11. května 2011

Suchý déšť padá i v Německu

Děkuji čtenáři za odkaz. Na videu z Německa jsou částice obzvláště dobře viditelné. Rozhodně to nejsou semena ani chmýři, které se chová ve vzduchu jinak - létá, poletuje ...  - ale tohle se sype. Autor videa nazývá  tyto částice "chaff" - ten byl  sypán z vojenských letadel už za 2. světové války, ne-li dříve, viz článek zde: http://orgo-net.blogspot.com/2010/04/chemtrails-nebo-chaff-dalsi-stripek.html



Komentář autora:
Werner: Masívní množství chaffu (kovových částic) ve vzduchu. Filmováno tak, že jsem namířil kameru přímo na slunce a zoomoval na chaff. Je toto používáno pro modifikace počasí a(nebo pro orážení elektromagnetických vln zpátky na zem, Co se stane s částicemi? My a zvířata je inhalujeme, nebo jdou přímo do potravního řetězce? Co to dělá s pH naší půdy? Skončí to v v  zelenině nebo v trávě, na které se pase náš dobytek? Kdo to dělá a s čím svolením? Ví o to mněkdo více?
Částice jsem nafilmoval v poledne za "jasného" a "slunného" dne namířením kamery na slunce z okna. Použil jsem 40x optický zoom. Částice lze nafilmovat i ve tmě, když nmíříte silné světlo na oblohu a zoomujete do paprsku.

3 komentáře:

  1. Vůbec si provokatérů nevšímejte a nereagujte na ně. Sami se tím odstřelí. Držme si své, a stojme si za tím. Hodně zdaru všem otevřeným hlavám a zvídavým duchům. Tudy vede cesta.

    OdpovědětVymazat
  2. VELKÁ ŠKODA PRO VÁS ŽE PŘITOM VŠEM POZNÁNÍ ODMÍTÁTE TROJJEDINÉHO BOHA/OTCE, SYNA A DUCHA SVATÉHO/ KDO MÁ SYNA MÁ I OTCE JINAK TO NEJDE DRAZÍ.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.