15. května 2011

UFO nad Prahou

Uploaded by IvooA on May 13, 2011
Monitoring? Kontrola chemtrails? 
UFO nad Prahou 13.5.2011 kolem 22:02 - 22:15 hodin. Podařilo se mi natočit tento letící blikající objekt. Udělal jsem i nějaké obrázky, které jsem zvětšil. Letěl kolem žižkovské TV věže. Možná to bude nějaké letadlo, ale nelíbila se mi dráha letu. Sem tam a i se zastavil na místě. Pak to na sekundu bliklo předníma světly a letělo na přistání někde poblíž Ruzyně. Byla tma a i to blikání bylo divné oproti normálním letadlům. Budu rád za komentáře.

9 komentářů:

  1. Takový věci pozoruju téměr každý týden na noční obloze nad Prahou. Není těžké to natočit, stačí vydržet.

    OdpovědětVymazat
  2. no letadlo... a co jako...já jich už viděl tisíce

    OdpovědětVymazat
  3. A nehrála se takhle náhodou předehrávka 28. kola Gambrinus ligy mezi Spartou a Bohemkou? :-) Začátek byl ve 20:15, takže tohle odpovídá konci utkání a monitorování fanoušků policejním vrtulníkem. To je běžná praxe při rizikových utkáních.
    Nic víc bych v tom nehledal.

    OdpovědětVymazat
  4. dyt to normalne blika,klasicky letadlo nebo helikopotvora dle mne

    jirik

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za komentáře.
    Tak to by to asi vysvětlovalo. Ale přesto mě ta dráha letu zaujala Od Smíchova po Vysočany a pak K Ruzyni.
    IvooA

    OdpovědětVymazat
  6. ehm .. to mate zajimave komentare ale podivejte se na to z logickym uvazovanim (letadlo,vrtulnik : maji osvetleni jineho typu a jejich zpusob letu absolutne neodpovida letu tohoto objektu + co by letadlo delalo takle nizko ? ) vrtulnik by se nedokazal pohybovat tak jednoduse a k tomu kdyby bylo utkani apod. vzrulnik by mel dohlizet + osvetleni na objekty pod nim .. v tomhle pripade se vazne jedna o tak zvane UFO , neznamy objekt.... a za dobu meho pozorovani oblohy je mnoho nevysvetlenych jevu na obloze

    OdpovědětVymazat
  7. Ne jedna se jednoduse o zapálený Cinsky lampion Prani

    OdpovědětVymazat
  8. Jedná se o Cinský lampion prani :-)

    OdpovědětVymazat
  9. včera sem jich viděl asi 30 taky měli světla a letadlo už sem párkrát viděl ale vím že to neumí zastavit a letet kolmo nahoru pak dolu a zas vodorovně a nebo nehybně stát na místě. Bylo to poprvé co sem viděl něco takového a zrovna jich tam bylo jak sraček .... Sem si kurva jistej...že to ani náhodo nebyli naše stroje ;)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.