5. května 2011

Octová terapie proti chemtrails páchne, ale funguje!

Dosavadní zkušenosti z mého octování
Ranní stereotyp počasí zde už několik dní je tento: před východem slunce jasná obloha, při východu začnou výrobci počasí tvořit sem tam tenké haarpové mráčky, a když je slunce tak 30 stupňů nad obzorem, zapnou vypařovače a z celého okolí táhnou z povrchu země vodu, vytvoří z ničeho nic mlhu, že nedohlédnete na protější panelák, a snaží se úplně zatáhnout oblohu. Vypadá to asi takhle (už se stmívalo):

Už dříve mě napadlo, že při tomhle mikrovlnném odpařování vypařovací panely (maskované za mobilní telefonii) také vytáhnou nahoru i octové páry, které by mohly ledacos rozpustit. A zatím se zdá, že by to tak mohlo být.
Moje octování zatím bylo celkem nenápadné, protože členové rodiny protestují proti octovému smradu z balkónu.

Větší akcí č. 1 bylo dosud octem napuštěné prostěradlo (vsáklo litr octa bez problémů) tuhle navečer, které způsobilo rychlé jasno nad mou hlavou a chemtrailsové přelety jeden za druhým, do různých oblouků, včetně dvou černých stop. Rychle se to rozpouštělo, takže na fotce se toho nezdá tak moc, ale lítali fakt hustě. Prostěradlo a vějíř chemtrails (včetně černé) nad mou hlavou vypadaly takhle:

Větší akce č. 2: dnes brzy ráno nebyl nikdo doma, volné pole působnosti, a tak si říkám, že zkusím rozlít co nejvíc octa. Až začnou vypařovat, uvidí se, co to udělá. I rozleju ocet na několik talířů a jdu konat ranní hygienu. Obvyklý scénář počasí - jasno, pak něco málo haarpových varhánků, a pak se náhle začala hustě odpařovat mlha (za teploty 1°C). Ovšem plocha mého octa byla dnes ráno zněkolikanásobena, takže jejich mikrovlnné odpařování ho táhlo nahoru mnohem více než jindy. Velký kus oblohy se stal úplně modrým. Když po čtvrthodině ranní hygieny vykouknu na balkon, velmi nízko nade mnou letí známé kontrolovací letadlo, to s tím kruhovým ocasem, skoro úplně tiše, a kouká na můj balkon, co tam mám nového. Mohlo si tam vyfotit jenom tohle ... (:-))) (kromě cloudbustru, ale ten už dávno znají).

Můj empirický závěr: Ocet zřejmě opravdu funguje. Orgonit také funguje a rozpouští, ale ve chvílích, kdy klimatické přístroje právě vyrábějí mlhu a mraky, orgonit je nestačí rozpouštět. Rozpustí je, až jsou přístroje vypnuty. 
Ocet však působí právě v době odpařování: když výrobci počasí zapnou odpařování a táhnou nahoru vodu, táhnou si s ní i náš ocet, čímž si sami brání vytváření umělé oblačnosti, protože ocet sráží chemikálie k tomu potřebné (barium?).
V každém případě, již podvakrát moje zvýšené odpařovací plochy octa způsobily vyjasnění a mimořádnou aktivitu letadel zásobujících atmosféru chemikáliemi.

Vzhledem k nepříjemnému octovému smradu to není metoda použitelná vždy a všude, ale jako občasnou kratochvíli a prověření systému klimatických zbraní to lze zábavně použít, nejlépe v kombinaci s orgonitem, samozřejmě.

Kdyby si co nejvíce lidí současně dalo někam ven aspoň malou mističku s octem, myslím, že bychom výrobcům počasí slušně zamotali šišku.

