27. května 2011

Mrak ze sopky na Google Earth

Od čtenáře ze včerejška (26. 5. 2011)


Napadlo mě podívat se na Google Earth, jak to vypadá s mrakem z islandské sopky. Zjevně ne moc valně, tak se někdo snaží otočit proudění všeho toho prachu nad Evropu. Nebo má snad někdo jiné vysvětlení pro tuto pravoúhlou oblačnost? V poslední době je podobná anomálie vidět na různých místech dost často. A vždy má za úkol škodit. Nikdy není oblačnost, která má za následek třeba povodně nebo krupobití, odkloněna nad oceán a vždy se nepřirozeně a naprosto proti přírodě zalomí, aniž by v dosahu byly nějaké hory, které by to z přimhouření obou očí mohly způsobit, směrem nad kontinent. Pro srovnání se podívejte na další 3 obrázky téměř pravoúhlé, 2x lomené chemicky podpořené oblačnosti nad Evropou z března 2011.

Myslím, že netřeba hledat nějaké složité vysvětlení.

Od chemtrails je teď nad Evropou celkem klid, Meteográzlové se věnují sopce. Klimatická válka proti člověku stále pokračuje.

Guess





7 komentářů:

  1. CHEKC IT OUT!!

    http://willyouaccept.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. No ten poslední snímek je fakt síla...

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé je že jak se snaží odchýlit směr sopečného popílku "Meteográzlové se věnují sopce", zda se jim to potom neprojevuje jako tornáda v jiných částech planety. protože vždy platí vše se vším souvisí. A vliv " mávnutí motýlích křídel, platí. hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. No zajímavé je, že jak se snaží odklonit směr proudění toho popílku ze sopky, zda se jim to potom neprojevuje ve vzniku tornád na jiných územím planety. Protože ještě pořád platí
    to " Mávnutí motýlích křídel"

    OdpovědětVymazat
  5. prostě odstrčili mraky a pak, že to nejde; tohle je nelegitimní zbraň v rukou šílenců, kterým končí dolarová globální nadvláda = ropa za potištěný papír a zlato bokem pro ropný vládce;
    na zemi by se dalo normálně žít, nebýt několika stovek pomatených zdivočelých jedinců
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. Ale ONI to nechtějí !!! ONI sami sebe privilegovali na bohy, a vše a všichni ostatní jsou jejich majetkem, s kterým si mohou dělat, co chtějí. Pokud jste se podepsali na nedávný sčítací arch, potvrdili jste JIM své legitimní otroctví. Jen si přečtěte vyhlášky a komentáře ke sčítání jak u nás, tak v EU a podrobně též Lisabonskou smlouvu včetně dodatků !!! A ručím Vám všem, co to udělají, že budou čubrnět na drát, do jaké oprátky jsme prostřednictvím svých vlastizrádných vlád jako ČR vlezli !!!

    OdpovědětVymazat
  7. cele sa mi to zda na hlavu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.