25. května 2011

Nikolaj Levašov: O klimatických zbraních 4. část


Je zajímavé, že když se podíváme do velmi vzdálené minulosti, vidíme téměř stejnou situaci, i když na jiné kvantitativní úrovni. Nyní je situace na Zemi z mého pohledu mnohem lepší. Takže, tohle všechno se odehrálo o něco více než před 13 000 lety, když se migranti z Evropy, bílá rasa, přestěhovala na velký ostrov poblíž Střední Ameriky. Proměnili rudou rasu, která tam žila, v otroky a vytvořili Říši Antů (Ants), takzvanou Atlantidu nebo Antlan. V průběhu času začali tito migranti bojovat o nadvládu nad světem a zaútočili na mateřskou říši bílé rasy. Výsledkem byla hrozná válka a katastrofa, a pozemská civilizace byla vržena zpět na úroveň doby kamenné. Měsíc Fatta spadl na Zemi, sklon pozemské osy se změnil, vznikly obrovské tsunami a spláchly vše, co měly v cestě. Byla tehdy použita i nukleární zbraň, mimochodem. Toto nejsou jenom slova, existují důkazy. Ale nejvíce šokující je fakt, že téměř stejný příběh se opakuje na téměř stejném území za 13 000 let. Ano, téměř na stejném místě a se stejnou mentalitou. 
Se stejnou mentalitou, není to velmi podivné?

Je. Oni hrají stejné hry s počasím, které smetly Atlantidu s povrchu Země!!!

Ano. Potom Antové zkusili hrát hru se silami přírody, ale nyní je jiná situace. Ti, kteří to dělají, si s nimi už nemohou zahrávat beztrestně.

Bohužel, v tuto chvíli trestají oni nás!

Už sami sebe velmi vážně potrestali. Vzpomeňte si na situaci v Mexickém zálivu. Museli evakuovat lidi z té oblasti a v Chicagu byly zjištěny kyselé a arsenikové deště.

Řekli, že to udělali Rusové.

Opravdu? Rusové snad mají vinu za únik ropy v Mexickém zálivu? K tomu není co dodat. Říkají nesmysly. Zničila je jejich chamtivost. Nesmějí vrtat tam, kde vrtali. Bylo to velmi nebezpečné. Stýká se tam několik tektonických desek, proto je zemská kůra velmi nestálá, a jakékoliv vrtání může mít stejný výsledek. Nelze vrtat na styku zemských desek, a není to jen můj úsudek. Ale oni zoufale chtěli získat větší zisk. Vidíme všichni, co z toho vzniklo.
Naše satelity s laserovými zbraněmi nelétaly nad územím USA, aby způsobily ohně! Naopak, naše území a naše strategické vojenské objekty byly vystaveny ohni.

Když bylo  zemětřesení na Haiti, celý svět spěchal na pomoc. Když dopadlo hrozné neštěstí na Rusko, papež pronesl speciální výzvu k pomoci. Kde tenkrát byli naši přátelé s pomocí? Nyní je pomoc méně potřebná než před časem.

Rusku nikdo nepomůže. Je tu samozřejmě několik přátel, ale nemají takovou moc, která by jim dovolila jednat otevřeně, jinak by byli zničeni. Ruský car Alexandr III. řekl svému synu: Rusko má jenom dva spojence: svou armádu a své loďstvo. Od té doby se nic nezměnilo. Bohužel Rusko nikdy nemělo opravdové spojence, a nikdy nebude mít. Ti, kteří o sobě prohlašovali, že jsou spojenci Ruska, toho vždy využívali a stále využívají pro svůj špinavý byznys.

Ukazuje se, že letos v létě se Rusko opět obětovalo a zachránilo Evropu. Kdyby nebyla objevena a zničena klimatická zbraň, Evropa by hořela stejně jako hořelo Rusko.

Vypadá to tak.

Britští vědci našli vysvětlení. Zdá se, že záležitost spočívá v jet streamu. Říkají téměř totéž, co vy, z hlediska vědecké meteorologie. Mluví o takzvaných blokujících událostech jako o jedinečných přírodních jevech. Ale nikdo z nich neuznal, že když se něco zastaví jako o zeď, prostě řečeno, a nehýbá se to ani sem ani tam, nemůže to být přírodním jevem.

Možná mají podezření, ale obávají se říci to jasně.

Možná je vědomí většiny lidí zablokováno stejným způsobem jako ta anticyklóna.

