25. května 2011

Poprask kolem sopečného popela 2011

Po roce tu opět máme záležitost sopečného popela, který údajně ohrožuje lety. Loňská falešná sopečná akce, kdy klimateroristé přivedli k výbuchu islandskou sopku na E..... a namluvili veřejnosti, že její popel se rozšířil bůhví kam, se poměrně vydařila. Velmi snadno se jim podařilo přesvědčit veřejnost, že je ohrožena, a dopravní společnosti, že nemohou lítat. Fáma se rychle rozšířila, přestože skutečné údaje a data byly velmi nejasné. Všichni o tom mluvili, ale nikdo nic přesného nevěděl.

Média dokonce informovala o "neviditelném oblaku" sopečného popela (odkaz je na článek v angličtině). (Další odkaz v angličtině: Oblak je okem téměř neviditelný.) Bodejť, nikdo ho taky nikdy neviděl, snad jen prvních pár hodin po výbuchu. Majitel letecké společnosti Niki Lauda, zřejmě jeden z mála na světě, co používají vlastní rozum, se proletěl vlastním tryskáčem nad Evropou, aby dokázal, že žádný sopečný popel není (Mrak je humbuk, řekl Niki Lauda). Ale vše marné, svět byl hypnotizován myšlenkou nebezpečí a nic jiného nevnímal.

Dost se tu tenkrát o tom psalo, např. Popel z islandské sopky, co zastavil letecký provoz, nebo Vojenské cvičení: vypínání a zapínání sopky, celkem asi 7 článků (tak mě to asi opravdu zaujalo (:-)). Jestli vás to taky zajímá, klikněte si na téma Sopky.

Pro nás, co nikam nelítáme, na tom byla dobrá ta věc, že když nesměla lítat dopravní letadla, nemohla lítat ani chemtrailsová, protože ta přece neexistují, že. To by si lidi možná i všimli, že přes všeobecné uzavření letů nad nimi cosi poletuje ... Takže jsme si v tu dobu užili asi týden opravdu čisté modré oblohy. Podezírali jsme ovšem klimateroristy z toho, že si v bezletovém období chtěli vyzkoušet, jak fungují jejich nové zbraně, nepotřebující vzduch prosycený chemtrailsovými aerosoly, což byla zřejmě pravda.

A scénář se letos opakuje. Ti, kteří mají v rukou své neodolatelné hračky, jimiž ovládají počasí, usoudili, že už několik dní světu chyběla katastrofická událost potenciálně ohrožující veškeré lidstvo, takže trochu zahaarpovali na Islandu a poškádlili jednu z tamějších sopek, tentokrát na G... (Měli ji předem připravenou a nahřátou; o možném výbuchu sopky na Islandu se píše už od zimy.)

Důkazy o umělosti celé akce se již pomalu vynořují, a budou přibývat. Nelze si ale dělat iluze, že svět je vezme v úvahu. Viz výbuchy 9/11, jejichž umělost je nad vší pochybnost prokázána, svět to ale nějak není schopen pochopit. Tak aspoň pro těch pár, co ještě vnímají.

Pár zajímavostí kolem erupce sopky, které naznačují umělý scénář:


Výše uvedený snímek podle nás konspiracionistů svědčí o haarpovém zásahu. Vidíme typické haarpové "žebrování", a  vpravo rovněž zajímavé víry, které často sledujeme u Kanárských ostrovů, mocné to bašty klimatických/geofyzikálních zbraní.

Na další zajímavost upozorňují někteří bloggeři: proč se sopečný mrak tak netypicky rozdělil do dvou ramen? My zase asi víme proč. Pokud budeme sledovat animace od 22. 5. až dodnes (najdeme si je třeba na Eumetsatu), uvidíme, jak umělé předlouhé oblačné pásy (s pomocí chemtrails v bezoblačných oblastech) tlačí vzduchové masy tak, aby byl oblak zvláštně tvarován a tlačen přesně tam, kam potřebují, a potřebují asi nad Severní moře a nad Rusko.  Vidíme typické zavíjení umělých oblačných pásů do "hranatých spirál".Vysvětlení meteurologů ovšem je, že je to důkazem toho, že vítr nad Islandem vane do různých směrů, a rozehnal sopečný oblak do tvaru podkovy. (:-))) (Viz níže, aktuální snímek letového provozu s vyznačením sopečného mraku. Jak zajímavě se dostal popel nad Kazachstán ... doufám, že Borat jen tak neuvěří, že nesmí lítat (:-))


A na závěr: Je tam ten popel vůbec? Snimky Eumetsatu, produktu Ash (Popel) ukazovaly červený a růžový oblak popela opět jenom po pár hodin po výbuchu, a v současné době tam už žádná červená značící popel není vidět. Píší ovšem, že ten popel je zřejmě skrytý: Kdo ho detekuje a jak? Nevycucali si ty obrázky z prstu?