51 komentářů:

  1. Váš entuziasmus mi je nesmírně sympatický. Stejně tak Aolianův. Jdu na to!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Super, takže se mi to nezdá, že když začnu něco podnikat na rozptyl chamtr., že se zvýší frekvence letů nad mojí zahradou? Někdy to vypadá, jako by si mě vybrali za cíl, ale nechtěl jsem v sobě vyvolávat paranou. Máte s tím i někdo jiný zkušenosti?
    Jelikož mám nějaké zkušenosti ze změněnými stavy vědomí a energií Matky Země, použil jsem obraz z jedné vize - měděná trubka a na její konec (horní) umístěn křišťál křemene, toto jsem pak zapíchnul do země, ke stromu.... během druhého dne, nálety ja nad Drážďanama v 1945.... moje vizuální pozorování mraků....bylo čistěji!!! Ale v noci stále lítají, všiml jsem si i zvýšené frekvence satelitů....snad nejsem paranoidní... :-) Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad námi létají taky a účinek jsem poznal hlavně na hroznovém vínu.Nemáme ho moc,spíš jen pro mlsání.Ale z větší části nám roste pod stříškou (průhlednou) a část na volném prostranství.Ty hrozny,které jsou kryty shora jsou krásné,zdravé,plné a ty,co mají nad sebou nebe už od chvíle tvořících se bobulí se krabatí a ještě nezralé upadávají.
      S tím "octovým" prostěradlem to příští rok vyzkoušíme taky.

      Vymazat
    2. satelity si tam hore nelietaju tak ako lietadla, takze zvysena frekvencia v porovnani s cim? s minulym storocim?

      Vymazat
  3. Tak nevím, nejsem chemik. Ocet je zředěná kyselina octová čili další chemie. V akumulátoru je ředěná kyselina sírová a dolévá se jen voda protože kyselina se nevypařuje. Protože zřejmě probíhá nějaká chemická reakce jaké asi vznikají produkty ? Chtělo by to názor nezaujatého odborníka.

    OdpovědětVymazat
  4. Výborně výborně. Prostěradlo jsem ještě nezkoušel, rozprašovač ano. Rozprašovač je velice efektivní, jen problém je že fakt musíš jít ven a prskat jak magor každou hodinu. Myslím že výborné řešení je v automatických rozprašovačích (určených na záchod), s bateriemi, které se guerillově :) rozmístí v okolí a pak už jen chodíš a kontroluješ baterky-stav octa. Ha. Mám z octa radost. Ještě spousta gifterů je skeptických, ale snad brzy zjistí, že v kooperaci s jejich orgonity je tohle pořádný -dejpřesdržku- mrakoušům ! Pozdrav.

    OdpovědětVymazat
  5. když je slunce tak 30 stupňů nad obzorem začnou přímé slunečný paprsky odpařovat v noci skondenzovanou vlhkost z povrchu země a rostlin.
    r.m.
    ach jo...

    OdpovědětVymazat
  6. Výborně funguje to . Dnes jsem dal na sušák frote osušku , která si vzala litr a půl octa a posílil jsem to zvlhčovačem vzduchu do kterého jsem dal zbytek druhé lahve a po necelé hodině máme nad Janovicema na Klatovsku nádherně modrou oblohu . Samotář

    OdpovědětVymazat
  7. kolektivní sugesce,ta možná účinkuje
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Mne ocot nesmrdí ale voní.
    Nelietajú tu, odkiaľsi /od Maďarov/ ale priháňa vietor "mraky".
    Ocot sa mi minul - idem do samošky :-)). Už som písala - muži ženy, namiesto aviváže tiež ocot.
    Aj mokré prádlo je dobré ......
    Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Nechcem vám brat ilúzie, o Chemtrails viem a verím tomu, ale vážne si myslíte že ocot sa dostane do takej výšky, navyše za pár minút? Chcelo by to názor nejakého odborníka a aj ktomu, či to je možné rosmustiť octom. Skúste niekoho nájsť a dať sem sním rozhovor. Autor blogu: http://warfare.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ocet rychle reaguje s vlhkostí ve vzduchu , vznikají záporné ionty el. náboj se rychle šíří do výšky a tam způsobuje srážení částic prachu chemtrails, podobně je to s bouřkou napětím a blesky shora,
      také v menší koncentraci to desinfikuje vzduch v bytě nabité ionty jsou dobré pro desinfekci proti
      bakteriím a virům.....

