4. května 2011

Děti se očkují příliš brzo

Velice obdivuji aktivity pana Filla ohledně očkování. Podívejte se na nové video z jeho přednášky (původem z chelemendiku), a přečtěte si i jeho poměrně skeptický dopis, který přišel mailem. Je to velmi pravdivé, co říká. Naše rodina právě prochází podobným problémem: když nedáte deti očkovat, můžete mít štěstí na lékaře, školku atd., a může to projít i téměř bez povšimnutí, anebo se můžete stát vyvrhelem společnosti ... V každém případě je dobré mít dobrého homeopata, který dokáže následky očkování eliminovat. A mám dojem, že následky má prakticky každé očkované dítě - zvýšená nemocnost, poruchy chování ... rodiče to ovšem přičítají všemu možnému, jen ne pravé příčině.

Marian Fillo:
" ...faktom ale zostáva, že ak sa odmietanie povinného očkovania nestane skutočne masovou záležitosťou (tzn. v slovenských pomeroch desiatky tisíc odmietajúcich rodičov), tak sa zas tak veľa toho nezmení, lebo tento prehnitý a skorumpovaný zdravotnícky systém žiadnu zmenu k lepšiemu nedovolí, keď vyslovene nemusí. Takže ja síce robím, čo je v mojich silách a s výdatnou pomocou Božou sa aj nejaké (zatiaľ malé, ale predsa) úspechy dostavujú, ale chce to aj odvahu "novo-odpadlíkov" od očkovacej sekty, aby sa vzopreli systému a nenechali si diktovať. A to je osobný boj, ktorým si každý odmietač očkovania musí prejsť sám a je to svojho druhu doslova exkomunikácia, a toto stráviť nie je len tak ľahké.

Takže rád by som aj pripomenul v podstate hrdinstvo každého jedného odmietača očkovania, čo v záujme zdravia a blaha svojich detí odmietol očkovanie, ale následne upadol do nemilosti lekárky, rodiny, (bývalých) priateľov, kolegov atď. A to nie je sranda, toto ustáť, keďže mnohí nakoniec tomuto tlaku predsa len podľahnú. Je to holt veľmi silná sekta, tento Rád sv. Vakcíny, ako som to nedávno nazval - na Slovensku má z celkového počtu obyvateľov vyše 90% stúpencov.

No a tiež by som rád spomenul desiatky ľudí, čo poslali finančné príspevky na letáky a prevádzku webu, ako aj desiatky pomocníkov (grafika, prekladateľov, usporiadateľov besied, zberačov podpisov atď.), bez ktorých by tie dosiahnuté úspechy dosť dobre neboli možné, alebo aspoň nie v tej miere."



Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.