27. května 2011

Radar Brdy opět pohání dnešní srážky

Radar Brdy dnes ráno (7.00) opět výrazně krouží, aby aktivoval a rozprostřel srážky. Jsme rádi, že prší, déšť je velice potřeba.

Až na jednu věc. Voda, která na nás padá, nepřišla z oceánu či z moře. Evropa je totiž právě v režimu vysoušení. Oblačnost nad Atlantikem je manipulována tak, aby srážky spadly již tam. Předlouhé mnohatisícikilometrové pruhy umělé oblačnosti zadržují vzduchové masy od normálního proudění nad pevninu.

Proč nás udržují v suchu? Jednak to má neblahý vliv na úrodu, vodní hospodářství a tak. A dále, dává to klimatroristům obrovské možnosti, jak rychle a snadno škodit ... Při suchém povrchu země se voda nestačí vsáknout, stéká a hromadí se - čili vhodné podmínky pro místní a větší záplavy.



Všimněte si na satelitních snímcích ze včerejška (najděte si - Eumetsat, jsmsg) , že ani včerejší a dnešní "fronta" odnikud nepřišla. Vznikla přímo určeném na místě, s využitím sání místní vlhkosti. Dnešní ranní snímky (kliknutím zvětšíte): Žlutá vrstva na horním snímku je oblačnost získaná nočním vypařováním. Černobílý snímek ukazuje, jak je tato oblačnost odshora "ošetřována" letecký rozptylovanými chemkáliemi.

Takže voda, která na nás padá, byla předtím "ukradena" nám či našim sousedům intenzívním vypařováním pomocí mikrovlnného ohřevu povrchu země z radiačních zařízení, pomocí chemikálií shromážděna v atmosféře a na určených místech je nyní pomocí různých radiací, včetně radarů aktivován déšť. Čili voda je pouze vysávána z povrchu země a uměle přenášena na jíná místa. Vodu vidíte vypařovat se i v průběhu deště .... stále se vrací do koloběhu. Jakmile je po dešti, ohřívaný povrch země okamžitě uschne, i když nesvítí slunce, i v noci, i když je chladný vzduch (pokud nejsou záplavy. Ale pokud máte kolem sebe dost orgonitu a ještě navíc trošku zaoctujete, neměly by být ....)

Včera navečer, když nastříkli bouřkové koláče, tu bylo opět trochu zaoctováno (pekáčem na balkóně). Spustil se kratičký prudší déšť, a pak příjemný zalejvák. Pak se tu dokonce vytvořila úplná mezera v oblačnosti, během níž bylo možno pozorovat intenzívní blýskání v okolí, ale pouze asi 1 blesk z 20 měl nějaký zvukový doprovod. Během toho se silně snažili mezeru zašlehat, takže nade mnou vznikl oranžově svítící oblak (známka silného použití radiace), a pak začalo pršet. Zase příjemný zalejvák ... Zajímavá byla i teplota, která i po dešti ve 23.00 byla 20°C. A samozřejmě, během "přechodu fronty" nedošlo k žádné změně vysokého tlaku, který tu setrvává asi měsíc.

Tak já myslím, že trocha octa neuškodí ...

29 komentářů:

  1. Docela zajimave cteni o GMO:
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2009060042
    rimi

    OdpovědětVymazat
  2. Chcu nas otravit, alebo to ma nejaky iny ucel... http://afinabul.blog.cz/1105/brusel-europu-ohrozuje-smrtelny-crevny-virus

    OdpovědětVymazat
  3. Črevné vírusy neexistujú. Ľudia sú otrávení z hliníka ktorí musia každý deň dýchať. Otrava je prezentovaná ako chrípka a podobné vymyslené choroby. Cieľom je tiež zdôvodniť očkovanie.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak nevím jestli mám a nebo nemám octovat? Chci aby u nás na jižní Moravě pořádně zapršelo?
    Radar tu máme u nosu,ale ten si obsluhují vojáci /Mohyla Míru/ a ti nám s nim děšt asi nepřitáhnou ?

    OdpovědětVymazat
  5. Teď jsem si vzpomněla, co už dobu pozoruju. Když jsou takový ty cáry mraky umělý, tak když jím proletí letadlo,co zanechává normální čáru, která je vysrážená voda,pára, tak v místě kde je ten mrak,se čára přeruší,takže tam musí být něco co vtahuje tu vlhkost,vodu,vysouší. Před mrakem a za ním, jsou normální čáry,který se rozpadnou. Samozřejmě jen v případě , že to nepráškujou to se nerozpadnou ,ale rozprostřou,nabobtnaj.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem pro octování. Podle mě ocet zabrání, aby se nad octovaným místem vytvořila velmi vysoká oblačnost, která by shodila spoustu vody rychle na malé území. Jinak ale voda, která je nám přidělena, stejně spadne, jenom pomaleji.
    Bohužel, jsme odkázáni na příděly vody od klimagrázlů.