Viz obrázek podle jejich legendy: světle zelená - SO2, růžová a červená - popel (ash), hnědá - silná vrstva oblačnosti, černá - contrails (viz čára zrovna nad Islandem). Probable Ash (hidden) je Pravděpodobný popel - skrytý.



Jeden snímek z 23. 5: Je vidět růžová - to by mohl být opravdu ten popel.


Dnes by popel podle výše uvedené aktuální "podkovy" měl být asi taky vidět, ale není ... asi se stal opět "neviditelným". (Dál nad Severní moře se podívat nemůžeme, tam už snímkování nedosahuje.) Na aktuálním snímku ve stejnou dobu jako výše uvedený letový provoz ani stopa po růžové, natož červené.

Tak si z nás asi zase dělají bžundu. 

Pokud se těšíte na bezletové bezchemtrailsové období, tak mám dojem, že žádné tentokrát nebude. Možná právě naopak ... husší letecký provoz v některých oblastech mohou svést na nutnost vyhýbat se určitým oblastem. Ale nebude třeba, aby zase tolik lhali, lidi jim stejně věří všechno.

Buď si zkoušejí svou schopnost nasměrovat oblak od Islandu kamkoliv, nebo svou schopnost nabulíkovat lidem cokoli, nebo chtějí někomu přímo uškodit, nebo kombinace všech možností. Rozhodně je zajímavé to s úsměvem sledovat (taky protože nikam nemusím letět :-)))

12 komentářů:

  1. Chytrá moderátorka na TA3 práve zahlásila, že tento "oblak" sa má rozšíriť v krátkej dobe nad CZ a postupne nad SR, ktohovie co z toho bude... :D

    OdpovědětVymazat
  2. První co mě napadlo bylo, že budou sypat daleko více než obvykle a budou svádět barevnou chemickou mlhu na sopku.

    OdpovědětVymazat
  3. V Evropě je na návštěvě Obama, tehdy sprejování přeruší, buď aby to neviděl nebo, aby ho neotrávili.
    Nebo aby nezdegeneroval jako je určeno sprejovaným.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. není to k tématu, ale i tak je to parádní informace. Už je to konečně tady... že by přišla doba, kdy se dovíme více o své minulosti zde na zemi? Jukněte zde.:
    http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/satelity-odhalily-v-egypte-dosud-nezname-hroby-a-pyramidy/642514

    Ladis.

    OdpovědětVymazat
  5. K obrázku letového provozu: Evropa vypadá jako skládka letadel (:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Zmnožení témat okolo Kanárských ostrovů v posledním čase mi připomnělo několik zmínek o tajné podzemní nacistické základně pod jedním z ostrovů, která je přístupná pouze podmořským tunelem ponorkami. V 70-tých letech 20.století (!!!) tuto základnu objevili zcela náhodou amatérští potápěči, a nestačili se divit, co všechno viděli a slyšeli. Staré typy i moderní ponorky se stylizovanými nacistickými znaky a nápisy. Posádky nebo obsluhující personál mluvil anglicky a německy. Podzemní prostory prý byly neuvěřitelně gigantické a plné nejrůznější technologie. Podobné základny byly údajně objeveny také v Antarktidě, Arktidě a u Falklandských ostrovů (naproti Argentině). Je možné, že je jich daleko více po celém světě. Existence tohoto fenoménu pak ukazuje na to, že 3.říše vůbec neskončila,že Norimberské tribunály byly zase jen loutkové divadlo, a že ve skrytu trvá a vyvíjí se dále. A že chystané NWO může být zástěrka pro nástup 4.(globální)říše, které nemusí nutně velet výhradně Němci !!! Fašistické a militaristické tendence globalistů tomu hodně napovídají !!! Bylo by velmi zajímavé, zda někdo další zachytil podobnou stopu.

    OdpovědětVymazat
  7. 1946 operace High jump při které dostal Byrd těžce na zadek v Antarktidě?
    Ztratil polovinu lidí a vrátili se dost rychle před plánovaným termínem?
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. ....ci dostal admiral byrd tezce na zadek neviem, ale som sa docitala ,ze doniesol posolstvo od istej civiliz. skupiny , ktore dal amer.governmentu a ten ho utajil. mozno prave ta ponorka je vysledok nimm prinesenych informacii.

