27. května 2011

Nová klimatická zbraň nad Amerikou?

Děkuji čtenáři za následující video. Na amerických satelitních a radarových snímcích toho moc vidět nebývá, protože většinou je zabírán celý kontinent a je to z velké dálky. Takže různé zvláštnosti svědčící o umělém řízení počasí se snadno schovají. Radarové kruhy, kterých si stejně nikdo v Americe nevšímá, jsou vydávány (jak jinak) za interference, nikoliv za aktivní činnost radaru k ovlivnění počasí.

Následující video (překlad netřeba): jeho autor se ptá na původ zvláštních linií či šipek, které jdou zhruba od JV k SV. To je v pozorování umělého počasí nějaká novinka, to tu ještě nebylo.
Dále vidíme staré běžné věci:

  • typícké pravoúhlé zalamování několik tisíc km dlouhého umělého pásu oblačnosti, a dále 
  • umělé nastřelení a šlehání bílých skvrn - "bouřkových koláčů". Všimněte si jejich pravidelnosti ...
Update večer: Odkaz: http://wdssii.nssl.noaa.gov/web/wdss2/products/radar/rconusloop.shtml
Sorry, na původním odkazu na větším obrázku je lépe vidět, že ty bílé koláče nejsou bouřky (i když někde jsou na nich vidět srážky nebo alespoň falešný odraz srážek), ale kruhy kolem radarů. Rovnoběžné šipky směřující kamsi na Aljašku k HAARPu jsou ale zajímavé. Radar na Floridě je zase vystřeluje kolem sebe dokola. Určitě jde o nějakou nekalou aktivitu kolem počasí.

Amerika pod útokem? Napište mi, co to je.

9 komentářů:

  1. Zdravím, zajímalo by mne, jak by tyto jevy vysvětlili naši meteorologové.:)

    OdpovědětVymazat
  2. včera jsem na to koukal na eumetsatu, jsou tak směšní ve svých hloupých motivech jednání a takové prostředky ovládají...
    kam se zdejchnout zatím netuším
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. nijak
    ti by vítali i sovětský tankisty, vítají všechny tankisty světa k nám.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohly by to být sprejovací letadla. Zajímavější je spíše synchronizace s bouřkami za nimi.

    OdpovědětVymazat
  5. :)Jejich slova by zněla asi takto:
    V pravidelně opakujícím se bouřkovém pásu jsme zaznamenali velký výskyt kulových blesků, které se velkou rychlostí přesunují k městu Gakona na Aljašce....
    :ELI

    OdpovědětVymazat
  6. spíš mě fascinuje že to nemá žádné zakřivení.. prostě je to pořád přímočarý k takové rozloze...to nemůže být žádný haarp ze země.spíše náký masivní řízený útok kdy čáry jsou prostě chemtrails, ale musí jít o min. stovku letadel patřící přímo té skupině která řídí modifikaci počasí

    OdpovědětVymazat
  7. možná chemtrail s nějakou přísadou, která dobře odráží radarové paprsky

    následná oblaka na velkém území by tomu taky odpovídala

    díky za super video

    meteorologové se chovají jako jiní komerční vědci - Pravda není jejich cíl...

    OdpovědětVymazat
  8. A zřejmě k tomu potřebovali zastírací manévr - další sopečnou clonu, aby ti, co vědí, neměli pokud možno důkazy o obludnostech, které klimateroristi na obloze páchají. Vůbec bych se nedivil, kdyby ta současná kontaminace (včera to byly okurky, co to bude zítra ?!) byla z tohoto svinstva !!! Brzy asi budeme moci jíst jen to, co vypěstujeme jen doma ve skleníku, kurníku, chlévě nebo králíkárně !!! Vše ostatní bude postupně kontaminováno a nepoživatelné !!! Již bylo odhaleno, že tyto útoky směřují na likvidaci BÍLÉ RASY, jako nositelky původního čistého genomu homo sapiens !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak dlouho si amíci hráli s Pandořinou skříňkou,až se jim ty hry vrátily jak bumerang. Mysleli si nadutě, že jen oni mohou mít technologickou převahu ve světě, a ejhle, ono je tomu právě naopak. Lituji pouze nevinné nic netušící řadové občany, jinak nic, co se Ameriky a jejího neštětstí týče !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.