      Vymazat
  10. Dnes už je několikátý den pěkne nebo alesponˇ přírodní mraky.
    Tak se tedy přiznejte, kdo z vás jezdí po Brně s autem s vandlíkem prádla napuštěným octem a otevřenými zadními okny...

    OdpovědětVymazat
  11. My tady v Brně sme už 3-4. den bez Chemy... :o) něuvěřitelný to až je :oD :oD...dnes je totálně jasná obloha bez mráčků

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  12. Ololo zas tu mame chytraky. "Chtelo by to nazor nejakeho odbornika..." Jasne, odbornik mi jasne a prehledne vysvetli, ze to mozne neni. Jenze to, co se mi deje nad kebuli, ukazuje, ze to mozne je.
    Je to vtipny i na nasem foru. Lidi co si to proste nechtej pripustit, ze to funguje. Na warriormatrixu mi za to nadavali do idiotu a banovali muj account :E Ale v klidu, normalka. Ovcani si myslej ze jsem magor kvuli orgonitu, gifteri si myslej ze jsem magor kvuli octu. At zijou magori :D

    OdpovědětVymazat
  13. monach kozma: :oD :oD :oD zkus film Man From The Earth, ten tam má taky svou "věc" a je pro rádoby přátele ocas :oD
    Když ti to funguje, super! Já si jen nedokážu peřdstavit, kdybych tu smrděl na sídlišti :oD s hromadou talířků s octem :oD.....
    Sobota: den bez chemy....neuvěřitelný, skoro celý týden!!!! :oD

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím z jakého důvodu by se to mělo dávat na takové malé plošky, jako jsou talířky.

      Velice jednoduché určitě je, vylít ocet na silnici, kde se také rychle odpaří. A nebo do rychlovarné konvice - to je ještě rychlejší.

      Vymazat
  14. Zdravím, OCET = super možnost ! ale jaký - ten klasický 3% na okurky ?

    OdpovědětVymazat
  15. monach kozma: Ja si o nikom nemyslim ze je magor, len neviem ako sa ocot moze dostat do takej vysky za par minut. Chemtrails sledujem aj na Slovensku a tiez som si vsimol ze uz par dni to nevidiet. Ak to neuvidite dlhsiu dobu dajte vediet, bud to uz splnilo ciel, alebo maju nieco lepsie. Napadla vas moznost, ze to po pridani nejakych latok na oblohe nemusi vobec vidiet ? Ak to skutocne robia, urcite sleduju taketo weby a vedia ze sa prislo na ocot. Takze octujte dalej aj ked to nevidiet. Ak im to ale ludia zacali octom naozaj kazit, urcite chcu prist na nieco lepsie.

    OdpovědětVymazat
  16. Dnes mám vyzkoušené, ocet bezva funguje.
    Celý den lítají jako o závod, ale čáry se rozpouští a je modrá obloha!
    Díky, Orgonete, za ten bezva nápad.

    OdpovědětVymazat
  17. Ano, sousedi mě mají taky asi za magaro...ale don Qichot...taky ho měli za magaro..a dnes je to povinná četba...Žijme magoři...octujme, vše co nás napadne, nikdy nevíme co zafunguje!...:-) takový mění svět!!! :-) Ta dětská spontanost..je přeci tak krásná! :-) Milan

    OdpovědětVymazat
  18. Místo aviváže používám ocet už dlouho, to prostěradlo zkusím taky. Jsem ráda,že se najdou lidi co se snaží něco udělat, a ne jenom čekat na to až jim to posichruje odborník. Naučte se rozhodovat sami za sebe, intuice je nejlepší odborník.