    OdpovědětVymazat
  7. Nákaza ze španělských okurek -
    kdo sleduje aktivitu chemtrailsových letadel nad Španělskem, toho tako informace nepřekvapí, USA tajně válčí proti Evropě, chtějí jediné světové centrum, a to v USA nebo Austrálii.
    Virus není virus, němečtí vědci zjistili, že jde o bakteriální kmen typu HUSEC 41, avšak zmutovaný, na který nezabírají antibiotika ani penicilin.
    Nemocní konzumovali ve zvýšené míře syrová rajčata, salátové okurky a listový salát.
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=701696
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Včera jsem byl služebně v Liberci. před boučkou jsem vyjel na Ještěd a viděl jsem na vlastní očka ty koláčový mraky....uf.... . Bouřka pak byla docela zvláštní. Blesky uháněly k severu, ale vítr žádnej. Jako kdyby si je tahali magnetem. Což je další důvod k bádání na netu.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  9. Kdy octovat, i když je zataženo,šedo a nepraží slunce ?
    Vzpomínám si, když jsme jeli 16.4.2011 na Prahu,asi hodinu před Prahou,po celou dobu se válela mlha nad zemí,jakoby spadla mračna na zem,nad tím svítilo slunce a bylo teplo.Nechápala jsem,už něco pamatuju,počasí sleduju,teď mi to došlo.Odpařovali,vysušovali.

    OdpovědětVymazat
  10. Octování je ve všech směrech potřebné viz. http://zdrava-vyziva.zdrave.cz/dejte-prednost-jablecnemu-octu/
    Mám vyzkoušenou velkou "Paeja-pánev"
    Dnes(Pá) bude dozajista příjemný zahradnický deštík. Zbytečně ustrašené předpovědi "TV-osob" co čtou a píší výhledy o počasí už raději neposlouchám.
    PS:Kdo to kdy slyšel, takhle strašit lidi, běda!
    Dát jim tak pořádnou práci, to by bylo třeba.

    OdpovědětVymazat
  11. Napíšu divný přirovnání,ale když jsem se zkoušela stát chovatelem dvou husokachen,doporučil mi pán co je prodává,přidávat trochu octa do vody na pití,jednou týdně,prý to dezinfikuje střev a žaludku, podle mě by to nebylo špatný i pro lidi,jo je to divný srovnání,ale dezinfekce je to stejná.To jen tak k té střevní nákaze z německa.:-) nejen do vzduchu ,ale i troch požít jako prevenci.

    OdpovědětVymazat
  12. Milane
    vytvoří dvě vrstvy mraků, každou z jiného kova a obě pak ozařují elektromagnetickým vlněním, vznikají v nich jako vodičích proudy, které se vybíjejí blesky,
    podle nich to má vyrobit ozón, který zničili sulfátovým ochlazovacím postřikem.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  13. Kdo se bojí nákazy nechť mrkne na www.emms.cz a má po problému. Ověřeno na lidech ,-)))

    OdpovědětVymazat
  14. když prý je tu Obama,tak je obloha,viz video,kdypak odjížděl,nebylo to kolem 17.30.? viz video http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka3/20110526

    OdpovědětVymazat
  15. hej ty z 27. května 2011 17:03 , až to budeš týden popíjet a přijdeš se mi ukázat po svejch pak ti uvěřím, že popíjet Savo je neškodné. Nelze věřit zase úplně všemu. Zdravý selský rozum už nikdo neužívá? Sakra.

    OdpovědětVymazat
  16. chtel jsem napsat, ze mi to tady pripada, jako kdyby ani zadna vlaha nespadla... do chvilky po "desti" je vse suche jako predtim... desne

    OdpovědětVymazat
  17. ocet nechávám na parapetu neustále,protože když vysouší,tak ho berou sebou nahoru.Jak rika klasik:dostanemeje jejich vlastnima zbranema:-)

    Když se spustil déšť,tak byl příjemný a žádná průtrž.

    OdpovědětVymazat
  18. Vcera vecer nad Bratislavou zaujimava burka, niekolko vyraznych bleskov a hrmenie, burka koncila jasnym bielym a nezvykle hrubym bleskom, po tomto vyboji som pocital sekundy, po 30 sekundach ma prestalo bavit cakat na hrom, ktory vobec neprisiel. Vyboj som mal pred ocami, mohol byt vzdialeny 3-5 km.

