21. května 2011

Jak na přívalové srážky? Zkuste octovat.

Omlouvám se všem, kteří mi poslali pěkné příspěvky, ale nestíhám je poslední dva dny ani číst. Teď jsem na odjezdu, tak si dáme přes víkend pauzu, ne?

Ale nedá mi to, tak aspoň upozornění na včerejší bleskovou aktivitu zobrazenou na Meteoxu (přišlo taky od vás). Všimněte si obdélníka ...

Celá Evropa byla zřejmě včera pod hustou palbou jakési radiace, jistě to mělo souvislost plánovanými silnými bouřkami, eventuelně přívalovými srážkami a kroupami.
Pohled na včerejší bouřky, typické umělé bouřkové "koláče" neboli oblačnost "hrnečku vař", která se velikou rychlostí šíří (desítky a stovky kilometrů v řádu minut). Bouřkové koláče mohou být nastříknuty přes sebe, čímž se ještě zvýší účinnost srážek. Většinou bývá v jednom okamžiku zahájeno šlehání v mnohasetkilometrovém pruhu, nebo jiném obrazci.

Jak to asi dělají?

Moje spekulace (není nová, píšu to už dva roky, ale neuškodí si zopakovat): vzduch již není vzduch, ale plasma - plynná směs vodní páry, chemikálií a plynů, která se uměle vytváří odpařováním a sprejovacími letadly. Jak se z ní dělá oblačnost? Je to jako když si dáte do vany vodu a pak do ní přidáte pěnu do koupele. Když ji lehce rozmícháte, ve vodě není ani vidět. Když ale do vany pustíte vodu, v místě dopadu vody z kohoutku se začne tvořit hustá pěna a za chvíli máte plnou vanu. Nějak podobně asi je vpuštěn do vzdušné plazmy paprsek (obyčejně jsou dva, jsou to ty dvě viditelné  špičky či "komínky" na každém koláči) jakéhosi vlnění, radiace, skalárních vln nebo co, a za okamžik je z plazmy našlehán koláč bouřkové oblačnosti. Všimněte si těch šlehacích "komínků". (Fotka níže není úplně nejnázornější, ale bouřkové koláče jsou vidět, i šlehací kominky, nad Vysočinou se koláče pomalu rozcházejí.)

Taky se to dá představit tak, že si stříknete do dlaně pěnu na holení. Ze směsi v bombě se vytvoří x-násobný objem pěny ... když stříknete pěkně proti dlani a chvíli podržíte, udělá se vám i ten komínek. Totéž se šlehačkovou bombou.

Takže, výroba bouřek není žádná věda, stačí k tomu flotila sprejovacích letadel, zeměkoule pokrytá odpařovacími "mobilními" věžemi, pokrytí cílového území elektromagnetickým vlněním a vhodný zdroj paprsků radiace ke šlehání - ze satelitu, z radaru, odkudkoli. Bouřku je možno vyrobit na míru, s přesností zásahu podle mě na metry, přesně načasovanou na minuty.

Orognit značně snižuje sílu těchto umělých nenormálních meteorolgických jevů. Důkazem je, že na mém ogiftovaném území se už dávno nevyskytl opravdu extrémní jev, který by způsobil velké škody.

Ale je tu ještě jedna poťouchlá možnost, jak to klimateroristům ztížit. Octování!

Včerejší bouřková oblačnost nad ČB byla ode mě mírně octována, plocha octa byla tak 1m2 (dva pekáče :-)). Na satelitu je vidět, jak se tu bouřkový koláč rychle rozešel, a pak mi nad hlavou na modré obloze do večera vytvářeli obrovské hrady, odshora je "osévali" letadly, ale marně, nedržely se pohromadě a rozcházely se ... Navečer byl ocet slit do láhve, a asi po 2 hodinách nám stáhli mraky natolik, že tu zapršelo. Ale dalo jim to fušku, podle roztodivných oblouků opisovaných letadly ..

