9. května 2011

Suchý déšť u Rakovníka

Hezký večer,
posílám Vám jedno video, které můžete zveřejnit na Vašich stránkách, pokud uznáte za vhodné. Zatápěli jsme v kamnech v obýváku, aby večer bylo teplo. Šel jsem zkontrolovat komín, jestli už se z něho kouří, a co nevidím. Ještě se z něho sice nekouřilo, ale padaly takové miniaturní bílé odlesky. Napadlo mě, že to vypadá jako v tom to videu z USA Phoenix, které bylo na Vašich stránkách v tomto příspěvku: http://orgo-net.blogspot.com/2011/04/suchy-dest-z-modre-oblohy-v-arizone-30.html
Popadl jsem foťák a natočil první kus videa. Na to mi bylo řečeno, že to je popel z komína. Šel jsem tedy na druhý konec baráku a natočil druhou část. Na záběru to samé i, když už ne tak často. Po 6 minutách jsem pohlédl na oblohu jižním směrem a nestačím se divit, kde se tam najednou ty sprejující letadla vzala. Před pár sekundami nic. Nejspíše se potvrzuje, že to zapínají či vypínají dle potřeby. V tom místě krásné slunečné pozdní odpoledne. V dáli sem tam mraky. V tomto místě ne.
Budu rád když to v komentářích někdo znalejší buď potvrdí nebo vyvrátí. Co to pršelo to nevím.
Když jsem byl v tom jižním Peru v únoru 2011, Tak tam nic takového nelítalo. Kukal jsem na Haarpovou mapu a toto území bylo již mimo, ikdyž tam v severním Peru jeden kousek také mají.

Moje video k uveřejnění na Vašich stránkách: http://youtu.be/EJS5vhGdcfk
 
Přeji hezký den
IvoA
 

18 komentářů:

  1. Je možný, že ve velkých horkách se ty chemtrails zmenšují, že nejsou přes celou oblohu, ale rychleji mizí??? Na tom videu, 1:50 horní letadlo a i u toho spodního, vidět jde..Zase ve 2:05 tam je čára, jako prase...Tak se ptám, byly to šecky chemtrails-ový letadla?

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, potvrzuji tvoje sledování, koukal jsem na to v sobotu. Bylo to jako suchý sníh, lehce se to dalo zaměnit za nějaký větší pil. Sleduji už pár dní, že jakoby změnili taktiku, sprejujou přerušovaně. Bohužel jsem pracoval u známých na domě, tak jsem neměl nic čím bych to zdokumentoval, ale bylo to podobné ne-li stejné jako v tom videu. Tuto sobotu nad námi lítali jako diví. Milan

    OdpovědětVymazat
  3. Je to dost možné, že to byl spad z tech hnusu co sprejovala ta letadla.. Jestli foukal ten vitr z toho smeru, kde byla na obloze chemka, tak o tom nepochybuju. Ale klidne to mohlo byt cokoli co donesl vitr..

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený autore videa, máte v okruhu několika kilometrů například topoly? To co je na videu není sice pyl, ale také žádný umělý prach (pokud tam opravdu něco nelétalo z komína) - jsou to části z květu stromů (napadly mě právě topoly, ale takto se chová víc stromů), které jako jemné chmýří poletují ve vzduchu i mnoho kilometrů od svého zdroje. Asi by stálo za to ty částečky zachytit a podívat se na ně pod mikroskopem, než šířit nepodložené spekulace.
    Mimochodem hovořit o mikročásticích je dost zcestné, protože při jejich velikosti by nebyly takto proti Slunci viditelné.
    A na závěr k letadlům: I kdyby nakrásně "práškovala", rád bych znal princip, jakým se částice u průměru miliontiny milimetru, které se můžou v atmosféře vznášet klidně měsíce a větry je přemístí o tisíce kilometrů, mají dostat na přesně určené místo.

    V.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni a dámy, přesně v sobotu 7.5.2011 se nad ČR dálo něco velmi neobvyklého, a tudíž zřejmě zásadně důležitého !!! Nad Č.Krumlovem ( a jak jsem vzápětí na netu zjistil, dělo se to po celém světě !!!)se celý den po obloze přesouvala gigantická "bílá řeka" (zřejmě zHAARPovaný kanál)od severu (od hory s TV vysílačem Kleť) k jihu (směrem podobnému TV vysílači nad Lincem v Rakousku). Měnila přitom své tvary, "konzistenci" i výšku. Neustále byla doplňována novými nálety chemtrails ze všech stran. V neděli 8.5.2011 během dopoledne pak byly zřejmě zapnuty odpařovače, poněvadž velmi rychle zmizely podezřelé žlutošedé mlhy, co se zde během noci jakoby z ničeho utvořily. Prostě se rozplynuly, a nevznikla žádná oblačnost !!! Vše, co se odehrálo tento víkend ohledně chemtrails, bude mít zřejmě dalekosáhlejší a dlouhodobější dopad na blízké události roku 2011 a 2012. Podle jednoho nedávno zemřelého Ilumináta v Kanadě jsou chemtrailsy a HAARPobití součástí plánu, který zahrnuje :
    1.Elimanci národních vlád
    2.Eliminaci křesťanství a dalších monoteistických náboženství
    3.Eliminaci rodiny a rodové soudržnosti
    4.Eliminaci vlastenectví a etnické identity
    5.Eliminaci dědictví a přenesených práv
    6.Eliminaci osobního vlastnictví a ztráty osobní svobody (viz nedávné sčítání lidí - podpis = souhlas s tím, že jste jako osoba majetek EU !!!)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravim tady v Praze jsem natocil několik videi s tímto prachem nevim co to je ale nikdo mi rika ze je to običejný prach ale nevim jestli obicejny prach takhle světelkuje co si myslíte ?může običejný prach ve vzduchu světelkovat?Jo a jestli chcete suchý déšt videt tak stačí namířit kameru do sluníčka a trosku zazumovat a hned mate

