2. května 2011

Fotky ukazující masívní znečištění atmosféry

Od čtenáře - výborný postřeh!!!:

Zdravím Orgonete,
                        
posílám pár obrázků, které jsem nafotil kousek od Brna u Veverské Bitýšky (fotky kliknutím zvětšíte). Je na nich letadlo zanechávající za sebou tzv. "malou kondenzační stopu" :-) a stín, který tato chemická čára vrhá do atmosféry. Jev na fotografii může vzniknout pouze díky rozptylování slunečního světla na velkém množství prachu nebo jiných částic v atmosféře. Tyto částice se tam nemohly dostat mnoha přírodními způsoby. V úvahu snad připadají jen velké požáry nebo výbuch sopky. Pravděpodobně nejsou ani původem z Brna, protože by musely být vidět stíny i ve městě, a to nejsou. Nejpravděpodobnější zdroj jsou letadla. Prach se pomalu snáší k zemi a tak i stín jde až k zemi. Nafotil jsem rychle několik panoramat. První ukazuje jak letadlo přilétalo, další pak o chvilinku později. Panoramata jsem nechal v původní neořezané podobě, aby byl jasný vznik a originálnost fotek. Připojuji ještě několik obrázků okolní atmosféry a stav po několika hodinách. Na další fotce jsem zachytil atmosféru jižním směrem jen tak pro zajímavost a na fotce jsem se pokusil ukázat, které mraky jsou pravděpodobně přirozené pro přírodu v létě a které již nejsou (bleskem). Když se lidé podívají nad hlavu, tak uvidí, že v dnešní době je často nadvláda umělých mraků. Co mě ale děsí nejvíce je, že nezbytně nutně nemusí být z vody... Fotka se šipkou ukazuje zmíněnou chemickou čáru asi za tři hodiny a směr pohybu letadla. Černobílá má lepší kontrast.

V souvislosti s těmito obrázky jsem místo školního úkolu celou dobu přemýšlel spíše o tom, co by šlo udělat pro zastavení této hanebné činnosti. Ať máme jakékoli společenské uspořádání, jednotliví lidé stále drží v rukou moc a není možné jim ji vzít. O tom se Illumináti jistě již dobře přesvědčili v minulosti. Proto dnes jednají opatrněji, postupně zdražují a zdaňují (kradou), manipulují, kontrolují média. Mají pouze iluzi moci. Chovají se jak paraziti na mnohem větším milujícím organismu lidstva a Země. Jediný důvod, proč jsou u moci, je ten, že je masy lidí z nevědomosti podporují prostřednictvím řady pokřivených mechanismů, jako jsou peníze, stát, daně, nadnárodní společnosti, klasická práce, nakupování atd. Všechny tyto věci jsou zvrácené na jejich stranu. Oni udržují společnost v nevědomosti. To je největší překážka jejich odstranění! Musíme tedy ukázat lidem, kde je pravda a pomoci jim odstranit jejich naučený odpor ke kladení otázek a spoléhání se na vlastní inteligenci. Na lidech to všechno stojí a padá. Byly tady výzvy veřejným činitelům, které ale nebudou fungovat. Co si myslím o lidech jako jsou Obama, Medvěděv, Nečes, von Rompuy je, že by třeba i rádi pomáhali, ale nemůžou, neboť nemají přímou podporu společnosti. Projevilo by se to tak, že kdyby chtěli něco změnit, tak by se lidé bouřili místo podpory. Nemohou ani mluvit, protože by je odstranili zlí Illumináti nebo nevědomí lidé. Pokud se má něco změnit, je třeba se obrátit na běžné lidi a spolehnout se na jejich duchovní úroveň, že i přes své ego a neustálou masáž ze všech médií, budou věřit evidentní pravdě, jako je snaha o vytvoření globální fašistické nadvlády, kontrola mysli degradací lidského těla, persekuce lidí mluvících pravdu nebo faktu, že demokracie skončila v Čechách někdy v roce 1939 nebo okolo a po roce 1989 jsme se tomu ani nepřiblížili. Napadlo mě tedy, že by se mohla zformovat nějaké skupina lidí, kteří by připravili nějaké materiály a mohli bychom se pokusit rozšířit některé informace. Dnes už je známých dostatek důkazů ke sprejujícím letadlům. Od složení prachu a polymerů, videa z celého světa, orgonity, extrémy počasí, satelitní snímky, film a mnoho dalšího. Šly by za pár drobných natisknout třeba informační letáky, brožuru nebo připravit speciální web přímo objasňující otázky k tématu. Dnes už jsou dostatečně jasné argumenty k prolomení zvyku poslouchat pouze oficiální zdroje u většiny lidí. Ty letáky, které vypadají jako A4 přehnutá na dvakrát, jsou opravdu levné. Neočekávám, že se najednou celý národ probudí jen díky letákům, ale určitě by to pomohlo. Jednou z největších chyb většiny lidí od nevyvinutých až po duchovně zralé je jejich pasivita...