Takže takový poťouchlý návod, můžete vyzkoušet. Mně to vyšlo už několikrát, vlastně pokaždé, co to zkouším.

Nechcete-li mít u vás přívalové srážky, možná bude stačit, když při viditelném stahování nějakého hrozivějšího mračna zakoupíte kdekoliv za 10Kč láhev octa a vybryndáte ji na zem. (Na sluncem rozehřátem chodníku/silnici se vypaří okamžitě, a o to jde. Nemusíte dělat louži, samozřejmě, rozbryndáte ocet třeba kolem chodníku a tak, kolem nějaké zarostlé zídky, kdekoliv ... ) Za chvíli se oblačnost začne srážet do své "osnovy", většinou chemtrailsové, a mezi tím uvidíte modrou oblohu. Umělá tvorba oblačnosti bude narušena natolik, že místo přívalových srážek vám jen příjemně sprchne. Zkuste a napište, co to udělalo.

22 komentářů:

  1. no tak tady to treti podle satelitu vypadalo na poradnou bourku, nakonec tu zustalo prvni den jasno, druhy se jen zatahlo a chvilku lehce prselo a dnes ani kapka, primo nademnou sou aj protrhane mraky na modro.. nevim cim to, snad orgonitem? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na webových kamerách ČHMU ste si dnes mohli pozrieť zaujímave "úkazi". Dialo sa toho v súvislosti s dnešnými búrkami naozaj veľa.

    OdpovědětVymazat
  3. Vzduch není vzduch, ale plasma - to mě fakt dostalo. Už z té manipulace počasí děláte takovou frašku. Tohle vám přece nemůže nikdo zbaštit.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně takhle to funguje. Mám na parapetu okna misku s octovou vodou stále položenou, jen občas přilívám vodu nebo ocet. Když padá mlha, všude v okolí je a okolo našeho domu mlha není. Udělala to i jedna paní, a také kolem domu mlhu neměla. Tohle byl první důkaz, že to funguje. A to že tady prší jen zalíváček, to je přece ideální, jak pro přírodu tak i pro nás.

    OdpovědětVymazat
  5. prosím pošlete mi email orgonetu děkuji!antistatic@seznam.cz ps:mam videa a fotky přáškování letadel a učínku orgonitu mayské pyramidy..

    OdpovědětVymazat
  6. Mají důvood a příležitost sypat tuny bordelu z letadel a svádět to na sopku. To je hnus co se děje.

    http://zpravy.idnes.cz/nad-islandem-opet-stoupa-sloup-popela-probudil-se-nejaktivnejsi-vulkan-1ns-/zahranicni.asp?c=A110522_081549_zahranicni_aha

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den Orgonete,
    je to přesně tak, jak píšete. Včera jsme octovali od rána, nad hlavou jsme měli pořád modro a letadla létala jako divá.
    Večer hrozily temné bouřkové mraky, ale nebyla smršť, pouze příjemný "zalévací" deštík.
    Díky za všechny poznatky, které tady zveřejňujete!
    Funguje to.

    OdpovědětVymazat
  8. 30.8.2006
    Lze odstranit globální oteplování vystřelováním síry do atmosféry?
    Znečištění sulfáty usmrtilo statisíce Afričanů. Uděláme to znovu? http://blisty.cz/art/30070.html
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  9. jen bych chtěl podotknout, že "plazma" se říká čtvrtému skupenství hmoty, které je definováno jako totálně ionizovaný plyn, tj. atomy přijdou o svůj elektornový obal ;) jelikož ji zde popisuješ/te jako, cituji "plynná směs vodní páry, chemikálií a plynů", tak trochu hádám, že nemáš nejmenší tušení, o čem vlastně mluvíš :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, podívejte se na radar, 15:00 - 16:15 (Ne) jsou z toho moravského vidět takové drobné linie vycházející z jeho středu. Pravděpodobně z nich vznikají bouřky. Takže něco jiného než známé kruhy.

