9. května 2011

Matthew: K čemu má sloužit vyhlášení smrti bin Ladena

Matthewovo nové channelingové sdělení  z 8. května 2011 odhaluje důvody vyhlášení "smrti bin Ladena".

Matthew, 8. 5. 2011

Manipulace DNA

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici k vám hovoří Matthew. Od počátku věků v lineárním čase byla buněčná stavba lidí křišťálová a měla 24 vláken. V průběhu času temní zmanipulovali tuto genetickou stavbu v některých populacích tím, že zredukovali světlo uvnitř buněk, takže se staly uhlíkovými a měly pouze dvě vlákna DNA. Temným se podařilo vyprodukovat civilizace s oslabeným imunitním systémem náchylným k veškerým nemocem, s omezenou délkou života, úplnou ztrátou duchovní jasnosti a vážně omezenou kapacitou mozku. Tato rozsáhlá redukce zdraví, délky života, duchovní bdělosti a inteligence byla po dlouhou dobu údělem lidí ve světech třetí hustoty.

2.Duše žijící v duchu toto vše vědí, tak proč by si opět a opět volily zrození v civilizaci třetí hustoty? Činí to proto, že v jiných inkarnacích spíše podlehly nekontrolovatelnému strachu, nevědomosti, klamům a válčení, které jsou základními kameny vlády temnoty, než by se z nich vymanily. Pokaždé si zvolily naplnit karmické lekce třetí hustoty v rolích domluvených se všemi ostatními, kteří chtěli sdílet jejich dobu života, aby dosáhly rovnováhy zkušeností a začaly stoupat duchovně i intelektuálně nahoru. A pokaždé  byly tyto duše přesvědčeny, že tentokrát si udrží světlo, s nímž přicházejí všechny děti.

3.Avšak opět a opět jejich odhodlání úspěšně manévrovat světem, kde se daří temnotě, se ušpinilo v realitě žití za podmínek třetí hustoty. A tak po tisíciletí byli obyvatelé Země nevědomky zajatci lží, páchaných a pokračovaných loutkami temných sil na planetě. Vždy bylo několik osob, které se řídily poselstvími na úrovni duše a mluvily pravdu, ale jejich hlasy byly umlčeny nebo jejich informace překrouceny, a z toho pocházející masívní negativita a lži nadále pokračovaly.

4.Asi před 70 lety vašeho času Země zavolala o pomoc a ukončení tohoto destruktivního cyklu. Jako odpověď vytvořila nejvyšší vesmírná rada plán pro její vystoupení ze třetí hustoty a návrat do páté, odkud pochází duše Země a kde stále zůstává, i když hromadění negativity způsobilo, že její tělo sestupovalo po spirále dolů. Plán obsahoval spojené úsilí vyvinutých bytostí z jiných civilizací a vybraných osob na Zemi, a časový plán, kdy bude Země venku ze třetí hustoty, tj. konec roku 2012. I když čas – což je ve skutečnosti převažující frekvence energie – den za dnem ubíhá rychleji, včasný vstup Země na práh toho, co bylo pojmenováno jako Zlatý věk, je jistý.

5.To neplatí pro obyvatele Země, kteří stále ještě zvyklí věřit a jednat ve shodě s čímkoliv, co jim řeknou „autority“. Počet těch, kteří jsou schopni přijímat světlo, stále vzrůstá; avšak mnozí jsou stále „v temnotě“, protože neznají pravdy. Ve své lásce k všem svým obyvatelům chce Země, aby ji všichni doprovázeli do čtvrté hustoty, ale aby se tak stalo, musí přijmout světlo, které jim umožní fyzické přežití ve vyšších frekvencích, do nichž se planeta rychle blíží. 

Klam o bin Ladenovi

6.Členové sil světla na planetě i mimo planetu, kteří jsou v první linii, vědí, že tento velký úkol musí být splněn rychle, se dohodli, že se musí začít vynořením pravd, tak, aby lidé požadovali změny, které musí být formulovány, aby mohlo být dosaženo transformovaného mírového světa. Členové se shodli, že nelze plýtvat časem při odhalování pravd, které Illumináti stále drží v tajnosti tím, že vraždí vědoucí osoby, nebo je zesměšňují tak, aby upadly do profesionálního zapomnění, a každého, kdo jim věří, označují nálepkou „konspiračního teoretika“.