Přeji mnoho mnoho jasných dní na blankytné obloze
Pavel 






9 komentářů:

  1. 22/4 jsem odletal z Prahy do Hurghady(Egypt, to, ze nad Prahou bylo nebe prokrizovano carami bylo samozrejme, navic na celym preletem Evropy byla oblast po Stredozemni more zahalena v jakoby hnedem smogu, ze nebylo i pres jasno videt na Zem, v Egypte nebylo na obloze videt jedinou caru na nebi celych 11 dni pobytu a to i presto, ze nad tou oblasti take preletavala letadla ve znacne vysce, takze se mi potvrdilo, ze se u nas a v Evrope deje neco nekaleho

    OdpovědětVymazat
  2. S tímto návrhem založit skupinu se zaměřením na očišťování od sprejování plně souhlasím, protože tím se působení zesílí a také lidé dostanou návody jak to dělat co nejjednodušeji a že pro to mohou taky něco dělat, založit samostatné stránky s tímto tématem ať se šíří po internetu do celého světa ....už opravdu vytvořili docela silnou vrstvu toho smogu sama to pozoruji při jasné obloze že kupodivu není vidět ale jen slyšet když letí letadlo v nižší výšce ......v dnešní době mladá generace už ani nezná co jsou a jak vypadají normální mraky i na těch fotkách nejsou normální mračna ani jedno

    OdpovědětVymazat
  3. Na Eumetsat eview je ten opar z malých částeček viditelný jako zlatavá mlha.
    Už pár týdnů to sleduji, atmosféra nad Evropou je zdá se nasycena na nějakou optimální úroveň, kterou jen doplňují.
    Nad Prahou jsou "kondensační" stopy i za letadly se slyšitelným hlukem a dobře viditelným trupem, tedy od tří do pěti km výšky. Trapáci.
    A mimochodem, jestli jsou za tím naftaři, není problém přidávat do paliva příslušné aditivum už v rafinérii.
    Například vyšší přídavek trimethylaluminia zvýší spalitelnost i těžších a levnějších ropných frakcí. Tryskové motory mají daleko nižší nároky na palivo než pístové a turbovrtulové. Bitevník Suchoj alias Hrábě odletěl i na naftu)))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Pavle, tvuj dopis a zejména jeho konec "Jednou z největších chyb většiny lidí od nevyvinutých až po duchovně zralé je jejich pasivita..." mě úplně mluví z duše. Začal jsem fotit chemtrails v Praze a po přestěhování také ve Frankfurtu. Snažím se z toho udělat i trochu zajímavé fotky pro nezaujatého člověka a hlavně mým účelem bylo trochu rozproudit diskuzi včetně názorů odpůrců chemtrails. zde je odkaz na veřejné album na Facebooku.
    ... https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1949789061606.251009.1148998112 ...
    (uvítám další příspěvky do diskuze, hlavně se to každému objeví jako update a podívá se na to znovu, opakování je matka moudrosti :))
    Pozoruju oblohu již asi 2 roky a těch stínů jsem viděl již nekolik desítek. Nejdrříve jsem si myslel, že mají letadla nějaký náváděcí systém, který jim vizuálně ukazuje, jakým směrem letět. Ale po tom, co jsem viděl těchto případů již několik desítek, tak jsem vyvodil, že to je normální stín, který vrhají chemikálie po obloze. Vždy se to dělo, když svítilo slunce směrem, kam letadlo letělo. Je to i vidět na tvých snímcích, že máš slunce v zádech.
    P.S. Orgonete - pokud budeš chtít, můžu ti ty fotky poslat v lepší kvalitě. Nebo i zasílat pravidelně, již mám slušnou sbírku včetně pěkných videí.
    Tak zatím, támhle letí jedno, musím dokumentovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. V sobotu jsem se byl podívat na letišti v Bechyni na testy Dragsterů.První,co mne "trefilo",byla protivně nasládlá chuť v puse a pálení rtů,ovšem daleko intenzivnější než kdy jindy.Pochopitelně!Jako palivo pro tyto supervýkonné motory se používá Methanol!!!Opět jedno dílčí potvrzení stálé přítomnosti zbytků par v ovzduší po reakci Methylaluminia.

    OdpovědětVymazat
  6. Jak si vysvětlujete něco jako navigaci sšdé čáry před letadlem jako by mu něko maloval na oblohu jak a kam má letet už jsme to pozoroval několikral prostě před letadlem je fakt dlouhá šedá čara nevim co to může bejt ???????????

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsi někdy viděl ostře ohraničené paprsky světla vystupující z protrhaných mraků? Tohle funguje přesně opačně, jsou to stíny od kondenzační čáry. Ale stejně jako v první případě hodně záleží na vzájemné poloze pozorovatele, čáry a hlavně slunce.

    OdpovědětVymazat
  8. No já si myslím, že je to prostě stín chemtrail čáry od slunce dopadající do prosicené atmosféry. Vždycky se objeví, když je slunce ve správném úhlu k chemtrail a je již nastříkaný opar. Několikrát jsem to pozoroval a šedá čára byla jen od letadla se sluncem v "záchech" (pozor nepléts si se "Sluncem v duši" :-), na první fotografii je vidět, že strom vrhá stín ve stejném úhlu jako chemtrail - tedy směrem z levého horního rohu...

    OdpovědětVymazat
  9. viděl jsem to dnes a teď bádám co to je. šedá až černá čára před letadlem

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.