Možná. Ale nejpravděpodobnější je, že mají strach promluvit, protože mohou přijít o zaměstnání. Já jsem mluvil s jednou Ruskou, která prováděla výzkum o vlivu GMO na myši. Objevila, že již ve druhé generaci se staly neplodnými. Podařilo se jí dostat se na mnoho mezinárodních sympozií, ale nyní je odevšad vyloučena. Zdá se, že nikdo by neměl podobné věci studovat! Vědci, kteří nahlas prohlásili, že GMO je genetická zbraň, přišli o své zaměstnání a granty. Co to znamená? Vědci, kteří dostávají své platy od parazitů společnosti, se obávají říci cokoli, co by odporovalo mainstreamu, i když by to rádi řekli. Protože ti, kteří byli dost odvážní, aby promluvili, byli okamžitě propuštěni a zbaveni finančních prostředků a podmínek pro pokračování ve svém výzkumu. Místo aby žili normální život, pouze přežívají.

Úmrtnost v Moskvě významně vzrostla a stále se ještě neví, jaké důsledky bude mít tato kalamita v budoucnu. Vědci se obávají říci pravdu! Rusko opět velice trpělo nejvíce ze všech.

Souhlasím. Stejná zbraň byla použita jak proti Rusku, tak proti Evropě. Jestli jsou v Rusku vlivní činitelé a vědci, kteří, z mého hlediska, mohou být voláni k zodpovědnosti za takový čin, jsou ochotni zradit vše, jen aby prošli. Proto musíme tuto informaci zveřejňovat. Ne všichni lidé jsou tupí a lhostejní. Někteří se již probudili a mnozí jsou v procesu probuzení, začali vidět a chápat, co se skutečně děje. Pevně věřím, že tyto akce, které provedli parazit proti Rusku letos v létě, neoddálí obrození Ruska, ale naopak ho očistí a posílí.

Pátá kolona

Pokud jde o vlivné činitele: vyšlo několik hystericko emocionálních publikací na téma „klimatická zbraň a mimozemšťané“. Je zajímavé, že autor jednoho z těchto článků odjel s rodinou do Finska. Není zajímavé, proč?

Je to zajímavé.

Ale může se stát, že přijde čas, kdy nebude kam odejít?

Zajisté.

Takže  Rusko by nebylo mělo žádnou šanci na přežití, kdyby nebyla použita některá výjimečná opatření?

Ano, je to tak. Vlastně, kdyby nebylo těchto opatření, Země by byla zničena již v roce 2003. Vše je zde propojeno. Kdyby nebyla přijata podobná opatření už dříve, Země by přestala existovat. Nikdo by o těchto problémech nediskutoval, protože lidstvo by zmizelo. Ale nepřátelé lidstva se neuklidnili a nepřestali dělat ohavné věci. Z mého hlediska je to smrtelná agónie parazitického systému, ale ten se ještě pokouší kopat. I zajíc zahnaný do rohu může být nebezpečný. Avšak tato agónie přejde a bude to. Jsem přesvědčen, že všechno bude v pořádku.

Takže skončíme náš rozhovor v pozitivní náladě. Může lidstvo a zejména Rusko doufat v lepší časy? Ještě je tu jedna věc: zdroje z blízkosti NASA důvěrně prozrazují, že Rusko bude mít letos velmi tuhou zimu.

Uvidíme. Minulý rok taky v zimě mrzlo.

Ale je tu asi něco, na co bychom měli myslet předem.

Víte, dokud zbraň není použita, není možno ji zničit.

Myslíte, že Rusko obnoví výzkum a vývoj v oblasti klimatických věcí?

Myslím, že nyní je lepší myslet na to, jak obnovit zemi. Zbraň by neměla být vyvíjena. Měli by pracovat na protizbrani. Ale ta už existuje.

Aha.

Když jsou metody, jak obracet hurikány zpět těm, kteří je vytvořili, pak jsou i další zajímavé technologie.

Mimochodem, k hurikánům. Stejní alarmisté rádi oznamovali, že z této těžké situace nevyjdeme snadno, beze ztrát. Budou ještě větší kalamity, když skončilo horko, a ještě ničivější: hurikány, tornáda, bouře, atd.

Já vím. Kdo je platí? Oni vykřikují jenom to, co jim nařizuje jejich pán. Bohužel, v Rusku se nestane mnoho dobrých věcí, které by se mohly stát, jen proto, že je tu ona pátá kolona. Avšak navzdory tomu, co chtějí, a jak mnoho kolem toho šílí, ztrácejí jednu pozici za druhou velmi rychle.

Jestli jsou tu síly, které mohou jednat proti nim a mařit jejich plány – samozřejmě že oni si své „hračky“ nezničí sami – pokusí se oni  neutralizovat tyto síly?