    OdpovědětVymazat
  9. 1946 operace High jump , nějaké video k tomu. a strojový překlad , TAJEMSTVÍ ZEMĚ
    1:09:36 - před 3 lety
    V roce 1947 sekretář námořnictva James Forrestal poslal námořní bojovou jednotku, včetně Antarktidy admirál Nimitz, admirál Krusen a admirála Byrda, s názvem "Operace Highjump". To byl nabízen za výpravu k nalezení "uhlí" a další cenné zdroje, ale ve skutečnosti se snažili najít podzemní základny nacistů (Aryans) v Neuschwabenlandt. Nacisté udělali velmi podrobnou studii Antarktidy a údajně vybudoval podzemní základnu tam. V tomto ohledu však Aryans měli podzemí pod ledem v Antarktidě bydlení pro více než milion let. Úkolem síla 40 lodí u konce, včetně vlajkové lodi "Olympu" letadlová loď "Philipine moře", hydroplán nabídka "Pine moře", ponorka "Senát", torpédoborec "Bronson", Ice Breaker "Northwind" a další tanker a zásobovací lodě. Ozbrojený kontingent 1400 námořníků, a tři psích spřežení týmy byly také na palubě. To bylo vyprávěno hollywoodského herce Roberta Montgomeryho (námořní důstojník rezervy). Byly tam tři divize provozu High Jump: jedna země skupiny s traktory, výbušniny, a spoustu vybavení na rekonstrukci "Malá Amerika", a dělat rozjezdová dráha na zemi šest R-4D (DC-3 je), a dvě hydroplán skupiny. R4-D byly vybaveny jet-pomáhat vzletu lahví (JATO), aby se vzlet z krátké dráhy z letadlové lodi "Philipine moře". Oni také byli vybaveny velkým lyže pro přistání na ledové pole pro ně připravili. Lyže byly speciálně vybavenými tři centimetrů nad povrchem nosné palubě. Při přistání na ledě v "Malé Ameriky" tři palce pneumatiky v kontaktu se sněhem a ledem za předpokladu, jen tolik, a ne příliš táhnout za hladké přistání. Admirál Byrd tým šesti R4-D byly vybaveny super tajné "Trimetricon" špionážní kamery a každé letadlo bylo koncové magnetometr. Letěli přes jak hodně z kontinentu, jak by mohla v krátké tři měsíce "letním" období, mapování a zaznamenávání magnetických záznamů. Magnetometry show anomálie v zemském magnetismu, tj. pokud tam je "dutý" místo pod povrchem led nebo na zem, to bude zobrazovat na metr. Na poslední z mnoha mapování "lety", kde všech šest letadel šel ven, každý na určité před vysvěcen cesty k filmu a "opatření" s magnetometry, admirála Byrda letadlo vrátili tři hodiny pozdě. Bylo konstatováno, že "ztratil motor" a musel hodit přes palubu všechno kromě samotné filmy a výsledky měření magnetometru za účelem zachování výšky dost dlouho na to, aby návrat k Malé Americe. To je zcela jistě v době, kdy se setkal se zástupci Aryans a kontingent nacisty. Úkolového uskupení přišla vodě zpět své údaje, které se pak stal klasifikovány jako "přísně tajné". Sekretář námořnictva James Forrestal odešel a začal "mluvit". On byl dán v Bethesda námořní nemocnice psychiatrické oddělení, kde on byl předešel od vidění, nebo mluvit s nikým, včetně jeho manželky! Po krátké chvíli on byl vyhozen z okna a zároveň se snaží oběsit se prostěradle. To byla ovládal sebevraždu, případ uzavřen. On byl vyprávění lidí o podzemí Aryan základny. " , http://video.google.com/videoplay?docid=7262418157399663454&hl=en#

    OdpovědětVymazat
  10. A ještě jeden dokument , též zajímavý? Tajemství Třetí říše základen II nacisty v Antarktidě , http://video.google.com/videoplay?docid=7262418157399663454&hl=en#docid=-6541755440775382831