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html

    OdpovědětVymazat
  11. testování octování praha-pankrác, neděle 22.05.2011 je to zvláštní zážitek a stojí za vyzkoušení: 7 malých talířů průměr 30cm a 2dcl octa umístěných na parapetu...výsledek v neděli ráno vyčistilo oblohu cca za 30min...navečer začala bouřka a hádejte kde byla modrá obloha, no na pankráci...je to zvláštní pohled, mraky kam se podíváš a jenom nad domem, kde bydlím modrý koláč...děkuji za hračku a všem upřímě doporučuji:)

    OdpovědětVymazat
  12. já si snad půjdu koupit ocet.....
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  13. 17.54: Plasma, jasně že nevím o čem mluvím, ale jen co najdu ten odkaz (samozřejmě že ne z oficiální vědy), že vzduch je dnes skutečně ionizovaný plyn ... proto s ním mohou dělat prostřednictvím radiace takové věci ...

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den všem. Včera dopoledne se k nám nasouvala známá šedá oblačnost. Takže jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám a nalila do misky ocet. Světe div se - zafungovalo to. Oblačnost se posunula jiným směrem a celý den polojasno s krásnými beránky na obloze. Až v noci (po schování octa) docela silná bouře, blesk stíhal blesk, ale snad díky vysetým orgonitům žádné škody. Bohužel nedokážu říct, zda na tento celý děj měla vliv jen ta malá miska octu nebo by se vše událo stejně i bez něj. Pokusy ovšem budu opakovat. Krásný den všem. Beata

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím, hledám nějakýho chytrýho a ochotnýho radioamatéra nebo člověka, který rozumí nízkofrekvenčním vlnám. Potřeboval bych vědět, zda je možné tyto vlny nějakým způsobem odrušit nebo odklonit.
    V oboru elektro jsem absolutní laik a na webu jsem k tomu nic nenašel. Pokud by někdo věděl, jak to provést a zda je to vůbec možné, prosím, aby tu nechal třeba odkaz nebo návod. Díky, Kokeš.

    OdpovědětVymazat
  16. Božuhell dlouhé vlny jsou svou povahou všesměrové a jsou schopny pokrýt z jednoho vysílače celou planetu. V pásmu velmi dlouhých vln komunikují ponorky s pevninou. Takže ani několik set metrů vody je dost neodstíní.

    OdpovědětVymazat
  17. Trochu jsem si klepala na čelo, nicméně když se před hodinou blížila bouřka, řekla jsem si, že ocet vyzkouším. Začalo už foukat, blížila se tma, v dálce už lilo a blesky lítaly, když jsem šoupla na balkón malý pekáček s asi půl litrem octa. Do dvou minut jsem měla pocit, že vítr znatelně zeslábl, nicméně déšť se stále pomalu blížil. Blesky a hřmění někam zmizelo, za chvíli se spustil liják. Ale černo se rozplývalo, bylo hodně světlo. Ovšem zhruba po půl hodině se směrem od příchodu bouřky objevila opravdu modrá díra a koukalo na nás nebe. Ne tedy přímo nad námi. Pršet přestalo, černo bylo najednou na druhé straně, jako by nás bouřka obešla a pak zase pokračovala dál. Neuvěřitelné!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Jak reaguje ocet v chladném počasí, je podzim. Mám jej nahřát??? Divné polomračno se táhlo dnes Brnem, necítím to jako dušičkový čas - ještě ne, to voní jinak. Tohle smrdělo jako pod poklicí výpary z olova.

    OdpovědětVymazat
  19. Ocet funguje, ale na silnici či chodník jej rozlévat nedoporučuji. Bývají tam poměrně často různé zásadité částice (prach z omítek, aj.), se kterými ocet reaguje, a v případě většího počtu těchto částic by se žádný ocet nevypařil, protože by všechen zreagoval.

    OdpovědětVymazat
  20. nejste vy všichni PÍČUSOVÉ ???? že teda debilové jste všichni.Mrdi manipulanský

    OdpovědětVymazat
  21. Řekl bych, že nejrychlejší účinek má, vařit venku ocet na vařiči. :-D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.