    OdpovědětVymazat
  19. včera byly chemické pásové mraky na západním obzoru, pěkně od jihu k severu, vzduch je nasycený smogovými částicemi a míchá se s tím nanosajrajtem
    letošní barva slunečního světla je pouhý kastrát soudruhů z NWO
    nedávno tu někdo krásně nafotil stíny které vrhá stopa vypoštěného aerosolu, aby to nebylo tak prosté, našel jsem tohle:
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=cs&ie=UTF-8&sl=en&tl=cs&u=http://www.bariumblues.com/black_line.htm&prev=_t&rurl=translate.google.cz&usg=ALkJrhgG95vhGctl9cEQEOJIkTdsX7LAjg
    originál je tady: http://www.bariumblues.com/black_line.htm
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  20. ale za to dnes prave ted pred stmivanim je uz Ostrava prokrizovana chemt.letadly, ocet jsem zkusil a nestacim se divit, nemam poneti, ale zda se mi, ze se plna miska o prumeru 25 cm octa vyparila behem 1 a 1/4 dne, jinak na predchoziho diskusnika monach - odbornici jsou od toho, aby klamali, nemam rad slovo expert, jak je uvadeji v TV.

    OdpovědětVymazat
  21. Napada me neco jako automaticka napajecka pro drubez a odparovat pecicim plechem nebo do kanystru s octem namocit cerny hadr napnuty v nejakem ramu (pomahalo by slunce i vitr). Vyzkousim.
    BTW, dnes jsem koukal na takove jemne beranky a krasne se rozpoustely pohledem. Pritelkyne mi moc neverila, tak si sama vybrala, ktery mam rozpustit a zase se povedlo, ale stejne mi moc neveri.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  22. Nezaujatému musí být jasné že chemie nejde zlikvidovat. Z jedné látky vzniká jiná. Ta chemie se nemůže jen tak vypařit do ničeho. Octáři dokažte že působením octa vzniká něco naprosto neškodného, třeba sádra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jste se ve škole neučili, že chemie se dá rozložit? 😄

      Vymazat
  23. Včera jsem vyhodil ven pochcanou deku a dneska ráno obloha jak vymetená. Funguje to!

    OdpovědětVymazat
  24. Já nevím, ale tady v Brně 2 dny po sobě zase bez chemy...v neděli bylo teda zataženo z rána (mraky klasický) pak se to protrhalo a zase byly vidět jen mraky :o) ...mhhmhmh buď ten ocet smrdí sem nebo nechemujou nad Brnem :oD

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  25. Je pravdou, že těch pár chemtrails, co nasprejují v noci, nebo časně ráno, se velmi rychle rozplývá. Nemohu říci, zda je to též zásluhou misek s octem na naší předzahrádce :-)) Spíš si myslím, že ta azurová obloha po většinu posledních dní je výsledkem spojeného úsilí přírodních bytostí, Matky Země , ale i krásných" bláznů" z řad probouzejících se lidiček. Kéž k nim patřím i já.

    OdpovědětVymazat
  26. no zkusam to uz 2 den 4 misky uprostred HHG a vcera asi okruh 25 km krasna modra obloha -dalej same mracna a nado mnou same lietadla ,dnes to zkusam od rana obloha je taka mliecna ani modra ani zamracena

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, také jste si všimli, že když tu v Praze byl OBAMA a podepisovali ty smlouvy s Rusákama, tak bylo naprosto neskutečně úžasně modré nebe a bylo to tak silné, až neskutečné, že jsem začala mít silný pocit, že tady je něco divného. Vzpomněla jsem si, že když tu byl předchozí rok, že to totiž bylo úplně stejně nádherné počasí modro jak z barev. No a hned druhý den šedivý šmouhy a totéž i letos. Pak jsem někde narazila na vaše stránky a teď se to dá vysvětlit asi, ale zní to opravdu hrůzně.

    OdpovědětVymazat
  28. hrůzně to zní hrůzné to je, ale tady s námi si "zvykneš"...a i se zasměješ!!! :-) Díky Orgo za tyhle stránky.. :-), kde jinde bychom mohli psát o páchání takových zvěrstvech jako je octování!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. to Stíny chemtr. - to je dobrý zrovna dneska jsem si těch stínů všiml a nafotil je, a chtěl jsem se zeptat co a jak a tady už někdo o dva dny rychlejší než já!!! :-) Díky...jo a už dvakrát jsem v dráze po aerosolovým hnusu viděl tu letící bílou tečku .."UFO"...nebo nějakej novej monitoring???Mi

    OdpovědětVymazat
  30. počkat počkat... tohle jako myslíte vážně?

