.

    OdpovědětVymazat
  6. Chemtrails v prestižním britském deníku Guardian

    http://www.guardian.co.uk/environment/2011/mar/02/plane-spotters-climate-survey

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní, 3. března 2011 8:16, jedinú ochranu vidím v zotrvaní v láske a svetle. Taktiež doporučujem požiadať o ochranu Boha a anjelov strážnych, anjelov svetla. Neviem či sú všetci anjeli strážny anjelmi svetla, preto to treba radšej špecifikovať. Zo skúsenosti viem, že ochrana prichádza okamžite. Len o nej nesmiete pochybovať. Následne sa treba správať zodpovedne a zbytočne nepokúšať osud.

    Proti týmto kontrolným systémom sa dá urobiť veľa. Treba tieto informácie šíriť, pretože len keď si ich budú ľudia vedomí, budú sa proti nim môcť postaviť. V prípade, že je možnosť, vyjadriť svoj postoj jasne a zreteľne (odmietnuť opencard, čipovanie detí...). Na ďalšie veci určite prídete sám, toto je len taký základ a vodítko. Taktiež ľuďom hovorte len o tom, čo a v akej miere sú schopní stráviť. Vyhnete sa tak zbytočnému sklamaniu a nebudú vás mať za hlupáka.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.