Pokusili se o to a stále to ještě dělají. Nepodařilo se jim to. Myslím, že nejsou schopni s tím nic dělat.

Může Rusko a Moskva spát klidným spánkem bez očekávání dalšího dne zkázy či přírodních katastrof v nejbližší budoucnosti?

Nu, ještě je příliš brzy na odpočinek. Nepochybně budou pokračovat ve svých špinavých činech, ale věřím, že nakonec nic nezískají.

(Konec interview.)



11 komentářů:

  1. Na českém teletextu byly včera zveřejněny informace, které vám níže uvádím:

    "Západní země vypracovali plán vyvolat v některých částech světa, zejména v Iránu, sucho.
    Podle vědecky ověřených zpráv evropské státy využívají speciální zařízení k tomu, aby se mraky vypršely nad Evropou a nedostaly se do naší oblasti, hlavně do Iránu,"řekl Mahmůd Ahmadínežád Pak připomněljedoho západního politika, který předpovídá sucho pro příštích 30 let, pro oblast od Turecka, přes Irán až po východ Asie.

    Na slovenském teletextu psali následující:

    "Centrální čína zažívá v tomto čase největší sucho za posledních 50 let. Kromě pěstitelů rýže ohrožuje nedostatek srážek i dodavatele elektr. energie. Hladina vody v řece Jang-ć-ťjang je o 40% nižší než je dlouhodobý průměr. Úřady proto rozhodly o vypouštění 10-20% voy z přehrady Tři soutězky."

    PS:V současné vědecko-klima-technické a satelitně-špionážní době by neměl být až taký problém zjistit proč se takto příroda projevuje a učinit patřičné kroky..."Kdo seje vítr, měl by sklidit bouři!"
    :)ELI

    OdpovědětVymazat
  2. Jen ať jim to Rusové té pakáži sionistické všechno roztřískají na drobečky !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Je třeba více vpuštět Světlo mezi nás, aby Tmu pohltilo, a donutilo ji ke Sjednocení s Universem !!! Tak to dělejme stále častěji spíše, než vymýšlet všelijaké protiútoky a pomsty !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahmadinezad to rikal nahlas a jak to dopadlo:
    jemne ironicky ton, spravnou rubriku (zpravy-z-absurdistanu) a je to, mrknete na komentare
    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/zpravy-z-absurdistanu/evropane-se-spikli-a-kradou-iranu-mraky-hlasa-ahmadinezad_202217_diskuze.html#discussion-list
    rimi

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle by klidně mohly říkat naše rosničky - namísto těch účelových lží:

    http://www.novinky.cz/koktejl/234412-jake-bude-pocasi-bla-bla-bla-vyhrkla-v-primem-prenosu-rosnicka.html


    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Jeste k tomu iranu, stripek do mozaiky je tu:
    http://zvedavec.org/komentare/2011/05/4386-jakou-cestou-do-persie-plan-brookings-institution.htm
    rimi

    OdpovědětVymazat
  7. Z bláta do louže po roce 1989
    Rusáci nás okupovali a umístili tu atomový zbraně pro svoje hry s NATO.
    NATO na nás dalším "osvobození" zase sype kovové termální nanoradiátory a nanosenzory pro svoje hry s Ruskem a Čínou, Irán je jen zástěrka.

    Oni válčí, aniž by brali na oběti svých šaškáren jakýkoliv ohled.
    Válčí bez vědomí parlamentů a lidí v jejichž jménu údajně vládnou.
    Je to taková doba předhusitská, že?
    hlavně je neházejte do studen jako tehdá, škoda vody
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj všem - dokázal by jste se v tom někdo vyznat a proklikat se na jejich stránky??? vypadá to zajímavě....mají je tam dole v článku rozepsané...ale nevím jak na to.
    http://www.eiscat.se/new_plasma_sap

    díky Milan

    OdpovědětVymazat
  9. zajímavé pokusy s větry ve vysokých výškách

    http://www.agu.org/pubs/crossref/2010/2009JA015178.shtml
    Milan

    OdpovědětVymazat
  10. není bez zajímavosti, že autor mishin, který podává na níže uvedeném odkazu o Titan Aluminiu zprávu, se podílí na studiích ionosféry a haarpu...
    http://arxiv.org/find/all/1/au:+mishin/0/1/0/all/0/1¨Milan

    OdpovědětVymazat
  11. Ty magoři vědecký!!!!! http://www.agu.org/pubs/crossref/2009/2009JA014392.shtml

    jasně, prej zahřátí ionosféry a okamžitá reakce větrů'´!!! Milan

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.