    OdpovědětVymazat
  31. Octuju s pomocí HHG a okolo TB a funguje,nevím jak a proč ,ale prostě funguje,mraky se rozpouštěj,nebe modrý.

    OdpovědětVymazat
  32. Místo aviváže používám ocet léta, ale spíše kvůli přírodě a pračce (umělé "slizy " ji pěkně zanášely :-( ještě tomu moc nerozumím, musím prostudovat články o Chemtrails snad potom budu moudřejší. Octové prádlo věsím venku ale nějakých účinků jsem si zatím nevšimla. Janaen

    OdpovědětVymazat
  33. Bývam s bláznom čo ocot rozlieva ako blázon, všade v BA v Lamači permanentne... A počasie je raz také raz také - podotýkam, že dvor nám smrdí ostom už vyše roka, teda by malo byť v BA Lamač počasie počas tohto roka STÁLE bezoblačné - zabudnite, nie je, mení sa ÚPLNE NEZÁVISLE od množstva Petrom rozliateho octu... A "chemtrails - kondenzačné pruhy" raz sú raz nie sú - ÚPLNE NEZÁVISLE na OCTE rozliatom v našej octárni - pardón dvore... V Lamači je permanentne nasadených niekoľko mega orgonitov (20 cca.) cloud buster 1,5m 35 kg, rozliatý ocot a aj tak je otrasné počasie. Samozrejme keď sa niekedy vyčasí tak Peter okamžite tvrdí, že to je jeho octom, orgonitmi a cloudbusterom čo máme v záhrade... Čo k tomu dodať...?

    OdpovědětVymazat
  34. neuveritelne comu su lucia schopni uverit

    OdpovědětVymazat
  35. SKEPTICI PRAŠIVÍ POPÍREJTE TO AŽ SITO VYZKOUŠÍTE !! TI COTO VYZKOUŠELI A TVRDÍ ŽE TO NEFUGUJE TAK LŽOU !! JSOU TO ZAMINDRÁKOVANCI CO NEUMÍ ŽÍT TAK SE TO SNAŽÍ ZNEPŘÍJEMNIT OKOLÍ.. TÁHNĚTE KČERTU KAM PATŘÍTE... A NEBO TO SOU SOCKY CO NEMAJ TRIKO ANI 11KČ NA OCET ABY SITO VYZKOUŠELI.. DNES JSEM SI DOKÁZAL, VYTŘEL SEM SI ZRAK !! PŘELETĚLY PŘES NÁS MRAKY ČERNE JAK ASFALT... AŽ NATO ŽE NADNAŠÍM PANELÉKEM SE MRAČNA TRHALA A NEPRŠELO... JINAČ VŠUDE OKOLO BYLO ČERNO... ZCELA NEVYVRATITELNY DUKAZ... AJI MATKA MITO UVĚŘILA prostě to nešlo popřít byl jsem ztoho a ještě jsem v ROZPACích. a to se budou ti vladaři divit... chystám rozšířit pravdu široko daleko tak aby všeci se bránili těm jedům...

    OdpovědětVymazat
  36. Ještě mne napadlo, jaké počasí je v okolí octáren :-) zkoumal jste to někdo?

    OdpovědětVymazat
  37. já to vždicky liju na střechu tam se tim octem pěkně nasáknou tašky a pak už jenom čekat.je to rychlý u učiný.

    OdpovědětVymazat
  38. Výrobci octu jsou zjevně potěšeni díky vaší zvýšené spotřebě :-)

    OdpovědětVymazat
  39. prave som naliav čakam , zatial mrak ako hovado , čakam , prisaam bohu , mrak doposial stal , odteraz sa začal krutiť zvyjať ako postrelena srna , začina presvitať blankytna modra , je to možne ? cca po 20 tich minutach ??????sledijem dalej , čakam ,krajajuc pritom slaninku, trha sa , tmava farba mraku odchadza , meni sa na svetlu polobielu , dira k modrej sa zvečšuje, čakam dalej , slaninka je vyborna, F U N G U J E T OOOOOOOO.