7.Členové se také shodli, že je třeba něčeho dramatického, aby to upoutalo pozornost lidí; avšak protože je to váš svět, bylo na vašich vůdcích, aby se rozhodli, co to bude. Oznámení, že mezi vámi jsou členové jiných civilizací, vyžadovalo vyřešit předem mnoho problémů, aby to mohlo být řádně prezentováno, a návrh, aby byly všechny pravdy řečeny přímo, byl vetován, protože nedošlo ke shodě, co má být odhaleno nejdříve – v zásadě, kterou škvírku uvolnit jako první. Někteří se domnívali, že nejvíce bude dosaženo oznámením smrti Osamy bin Ladena, oficiálně prohlášeného za autora „9/11“. Domnívali se, že toto oznámení může být řízeno směrem k objasnění hrůzných událostí toho dne před téměř 10 lety, a že to odstraní strach v lidech, kteří věří tomu, co se jim často říká: Nikdo není v bezpečí, pokud je bin Laden naživu.

8.Když byl podán tento návrh, někteří ze členů včetně amerického prezidenta Obamy věděli jistě, že tento muž je již téměř deset let mrtev, a těchto několik vehementně kritizovalo tento návrh. Ale protože nikdo neměl žádný jiný nápad, který by přitáhl pozornost světa, většina hlasovala pro „zabití bin Ladena“ a pro pozdější veřejné vysvětlení, proč byla tato historka zveřejněna.

9.Je možno se dohadovat, zda lež za účelem pozitivního cíle je „lepší“ než lež za účelem negativního cíle. Není naším přáním ani záměrem kritizovat toto rozhodnutí, a ještě méně soudit ty, kdo ho udělali, ale chceme pouze sdělit informaci, kterou nám podali naši pozemští pozorovatelé z Nirvány. Nevědí, jak proběhne vysvětlení tohoto rozhodnutí, protože odpovědné strany stále ještě diskutují o strategiích dalších kroků.

10.Bez ohledu na to, jak to vše proběhne, ke konci příštího roku světlo přemůže veškerou temnotu na Zemi – to je zajištěno od počátku jejího vzestupu. Vy jako pracovníci světla můžete nejlépe posloužit tím, že nebudete ani sdílet ani odsuzovat historku o bin Ladenovi, ale spíše přidávejte světlo jejímu záměru – tím je urychlení odhalení všech pravd tak, aby mohly rychle přijít i reformy. A pro tyto vůdce, kteří vědí o velké naléhavosti, je záměrem, aby všechny osoby měly možnost přijmout světlo pravdy dříve, než bude pro ně příliš pozdě jít fyzicky společně se Zemí, pokud si tuto cestu zvolili ve svých smlouvách duše. 

Den matek

11.Dnes (8.5.) je v mnoha zemích světa Den matek. Připojujeme se k vám, abychom uctili tyto duše, které přijaly na sebe ty nejnáročnější a celoživotní odpovědnosti.

12.Láska všech světelných bytostí v celém vesmíru posiluje vaše světlo, a mnozí z Božích vyslanců kráčejí s vámi bok po boku.

S láskou a mírem
Suzanne Ward

5 komentářů:

  1. Jelikož Indie už dva roky marně informovala USA, že Ládin je v Pákistánu. Rovněž nyní jeho nejbližší potvrdili jeho nynější smrt. Proto tvrdit něco jiného je vrchol trapnosti a spojování těchto věcí s duchovním životem je navíc bulvár, podvod a ostuda pro lidi se zájmem o skutečný duchovní život. Jan

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Jane, kde jste přišel k těmto zaručeným informacím???Vy jste v té Indii byl???Nebo to psaly na I-Dnes???
    Ano, bylo to v televizi- je to PRAVDA!!!!!!!!

    Až takovýto lidé konečně otevřou oči a mysl- páni, to bude RÁNA!!!Až se otřese celý vesmír.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Pro Jana http://blisty.cz/art/38079.html
    s pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm , krásny článok , ktorý ma iba utvrdzuje v mojich slovách , že prečo som tu :)
    Podľa mňa ľudia , ktorý robia toto všetko aj čo sa týka Bin Ládina sú už trápny a okukaný , preto by sme mali kašlať všetci na nich a venovať sa svojej duši a svojmu okoliu tak nájdeme úplné svetlo.Keby sme toto urobili úplne všetci pred pár rokmi tak by sme možno dnes boli aj v tej 5 dimenzii :)

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučil by som vám pozrieť si dokumenty The Arrivals a Labyrinth of Truth.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.