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní 27. května 2011 17:03 - pán je onkolog?
    Ti mají podobné kecy o savu, ale výsledky jejich "léčby" cytostakikami mluví za ně :o)

    OdpovědětVymazat
  20. MMS beru občas už dva roky a stále žiju .... :-), jinak s příspěvkem výše nemám nic společného, mám osobní dobrou zkušenost

    OdpovědětVymazat
  21. 27. května 2011 22:04
    btw...savo se běžně používá při úpravě pitné vody, samozřejmě v nižší koncentraci.
    Jinak nejde o savo, ale to by jsi si musel o tom něco zjistit. Ale je vždy jednodušší odsoudit bez znalosti problému.
    Six

    OdpovědětVymazat
  22. Mam otázku. Co to je za ten radar v brdech. Ten už tam stál dříve ? Nebo ho ty ilumináti pstavili ?
    Tyto radary pro řízení klimatu by měli mít speciální konstrukci. Nebo lze použít nějaký stávající ? Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  23. o těch radarech sem si to už szjistil jeden 95 a druhej 00 posatveny. výkon cca 5 MW. dosah 6000 km. řízeno na dálku. bez posádky. bez čr vlivu :(

    OdpovědětVymazat
  24. Pro Sakra 22:04 ,-)

    Se divím, že chodíš na takové alternativní weby jako Orgonet :-). Nejen že podléháš hysterii masmédií, nerozumíš chemii, ale neumíš ani číst. Je zajímavé, že odpůrci VŽDY!!! mluví o SAVU a přitom to savo není. Pleteš si chlornan s chloritanem a to je SAKRA rozdíl ,-))) A důkaz, že jsem po pozření MMS ještě naživu a fit je, že se účastním této diskuze.

    Ale vážně: MMS není pro všechny! Je jen pro inteligentní a otevřené lidi...

    OdpovědětVymazat
  25. Hele a co je MMS....? Nepřipadám si úplně debil, ale nevím co to je? Milan

    OdpovědětVymazat
  26. Zajímavé, že ten radar nad Lincem v Rakousku byl tentokrát "zticha". Je zcela zřetelně vidět, že se nad Horním Rakouskem v té době "nehaarpovalo". Takže Brdy posílaly klimateror do Bavor.

    OdpovědětVymazat
  27. S těmi blesky a deštěm : i tady v okolí Č.Krumlova pršelo sice "jako z konve", ale jen chvilku. Trvaly nárazové vichry, a ty podivné blesky s ještě podivnějším hřměním. To, že by po blesku "nepřišel" hrom, to se mi zatím ještě nestalo !!! Ještě mě zaujala jedna věc : ty blesky se vybíjely v rámci obrovské vzdálenosti (od několika set metrů až po obzor, což je cca 40 km),což je také poněkud nezvyklé. Obvykle se drží tak na třetině(do 10-15km) až čtvrině (8-10km). Přitom se to celé otáčelo do kola jako nějaký gigantický vír.

    OdpovědětVymazat
  28. A to byl radar v Brdech v referendu odmítnut !!!

    OdpovědětVymazat
  29. Ze včerejška na dnešek (31.5./1.6.2011) přibližně od 21:00 hod. asi do 2:00 do rána následujícího dne (což je neuvěřitelných téměř 5 hodin !!!)trvala zvláštní bouře, kterou jsem sledoval asi od 0:15 hod. do 1:15 hod. Na obzoru od severozápadu až po jihovýchod blýskalo 5 samostatných bouřkových ohnisek, které podle ozvěny hromů se zdály být v jedné linii v odstupech za sebou !!! Tím to ještě nekončí : po celou dobu mého pozorování (tj.hodinu) se ani jedno z ohnisek nepohnulo z místa !!! Ani vertikálně, ani horizontálně. Blesky se vybíjely s naprostozu převahou v mracích nebo jen těsně pod nimi. Za celou dobu pozorování jsem viděl jediný, který sjel k zemi. Přitom se blýskalo v intenzitě jak jsem napočítal 52 blesků za minutu. Pravda byly chvilky, kdy jich bylo i méně, ale celkově to blýskání budilo dojem, že se elektromagneticky nabíjí jakýsi kanál/trasa. tato zvláštní "bouřka" se vybíjela opět na sever až východ od Č.Krumlova. Dnes ráno mi jeden pán řekl, že nad ránem někdy mezi 4. a 5.hod. se mezi Č.Budějovicemi a Č.Krumlovem strhlo prudké krupobití. Zdá se, že se tedy vyskytují nově bouřky v liniových skupinách, zřejmě po předem nahaarpovaných trasách. Jaký to ale může mít účel, netuším.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.