    OdpovědětVymazat
  40. v kazdom kompostovisku na jesen a v kazdom smetiaku pri hypermarkete je tolko octu, ktorý vzniká z alkoholu okysličovaním (alkohol vzniká kvasením vyhodeného ovocia a následne sa okysličí a je z toho octík ;-)), že keby aj nejake chemtrails boli a dali by sa rozpustiť octom tak by neboli... ludia zacnite trosku premýšlať, aspon trošku.

    OdpovědětVymazat
  41. Babka k babce, budú kapce .....tak nejako je to aj s octom. Neskúšala som to, ale pretože v Ústí je modrá obloha raz za mesiac, tak to vyskúšam. Som presvedčená, že ak to každý z nás urobí a dá ocot do misky alebo namočí veľkú plachtu, naozaj tá špinavá lúza pochopí,k že chápeme čo robia a dokážeme sa brániť. Ako-tak, ale brániť. Nastáva totiž čas právd a my musíme trvať na tom, aby naši vlastní politici začali hovoriť pravdu národu. Navyše, my si platíme koncesionárske poplatky nie preto, aby špinavá mediálna lúza nás kŕmila polopravdami, lžami, vymysleninami. Trvajme na tom, aby mediálna lúza musela odovzdať médiá národu. To musí byť prvý krok. Pravda je veľmi dôležitá. To nedáva logiku, aby za naše peniaze sme boli tak neuveriteľne klamaní a podvádzaní. A v druhom bode - zoberme si každého nášho politika na paškál a ak nezačne hovoriť a konať pravdivo - dostane verejné kopačky. Musíme si konečne urobiť doma poriadok. Inak nemáme nádej na prežitie. Ten kto to pochopí, nech priloží ruku k dielu.

    OdpovědětVymazat
  42. Viete mi vysvetliť, ako si predstavujete život na zemi, keď chcete mať po celý rok krásnu modrú oblohu bez jediného obláčika?Ako chcete bez dažďa dopestovať ovocie, zeleninu, krmivá pre zvieratá?Či chcete žiť na púšti a žrať piesok?Katja Bari-na základe čoho veríte takýmto "alternatívnym" médiám, že práve ony hovoria pravdu?

    OdpovědětVymazat
  43. To snad není možný, jakým nesmyslům někteří jedinci věří :-) nejlepší je používat vlastní úsudek a rozum, než věřit o chemtrails a dalších blábolech, neboť internet snese vše, že? :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Chemtrails? Tak tomu mohou věřit opravdu jen voliči Miloše Zemana.

    OdpovědětVymazat
  45. Musim s vami zdielat moju radost, ktoru som naposledy citil ked som bol male decko. O octe som sa dozvedel len teraz a hned som to musel vyskusat. Asi prvykrat po dvoch mesiacoch som sa nemohol pozriet na slnko, take bolo ostre, obloha krasna modra a radost, ktoru som citil ked som sa pozriel na tie praskovacie kurvy ako im ten ocas ktory sa inak taha cez celu oblohu mizol po par sekundach, neopisatelna!! Ododneska, pokial budem nazive, neprejde jeden den bez toho aby som im tuto geonicdu neskomplikoval, aspon na uzemi kde som. Cital som ze jeden nalet ich stoji 300 000 eur. Po zacati octovania sa tych hajzlov vyrojilo minimalne 100, to bolo lietadlo za lietadlom. Aku 'skodu' dokaze napachat jedna flasa octu za 30 centov? Tak rozmyslam, keby sa nasiel aspon jeden clovek, ktory vypari denne 1 liter octu v kazdom meste na Slovensku... Jednoznacne, tu radost si zasluzi kazdy kto vyskusa tento 'neuveritelne smiesny' experiment :)

    OdpovědětVymazat
  46. Po přečtení tohoto článku se ptám: Existuje na zemi inteligentní život?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.