9. května 2011

Bin Laden zemřel v r. 2001, tvrdí člen americké vlády

Už nějakou dobu se tady snažíme upozornit, že údajná smrt bin Ladena je další mystifikací čili "boudou" na obyčejné lidi. Jenom zatím není jasné, cui bono.  Díky za odkaz na článek Blesku na toto téma. 
Bohužel, vypadá to tak, že informace, že bin Laden zemřel už dávno, projdou v klidu médii, aniž budou povšimnuty širokou veřejností.. Podobně jako už se všude psalo o tom, že při "teroristickém útoku" 11. září spadly v NY 3 budovy, přičemž letadla narazila jen do dvou. Většině světové populace však ta nesrovnalost pořád jaksi nedochází ...

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-novinky-zahranici/152896/bin-ladin-zemrel-v-roce-2001-tvrdi-clen-americke-vlady.html

Zdroj: http://www.prisonplanet.com/top-us-government-insider-bin-laden-died-in-2001-911-a-false-flag.html

Bin Ládin zemřel v roce 2001, tvrdí člen americké vlády



Bin Ládin zemřel už v roce 2001, tvrdí Steve R. PieczenikFoto: Profimedia.cz

Dnes 20:18: Americký prezident Barack Obama odmítl ukázat tělo teroristy bin Ládina. Bylo jasné, že toto rozhodnutí vyvolá vlnu konspiračních teorií. Jenže nyní maj konspirátoři věhlasného zastánce. Steve R. Pieczenik, bývalý člen americké vlády, oznámil, že bin Ládin zemřel už v roce 2001. "Mohu to odpřísáhnout před hlavní porotou," řekl muž, kter&y acute; sloužil pod prezidentem Nixonem, Fordem, Carterem, Reaganem i Bushem starším. Pracoval i na volební kampani George Bushe mladšího. Pentagon v sobotu uveřejnil video, které komando našlo v bin Ládinově domě v Abbottábádu.


Pieczenikovo svědectví je o to víc závažné, že dlohou pracoval na americkém ministerstvu obrany i na ministerstvu zahraničí. Je ochoten pod přísahou před velkou porotou vypovídat o tom, že informaci o bin Ládinově smrti v roce 2001 mu předal jeden z amerických generálů.

Pieczenik, který je civilním povoláním lékař, uvedl, že americká vláda o smrti bin Ládina ví několik let, pouze čekala na politicky vhodný okamžik, kdy smrt teroristy oznámí. Jeho tvrzení nelze brát na lehkou váhu, neboť bin Ládina osobně znal - na začátku 90. let 20. století spolu koordinovali postup proti Sovětskému svazu v Afghánistánu.

Bin Ládin podle Pieczenika zemřel přirozenou smrtí na Marfanův syndrom. CIA i George Bush o tom byli informováni, jen se jim jeho smrt nehodila, neboť chtěli pokračovat ve válce v Afghánistánu. "Bin Ládin zemřel jako starý, vyčerpaný muž, CIA o jeho stavu věděla, agenti ho navštívili v roce 2001 v nemocnici v Dubaji," uvedl Pieczenik.

Obama nyní bin Ládinovu smrt politicky využil. Důvod? Klesá mu obliba a přibývají spekulace, zda se narodil skutečně na území Spojených států a má právo být prezidentem. Bin Ládinova smrt navíc bude prý použita proti Pákistánu, objeví se tvrzení, že teroristu skrývala pákistánská vláda.

"Obama nyní odvedl pozornost jinam. To, jak nyní Američané slaví bin Ládinovu smrt, je nesmyslné. Připomíná to absurdní divadlo. Jsem ochoten svědčit před federálním výborem a pod přísahou sdělit jména osob, která lžou," uvedl Pieczenik. Motivace? Pieczenik je prý znepokojen tím, kam se Spojené státy ubírají.
Kdo je Pieczenik?

Steve Pieczenik se narodil na Kubě, ale vyrůstal ve Francii a ve Spojených státech. Pracoval na ministerstvu zahraničí za funkčního období H. Kissingera, C. Vance, G. Shultze a J. Barkera. Je dvojnásobným doktorem – medicíny a filozofie. Vystudoval psychiatrii a mezinárodní vztahy. Žije poblíž Washingtonu. 

Co je Marfanův syndrom

Marfanův syndrom (dolichostenomelie) je genetická porucha pojivové tkáně. Syndrom zahrnuje širokou skupinu příznaků, mezi něž patří: vysoká postava, dlouhé tenké končetiny, dlouhé tenké prsty (arachnodaktylie), dislokace oční čočky (ectopia lentis) a anomálie srdce a cév (prolaps mitrální chlopně, aneuryzma aorty, dilatace plicnice) - zdroj: Wikipedia.org.

6 komentářů:

  1. ... bude svedčiť pred porotou.. Ak bude hovoriť pravdu je to krôčik. Nevidí sa mi jeho kariéra - u toľkých hláv stál po dlhé roky. Skúsme veriť,že to myslí naozaj. Držme pravde palce.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  2. A všechny islamistické skupiny a frakce hrají americké admistrativě do ruky? Nikdo nezpochybní jeho dřívější smrt? Tvoří si jen obě skupiny kult Ládina, který kdokoli a kdykoli lze "odstranit"? Qui bono?

    OdpovědětVymazat
  3. 2anonym (9. května 2011 21:01):
    Podle me zadne islamisticke frakce neexistuji, nejvetsi prusvih sveta by byl, kdyby se zjistilo, ze vsude jsou lide uznavajici a potrebujici dobro a lasku.

    A ne bombarderama distribuovanou humanitarni pomoc.

    Vice o terormanagementu trebas tu:
    vimeo.com/21563166

    Mam pocit, ze buh, alah a ti dalsi (diky Cernomyrdine) jsou jen jeden, jako princ a trhan.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  4. pro Rimi --- díky a amen a aho....hezky moc hezky jsi to napsal....a věřím, že to všem brzy dojde!!! Mi

    OdpovědětVymazat
  5. Umřít přirozeně na Marfanův syndrom? Co to je za nesmysl? :-D Tak buďto umřu přirozeně, nebo na prasknutí aorty, či pneumotorax, čímž Marfanův syndrom zabíjí. Benny

    OdpovědětVymazat
  6. Selhaly mu vlivem nemoci ledviny

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.