    OdpovědětVymazat
  11. Dokonce jsem někde na netu před časem četl, že když nacisté na konci 2.sv.války utíkali z Norska (jaká podobnost čistě náhodná se současností, že?), odjela odtud po moři velká námořní eskadra vojenských plavidel. U Kanárských ostrovů na onen konvoj, který byl mezitím vyzrazen, číhalo britské loďstvo, a zaútočilo na něj s velkou převahou co do počtu lodí a válečné konvenční techniky. A hle, co se nestalo : z nacistického konvoje začaly "vyletovat" podivné stroje, které prudce zaútočily na britské lodě a ponorky s takovou silou (údajně bylo nebe plné oslnivých záblesků a lodě začaly jakoby z ničeho rychle a mohutně hořet jak papír), že do hodiny nezbylo po útoku britů ani památky. Údajně jen jeden rychlý člun a jedna ponorka této zkáze unikla, a tak mohly jejich posádky podat svědectví, které je dodnes (více jak 60 let po válce !!!)utajováno !!! Že se jednalo nejspíše o útočné létající talíře typu Haunebu I. až III.s paprskovými či tehdy dalšími zcela neznámými zbraněmi,se různým lovcům UFO a záhad podařilo dnes částečně odhalit. Tento nacistický konvoj proplul Atlantikem bez dalšího obtěžování až na Falklandy, kde jeho stopy "mizí" - směr Antartktida ?! Pak následovala americká kauza High Jump (Vysoký skok)s admirálem Byrdem. Vojenská trestná výprava, obsahující velkou válečnou námořní flotilu vč.jedné letadlové lodi, dopadla úplně stejně na pobřeží Antarktidy jako několik let předtím britská u Kanárských ostrovů. Zachránilo se prý jenom několik námořníků s Byrdem v jediném záchranném člunu, který našli argentinští rybáři, a tak je zachránili. Co se v Antarktidě tehdy stalo, a proč padla celá námořní flotila, to se dodnes rovněž tají !!! Nedávno se někde na youtube.com objevily údajné archivní filmové snímky (kupodivu již barevné)z této operace. Ale zdá se, že jsou silně cenzurované, a nic kloudného z nich badatel nevyčte. Po této události se již nikdo neodvážil na další vojenské výpravy. Až v 70. a 80.letech 20.stol. se američané s brity pustili do vehemtního zkoumání centrální části Antarktidy, kam mnoho velkých nákladních zaoceánských lodí přivezlo obrovské množství techniky (skútry, pásová vozidla, těžební stroje, buldozery, obrovská nákladní auta, dílce obrovských hangárů, technologii čístíren odpadních vod, elektrárnu a mnoho dalších věcí, které udivily nejednoho námořníka, coby nedobrovolného svědka. Všichni, co byli v posádkách těchto lodí, museli podepsat místopřísežná prohlášení, že o tom co viděli a slyšeli nebudou nikdy věřejně ani soukromě mluvit. V opačném případě dostali pohrůžky existenciální případně až fyzické likvidace. Jakoby to nestačilo, zcela nedávno (duben 2011), došlo v té samé oblasti k nějakému zásadnímu nálezu asi 2 km pod ledem. Z USA byly přepraveny razící důlní jednotky na atomový pohon, které obsahovaly jaště navíc další díly s technologiemi a buňkami pro obsluhu. Tyto něco jako "krátké vlaky"(velmi se podobající stroji z filmu Jádro !!!), mají údajně schopnost se zavrtat do země nebo do ledovce, a jako krtek postupovat pod povrchem v tunelech i několik měsíců !!! Dosud o existenci těchto strojů nikdo oficiálně nevěděl. Takže se tu už hezky dlouho něco velmi divného, a též velmi nebezpečného, děje za našimi zády z peněz daňových poplatníků v rámci utajovaných alias černých vládních projektů. Proto i Chemtrails bude zřejmě jen jedním z článků celé této podivné a obskurní skládačky !!!

    OdpovědětVymazat
  12. jak vznikají ČERNÉ peníze v ( USA ) a v ( ČR ) OSOBNÍ NÁZOR K ZAMYŠLENÍ - NEMÁM DŮKAZY ????!!!!!! ?? když USA propaguje ropné technologie a drží zkoupené patenty na energetické eko technologie, je to proto, že z předražené ropy se vrací část peněz obklikou do těchto UTAJENÝCH projektů. Takže peníze účetně státu nechybí, protože neexistují. To je důvod, proč USA vraždí po celém světě, i na cizích kontinentech, kde jsou sami vetřelcem, aby udrželi obchod s ropou, která jim dává tyhle "černý prachy zpět". Jako když si v ČR naše ODS prodává státní aktiva co by mohli vyděláat, a to jen za jednorázový prodej a nový majitel si zaplatí manažery a EJHLE ony ty aktiva najednou vydělávají 80X více ve stovkách miliard ročně, jéje jako by ČR nemohla manažery zaplatit sama... NE TO BY NEMOHLA DOSTÁVAT ODS EMINENCE ZPĚT peníze od novopečených vysmátých majitelů bývalých státních aktiv.. JAKO s ropou. ??????!!!!?????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.