    OdpovědětVymazat
  7. možno sú to zrazené plynné chemtrailsy - práve tie čo napadol OCOT :-) ?
    Bo

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymnímu 8.50: Je pravda, že lítá plno chmýří třeba z pampelišek a topolů, ale když to pozorujete, lítání semen vypadá jinak. Semena fakt lítají, a nepadají jenom dolů. Zkusím to natočit.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymnímu 9.42: Můžeš nám prosím přiblížit, co myslíš tou bílou řekou? Dívám se na NOAA, nic moc tam není vidět. Bylo to vidět pouhým okem? Tady se mi tahá různých bílých řek, těžko říct, která je výjimečná ...

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, všimli jste si toho objektu, který se vynořil na obloze a míjí letoun? Je to v 1.47 min. běžícího videa.

    Beata

    OdpovědětVymazat
  11. Orgonetu 13:12
    Mám to nafocené, a jakmile budu mít trochu času, dám to zase na Picasu, ať si to lidi prohlédnou, co se děje nad jejich hlavami. Jak už říkal svého času císař Rudolf II. :"Nedělejte nám tyhle efekty, když to nečekáme".

    Anonymní 10:02
    S tím světélkováním, to jsi přesně trefil !!! Tady se to také dělo, když části té "bílé řeky" jakoby zhřebínkovatěly až zkrakelovatěly, třpytilo se z těch míst , jako kdyby tam někdo umístil gigantickou diamantovou brož. Však brzy uvidíte, kdo máte zájem, až obrázky vsadím na Picasu.
    Něco podobného se v sobotu 7.5.2011 dělo minmálně i nad USA a Kanadou, jak jsem stihl postřehnout na netu. Něco se asi brzy bude dít. Doufejme, že to nejsou aktivity připravující "půdu" na zítřejší předpovězené velké zemětřesení v Římě a následně na dalších hustě obydlených metropolích. Ta pověstná hra Ilumináti nebyla CIA,FBI,NSA,MI5 a MI6 jen tak pro nic za nic lustrována. A jak se ukázalo, věští karty uměle vyvolané zemětřesení právě v evropských metropolích, kde na tom nejhůř má být Londýn, a spekuluje se i o Berlínu. Zarážející na celé věci je to, že jsou vybírána místa, která již byla v nedávné minulosti (za 2.sv.války)těžce poškozena, a toto podivné "memento mori" jako znamení příštího společenského uspořádání ve světě - NWO neboli Pekla na Zemi. Začalo to symbolicky Japonskem, a půjde to dál na Západ.

    OdpovědětVymazat
  12. v 1:42 se v pravem hornim rohu objevi objekt, ktery preleti pres caru za letadlem a pak zase odleti, zmizi... nevite nekdo co by to mohlo byt?

    OdpovědětVymazat
  13. Nedávno som čítala, tu v nejakom článku, alebo inde ? škoda, že si nepamätám, že v Novom Anglicku padali vlákna čohosi bieleho, .. tak pred mesiacom ? - hmmm, veď tam mali tie tornáda.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  14. http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02.2011130.terra.1km


    Guess

    OdpovědětVymazat
  15. ... zajtra je 11, že ?

    OdpovědětVymazat
  16. k těm zemětřesením...sledovauji denně zemětřas a dost mě překvapilo třesení u prahy Velké Popovice a v Krušovicích...není zrovna tohle oblast slavné pevné časké desky??? Ten u Popovic byl jen 2 km hluboko....mi

    OdpovědětVymazat
  17. Sněžení pozoruji od soboty(ale mohlo nastat již dříve).Bylo velice dobře viditelné na např.rozhraní plechového ukončení štítu proti slunci.V současně špinavé obloze již tak viditelné není.Sněžení jsem nafotil i v noci.Nejedná se o chmýří,topoly zatím nekvetou,pampelišky mají tvar padáčku,nikoliv chuchvalce.Při dotyku této substance s dlaní jsem měl (opakovaně) pocit intenzivního chladu.Substance se neusazuje na zemi ani nikde jinde,protože se jedná o látku,která sublimuje.Zároveň dochází k ochlazování okolí a snižování rel.vlhkosti vzduchu(přes den i 14%!!!!!!,měřeno profi čidlem.Látku i jevy okolo spojené se zkoumají,ovšem jak vše dopadne je "ve hvězdách".
    V.

    OdpovědětVymazat
  18. Bydlím na Pardubicku a tak o desítky letadel není nouze.Často se mi stává, že když dělám na zahradě, tak najednou cítím na kůži takové studené,jemné píchnutí, jako by spadla kapka vody. Číhnu nahoru jestli nezačíná pršet, ale obloha je modrá.Na jednom stromku mi ze dne na den uschly plody hrušek. No, je to normální ? Mého muže již týden po oslunění při práci na zahradě svědí záda. Že by letadla?
    Nejhorší je to, že většina lidí mě má za blázna,včetně mé rodiny, co si to vsugerovávám.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.