11. května 2011

Ještě žlutý záblesk a Turbulence

Jak se tak dívám na diskusi na Turbulenci, je tam právě vymazáno odshora až dolů. Drží se jenom Nibiru. My o koze, paní Míková a redakce o voze (:-)))), klasika. A už tam stojí:
Redakce Turbulence 11. 5. 2011 17:22 
... Nenuťte nás diskusi úplně uzavřít.
Nápor pravdy nemůžou unést, takže od zítřka nejpozději máme diskusi zavřenou HA HA HA.

Dnes opět pruh záblesku ve 14.04 (díky za odkaz). Slunce už z toho vynechávám, jeho odraz by se přece musel lesknout někde každou chvíli. Ale ono se dosud nic moc na NOAA nelesklo, a to se tam dívám často. Co je na tom divné, je právě ten pruh. Vodních ploch v tom pruhu taky není tolik, aby se tolik leskly. Řeky tentokrát nic. Podle mě by to mohly být právě nasypané oblaky chaffu, těch kovových částic, které se při haarpovém (nebo jiném umělém energetickém) šlehu zalesknou. Leskne se to opět i nad severním mořem. K čemu to, nikdo neví, ale nic kalého to nebude.
Dále pár dnešních nočních chemočár. Možná ta jejich hranice souvisí s hranicí žlutého záblesku - udržení rozhraní teplé a studené vzduchové hmoty?

13 komentářů:

  1. HAARP jede dnes na plny knedlik...

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat? Předpokládejme, že nějaká tajná organizace (nebo vláda) skutečně manipuluje s počasím na globální úrovni. Tedy má kontrolu nad letectvem, řádově desítky/stovky miliard USD a pak nechává na radarech tyhle stopy po "chemtrails", HAARPové odlesky a tak? Proč by ty snímky nezfalšoval? Vážně nechápu...

    OdpovědětVymazat
  3. Mrkva
    I včera na Turbulenci se spousta lidí ptala - proč? A místo odpovědi od odborníků (aspoň by to odborníci měli být) byli smazáni. Jejich slušné dotazy byly smazány. Redakcí byli označeni za fanatiky (tento výrok redakce byl pod příspěvkem p. Večeři, který upozorňoval na Orgonetův blog v negativním smyslu- byl smazán) Takto dnes pracují média. Kdo nejde s námi, je proti nám.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokus o debatu na turbulenci se nepodařil:-)
    je vidět, že jim opravdu záleží na utajení,zřejmě podepisují nějaká lejstra ve smyslu TOP SECRET.
    Ann

    OdpovědětVymazat
  5. Aha, tak to už zavřeli,neřekla jsem jediné vulgární slovo,nezmínila se o politicky nekorektních tématech,a debata byla zablokována.Takže žádné iluze o demokracii....
    Ann

    OdpovědětVymazat
  6. Mrkva: Proč by falšovali? 99,99% lidí jednak stejně nic nevidí, jednak jsou denně v médií přesvědčováni, že je vše přirozené.

    OdpovědětVymazat
  7. Nibiru: Včera diskuzi na Turbulenci někteří jedinci zasírali naprostými offtopic příspěvky. Jinak, obecně: je navýsost žádoucí, troufám si říct že i přímo nutné, aplikovat kritický pohled na svět. Ale nejen na oficiální hypotézy ale i na vše ostatní. Takže se podívejte na oblohu nebo na snímky oněch údajných "chemtrails". Nastudujte si princip vzniku oblaků, seznamte se s onou teorií chemtrails a uvědomte si která hypotéza je jednodušší - přirozený vznik, nebo konspirace zahrnující tisíce lidí a stojící miliardy? Pak použijte Occamovu břitvu a dojdete k nějakému závěru, pokud tedy jedna z těch hypotéz pro vás není posvátné náboženství.

    Ann: demokracie s tímhle nemá nic společného. Jedná se o soukromé diskuzní fórum (zrovna jako tohle) a vlastník má plné právo rozhodnout co zveřejnit a co ne.

    OdpovědětVymazat
  8. ... áno iluze, a ešte im dobre platia za vytváranie ďalších a ďalších iluzí.
    Mám pocit, že im sa treba "vyhnúť" a robiť si svoje..,Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Mrkva:
    Dění v dnešním světě se vymyká veškeré logice, pane.Kromě toho jsem člověk, který se od mládí řídí spíš intuicí, než čistě rozumem. A nyní mi intuice, ale i smysly říkají, že se děje něco velice nedobrého pro lidstvo. A s tou diskuzí na Turbulenci, nezlobte se, nemáte pravdu. Byly to otázky slušně položené, k tématu. Byly smazány. Lidé se nesmějí ptát:proč. Musí se přijmout jedna pravda. Lidé, kteří se ptají proč? jsou nepohodlní. Jsou to fanatici a zasírači diskuzí- jak jste se vyjádřil. Přeju vám všechno dobré. Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro Mrkvu:

    Podívejte se na fotky a satelitní snímky v mých galeriích a pak použijte Occamovu břitvu :)

    http://skywatch.rajce.idnes.cz/

    Mimochodem, myslíte si, že peníze v tomto případě hrají nějakou roli? Zvlášť když to řídí lidé, kteří si jich mohou natisknout, kolik jen chtějí? Musíte znát více střípků skládačky, aby vám to dávalo smysl. Začněte třeba tady: www.mustwatch.cz


    Guess

    OdpovědětVymazat
  11. HAARP (12.5. - 19,18)
    http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
    ...jede to NAPLNO! To jsem zvědav, co se stane ... že by silné zemětřesení?!?
    Škoda, že se nedá zjistit, kterým směrem je zaměřený...

    OdpovědětVymazat
  12. To anonymní 19,21 a ostatným :
    .... kurnikšopa, kde sú tí čo vidia, počujú,
    vyznajú sa, vedátori, samorasty, ako to že sa nedá zamerať smer ?
    Kopec ľudí sa musí pospájať, nie len ťukať na rôzne dvere.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  13. Může mi někdo říci, kampak anebo proč zmizely články a příspěvky z 12.5.2011?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.